Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
American Dad
An Incident at Owl Creek. Stan gør sig selv til grin til en nabofest og ydmygelsen bliver for svær at leve med. Hele kvarteret griner af Stan, så han forfalsker familiens død, og de flytter alle ud af byen. Men ydmygelsen er så stor, at det er næsten umuligt at flygte fra skammen, og så er gode råd dyre. Säsong 6. Del 95. Producerat år 2009.
06:25 
American Dad
Great Space Roaster. Det er Rogers fødselsdag, og han vil have en festlig dag, hvor familien gør grin med ham og griller ham. De går desværre for vidt, og Roger bliver ked af, hvad de siger om ham. I stedet for at lave sit liv om vil Roger have hævn, så familien er tvunget til at flygte fra hans uendelige vrede. Säsong 6. Del 96. Producerat år 2009.
06:55 
American Dad
100 A.D. - Part One. Hayley stikker af for at blive gift med Jeff, men Stan og Francine vil gøre alt for at forhindre brylluppet. Stan tilbyder en stor dusør til enhver, der kan forhindre brylluppet, og det starter en vild menneskejagt. Men da Jeff hører om dusøren bliver han selv fristet til at vælge pengene i stedet for Hayley. Säsong 7. Del 97. Producerat år 2010.
07:20 
Modern Family
Phil's Sexy, Sexy House. I håb om at få lidt alenetid sniger Haley sig ind i et fancy hus, som Phil er ved at sælge, men til hendes store skræk har andre fået samme ide. Imens planlægger Jay en hemmelig tur for hele familien, og Manny forsøger at imponerende en pige med hjælp fra sin lillebror, Joe. Säsong 7. Del 151. Producerat år 2015.
07:40 
Modern Family
Clean Out Your Junk Drawer. Gloria har hyret en berømt selvhjælpsterapeut til at kigge forbi og afholde en særlig gruppeterapisession for alle tre par, men ingen tager det alvorligt, og Jay nægter at deltage. Imens diskuterer Haley og Alex, om de i virkeligheden burde slå op med deres kærester. Säsong 7. Del 152. Producerat år 2015.
08:10 
Modern Family
White Christmas. Gloria planlægger en hvid jul, men vejret vil ikke rigtig samarbejde. Jay tager en vigtig beslutning om sit fremtidige arbejdsliv. Alex får en ny ven, alt imens Haley og Andy fortsætter med at ses i al hemmelighed. Säsong 7. Del 153. Producerat år 2015.
08:30 
Dybvaaaaad
Sønderborg får besøg af joketornadoen Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus, der som altid indebærer bidende jokes og sarkastiske voxpops om de tåbeligste tv-koncepter og -personligheder. Producerat år 2018.
09:10 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad viser de sjoveste klip fra dit tv og vender vrangen ud på kendisser og reality-stjerner. 'Dybvaaaaad' rykker som altid ud i hele landet. Denne gang står Viborg for skud. Producerat år 2019.
09:35 
Dybvaaaaad
Dybvad er tilbage i Nykøbing Falster, hvor cowgate startede sidste år. Hvordan vil byen tage imod hans bod med brugte trusser og billeder af andre folks børn?. Producerat år 2019.
10:15 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
10:50 
The Real Housewives of Orange County
8 ½ Minutes to Success. Shannon rejser til Philadelphia med datteren Sophie, og Tamra følger trop for at støtte. Imens arrangerer Kelly en visning af QVC-debuten for de andre. Säsong 13. Producerat år 2018.
11:40 
The Real Housewives of Orange County
Nice to Meet You… Again. Kelly bliver skuffet, da Shannon fortæller, at Emily og Gina føler sig udenfor. Til en familiefest chokeres Vicki over de unges forhold til ægteskab. Säsong 13. Producerat år 2018.
12:30 
The Real Housewives of Orange County
Heat Waves and Hot Flashes. Damerne fra Orange County tager på pigetur til Jamaica, hvor den overvældende varme skaber problemer. Spændingerne tager til imellem Shannon og Tamra. Säsong 13. Producerat år 2018.
13:20 
The Real Housewives of Orange County
Blow Up. Under en middag i Jamaica opstår dårlig stemning, da Gina anklager Shannon for ikke at være en god ven for Tamra, når nu Eddie har helbredsproblemer. Säsong 13. Producerat år 2018.
14:10 
The Real Housewives of Orange County
The Day After. Shannon isolerer sig fortsat fra veninderne, men Vicki overtaler hende til at spise middag med dem i strandkanten. Emily får et uventet telefonopkald. Säsong 13. Producerat år 2018.
14:55 
Modern Family
Playdates. Jay er alt andet end tryg ved Joes nye kammerats far. Cam hjælper en forelsket Lily, og Claire appellerer til Phil. Imens har familien Dunphy travlt med at forbedre et surpriseparty for Mitchell. Säsong 7. Del 154. Producerat år 2015.
15:25 
Modern Family
Spread Your Wings. Gloria og Cam tyr til tyveri i bestræbelserne på at lave den bedste sovs. Jay træder til med en hjælpende hånd og et par råd, da Mitchell står over for at skulle håndtere Lilys nu overnattende date. Phil besøger Alex på CalTech. Säsong 7. Del 155. Producerat år 2015.
15:55 
Modern Family
Clean for a Day. Alt imens Jay sniger sig til at tage flyvetimer sammen med Cameron, kaster Mitchell sig over at lære Gloria at spille golf. Claires familie er ikke udpræget tilfredse med hendes måde at gøre rent på derhjemme. Säsong 7. Del 156. Producerat år 2015.
16:25 
Phillip Devantier - En rigtig mand
På humoristisk vis skildrer Phillip sin frygt for ikke at slå til som mand. Der er lavet tusindvis af tv-programmer og undersøgelser, der handler om at være en rigtig mand, man hvad vil det egentlig sige?. Og hvordan lever man med ikke at leve op til ét eneste af de mange krav?. Producerat år 2018.
17:25 
X Factor UK: Celebrity
19:05 
Venner
The One Where Ross Got High. Monica har inviteret sine forældre til Thanksgiving, men der er et mindre problem: Hun har aldrig fortalt dem, at hun er kæreste med Chandler, fordi hun ved, at de hader ham. Chandler er chokeret over nyheden, men han bestemmer sig for, at han vil bruge aftenen på at charmere Monicas forældre. Fester hos de seks venner går jo imidlertid aldrig helt som planlagt - og som om Chandlers risikofyldte projekt ikke var nok, så har Monica tilmed overladt ansvaret for desserten til Rachel. Säsong 6. Del 130. Producerat år 1999.
19:30 
Venner
The One with the Routine. Janine inviterer Joey, Monica og Ross med til en tv-optagelse, der skal sendes nytårsaften. Det ser Joey som sin store chance for at komme til at kysse sin smukke sambo ved midnat. Monica og Ross har været helt vilde med tv-nytårsfesten lige siden, de var små, og de er fast besluttede på at komme på skærmen - koste hvad det vil. Rachel og Phoebe udnytter Monicas fravær til at lede hele lejligheden igennem for at finde de julegaver, Monica har købt til dem. Säsong 6. Del 131. Producerat år 1999.
20:00 
En frygtelig kvinde
Dansk komediedrama fra 2017. Da den flinke, men lidt vage Rasmus (Anders Juul) møder den sexede Marie (Amanda Collin), er han sikker på, at han har mødt kvinden i sit liv. Men da de flytter sammen, bliver den hede erotik afløst af et magtspil, hvor Marie gennem list og manipulation får sin vilje igennem. Langsomt og snedigt bliver Rasmus pillet fra hinanden, og Marie dominerer mere og mere. Hvad skal han stille op? Se Christian Tafdrups debatskabende film om de ting, frygtelige kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold. Det hele set gennem mandens øjne. Amanda Collin vandt både en Bodil og en Robert pris for 'Bedste kvindelige hovedrolle' for sin præstation i filmen. Producerat år 2017.
21:35 
DM i stand-up 2019 - sammendrag
23:10 
Stormester
En simpel kontakt er ved at drive Thomas Warberg til vanvid, og Sofie Linde slår en hundehvalp ihjel i forsøget på at skrive en godnathistorie - alt sammen for at få fingrene i Stephania Potalivos astmaspray. Stormesterens diabolske opgaver giver bagslag, når de fem deltagere skal stable ting med bind for øjnene, og så finder vi ud af, hvordan man ødelægger en brandslukker og en udstoppet hane. Producerat år 2019.
00:15 
Live at the Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd - og damer. Säsong 9. Producerat år 2013.
01:00 
Live at the Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd - og damer. Säsong 9. Producerat år 2013.
01:50 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. Säsong 2. Producerat år 2016.
02:15 
Beat Shazam
03:00 
Chocolate City
Amerikansk drama fra 2015. Michael McCoy (Robert Ri'chard) bor sammen med sin mor og bror, og går på universitet. Da familien kommer i alvorlige pengeproblemer, foreslår hans bror Chris McCoy (DeRay Davis) ham, at han kunne tjene nogle penge ved at begynde at arbejde som mandestripper på klubben Chocolate City. Det gør Michael så, og her bliver han del af en konkurrencepræget branche. Han har stor succes, men snart kommer der gnidninger mellem ham og de andre strippere - og mellem ham og hans kæreste. Producerat år 2015.
04:30 
Last Man Standing
The Puck Stops Here. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2015.
04:55 
Last Man Standing
Gift of the Wise Man. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2015.
05:45 (06:30)
Beverly Hills 90210
Offensive Interference. Donna forsøger at få fat på Joe, men uden held. Han er nemlig ved at blive afhørt af politiet, der har modtaget en anmeldelse om et overfald. Donna er ikke i tvivl om, at det er Ray, der står bag. Men hvis hun forsvarer Joe, vil alle få at vide, at hun har været kæreste med en voldelig mand. Også hendes mor og far. Samtidig er Brandon deprimeret over, at Dylan er rejst sin vej. Säsong 6. Del 153. Producerat år 1995.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se