Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Keeping up with the Kardashians
The Missing Ring. Khloé er knust, da hun mister sin syv karats forlovelsesring, og vælger ikke at fortælle det til Lamar. Han og Rob finder den dog og giver hende en lærestreg. Producerat år 2010.
07:00 
Keeping up with the Kardashians
My Bodyguard. Kris overtaler Kim til at få sig en bodyguard. Da hun møder australske Shengo, bliver hun lidt for betaget af ham. Imens forsøger Khloé at lære Lamar at svømme. Producerat år 2010.
07:30 
Beverly Hills 90210
Face-off. Donna er skrækslagen for, at den mand, der tidligere har forsøgt at voldtage hende, huserer igen. Derfor forsøger hun at få politiet til at give ham et tilhold. Jalousien ulmer mellem Valerie og Kelly, da Kelly går ud med Tom. Brandon er heller ikke helt uberørt af situationen. Claire og Steve overvejer at flytte sammen. Säsong 7. Del 191. Producerat år 1997.
08:20 
Beverly Hills 90210
We Interrupt this Programme. Nu hvor truslen fra Garrett er væk, vender Donna tilbage som vejr-pige. Men måske var Garrett slet ikke hendes plageånd?. Forholdet mellem Claires far og Steves mor er ved at udvikle sig. Det prøver Claire og Steve at forhindre. Claire er nemlig jaloux. Säsong 7. Del 192. Producerat år 1997.
09:10 
Beverly Hills 90210
My Funny Valentine. Efter gidselaffæren er Donna depressiv, og det bliver ikke bedre, da Cliff uventet dukker op og bringer hendes forhold til David i fare. Valerie får besøg af sin mor, som hun hader. Som om det ikke er nok, føler Valerie sig også hårdt ramt på grund af Kellys forhold til Tom. Säsong 7. Del 193. Producerat år 1997.
10:00 
Beverly Hills 90210
With this Ring. Valerie bliver hjemsøgt af fortidens spøgelser. Måske er det på tide, hun stifter fred med sin mor?. Tracy er dybt frustreret over forholdet til Brandon, og jalousien over for Kelly vokser. Donna har sagt ja til at mødes med Cliff, uden at gøre det forbi med David. Men hvordan vil David reagere?. Säsong 7. Del 194. Producerat år 1997.
10:50 
Glee
Old Dog, New Tricks. Da Rachel får kritik for at være doven, går hun til Santana for at få hjælp til at rette op på sit blakkede ry. I mellemtiden føler Kurt sig ladt alene i skyggen af sine venners succes, og Sam adopterer en hund, som Mercedes dog ender med at passe. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2013.
11:40 
Glee
The Untitled Rachel Berry Project. Rachel får mulighed for at få sin egen tv-serie, da en berømt manuskriptforfatter sætter sig for at skrive et pilotafsnit om sangerindens liv. Men da udkastet slet ikke er som Rachel havde forventet, må hun finde en måde at vise, hvem hun i virkeligheden er. Imens er Blaine tvunget til at fortælle Kurt om sin showcase med June Dolloway. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2013.
12:30 
Desperate Housewives
A Spark. To Pierce the Dark - Part One. Livet på Wisteria Lane er fuldt af ubehagelige overraskelser. Bree overvejer alvorligt at sælge sin forretning for at redde sit ægteskab. Lynette bliver udsat for trusler fra sin nye chef. Gaby og Carlos krydser nogle grænser, de formentlig ikke skulle have overtrådt. Katherine bliver fanget i et net af uforudsete og uventede hændelser, og Edies værste mareridt bliver pludselig til virkelighed!. Säsong 5. Del 105. Producerat år 2008.
13:20 
Desperate Housewives
Look Into Their Eyes and You See What They Know - Part Two. Edie Britt er død ved en trafikulykke, og nu sidder hun et sted i himlen ved siden af Mary Alice, hvorfra hun fortæller sin historie. Veninderne på Wisteria Lane tager ud for at besøge Edies ukendte søn, Travers, og her vil de aflevere hendes aske. Selv om Edie ikke altid var lige populær, er det med både sorg og vemod, de desperate husmødre ser tilbage på hendes liv. Susan mindes tydeligt deres første møde, Lynette husker en mindeværdig aften i byen, Bree må indrømme, at Edie var forstående i forhold til Orson, og Gaby har ikke glemt deres venskabelige kappestrid. Säsong 5. Del 106. Producerat år 2008.
14:10 
Ugly Betty
I See Me, I. C. U. I kølvandet på bryllupsfiaskoen er Wilhelmina ikke sen til at planlægge sit næste afgørende træk i forsøget på at få Mode under sin fulde kontrol. Betty derimod har travlt med at forsøge at genetablere Daniel og hendes gensidige tillid, som har lidt et ordentligt knæk, og Henry bruger al sin charme for at få Modes weekendreceptionist til at lukke ham ind, så han kan hjælpe Betty med at få fat i noget af stor betydning. Säsong 2. Del 31. Producerat år 2007.
14:55 
Ugly Betty
Giving Up the Ghost. Betty og resten af Mode er under kolossalt tidspres op til deadline for det nyeste nummer af Mode og knokler med lynets hast for at nå at få det i trykken efter en storkrise, forårsaget af Wilhemina. Ikke mindst kæmper Betty og Daniel en sej kamp for at få den unge covergirl løsladt fra en ungdomsinstitution midlertidigt, så hun kan deltage i en omfotografering af forsiden. Samtidig må Alexis tage charmen i brug i forsøget på at overtale trykkeren til at udskyde deadline. Säsong 2. Del 32. Producerat år 2007.
15:45 
Baywatch
Dead of Summer. Det er en af de varmeste sommerdage, og strandene er propfyldte med mennesker. Livredderne har mere end nok at se til, og oveni er der planlagt en rockkoncert og en guvernørtale, som tiltrækker tusinder af tilhørere. Secret Service-agenten Sam Dietz arbejder sammen med Garner og Mitch for at holde styr på folkemængden, men ingen af dem aner, at en snigmorder har planer om at sprænge molen i luften med en fjernstyret speedbåd fyldt med sprængstof. Og ombord er CJ - bevidstløs. . Säsong 3. Del 11 av 22. Producerat år 1993.
16:35 
Baywatch
A Matter of Life and Death. Mitch' forældre, Al og Irene Buchannon, besøger deres søn, men stemningen er ikke god. Al har aldrig accepteret, at hans søn droppede sit arkitektstudie fremfor livreddergerningen. Specielt fordi Al havde planer om, at Mitch skulle overtage familieforretningen. Men da Al overværer en redningsaktion, hvor Mitch redder en gravid kvinde, kommer han på andre tanker. Samtidig kæmper Summer med gamle dæmoner, som gør hende ude af stand til at passe sit job som livredder. . Säsong 3. Del 56. Producerat år 1993.
17:25 
American Dad
Chimdale. Steve finder ud af, at han har Skoliose, en sjælden sygdom, der forårsager at han kommer til at hælde skævt til den ene side. Stakkels Steve går i panik og nægter at gå i skole. Men Stan overtaler ham med argumentet om, at det er det indre, der tæller. Det går da også nogenlunde, indtil Steve opdager, at Stan er en hykler: Far Smith har nemlig været skaldet siden gymnasiet og har i al hemmelighed altid båret paryk!. Del 66. Producerat år 2008.
17:50 
Modern Family
Written in the Stars. Mitch og Cam ødelægger Lukes valentinsdate. Jay og Gloria laver rollespil, og Joe bliver forelsket i Claire. Säsong 9. Del 14. Producerat år 2017.
18:20 
Modern Family
Spanks for the Memories. Jay overhører Gloria tale om spanking, og han tænker, at hun må kede sig i soveværelset. Mitch har fået nyt arbejde, så han og Cam holder en fest, så de kan hovere over for deres venner. Säsong 9. Del 15. Producerat år 2017.
18:50 
Venner
The One with Two Parts - Part Two. Rachel og Monica møder to flotte læger, men desværre forspilder pigerne chancen for en romantisk aften. Phoebe føler sig tilsidesat af Joey, der er vild med hendes tvillingsøster Ursula, og Ross føler sig ikke egnet til at blive far. Men både Phoebe og Ross' ængstelser bliver snart gjort til skamme. Säsong 1. Del 17. Producerat år 1994.
19:20 
Venner
The One with the Poker. Monica, Rachel og Phoebe vil gerne lære at spille poker. Joey, Ross og Chandler er med på ideen og banker pigerne af banen. Men efter et par gode råd fra en kvindelig mester i kortspil, kræver pigerne revanche. Samtidig skal Rachel til jobsamtale hos Saks Fifth Avenue, og for en pige som Rachel, vil et job her være som at få frikort til Himmerige. Säsong 1. Del 18. Producerat år 1994.
19:45 
Dans i blodet
Når Nellie turnerer verden rundt med popstjernen J.Lo., er hendes hjem en tourbus. Livet på landevejene er langt fra det glamourøse glansbillede, og savnet til familien og kæresten tvinger Nellie til at overveje konsekvenserne af det liv, hun har valgt at leve. I L.A. skal Nicky danse sit første job i Disneyland foran et kæmpe publikum. Han er nervøs for at glemme sin egen koreografi, men heldigvis skal han danse sammen med Michel. Producerat år 2019.
20:15 
Roomies - London Calling
Daniel er på date med 'silverdaddyen' Lee, der tager en uventet drejning, og så fortsætter problemerne i huset. For hvor hvad er vigtigst?. Fest eller karriere?. Producerat år 2019.
21:00 
Date mig nøgen
Første mand i studiet er den 20-årige jomfru Matt, der håber på at finde drømmepigen, der vil tage hans uskyld. De næste håbefulde deltagere på gulvet er det polyamorøse par Matt og Mary, der håber at finde sig en tredje partner blandt panelets seks nøgne kvinder. Men med to, der skal vælge, kan de så overhovedet blive enige?. Säsong 3. Producerat år 2018.
21:50 
Diamantfamilien i sneen
Familien har afgang mod det sneklædte Finland og skipisterne. Men at holde julestemningen oppe er en svær opgave, når børnene ikke kan enes. Producerat år 2019.
22:15 
Ladies of London
Preview Special. Følg seks overklassekvinder i Londons øverste sociale luftlag, hvor penge alene ikke kan købe dig adgang. Det erfarer de amerikanske tilflyttere, Juliet, Caprice, Marissa og Noel, igen og igen. Säsong 1. Del 1 av 9. Producerat år 2014.
22:45 
Date mig nøgen
Richard på 27 år er forsanger i et Take That-coverband. Han er et hit blandt kvinderne, men er faktisk på udkig efter en mand. Opstår der sød musik mellem Richard og en af de seks nøgne mænd i de farvede bokse? David på 50 år er blevet single efter 24 års ægteskab. Han har fået nyt mod på tilværelsen og søger nu en eventyrlysten kvinde at dele den med. Säsong 3. Producerat år 2018.
23:40 
Date mig nøgen
Zoe er 24 år og arbejder som kok i London. Hun er en selvsikker kvinde, der dyrker det naturlige look, men har svært ved at finde en mand, der kan acceptere hendes attitude og heftige kropsbehåring. Vil nogle af de nøgne mænd være åbne nok for Zoe? Den næste på gulvet er den 35-årige businessmand Derry fra Wigan. Hans jetsetliv gør det svært at finde en kæreste, men nu håber han, at 'Date mig nøgen' kan lande ham en date. Säsong 3. Producerat år 2018.
00:30 
Langt fra Las Vegas
(25) 'Kat'. Der er allerede skår i den nyskabte familieidyl hos Casper, idet Livas allergifremkaldende (møg)kat også er flyttet ind. Casper er stærkt dopet af allergimedicin og på kanten til at blive hjemsendt fra Jumpstart. Kun de store mængder af medicin holder endnu sammen på den lille familie. Facaden er ved at krakelere, og tilbage står spørgsmålet: Kan katte virkelig ikke forstå engelsk? Faderen til Kims ufødte barn er desværre stadig teenager, men Kim sætter sig for at speede Martins modningsprocess op. Et endags-kamikaze-raid inspireret af Kennys ungdomsanekdoter burde på rekordtid gøre knægten til mand, så han kan koncentrere sig om at blive far. Producerat år 2002.
01:00 
Langt fra Las Vegas
(26) 'Laust'. Da Livas ekskæreste Laust (Nikolaj Steen) bliver fyret fra sit job som guide, træder Liva straks til, og for at støtte ham inviterer hun ham til at overnatte hos hende og Casper, indtil han får det bedre. Liva og Laust benytter den kærkomne lejlighed til at genopfriske minder fra deres tid som guide-kærestepar. Alt dette går Casper på nerverne, for hvordan er det nu med guider? Er de ikke bare enormt gode i sengen? Det er lykkedes Kenny af få et interview i stand med den eftertragtede bokser Yakim Kronos. Alt, hvad han skal gøre, er at medbringe en lille pakke til ham i Paraguay. Hvad mon der er i pakken, og vil bokseren bruge Kenny Nikkelmann som narkokurer?. Producerat år 2002.
01:30 
American Dad
Phantom of the Telethon. Kongressens spareplan betyder, at CIA har måttet skære kraftigt i sin udøvelse af tortur. For at finde nye midler til tortur, begynder Stan at gruble over mulighederne - men da Roger kommer med en god ide, en marathon-lang tv-indsamling, nægter Stan at give Roger den ros, han fortjener. Men det skulle Stan aldrig have gjort, for Roger tager en frygtelig hævn!. Del 65. Producerat år 2008.
01:55 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Lars Løkke Rasmussen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lars Løkke lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Lina Rafn vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lina lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
03:05 
Kørelærerne
Loay starter endnu et guldhold op og overvejer at købe en bil til en million kroner. Loays elever skal desuden på manøvrebane, og det samme gælder for Jeanetts elever i Herning. I Brøndby hjælper Daniel eleven Oliver, der har mistet sit kørekort. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
03:40 
Kørelærerne
Daniel, der er gået på slankekur, har travlt og laver et ikke helt almindeligt jobopslag. Loays ene guldhold har første køretime, men trepunktsvendinger driller, og i Skanderborg følger Jeff den 17-årige Mette til køreprøve. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
04:15 
Lost
The Substitute. På øen er røgmonsteret flyttet ind i Lockes krop og lokker Sawyer. I L.A. går det mere fredeligt for sig, da Locke bliver fyret og får en ny udfordring. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2010.
05:45 (06:20)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 7 av 12. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se