Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Beverly Hills 90210
Perfectly Perfect. Steve prøver at overtale Brandon til at deltage i et tv-program, hvor man kan møde sin drømmepige. Belært af tidligere erfaringer, siger Brandon nej, for han vil ikke igen være uvenner med Steve over en pige. Men på den anden side . det med pigerne lyder jo lovended. Imens får Kelly større og større problemere Hun spiser slankepiller, er bleg og humørsygy Vennerne planlægger et surprise-party i anledning af hendes 18 års fødselsdag, men Kelly sørger selv for den største overraskelses. Säsong 3. Del 74. Producerat år 1992.
07:00 
Beverly Hills 90210
Senior Poll. Skoleåret nærmer sig afslutningen, og vennerne skal bestemme sig for, hvilken fremtid de vil gå ud i. Skolen holder valg til årets sjoveste, kønneste, mest naive, sexede, populære og meget mere. Dylan er så opslugt af at skrive sin historie, at han ikke bemærker Kellys problemer. Brenda har sine egne planer, og Steve og Brandon har problemer med at finde et par piger at gå ud med fredag aften. Da Brandon endelig falder over en løsning, bliver det en aften, de aldrig havde drømt om. Säsong 3. Del 75. Producerat år 1992.
07:50 
Beverly Hills 90210
She Came in Through the Bathroom Window. Hvem snyder hvem? Hvad er ægte, og hvad er falsk i det famøse Hollywood?. Dylan har svært ved at snuppe Steves pralende facon, og Steve er ved at eksplodere over Dylans attituder. Begge betror sig til Brandon, men han har travlt med at hjælpe en temmelig dejlig dame i nød. Hun er strandet med et hold turister i The Peach Pit, og de nægter at flytte sig, før de møder Burt Reynolds. Men er der chance for at møde Burt Reynolds i Beverly Hills 90210?. Säsong 3. Del 76. Producerat år 1992.
08:40 
Glee
The First Time. Eleverne forbereder sig på premieren på West Side Story. Imens får Finn fornyet håb, da en talentspejder ankommer til skolen. Desværre har spejderen kun øje for én under sit besøg, nemlig Coach Beiste. Säsong 3. Del 49. Producerat år 2011.
09:30 
Glee
Mash Off. Sue starter en smædekampagne for at nedlægge sin største konkurrent i kampen om en plads i kongressen. I mellemtiden er Puck forelsket, og Will og Shelby opmuntrer til en uskyldig konkurrence. Säsong 3. Del 50. Producerat år 2011.
10:15 
Desperate Housewives
Come in, Stranger. Et mystisk indbrud og andre besynderlige hændelser på Wisteria Lane gør naboerne både urolige og vagtsomme. Den politibetjent, der efterforsker sagen, inviterer Susan ud på en date, men hvad mon Mike Delfino siger til det? Gabrielles håndfaste svigermor, Juanita, kommer på uanmeldt besøg. Officielt er det for at hygge sig med sin søn og svigerdatter, men i virkeligheden har Carlos bedt sin mor komme, så hun kan holde et vågent øje med Gabrielle. Samtidig foregår der underlige ting i Mary Alices hus, og hendes søn Zach betror Bree en hemmelighed om sin mors død. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2004.
11:05 
Desperate Housewives
Running to Stand Still. Carlos' mor deler mistanken om Gabrielles sidespring med sin søn, og snart ser stakkels Carlos potentielle elskere over det hele, mens Gabrielle selv holder lav profil. Susan undrer sig over, at Mary Alices søn, Zach, tilsyneladende er forsvundet, og hun sætter sig for at grave lidt i sagen, og det fører hende til det psykriatriske hospital Seacrest. Hos Bree og Rex slås de stadig for at få ægteskabet til at fungere, og nu er turen kommet til deres sexliv. Rex har en rigtig god idé til, hvordan de kommer videre - det synes han i hvert fald selv. Og så krydser Lynette knivskarpe moderlige klinger med den emsige Maisy Gibbons (Sharon Lawrence). Säsong 1. Del 6. Producerat år 2004.
11:55 
Desperate Housewives
Anything You Can Do. Susan bliver knotten, da Mike udsætter deres første officielle date, fordi han har fået uventet besøg af den meget sexede Kendra. Susan allierer sig med Edie, og de beslutter sig for at iføre sig fuld "krigsmaling" og følge efter, da Mike og Kendra tager en tur i byen. Gabrielle bliver jaloux over den nye kvinde i gartneren Johns liv, Brees børn begår mytteri, da de finder ud af, at deres far er flyttet hjemmefra, og stakkels Lynette bliver mere og mere afhængig af tvillingernes DAMP-medicin!. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2004.
12:45 
Desperate Housewives
Guilty. Efter tragedien, hvor Brees søn, Andrew, kørte Carlos' mor ned, gør beboerne på Wisteria Lane hver især status over deres eget liv. Samtidig vokser Susans mistanke til Mike Delfino og hans begrundelse for at flytte til kvarteret. Lynettes afhængighed af tvillingernes DAMP-medicin når nye højder, og hun beslutter sig for, at hun hellere må finde andre metoder til at komme sin stress til livs. Og mens Carlos' mor ligger i sin sygeseng på hospitalet, fortæller Gabrielle præsten om sin affære med gartneren. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2004.
13:35 
Ugly Betty
London Calling. Betty får til opgave at dække Londons modeuge sammen med Amanda, og hun får lov til at tage Hilda med på turen. Men udover det flotte tøj, byder turen på uventede møder og genetablering af venskaber for Betty. Derhjemme melder Wilhelmina sig ind i AA, både for at komme tættere på Tyler og for at snyde Claire og Daniel. Samtidig kan Bobby ikke regne ud, hvorfor Justin bruger så meget tid sammen med Austin, men det finder han ud af. Säsong 4. Del 83. Producerat år 2009.
14:25 
Ugly Betty
The Past Presents the Future. Betty går og overvejer nogle uventede tilbud, både i sit privatliv og arbejdsmæssigt, alt imens Hildas bryllup nærmer sig. Betty beder Daniel om at være hendes ledsager, men Betty er ikke den eneste, der har problemer med sin "plus en". Marc bliver fikset sammen med en sæbeoperastjerne, og Justin overvejer om Austin kunne være hans ledsager til brylluppet. Säsong 4. Del 84. Producerat år 2009.
15:10 
Baywatch
Go for the Gold. Under en træning i undervandsredning finder Cody en spansk medaljon, som viser sig at være 3500 dollars værd. Det bliver starten på en jagt efter guld på havbunden. Säsong 6. Del 132. Producerat år 1996.
16:00 
Baywatch
Panic at Malibu Pier. Mitch Buchannon er lederen af et californisk livredderkorps, der blandt andre tæller Eddie Kramer, som er den bedste af de nye på '89-holdet. Shauni McClain er en af de sidste, der har kvalificeret sig til korpset, og hendes debut som livredder er mildest talt forfærdelig, men hun får god hjælp fra den erfarne Jill Riley. Mitch er fraskilt, og han og ekskonen, Gayle, er slet ikke enige om, hvad der er bedst for deres fælles søn, Hobie. Så for at muntre Hobie op tager Mitch og hans gamle livredderven, Al Gibson, Hobie med på fisketur. Men turen udvikler sig dramatisk, og båden forsvinder under havoverfladen. . Säsong 1. Del 1. Producerat år 1990.
17:40 
Modern Family
The More You Ignore Me. Da Luke bliver anholdt, og Alex taget i at snige sig ud af en sprutbutik, bliver Phil mest chokeret over Claires reaktion på børnenes uventede opførsel. Cameron og Gloria opsnapper hendes familiens hemmelige opskrift på hot sauce og øjner pludseligt en god forretning. Imens sætter Jay alt ind for at få prisen som "Chamber of Commerce". Säsong 7. Del 150. Producerat år 2015.
18:10 
Modern Family
Phil's Sexy, Sexy House. I håb om at få lidt alenetid sniger Haley sig ind i et fancy hus, som Phil er ved at sælge, men til hendes store skræk har andre fået samme ide. Imens planlægger Jay en hemmelig tur for hele familien, og Manny forsøger at imponerende en pige med hjælp fra sin lillebror, Joe. Säsong 7. Del 151. Producerat år 2015.
18:35 
Venner
The One After Ross Says Rachel. Bryllupsceremonien fortsætter, og Ross og Emily bliver gift, men Emily er ikke lykkelig, for Ross kom til at sige Rachel i stedet for Emily!. Monica og Chandler prøver at finde et sted, hvor de kan kaste sig i følelsernes vold, men de bliver hele tiden afbrudt. Ross flipper fuldstændig ud, da Emily stikker af fra ham. Han prøver at få hendes forældre til at fortælle Emily, at han elsker hende og vil vente på hende i lufthavnen. Men netop i lufthavnen løber Ross og Rachel ind i hinanden!. Säsong 5. Del 98. Producerat år 1998.
19:05 
Venner
The One with All the Kissing. Monica og Chandler kan ikke holde sig fra hinanden, selvom de er vendt tilbage til New York. Joey er lige ved at overraske dem i bad sammen, og da Chandler skal på arbejde kommer han til at kysse Monica farvel for øjnene af Phoebe og Rachel. Rachel, som lige er vendt hjem fra Grækenland, beder Monica om at give hende gode råd i kærlighedsanliggender. Säsong 5. Del 99. Producerat år 1998.
19:35 
Minkavlerne
Da Jakob hører, hvad Allan og Martin har rodet sig ud i, prøver han at stoppe dem - men for sent. Heldigvis kommer han sammen med Maria op med en ny plan. Del 8. Producerat år 2019.
20:05 
Stjernekigger
Musikere, sportsstjerner og YouTube-fænomener bliver alle vendt, drejet og gransket nøje, når Mark le Fêvre giver et kærligt stik i siden på de danske kendtes gøren og laden og ikke mindst pressens måde at håndtere kendisstoffet på. Hver uge bringer han desuden en top 5 over de bedste og mest bemærkelsesværdige kendisser i landet. Hvem, der skal på listen, og hvorfor bestemmes udelukkende af Mark, men seerne er også velkomne til at komme med tips. Producerat år 2017.
20:40 
Ane Høgsberg - Døden har en årsag
Ane Høgsbergs andet soloshow handler om en af de få ting, vi alle har til fælles; døden. Vi møder den flere gange i livet, og vi skal med sikkerhed alle dø en dag. Hvad bliver der mon snakket om til vores begravelse, og kan man selv vælge det dyr, man gerne vil genfødes som?. Producerat år 2019.
21:55 
DMA 2019
Kom med til Danmarks mest prestigefyldte musikalske prisfest, Danish Music Awards, når de eftertragtede statuetter igen skal uddeles - denne gang fra en festfyldt K.B. Hallen. Sangerinden Nabiha er vært, når de mange priser bliver uddelt, og undervejs bliver der sat gang i festen af store danske kunstnere som blandt andre Nik & Jay, Christopher, Jada og The Minds of 99. Producerat år 2019.
00:05 
X Factor UK: Celebrity
'X Factor UK' er tilbage - men i et helt nyt format. Simon Cowell, Nicole Scherzinger og Louis Walsh er dommerne, men i stedet for ukendte talenter, får en række kendisser nu chancen for at vise en helt ny musikalsk side frem. Glæd dig til at opleve blandt andre talkshow-legenden Ricki Lake, model og skuespiller Hayley Hasselhoff, skuespiller Kevin McHale samt sportsstjernerne Ben Foden, Thom Evans og Levi Davis. Producerat år 2019.
01:40 
Zulu Bingo
Der er masser af skøre, sjove og fede præmier på spil, når Geo blænder op for ZULUs alternative bingoshow. Producerat år 2004.
02:50 
Klovn
(56) "Bedragsholm Slot". Frank, Mia, Iben og Casper tager på weekendtur til Dragsholm slot med Lars Hjorthøj og hans kone Tina. Pigerne glæder sig til hygge og drengene ser frem til herresnak, jagt og en lille "vuf". Men allerede ved ankomsten gør Frank sig uheldigt bemærket, og inden længe er den dragende servitrice Louise midtpunkt for seksuelle fantasier og indbyrdes beskyldninger for mord. Men alt bliver overskygget, da en hidtil ukendt forbindelse mellem Lars Hjortshøj og Vibeke Hartkorn kommer frem i lyset. Producerat år 2008.
03:20 
Klovn
(57) "Bispebjergtricket". Frank og Mia kigger på hus. Den tidligere ejers kone er død, men liget er aldrig fundet. Frank finder en knogle i haven, og hans stædige iver efter at knoglen skal gennemtjekkes fører til skår i glæden for ham og Mia. Ligesådan går det, da Niels Hausgaard indvier Frank og Casper i hemmeligheden bag "Bispebjergtricket", som er det tætteste man kan komme på sex med en anden end ens partner, uden at være utro. Producerat år 2008.
03:50 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. Not in Portland. Saywer og Kate kæmper for at undslippe øen, mens Jack saboterer Bens operation og afslører Juliets plan om at slå Ben ihjel på operationsbordet. Säsong 3. Del 7. Producerat år 2006.
04:40 
Unge Lovende
Elise er begyndt af få følelser for Katinka og er i tvivl om, hvordan hun skal håndtere det. Nenne opsøger en gammel bekendt og bliver i den forbindelse udsat for en ubehagelig konfrontation. Alex flytter ind i et nyt kollektiv og takker ja til et overraskende tilbud. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2018.
05:30 (06:20)
Beverly Hills 90210
Senior Poll. Skoleåret nærmer sig afslutningen, og vennerne skal bestemme sig for, hvilken fremtid de vil gå ud i. Skolen holder valg til årets sjoveste, kønneste, mest naive, sexede, populære og meget mere. Dylan er så opslugt af at skrive sin historie, at han ikke bemærker Kellys problemer. Brenda har sine egne planer, og Steve og Brandon har problemer med at finde et par piger at gå ud med fredag aften. Da Brandon endelig falder over en løsning, bliver det en aften, de aldrig havde drømt om. Säsong 3. Del 75. Producerat år 1992.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se