Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 3 av 12. Producerat år 2014.
06:30 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 4 av 12. Producerat år 2014.
07:05 
Keeping up with the Kardashians
Blind Date. Kris arrangerer en blind date for Kim med en armensk atlet. Imens er Khloé frustreret over, at hendes familie forsøger at pumpe hende for Lakers-billetter. Producerat år 2010.
07:35 
Keeping up with the Kardashians
The Missing Ring. Khloé er knust, da hun mister sin syv karats forlovelsesring, og vælger ikke at fortælle det til Lamar. Han og Rob finder den dog og giver hende en lærestreg. Producerat år 2010.
08:05 
Beverly Hills 90210
Phantom of C.U. Donna og Clare bekymrer sig om Kelly efter bruddet med Mark. Derfor arrangerer de en blind date med en fremadstræbende ung mand. Donna kaster sig ud i jobbet som vejr-pige, og det går fint - lige indtil hun begynder at modtage mærkelige telefonopkald. Säsong 7. Del 189. Producerat år 1997.
08:55 
Beverly Hills 90210
Unnecessary Roughness. Donna modtager en buket blomster fra en hemmelig beundrer, men frygter, at det er Garrett Slan, der er på spil igen. Han har tidligere forsøgt at voldtage hende. Men Garrett skulle stadig være i fængsel. Brandon og Tracy er på besøg hos Tracys familie, og her får Brandon konkurrence fra Tracys barndomsven, Sam. Säsong 7. Del 190. Producerat år 1997.
09:45 
Beverly Hills 90210
Face-off. Donna er skrækslagen for, at den mand, der tidligere har forsøgt at voldtage hende, huserer igen. Derfor forsøger hun at få politiet til at give ham et tilhold. Jalousien ulmer mellem Valerie og Kelly, da Kelly går ud med Tom. Brandon er heller ikke helt uberørt af situationen. Claire og Steve overvejer at flytte sammen. Säsong 7. Del 191. Producerat år 1997.
10:35 
Beverly Hills 90210
We Interrupt this Programme. Nu hvor truslen fra Garrett er væk, vender Donna tilbage som vejr-pige. Men måske var Garrett slet ikke hendes plageånd?. Forholdet mellem Claires far og Steves mor er ved at udvikle sig. Det prøver Claire og Steve at forhindre. Claire er nemlig jaloux. Säsong 7. Del 192. Producerat år 1997.
11:25 
Glee
The Back-Up Plan. Rachel øjner nye karrieremuligheder, da hun får chancen for at gå til en unik audition. Imens går Mercedes til Santana for at få hjælp til at færdiggøre sin seneste single. Kurt får mulighed for at optræde for den betydningsfulde June Dolloway, der eftersigne har kickstartet mange kunstneres karriere, men da han forsøger at involvere Blaine i sin One Direction-optræden, går det ikke som planlagt. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2013.
12:15 
Glee
Old Dog, New Tricks. Da Rachel får kritik for at være doven, går hun til Santana for at få hjælp til at rette op på sit blakkede ry. I mellemtiden føler Kurt sig ladt alene i skyggen af sine venners succes, og Sam adopterer en hund, som Mercedes dog ender med at passe. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2013.
13:05 
Desperate Housewives
The Story of Lucy and Jessie. Der er misforståelser i luften på Wisteria Lane, og for den evigt uheldige Susan er det ingen undtagelse, da hun i forsøget på at gøre et godt indtryk på en af sine kvindelige kollegaer kommer til at sende lidt for tvetydige signaler ud i æteren. I takt med, at Orsons skamfulde tendenser ser nye højder, gør Bree alt for at beskytte sig selv, koste hvad det må. Også en mistænksom Edie har nok at se til med at grave dybere i Daves fortid. Säsong 5. Del 104. Producerat år 2008.
13:55 
Desperate Housewives
A Spark. To Pierce the Dark - Part One. Livet på Wisteria Lane er fuldt af ubehagelige overraskelser. Bree overvejer alvorligt at sælge sin forretning for at redde sit ægteskab. Lynette bliver udsat for trusler fra sin nye chef. Gaby og Carlos krydser nogle grænser, de formentlig ikke skulle have overtrådt. Katherine bliver fanget i et net af uforudsete og uventede hændelser, og Edies værste mareridt bliver pludselig til virkelighed!. Säsong 5. Del 105. Producerat år 2008.
14:45 
Ugly Betty
A Nice Day for a Posh Wedding. Wilhelminas store dag står for døren, og alt er planlagt til mindste detalje, når hendes eventyrbryllup løber af stablen. Hvad Wilhelmina dog ikke har taget højde for er, at hendes berømte brudepige Victoria Beckham fuldstændig stjæler billedet fra hende selv ¿ noget som bestemt ikke huer den opmærksomhedskrævende Wilhelmina. Betty slås med særdeles dårlig samvittighed over for Daniel, efter hun har indgået en pagt med Wilhelmina, og derfor ikke kan afsløre over for Daniel, at hans kommende stedmor har en affære. Säsong 2. Del 30. Producerat år 2007.
15:35 
Ugly Betty
I See Me, I. C. U. I kølvandet på bryllupsfiaskoen er Wilhelmina ikke sen til at planlægge sit næste afgørende træk i forsøget på at få Mode under sin fulde kontrol. Betty derimod har travlt med at forsøge at genetablere Daniel og hendes gensidige tillid, som har lidt et ordentligt knæk, og Henry bruger al sin charme for at få Modes weekendreceptionist til at lukke ham ind, så han kan hjælpe Betty med at få fat i noget af stor betydning. Säsong 2. Del 31. Producerat år 2007.
16:20 
Baywatch
Lifequards Can't Jump. Mitch og Garner går undercover som et streetbasketball-hold for at opklare en ung atlets død. Samtidig kommer CJ i kontakt med en noget kærlighedshungrende mand, som egentlig er på bryllupsrejse med sin kone, men som har mere end et godt øje til den smukke livredder. . Säsong 3. Del 10 av 22. Producerat år 1993.
17:10 
Baywatch
Dead of Summer. Det er en af de varmeste sommerdage, og strandene er propfyldte med mennesker. Livredderne har mere end nok at se til, og oveni er der planlagt en rockkoncert og en guvernørtale, som tiltrækker tusinder af tilhørere. Secret Service-agenten Sam Dietz arbejder sammen med Garner og Mitch for at holde styr på folkemængden, men ingen af dem aner, at en snigmorder har planer om at sprænge molen i luften med en fjernstyret speedbåd fyldt med sprængstof. Og ombord er CJ - bevidstløs. . Säsong 3. Del 11 av 22. Producerat år 1993.
18:00 
American Dad
Phantom of the Telethon. Kongressens spareplan betyder, at CIA har måttet skære kraftigt i sin udøvelse af tortur. For at finde nye midler til tortur, begynder Stan at gruble over mulighederne - men da Roger kommer med en god ide, en marathon-lang tv-indsamling, nægter Stan at give Roger den ros, han fortjener. Men det skulle Stan aldrig have gjort, for Roger tager en frygtelig hævn!. Del 65. Producerat år 2008.
18:20 
Modern Family
In Your Head. Da Luke bliver væk i et skummelt kvarter, tager Manny, Phil og Gloria ud for at finde ham. I mellemtiden er Haley desperat for at få et interview med skaberen bag en populær hjemmeside og forstyrrer Alex midt i en forelæsning. Säsong 9. Del 13. Producerat år 2017.
18:55 
Modern Family
Written in the Stars. Mitch og Cam ødelægger Lukes valentinsdate. Jay og Gloria laver rollespil, og Joe bliver forelsket i Claire. Säsong 9. Del 14. Producerat år 2017.
19:20 
Venner
The One with Two Parts - Part One. Joey og Chandler møder Phoebes tvillingesøster, Ursula. Joey bliver betaget af søsteren og inviterer hende ud. Det gør Phoebe, der ikke er på bølgelængde med sin tvillingesøster, meget forvirret. Chandler skal fyre en ung kvinde fra sin afdeling. Problemet er bare, at han gerne vil gøre et godt indtryk, fordi han er tiltrukket af kvinden. Og det bringer ham ud på dybt, dybt vand. Säsong 1. Del 16. Producerat år 1994.
19:50 
Venner
The One with Two Parts - Part Two. Rachel og Monica møder to flotte læger, men desværre forspilder pigerne chancen for en romantisk aften. Phoebe føler sig tilsidesat af Joey, der er vild med hendes tvillingsøster Ursula, og Ross føler sig ikke egnet til at blive far. Men både Phoebe og Ross' ængstelser bliver snart gjort til skamme. Säsong 1. Del 17. Producerat år 1994.
20:20 
Date mig nøgen
Den 28-årige bartender Judy ved præcis, hvad hun søger i en mand, men hun har det med at skræmme potentielle kærester væk. Craig på 29 år har genvundet selvtilliden efter et stort vægttab og søger nu pigen i sit liv, inden han runder 30 år. Säsong 2. Producerat år 2016.
21:20 
Sommeren '92
Dansk drama fra 2015. I 1990 overtager den kantede fynbo Richard Møller Nielsen (Ulrich Thomsen) jobbet som landsholdstræner i fodbold efter Sepp Piontek og har alle odds imod sig. Spillerne respekterer ham ikke, medierne ser ham som visionsløs og kedelig, og det ender med, at holdet kikser kvalifikationen til EM efter en række ydmygende nederlag. Alt ser sort ud, men pludselig får Richard en uventet chance. Jugoslavien bliver udelukket fra EM i Sverige, hvilket giver plads til Danmark. Nu har 'Ricardo' nogle få uger til at samle sin trup, skabe sammenhold mellem spillerne - og få dem til at levere varen! 'Sommeren '92' handler om, hvordan Danmark vandt EM i fodbold. 310.000 så filmen i de danske biografer. Producerat år 2014.
22:55 
Breinholt & Bendtner
Anders Breinholt har inviteret Nicklas Bendtner en tur i sommerhus for at komme ud af byen. Her kan drengene i ro og mag lave mad og snakke om Nicklas liv og karrierens op- og nedture. Producerat år 2019.
23:45 
Langt fra Las Vegas
(24) 'Feng Shui'. Det er den helt store lykke, da Liva flytter ind hos Casper. Til hans store overraskelse påtænker Liva dog også at lade sin elskede kat Oluf flytte ind. Casper er meget allergisk over for katte og kan på ingen måde leve sammen med katten. Men Liva er allerede parat til at flytte med, hvis Oluf smides på porten. Casper udtænker derfor en plan, der kan aflede hendes opmærksomhed. Kim er gravid, og faderen til barnet er den 16-årige teenager Martin (Andreas Berg), så Kim beslutter sig for at teste, om han er moden nok til at klare opgaven og ansætter ham derfor som sin personlige assistent. Producerat år 2002.
00:20 
Langt fra Las Vegas
(25) 'Kat'. Der er allerede skår i den nyskabte familieidyl hos Casper, idet Livas allergifremkaldende (møg)kat også er flyttet ind. Casper er stærkt dopet af allergimedicin og på kanten til at blive hjemsendt fra Jumpstart. Kun de store mængder af medicin holder endnu sammen på den lille familie. Facaden er ved at krakelere, og tilbage står spørgsmålet: Kan katte virkelig ikke forstå engelsk? Faderen til Kims ufødte barn er desværre stadig teenager, men Kim sætter sig for at speede Martins modningsprocess op. Et endags-kamikaze-raid inspireret af Kennys ungdomsanekdoter burde på rekordtid gøre knægten til mand, så han kan koncentrere sig om at blive far. Producerat år 2002.
00:50 
American Dad
Pulling Double Booty. Da Hayleys kæreste slår op med hende, går hun amok og smadrer alt, hun kommer i nærheden af. Stan beslutter sig for, at han skal godkende hendes kærester fra nu af - om ikke andet så for at forbygge, at hun ender i fængsel for vold. Men Stan får sig alligevel noget af en overraskelse, da han opdager, at Hayley efterfølgende får en kæreste, der ligner ham til forveksling! Hun er - finder forældrene ud af - begyndt at date Stans CIA-dobbeltgænger. Del 64. Producerat år 2008.
01:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Lina Rafn vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lina lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:55 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med racerkøreren Michael Christensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Michael lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:25 
Kørelærerne
Hos Daniel i Brøndby er der så travlt, at han meget mod sin natur må stå tidligt op. Heldigvis er de friske vestegnspiger Sabbi og Siff hans første elever. Jeff er i shoppehumør og ser på ny bil til konen. Og så skal vi møde den nye kørelærer Jeanett Orbé fra Sunds ved Herning, der har køreprøve med eleven Stine og udnytter ventetiden med en uskyldig kollegial flirt. Producerat år 2019.
03:00 
Kørelærerne
Loay starter endnu et guldhold op og overvejer at købe en bil til en million kroner. Loays elever skal desuden på manøvrebane, og det samme gælder for Jeanetts elever i Herning. I Brøndby hjælper Daniel eleven Oliver, der har mistet sit kørekort. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
03:35 
Det akavede gameshow
Hvor meget ved far eller mor om dig? Og hvor meget ved du egentlig om dem?. I dette quizshow skal de store børn og voksne gætte pinligheder og absurditeter om hinanden for at vinde flest penge. Producerat år 2017.
04:05 
Lost
What Kate Does. Sayid overlever på mirakuløs vis, men flere trusler venter. Da Sawyer undslipper fra templet, bliver Kate og Jin sendt efter ham. I L.A. går Claire i fødsel. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2010.
05:25 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 5 av 12. Producerat år 2014.
05:55 (06:30)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Del 6 av 12. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se