Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Keeping up with the Kardashians
No Boys Allowed. Kourtney og Scott prøver at blive gravide. Bruce har det svært med Kylies drengevenner, men da hun stikker af efter et skænderi, må han genoverveje sin taktik. Producerat år 2010.
07:00 
Keeping up with the Kardashians
Kris "The Cougar" Jenner. Kris hyrer en personlig træner. Bruce bliver dog mistænksom, da den nye træner flirter med hende. Kims hang til at konkurrere skaber problemer med Kourtney. Producerat år 2010.
07:30 
Beverly Hills 90210
I Only have Eyes for You. Brandon og Kelly har fundet sammen igen til alles store glæde på nær selvfølgelig Valerie, der er alt andet end begejstret for at have Kelly tilbage i Casa Walsh. Vennerne begynder dog hurtigt at føle sig forsmåede, for de to nyforelskede tilbringer næsten al tid sammen. For at de andre ikke skal føle sig udenfor, inviterer Kelly og Brandon kliken på middag. Men det går nu ikke helt som planlagt. Säsong 7. Del 201. Producerat år 1997.
08:20 
Beverly Hills 90210
All That Jazz. David inviterer Donna med på en fantastisk klub samme aften. Der er bare lige det problem, at Donna skal til eksamen dagen efter - og at klubben ligger i New Orleans. Hele kliken er inviteret med, da Steves mors mange år i showbizz skal fejres, desværre er både Kelly og Valerie syge - men det giver dem i stedet en chance for at få sat nogle ting på plads. Brandon er dog ikke helt tryg ved at lade de to alene. Säsong 7. Del 202. Producerat år 1997.
09:10 
Beverly Hills 90210
Mother's Day. Kelly er bange for, at hun er gravid. Også Clare og Steve har deres problemer. Clare er deprimeret på grund af mors dag, og Steve gør, hvad han kan for at hjælpe. Men lige meget hvad han siger og gør, er det ikke det rigtige. Samtidig undersøger Valerie mulighederne for at investere sine penge - gennem Kellys fars firma. Säsong 7. Del 203. Producerat år 1997.
10:00 
Beverly Hills 90210
Senior Week. Brandon henter Kelly for at tage hende til lægen, så de kan få undersøgt, om hun er gravid eller ej. Samtidig nærmer de sidste eksaminer sig. Det medfører både en del nervøsitet over, hvordan det kommer til at gå - og over, hvad fremtiden vil bringe. Den eneste, der er fuld af fortrøstning, er Steve. Men har han mon grund til det?. Säsong 7. Del 204. Producerat år 1997.
10:50 
Glee
Jagged Little Tapestry. Sue bliver bekymret, da Becky tager en uventet gæst med til byen. Imens har Rachel og Kurt problemer med at genopbygge Glee Club. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2015.
11:40 
Glee
The Hurt Locker 1. Rachel, Will og Blaine mødes til en venskabelig sangdyst, mens Sue vækker sin gamle fejde med Will til live og sætter alle kræfter ind mod Rachel og Glee Club. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2015.
12:30 
Desperate Housewives
Marry Me a Little. Hver dag er en maskerade på Wisteria Lane. Bree går til ekstremiteterne for at skjule sine virkelige hensigter i forhold til Orson, Susan og Jackson snyder myndighederne, og Lynette er mildt sagt chokeret over, hvor langt Tom er villig til at gå i forsøget på at se yngre ud. Katherine slører sandheden for Mike for ikke at miste ham, og Dave får virkelig noget at spekulere over, da et hovedvidne til hans udåd uventet dukker op. Säsong 5. Del 109. Producerat år 2008.
13:20 
Desperate Housewives
Everybody Says Don't. Gaby løber på en gammel bekendt, der har mistet alt, og Lynette er tosset på Tom, fordi han endnu engang har fået en "lys idé", der bare dækker over, at han ikke kan eller vil slippe den sidste rest af sin ungdom. Hos Bree og Orson er kønnenes kamp for alvor brudt ud - og alle kneb, ikke mindst de møgbeskidte, bliver taget i anvendelse. Og nu, hvor Jackson atter er ude af Susans liv, tager hun intetanende imod Daves tilbud om hjælp og støtte - men Dave har naturligvis sin helt egen dagsorden. Säsong 5. Del 110. Producerat år 2008.
14:05 
Ugly Betty
Odor in the Court. Mens Bettys nye parfume gør Henry helt vild i varmen, driver den rent bogstavelig Betty selv til vanvid, og hun begynder at opføre sig særdeles mærkværdigt. I mellemtiden er Wilhelmina mere end nogensinde før fast besluttet på at blive en del af Meade-klanen - uanset hvad det end måtte kræve af hende!. Säsong 2. Del 35. Producerat år 2007.
14:55 
Ugly Betty
A Thousand Words by Friday. Betty får til opgave at interviewe en berømt og anerkendt - tror Betty i hvert fald - romanforfatter, men snart viser det sig, at hans force er en helt anden, og interviewet går langt fra som ventet!. I mellemtiden har Daniel travlt med en ny sexet erobring, intetanende om hun er søster til Wilhelmina, og Amanda planlægger næste skridt i retning mod en genforsoning med sin biologiske far. Säsong 2. Del 36. Producerat år 2007.
15:45 
Baywatch
Vacation - Part One. Livredderne fra Baywatch skal på et romantisk cruise, og Mitch, Stephanie, Matt, Summer, CJ og Guido tager afsted fulde af forventning. Efter en skøn dag genfinder Mitch og Stephanie kærligheden og aftaler at mødes ved midnat i stævnen. Ombord er dog også flugtfangen, Nicholas Rogo, og hans kumpaner, og det ender helt galt, da de angriber Stephanie, som ryger overbord. . Säsong 3. Del 59. Producerat år 1993.
16:30 
Baywatch
Vacation - Part Two. Mitch og Stephanie kæmper for at klare sig i det iskolde vand, efter at de er blevet smidt overbord fra cruiseskibet. De klarer dog svømmeturen til en lille ø, men her går Stephanie i chok på grund af stærk nedkøling. Ombord på skibet har ingen af de andre opdaget, at Mitch og Stephanie mangler. CJ og Matt har travlt i skibets kasino, hvor CJ - til Matts overraskelse - viser sig at være en haj til blackjack. . Säsong 3. Del 60. Producerat år 1993.
17:20 
American Dad
Roy Rogers McFreely. Roger bliver rasende, da Stan glemmer at købe Grenadine med hjem, så Roger ikke kan lave sig sin yndlingsdrink. Roger tager frygtelig hævn ved at blive valgt som formand for grundejerforeningen. Nu har han den ultimative magt til at genere Stan på alle tænkelige måder - og han gør det!. Del 70. Producerat år 2008.
17:45 
Modern Family
Daddy Issues. Glorias ekskæreste, Jorge, besøger Gloria og Jay. Jorges slående ligheder med Manny får Jay til at stille spørgsmålstegn ved Mannys ophav. Imens prøver Phil desperat at finde på den perfekte bryllupsdagsgave til Claire, og Cam og Mitch kæmper med Lilys kvindeproblemer. Säsong 9. Del 18. Producerat år 2017.
18:15 
Modern Family
CHiPs and Salsa. Da Hayley hører, at hendes chef leder efter et produkt, der indeholder chilifrugtens magiske egenskaber, forsøger hun at overtale Gloria til at sælge hendes berømte salsa til NERP. Imens arrangerer Mitch, at Cam kommer med en politibetjent på job - en drøm Cam har haft længe. Säsong 9. Del 19. Producerat år 2017.
18:45 
Venner
The One with the Fake Monica. En kvinde giver sig ud for at være Monica. Hun misbruger Monicas kreditkort, som hun oven i købet får mere ud af, end Monica nogensinde har gjort!. Monica prøver at finde frem til kvinden. Måske kan hun lære Monica, hvordan man lever sine fantasier ud?. Säsong 1. Del 21. Producerat år 1994.
19:15 
Venner
The One with the Ick Factor. Monica er forelsket, men bliver drillet af vennerne, fordi den udkårne er meget ung. Og hun finder snart ud af mere om ham, end hun ønsker. Rachel fortæller, at hun har drømt, at hun var sammen med Chandler. Det gør Ross meget jaloux. Säsong 1. Del 22. Producerat år 1994.
19:45 
Dans i blodet
Michel skal til audition hos en af L.A.'s største stjernekoreografer. Han overtaler Nicky til at tage med, selvom Nicky kæmper med følelsen af at være forkert. Malene har taget det store spring og er flyttet til London. Her møder hun Anders, der råder hende til at få spidse albuer, hvis hun vil have succes. Producerat år 2019.
20:15 
Roomies - London Calling
Dagen, hvor den sjette roomie flytter ind, er kommet, og så afslører Katrine en hemmelighed omkring sin seksualitet til årets Pride i London. Producerat år 2019.
21:00 
Date mig nøgen
Stephanie & Bethany. Englands modigste datingshow er tilbage for at afsløre den skinbarlige sandhed om vores inderste præferencer. Første kvinde i studiet er den selverklærede datingkatastrofe Stephanie - vil hun finde kemi nok til en date nummer to? Herefter står den frisindede Bethany for tur. Säsong 4. Producerat år 2019.
21:55 
Flirty Dancing
Romantikeren og koreografen Ashley Banjo matcher par på dansegulvet. 30-årige Hannah fra Bristol er kræsen, men måske vil den driftige James danse hende i møde?. Producerat år 2019.
22:45 
Diamantfamilien i sneen
Liv og lemmer kommer i fare, når familien kaster sig ud i dødskælkning. Imens trækker Thalia sig fra familien og har svært ved at finde julestemningen frem. Producerat år 2019.
23:15 
Ladies of London
My Fair Ladies of London. Englændere og amerikanere taler ganske vist samme sprog, men i London har overklassekvinderne vidt forskellige opfattelser af deres position i hierarkiet. Säsong 1. Del 2 av 9. Producerat år 2014.
00:00 
Langt fra Las Vegas
(29) 'Tis'. Efter en hyggelig aften, hvor vennerne har leget ånden i glasset, begynder Liva pludselig at tisse i sengen. Liva drak af glasset, de brugte til legen, og Casper begynder derfor at frygte, at hun er blevet besat. Til slut må et ægte medie (Peter Belli) indkaldes for at få afgjort sagen. Kim skal på ferie, men kan ikke rigtig finde ud af, hvor hun skal tage hen. Derfor beslutter hun, at den nationalitet, der klæder hende bedst i sengen, skal være hendes rejsemål. Robert tilkaldes for at filme seancerne, så Kim selv kan få syn for sagen. Bliver det Irland eller Italien, der vinder Kims feriebesøg?. Producerat år 2002.
00:30 
Langt fra Las Vegas
(30) 'Jeopardy!'. Liva er et rigtigt konkurrencemenneske, der elsker at spille, men ikke kan holde ud at tabe. Det går derfor helt galt, da Casper og Liva skal deltage i par-Jeopardy! på tv. Casper er elendig, og derfor indkaldes Livas far (Henning Jensen) til at lede kamp-træningen, inden det store slag skal stå. Men da de endelig står i studiet, går den berømte sorte klap ned. Men for hvem? På Jumpstart er det Roberts fødselsdag, og redaktionen beslutter sig for en gangs skyld for at fejre ham med manér. Producerat år 2002.
01:00 
American Dad
Family Affair. Stor er skuffelsen hos familien Smith, da det bliver klart, at Roger har bedraget dem - med en anden familie, som han også har boet hos!. Stan smider Roger ud af huset, men tager ham til nåde, da Roger beder om godt vejr. Men glæden er kort. For det går op for Stan, at det ikke kun er en familie, Roger har lukreret på - men mange familier!. Del 68. Producerat år 2008.
01:25 
American Dad
Live and Let Fry. Familien Smiths naboer er blevet arresteret for at ryge pot, og Hayley og Stan bliveru enige: Stan mener, at man skal efterleve alle landets love, da de er til for at beskytte borgeren. Men da han opdager, at den lokale kommunalbestyrelse har forbudt transfedtsyrer, kommer han på andre tanker, og planlægger en stor indsmugling af det herlige fedt. Da Steve indblandes i affæren og ender på hospitalet, må Stan dog tage sine holdninger op til revision. Del 69. Producerat år 2008.
01:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Nikolaj Stokholm i selskab med cykelrytteren Cecilie Uttrup Ludwig vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Nikolaj og Cecilie lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Nikolaj Stokholm i selskab med Dar Salim vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Nikolaj og Dar lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
02:50 
Kørelærerne
Daniel har køreprøve med Sif, og så indretter han sit matadorinspirerede kontor med nye gamle møbler. Loays ene guldhold skal på glatbane, og det går ikke stille for sig. Jeff tager på Jyllandsringen med sine motorcykelelever, og viser hvordan det skal gøres. I Sunds ved Herning har Jeanett køretimer med Silas og Amalie, der får en lille sang med på vejen. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
03:20 
Kørelærerne
Loay kører til København med et guldhold, og der er højt humør eller 'hafla', som han kalder det, hele vejen. Jeanett skal også på tur. Hun tager sine elever med på shoppetur i Aarhus. Jeffs kones bil kommer. I Brøndby har Daniel køretimer med vestegnspigerne Sabbi og Kasssandra, og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2019.
03:50 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Rødovre. Producerat år 2016.
04:25 (06:00)
Lost
Dr. Linus. Ilana vil dræbe Ben, efter at Miles afslører, at han er Jacobs morder. Imens allierer Richard og Jack sig. Sammen med Hurley opsøger de The Black Rock. Säsong 6. Del 7. Producerat år 2010.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se