Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Keeping up with the Kardashians
Kourt Goes A.W.O.L. Da ingen i familien gør en indsats for at deltage i Scotts fødselsdag, overvejer Kourtney at flytte til New York med ham. Det får Kris til at tage aktion. Producerat år 2010.
06:35 
Keeping up with the Kardashians
Match Made in Hell. Khloé er ikke begejstret for, at Rob dater en af hendes bedste venner. Kris skal beslutte sig for, om hun vil påtage sig et managerjob for en popgruppe. Producerat år 2010.
07:05 
Beverly Hills 90210
Storm Warning. Clare synes, at Steve er ufølsom - især i sengen - og hun har en plan. Da Kelly opdager, at Joey igen har overnattet på terrassen, lover hun ikke at ringe til politiet. Brandons forældre har sendt to billetter til Hongkong. Skal han invitere Tracy med?. David går til Donnas far for at få et råd. Men pludselig falder Donnas far om. Säsong 7. Del 197. Producerat år 1997.
07:55 
Beverly Hills 90210
Spring Breakdown. Brandon og Tracy er på vej til Hongkong for at besøge Brandons forældre. Imens har Valerie travlt med at forberede en speciel fest på Peach Pit After Dark, som hun har inviteret hele kliken - og endda også Kelly - med til. Kelly, som er meget påvirket af, at Brandon tager Tracy med til Hongkong, er dog ikke i humør til at feste. Det samme gælder Rob, men Valerie får ham dog overtalt alligevel. På samme tid står Donna over for store udfordringer på grund af sin fars sygdom. Säsong 7. Del 198. Producerat år 1997.
08:45 
Beverly Hills 90210
Heaven Sent. Brandon har besøg af Mariah, som han lærte at kende, da han strandede i Hadley City i sin sommerferie. Mariah har netop udgivet en bog om skytsengle, et emne, der også interesserer Kelly. Mariah og Kelly bliver straks gode venner, og det har Tracy lidt svært ved at tackle. Rob er nervøs over, at hans film snart har premiere, men Valerie bakker ham op, så meget hun kan. Og David planlægger en helt speciel aften for Donna. Säsong 7. Del 199. Producerat år 1997.
09:35 
Beverly Hills 90210
The Long Goodbye. Brandon er meget påvirket af, at han og Kelly har kysset hinanden, og det kommer til udtryk, da han og Tracy har været i biografen. Det får Brandon til at foreslå, at de ikke ser hinanden i en periode, hvilket gør Tracy dybt ulykkelig. Donna og Steve skal optræde ved et talentshow, som også Clare melder sig til. Det bekymrer dog Steve, som ikke mener, at Clares sangtalent er særlig stort. Säsong 7. Del 200. Producerat år 1997.
10:30 
Glee
Loser Like Me. Rachel vender hjem for at genfinde sig selv og får hurtigt en interessant mulighed på McKinley. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2015.
11:20 
Glee
Homecoming. Rachel får hjælp fra sine gamle venner, da hun og Kurt går på jagt efter nye Glee Club-medlemmer. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2015.
12:10 
Desperate Housewives
Rose's Turn. Sandheden er som regel ilde hørt på Wisteria Lane, men det giver ofte uventede bagslag at forsøge at dække over virkeligheden. Carlos finder Lynette i en prekær situation, som hun vælger at skjule for Tom. Gaby forsøger at dække over Toms koketterier. Orson vil helst undgå at fortælle Bree, hvordan han er kommet til skade. Katherine betror sig til Mike, hvilket fører til en overraskende indsigt. Og Susan beslutter sig for at afsløre sin dystre hemmelighed over for Dave. Säsong 5. Del 107. Producerat år 2008.
12:55 
Desperate Housewives
Bargaining. Der er gang i forhandlingerne og kompromiserne på Wisteria Lane. Bree når et nyt lavpunkt i forsøget på at skaffe den bedste advokat. Gabys forfælgelighed bliver testet, da hun indgår en aftale med Juanita. Hos Lynette og Tom er det sexlivet, der er til forhandling, mens Katherine bedrager Mike i forsøget på at vinde hans hjerte. Jackson er tilbage i Susans tilværelse med et godt forslag, og Dave forhandler lidt med sig selv. Säsong 5. Del 108. Producerat år 2008.
13:50 
Ugly Betty
Bananas for Betty. Modstræbende indvilliger Henry i at tage med Betty på en dobbelt-date sammen med det umage par Hilda og Gio, efter at deres egen romantiske "is-date" mildest talt får en temmelig kikset afslutning. I mellemtiden forsøger Wilhelmina at pynte på sit efterhånden usandsynligt blakkede image, men efter hun kommer i klammeri med en af nationens mest afholdte berømtheder, er det for alvor så som så med hendes popularitet. Säsong 2. Del 33. Producerat år 2007.
14:40 
Ugly Betty
Zero Worship. Da Justin og hans klassekammerater besøger Mode, er Betty bekymret over det signal, magasinet sender til de unge mennesker og forsøger at presse Daniel til at bruge almindelige kvinder som modeller igennem modeugen. I mellemtiden går Amanda et skridt videre i jagten på sin biologiske far og kontakter et medium, alt imens Wilhelminas planer med Mode lider et afgørende knæk. Säsong 2. Del 34. Producerat år 2007.
15:30 
Baywatch
Island of Romance. Stephanie og CJ har planer om en stille og rolig pigetur til Catalina, hvor de vil shoppe og dykke. Men turen bliver alt andet end rolig, da de møder en tidligere juveltyv, som CJ falder for. Hobie brokker sig til sin far over, at han ikke kan overkomme alle de huslige pligter, så Mitch beslutter sig for at søge efter en hushjælp. Der er ikke rigtig nogen egnede blandt dem, de har samtaler med - indtil den smukke svenske au-pair, Elke, dukker op. . Säsong 3. Del 57. Producerat år 1993.
16:20 
Baywatch
Strangers Among Us. En gruppe UFO-entusiaster har sat alt deres grej op på stranden i håb om at få besøg af rumvæsner. Selvom de har alle de nødvendige tilladelser, og CJ og Hobie er blandt deres fans, er Mitch og Stephanie bekymrede for alles sikkerhed. Slade kommer hjem fra en surfing-konkurrence i Sydafrika, men han aner ikke, at juveltyve har skjult stjålne diamanter i et af hans tre surfbrætter for at undgå toldvæsnet. Og nu vil tyvene have kostbarhederne igen. . Säsong 3. Del 58. Producerat år 1993.
17:10 
American Dad
Family Affair. Stor er skuffelsen hos familien Smith, da det bliver klart, at Roger har bedraget dem - med en anden familie, som han også har boet hos!. Stan smider Roger ud af huset, men tager ham til nåde, da Roger beder om godt vejr. Men glæden er kort. For det går op for Stan, at det ikke kun er en familie, Roger har lukreret på - men mange familier!. Del 68. Producerat år 2008.
17:40 
Modern Family
Wine Weekend. Familien er til vinsmagning i Hayleys Chefs sommerhus, hvor der er én altoverskyggende regel - rør ikke ved diademet!. Mitch og Gloria er i mellemtiden inviteret til fest i Oprahs hus, men de må ikke invitere nogle med. Säsong 9. Del 16. Producerat år 2017.
18:05 
Modern Family
Royal Visit. Hayleys kloge astrofysikerkæreste møder Alex' almindelige, men heroiske brandmandskæreste. Jay og Gloria møder Joes kammerats perfekte forældre. Säsong 9. Del 17. Producerat år 2017.
18:35 
Venner
The One where the Monkey Gets Away. Rachel lover at se efter Ross' abe, men bliver så opslugt af sin favorit tv-serie, at hun ikke opdager, at aben stikker af. Men hvordan skal vennerne finde den frække abe? Rachel finder ud af, at hendes engang bedste veninde skal giftes med hendes tidligere forlovede. Måske begik Rachel en fejl, da hun droppede Barry?. Säsong 1. Del 19. Producerat år 1994.
19:05 
Venner
The One with the Evil Orthodontist. Rachel er sammen med sin tidligere forlovede Barry, selvom han skal giftes med hendes veninde, Mindy. Rachel har dårlig samvittighed og frygter det værste, da Mindy vil mødes med hende. Chandler har været i byen med en lækker kvinde og lægger en besked på hendes telefonsvarer. Men hvorfor ringer hun ikke tilbage?. Säsong 1. Del 20. Producerat år 1994.
19:35 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen er tilbage med syvende sæson, og denne gang tager de på tour i hele kongeriet. De begynder i landsbyen, der ikke ville dø, Ørsted. Glæd dig til endnu en sæson, hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv. Säsong 7. Producerat år 2016.
20:05 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Kolding. Producerat år 2016.
20:45 
Menneskekender
Hvem kan finde på at skide i en potteplante på en bytur? Og hvilken type onanerer sig ind i det nye år i Thailand?. Dét skal Joakim Ingversen, Sarah Grünewald og Mette Lindberg forsøge at gætte, når de dyster mod et skarpt hold bestående af Sofie Linde, Anders Stegger og Molly Schmidt. Producerat år 2019.
21:45 
Helt sort
Melvin er vokset op i Fredericia, men han ved meget lidt om fynboernes skikke. Derfor tager Melvin til H.C. Andersens 214-års fødselsdag i Odense. En festlighed, som viser sig også at have andre eksotiske gæster. Melvins afrikanske baggrund får ofte danskerne til at tro, at han må være en fantastisk danser med masser af rytme. Det er ingen undtagelse, når han besøger en gruppe unge folkedansere, som straks inviterer ham med i dansen. Vikingerne i Langeskov vil derimod slet ikke danse - de vil slås. Del 2 av 4. Producerat år 2019.
22:20 
Sommeren '92
Dansk drama fra 2015. I 1990 overtager den kantede fynbo Richard Møller Nielsen (Ulrich Thomsen) jobbet som landsholdstræner i fodbold efter Sepp Piontek og har alle odds imod sig. Spillerne respekterer ham ikke, medierne ser ham som visionsløs og kedelig, og det ender med, at holdet kikser kvalifikationen til EM efter en række ydmygende nederlag. Alt ser sort ud, men pludselig får Richard en uventet chance. Jugoslavien bliver udelukket fra EM i Sverige, hvilket giver plads til Danmark. Nu har 'Ricardo' nogle få uger til at samle sin trup, skabe sammenhold mellem spillerne - og få dem til at levere varen! 'Sommeren '92' handler om, hvordan Danmark vandt EM i fodbold. 310.000 så filmen i de danske biografer. Producerat år 2014.
00:00 
Langt fra Las Vegas
(28) 'Bedste, det er bare mig'. Livas bedstemor kommer på besøg, og da Liva er helt ophængt af arbejde, må Casper tage sig af hende - død eller levende. Bogstaveligt talt!. Kenny beslutter sig for at sigte sin kærlighedskanon i kun én retning og laver en liste over, hvad han kræver af sin drømmekvinde. Han møder Marie (Lene Poulsen), der passer beskrivelsen perfekt! Hun er godt nok ikke helt så høj, eller så ung. Men hvordan får man en kvinde til at afsløre sin alder? Da Robert vinder en sækkestol i en hi-fi quiz, bliver han ellevild. En ægte sækkestol af mærket Finn! Den lever bare heller ikke helt op til Roberts forventninger. Producerat år 2002.
00:35 
Langt fra Las Vegas
(29) 'Tis'. Efter en hyggelig aften, hvor vennerne har leget ånden i glasset, begynder Liva pludselig at tisse i sengen. Liva drak af glasset, de brugte til legen, og Casper begynder derfor at frygte, at hun er blevet besat. Til slut må et ægte medie (Peter Belli) indkaldes for at få afgjort sagen. Kim skal på ferie, men kan ikke rigtig finde ud af, hvor hun skal tage hen. Derfor beslutter hun, at den nationalitet, der klæder hende bedst i sengen, skal være hendes rejsemål. Robert tilkaldes for at filme seancerne, så Kim selv kan få syn for sagen. Bliver det Irland eller Italien, der vinder Kims feriebesøg?. Producerat år 2002.
01:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Nikolaj Stokholm i selskab med Dar Salim vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Nikolaj og Dar lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:40 
Natholdet SJIT Special
Umiddelbart efter sidste afsnit af 'SJIT Happens' er blevet vist på ZULU, tager Anders Breinholt imod Ruben Søltoft, Stephania Potalivo, Nikolaj Stokholm og Claes Quaade fra 'SJIT Happens' i 'Natholdet'-studiet. Her vil de snakke om de bedste oplevelser fra fem sæsoner af 'SJIT Happens', se fraklip og quizze med hinanden. Hvem af dem kender egentlig seriens univers bedst?. Producerat år 2017.
02:15 
Kørelærerne
Daniel i Brøndby vil give sit kontor en makeover og køber nye gamle møbler med sin barndomsven - den to meter lange Lange. Loay har køretimer med Philip og Emil, og så følger han sit ene guldhold til teoriprøve. Jeff underviser elever i at køre på motorcykel, og så giver han sig selv en tiltrængt pause på vandet, hvor han giver den gas på jetski. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2019.
02:50 
Kørelærerne
Daniel har køreprøve med Sif, og så indretter han sit matadorinspirerede kontor med nye gamle møbler. Loays ene guldhold skal på glatbane, og det går ikke stille for sig. Jeff tager på Jyllandsringen med sine motorcykelelever, og viser hvordan det skal gøres. I Sunds ved Herning har Jeanett køretimer med Silas og Amalie, der får en lille sang med på vejen. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
03:25 
Dybvaaaaad! - Reality Award Special
Hva' så? Er I glar? 'Dybvaaaaad!. ' holder pause, mens Tobias Dybvad er på tour med sit nye onemanshow, men årets 'Reality Award' ville han ikke misse, og han har derfor besluttet sig for at lave en 'Dybvaaaaad'-special, som kun omhandler årets 'Se og Hør Reality Award'. Se med, når 'Dybvaaaaad!' hudfletter årets største realitynavne til deres helt egen award. Producerat år 2015.
04:05 
Dybvaaaaad - Reality Awards Special 2.0
'Dybvaaaaad' varmer op til endnu en forrygende sæson med et godt udvalg af forårets tv-programmer og et lille kig på 'Årets Reality Awards'. Det bliver som altid et program fyldt med masser af gode jokes og de sjoveste klip. Producerat år 2017.
04:40 
Lost
Sundown. Claire advarer tempelfolket om, at væsnet i Lockes krop vil opsøge dem, og Sayid får en drabelig opgave. I L.A. må han hjælpe sin bror med gæld til en lånehaj. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2010.
05:50 (06:20)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 11 av 12. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se