Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
American Dad
An Incident at Owl Creek. Stan gør sig selv til grin til en nabofest og ydmygelsen bliver for svær at leve med. Hele kvarteret griner af Stan, så han forfalsker familiens død, og de flytter alle ud af byen. Men ydmygelsen er så stor, at det er næsten umuligt at flygte fra skammen, og så er gode råd dyre. Säsong 6. Del 95. Producerat år 2009.
06:35 
American Dad
Great Space Roaster. Det er Rogers fødselsdag, og han vil have en festlig dag, hvor familien gør grin med ham og griller ham. De går desværre for vidt, og Roger bliver ked af, hvad de siger om ham. I stedet for at lave sit liv om vil Roger have hævn, så familien er tvunget til at flygte fra hans uendelige vrede. Säsong 6. Del 96. Producerat år 2009.
07:05 
American Dad
100 A.D. - Part One. Hayley stikker af for at blive gift med Jeff, men Stan og Francine vil gøre alt for at forhindre brylluppet. Stan tilbyder en stor dusør til enhver, der kan forhindre brylluppet, og det starter en vild menneskejagt. Men da Jeff hører om dusøren bliver han selv fristet til at vælge pengene i stedet for Hayley. Säsong 7. Del 97. Producerat år 2010.
07:35 
Nøglen til succes
Viktor, Frederik og Vanessa er nået til finalen. Én af dem kan snart kalde sig Tine Hagemeisters nye trainee, men først skal de igennem en sidste stor prøve. De får hver en luksusvilla, de skal gøre salgsklar og fremvise for en kritisk dommer, inden Tine afholder de endelige jobsamtaler i det luksuriøse Casa Loriana. Producerat år 2019.
08:25 
Dybvaaaaad
Dybvad er tilbage i Nykøbing Falster, hvor cowgate startede sidste år. Hvordan vil byen tage imod hans bod med brugte trusser og billeder af andre folks børn?. Producerat år 2019.
09:05 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
09:40 
Modern Family
She Crazy. Claire har nogle ideer til Jays firma, Closets, men er skrækslagen for at pitche dem for Jay og hans kreative team. Hjemme er Phil ved at bygge et levested for ænder, mens han venter på, at hans eget andeæg udklækker - et projekt som ingen deler hans begejstring for. Imens hjælper Gloria og Manny hinanden med at komme sig over deres "crush". Säsong 7. Del 148. Producerat år 2015.
10:00 
Modern Family
The Verdict. Gloria får til opgave at sidde med i en jury og er ovenud begejstret for at få mulighed for at bruge sit amerikanske statsborgerskab, men det huer ikke Jay, da han nu er tvunget til selv at hjælpe til på Joes skole. I mellemtiden planlægger Claire en "Tag-dine-døtre-med-på-arbejde"-dag, mens Phil tager med Luke og Mannys klasse ud til samfundsnyttigt arbejde - en tur der bliver lærerig i mere end en forstand. Säsong 7. Del 149. Producerat år 2015.
10:30 
Modern Family
The More You Ignore Me. Da Luke bliver anholdt, og Alex taget i at snige sig ud af en sprutbutik, bliver Phil mest chokeret over Claires reaktion på børnenes uventede opførsel. Cameron og Gloria opsnapper hendes familiens hemmelige opskrift på hot sauce og øjner pludseligt en god forretning. Imens sætter Jay alt ind for at få prisen som "Chamber of Commerce". Säsong 7. Del 150. Producerat år 2015.
11:00 
Modern Family
Phil's Sexy, Sexy House. I håb om at få lidt alenetid sniger Haley sig ind i et fancy hus, som Phil er ved at sælge, men til hendes store skræk har andre fået samme ide. Imens planlægger Jay en hemmelig tur for hele familien, og Manny forsøger at imponerende en pige med hjælp fra sin lillebror, Joe. Säsong 7. Del 151. Producerat år 2015.
11:25 
Modern Family
Clean Out Your Junk Drawer. Gloria har hyret en berømt selvhjælpsterapeut til at kigge forbi og afholde en særlig gruppeterapisession for alle tre par, men ingen tager det alvorligt, og Jay nægter at deltage. Imens diskuterer Haley og Alex, om de i virkeligheden burde slå op med deres kærester. Säsong 7. Del 152. Producerat år 2015.
11:55 
Modern Family
White Christmas. Gloria planlægger en hvid jul, men vejret vil ikke rigtig samarbejde. Jay tager en vigtig beslutning om sit fremtidige arbejdsliv. Alex får en ny ven, alt imens Haley og Andy fortsætter med at ses i al hemmelighed. Säsong 7. Del 153. Producerat år 2015.
12:20 
The Four - syng dig til en stol
Amerikansk talentkonkurrence fra 2018. Der er fire eftertragtede pladser på spil, når nye sangere står klar til at imponere dommerpanelet og måske bytte plads med en af de fire udvalgte sangere. Säsong 2. Producerat år 2018.
13:55 
X Factor UK: Celebrity
Vi tager hul på sæsonens tredje liveshow, og med kun ni kendissolister og -grupper tilbage begynder konkurrencen at spidse til. Hvem kan leve op til de tårnhøje forventninger, og hvem må vi sige farvel til? Dermot O'Leary er som altid vært, mens Simon Cowell, Nicole Scherzinger og Louis Walsh sidder klar i dommerpanelet. Producerat år 2019.
15:25 
Løvehjerter
Markus Kjærbye åbner op om det ekstravagante og turbulente liv som professionel CS:GO-spiller. Et liv, som på samme tid har store personlige omkostninger. Producerat år 2019.
16:00 
Andre sportsgrene
DreamHack Open Atlanta: kamp 7, direkte. Producerat år 2019.
19:20 
Andre sportsgrene
DreamHack Open Atlanta: kamp 8, direkte. Producerat år 2019.
22:50 
Andre sportsgrene
DreamHack Open Atlanta: kvartfinale, direkte. Producerat år 2019.
02:25 
Andre sportsgrene
DreamHack Open Atlanta: kvartfinale, direkte. Producerat år 2019.
05:55 (06:40)
Andre sportsgrene
DreamHack Open Atlanta: studie, direkte. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se