Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
08:05 
Beverly Hills 90210
The Wedding - Part Two. Steve køber et guldarmbånd til Sarah, men hun tager alligevel til New York med sin mand, Matt Colsin. David, der fortsætter med at planlægge bryllupsvideoen, er meget chokeret over, at Johnny er HIV-positiv. Muntz, Julie, Nat, Joan, Mel, Jim, Cindy, Jackie, Bill og Erin er alle på vej til kirke, mens Valerie og David venter på resultatet af Valeries aids- test. Säsong 8. Del 238. Producerat år 1998.
08:55 
Beverly Hills 90210
The Morning After. Spændingerne mellem Brandon og Kelly stiger, da hun er tvunget til at stole på ham i en vigtig sag. Donna forsøger at hjælpe Noah med at slutte fred med sin far, da en familietragedie indtræffer og spolerer det hele. Og Sophie spiller op til Steve, samtidig med at hun lægger an på David. Säsong 9. Del 239. Producerat år 1998.
09:45 
Beverly Hills 90210
Budget Cuts. Efter at have aflyst deres bryllup står Brandon og Kelly over for en usikker fremtid, hvor de må omdefinere deres forhold. Samtidig får Valerie resultatet af sin hiv-test, og Steve falder for Sophia Burns, der kun har øjne for berømmelse, rigdom - og David. Del 240. Producerat år 1998.
10:35 
Glee
Mash-Up. Der er magtkamp på skolens gange mellem sportsidioterne og sangkorsnørderne, og Finn og Puck er de foretrukne mål med ben i begge lejre. Emma og Ken beder Will om at komponere en sammenblanding af deres yndlingssange til deres bryllup og lære Emma at danse til den. Will accepterer, men da Emma og Will senere danser, bliver det akavet mellem dem. Det er tydeligt, at de begge har følelser i klemme. Ken ser dem sammen og arrangerer obligatorisk ekstratræning for footballholdet samtidig med sangkorstræning, og derved tvinger han Finn og Puck til at vælge mellem holdet eller koret. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2009.
11:20 
Glee
Wheels. Skolen har ikke råd til en handicapbus til Artie til de regionale sangkonkurrencer, så Will arrangerer et kagesalg for at skaffe pengene, men resten af sangkoret synes, at det er en lam ide, og at Arties far bare må køre ham som altid. Will vil forbedre sammenholdet i sangkoret, så han får resten af koret til at tilbringe tre timer i en kørestol hver dag, så de forstår, hvad Artie må gennemgå. Og Kurt og Rachel konkurrerer om den samme solo, men Rachel bryder sig ikke om den interne konkurrence. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2009.
12:10 
Desperate Housewives
The Chase. Celia får skoldkopper, og da Gaby aldrig selv har haft skoldkopper, må hun holde god afstand til hende. Gaby flytter ind hos Lee og Bob, og der går ikke længe før hun bliver mindet om, hvordan det er at være single. Katherine gør sig en noget overraskende opdagelse, og Tom og Lynette kommer til at glemme Pennys fødselsdag. Samtidig bliver Angie mere og mere bekymret over Dannys forsvinden. Säsong 6. Del 127. Producerat år 2010.
13:00 
Desperate Housewives
Chromolume #7. Gaby og Angie tager til New York for at finde Danny og Ana. Her render Gaby ind i sine tidligere modelkolleger, Heidi Klum og Paulina Porizkova, der får Gaby til at indse noget meget uventet om sig selv. Lynette og Tom får sig noget af en overraskelse, da Preston kommer tilbage fra Europa, og Mike er fast besluttet på at vise Susan, hvor stor en mand han er, efter han følte sig kastreret. Samtidig er Katherine meget forvirret omkring sine følelser for Robin. Säsong 6. Del 128. Producerat år 2010.
13:45 
Ugly Betty
Sisters on the Verge of a Nervous Breakdown. Betty er på randen af et nervøst sammenbrud i kølvandet på en familiekrise, og føler sig splittet mellem arbejde og familie. Som om det ikke er nok, ryger hun og Hilda i totterne på hinanden - og får dermed Bettys meget overfyldte bæger til at flyde over. I mellemtiden forsøger de "hemmelige" turtelduer Daniel og Molly, Connor og Wilhelmina at gøre alt for at skjule deres spirende romancer. Säsong 3. Del 53. Producerat år 2008.
14:35 
Ugly Betty
Kissed Off. Betty lægger hovedet i blød for at finde en løsning, som kan hjælpe hendes familie ud af deres problemer, men "uheldigvis" bliver hendes yderst sexede nabo Jesse ved med at distrahere hende i hendes vigtige gøremål. Samtidig har Daniel nok at se til med at skjule alle sine spor, da Connor sætter alt ind på at finde ud af, hvem den mystiske mand er, som har stjålet Mollys hjerte. Säsong 3. Del 54. Producerat år 2008.
15:20 
Baywatch
The Child Inside. Mitch indvilger i at arrangere et mini-OL for handicappede atleter og hjælper samtidig en ung, følsom deltager. Stephanie forsøger at guide en pige med Downsyndrom og lavt selvværd til at tro mere på sig selv. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 11 av 22. Producerat år 1994.
16:10 
Baywatch
Second Time Around. Da Matt redder en kvinde efter en jetskiulykke, går det op for ham, at han har mødt hende før. Hun beder ham efterfølgende om hjælp til at komme af med en afvist bejler, men da Matt accepterer, skaber det problemer mellem ham og Summer. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 12 av 22. Producerat år 1994.
16:55 
Family Guy
Jesus, Mary and Joseph!. For at få familien i julestemning giver Peter sin helt egen version af fortællingen om Jesu fødsel. Den indebærer både Maria, Josef og de tre vise mænd. Säsong 12. Del 9 av 25. Producerat år 2014.
17:20 
Family Guy
Space Cadet. Peter og Lois sender Chris på en lejr for udfordrede børn. Ved en fejl havner han i Space Camp i stedet, og snart er familien sendt i kredsløb i det ydre rum. Säsong 12. Del 10 av 25. Producerat år 2014.
17:45 
American Dad
G-String Circus. Hayley synes ikke, at hun længere har brug for råd af Stan, men det vil han modbevise. Så Stan begynder at rådgive en stripper, så hun kan få et bedre liv, men desværre falder alle hans forretningsideer til jorden, og så er han nødt til selv at strippe for at betale gælden af. Säsong 6. Del 86. Producerat år 2009.
18:10 
Modern Family
Commencement. Cam får endelig en chance for at træde frem i spotlyset, da han i sidste øjeblik bliver bedt om at stå for skolens afgangsceremoni. Andetsteds støder Claire ind i sin rival fra folkeskolen, og det får hendes værste sider frem. Säsong 10. Del 21. Producerat år 2018.
18:40 
Modern Family
Year of Birthdays, A. Mens Haley og Dylans tvillinger melder deres ankomst, ser familien tilbage på, hvordan de i årenes løb har fejret fødselsdage. Säsong 10. Del 22. Producerat år 2018.
19:00 
Venner
The One after the Super Bowl - Part One. Noget tyder på, at Ross' abe Marcel har fået en karriere i showbusiness. Det samme gælder for Joey, der har fået en hovedrolle i en amerikansk tv-serie. En af Joeys tilbedende fans, Erika (Brooke Shields), kan ikke skelne Joey fra hans rolle, og det giver ham problemer. Phoebe møder en tiltrækkende bibliotekar, som ansætter hende til at synge for de mindste. Men måske er Phoebes sange lidt for specielle for børn?. Säsong 2. Del 36. Producerat år 1997.
19:30 
Venner
The One after the Super Bowl - Part Two. Forsøget på at finde aben Marcel fører vennerne til en filmoptagelse. Her møder de flere kendte ansigter, bl.a. den sexede Susie Moss (Julia Roberts), Chandlers gamle skolekammerat, som han fornyr venskabet med. På optagelsen møder de også Jean-Claude Van Damme, som Rachel tilbyder at sætte Monica i kontakt med. Säsong 2. Del 37. Producerat år 1997.
19:50 
Date mig nøgen
Pablo & Leon. 30-årige Pablo er klar til at nedbryde flere tabuer, når han trodser sin HIV-diagnose og smider tøjet for kærligheden - eller måske bare en god date?. Rapperen Leon på 27 tiltrækker de forkerte kvinder og håber at finde en date, der er mere på hans frekvens. Säsong 4. Producerat år 2019.
20:45 
Menneskekender
Hvem er typen, der har sex i Tivoli?. Det skal to hold af menneskekendere finde ud af, når Sofie Linde, Jasper Ritz og Kathrine Abrahamsen dyster mod Topgunn, Emil Lange og Pelle Peter Jensen. Producerat år 2019.
21:40 
Anders
Kan man stadig være 'Anden' som 36-årig? Og er 'Anden' og Anders overhovedet den samme person?. Kan det svare sig at analysere de faste vaner, mønstre og holdninger, der muligvis giver os et falsk og begrænset billede af os selv og dermed også sætter grænser for, hvad vi kan og ikke kan?. Det er nogle af de mange spørgsmål, der ligger til grund for Anders 'Anden' Matthesens nye oneman show. Om vi får svar på alle disse spørgsmål er endnu uvist - men at vi får noget at grine af er dog 100 % garanteret!. Del 1 av 2. Producerat år 2012.
22:50 
Anders
Kan man stadig være 'Anden' som 36-årig? Og er 'Anden' og Anders overhovedet den samme person?. Kan det svare sig at analysere de faste vaner, mønstre og holdninger, der muligvis giver os et falsk og begrænset billede af os selv og dermed også sætter grænser for, hvad vi kan og ikke kan?. Det er nogle af de mange spørgsmål, der ligger til grund for Anders 'Anden' Matthesens nye oneman show. Om vi får svar på alle disse spørgsmål er endnu uvist - men at vi får noget at grine af er dog 100 % garanteret!. Del 2 av 2. Producerat år 2012.
00:00 
Langt fra Las Vegas
(45) "DVD-aftener". Casper og Liva beslutter de sig for at se hinandens yndlingsfilm. Liva bryder sig ikke specielt om Caspers favorit, "En vild pjækkedag", men Casper lader hende ikke slippe så let. Liva skal nok komme til at elske den film - koste hvad det vil. Imens går livet sin tåbelige gang på "Jumpstart". Chef Niels Buckingham har besluttet, at alle på redaktionen skal bære uniformer, og Kenny prøver for at overbevise alle om, at han er den på arbejdspladsen, der kender flest fremmedord. TV 2-redaktører: Palle Strøm og Keld Reinicke. Producerat år 2003.
00:30 
Langt fra Las Vegas
(46) "Den forsølvede barnesko". Liva har været bortrejst i en hel uge, så da hun kommer hjem trænger Casper virkelig til en god gang sex. Den må han vente længe på, for Liva har en masse arbejde hun skal nå, og desuden kommer hendes mor på besøg. Gense Solbjørk Højfeldt i rollen som Livas mor Vibeke, og Henning Jensen som Livas far Mogens. Robert er helt ude af den, fordi hans favorit gourmet Pølse-Jørgen lukker sin pølsebutik. Buckingham har ligeledes problemer. Hans favorit-toiletpapir er gået ud af produktion. Han beslutter derfor at afprøve alle mærker for at finde et nyt. Producerat år 2003.
00:55 
American Dad
My Morning Straitjacket. Stan er rasende over, at Hayley er taget til en rockkoncert, så han forbyder hende at tage til endnu en koncert dagen efter. Hun tager af sted alligevel, så Stan tager til koncerten for at hente hende hjem. Desværre er musikken så god, at Stan forelsker sig i bandet og især forsangeren, og det bliver så slemt, at han tager med bandet som groupie for at komme tæt på sit nye idol. Säsong 6. Del 85. Producerat år 2009.
01:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Jan Hellesøe vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Jan lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Rasmus Tantholdt vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Rasmus lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:20 
Et rigtigt fucking arbejde
Det er blevet tid til den store svendeprøve, så nerverne sidder uden på smedetøjet hos fynboerne Mads og Troels. Tore garanterer gang i gaden og masser af dejlige damer, når svenden Paw skal smage på Roskildes vilde byliv for første gang. I mellemtiden trækker roliganen Mohammed i de rød-hvide farver og griller pølser med kollegerne på Amager. Producerat år 2018.
02:50 
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' gæster denne gang Slagelse, hvor Tobias Dybvad som altid viser sjove klip, mens han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen. Producerat år 2019.
03:15 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
03:45 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad' nået til Århus, hvor der blandt andet er stengorillaer og gæs på menuen, når Tobias Dybvad som altid vender de nyeste klip og genåbner gaverne, der bliver ved med at give, 'Nak og æd' og 'Landmand søger kærlighed'. Producerat år 2019.
04:15 
Zulufonen
Så er der hjælp at hente, nu hvor Zulu har fået sin helt egen brevkasse. Zulu har nemlig besluttet sig for at hjælpe seerne med hverdagens store og små dilemmaer. I programmet kommer panelet, der består af Mathilde Norholt, Karsten Green og Mikkel Malmberg, med løsninger på problemer og dilemmaer indsendt af seerne. Se og hør de ukonventionelle og hudløst ærlige råd - følg dem og få et bedre liv!. Producerat år 2012.
04:45 
Robot Chicken
Det flyder med satiriske referencer og parodier, når Barbiedukker og Star Wars-figurer giver film- og tv-branchen en overhaling. I små ironiske sketch giver de stop-motion-animerede figurer popkulturen et skud kulsort humor og gør tykt grin med alt fra Terminator til Teletubbies. Producerat år 2014.
04:55 
Robot Chicken
Det flyder med satiriske referencer og parodier, når Barbiedukker og Star Wars-figurer giver film- og tv-branchen en overhaling. I små ironiske sketch giver de stop-motion-animerede figurer popkulturen et skud kulsort humor og gør tykt grin med alt fra Terminator til Teletubbies. Producerat år 2014.
05:55 (06:20)
Dybvaaaaad!
'Herning, er I klar til jokes?. ' Se med fra det midtjyske, når Tobias Dybvad kærligt og ærligt deler ud af parodier, sketches og satire om tv-koncepter og realitystjerner - fra Herning. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se