Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Ugly Betty
A League of Their Own. Til Henrys store ærgrelse forsøger Betty sig med netdating, og bliver hurtigt inviteret ud på en bowling-date. Wilhelmina gør alt for at overbevise de skeptiske Meade-søskende om, at hun vil blive den perfekte stedmor og inviterer på hyggelig "familiemiddag," og Marc finder sig pludselig tiltrukket af én, som er alt andet end hans type. . Säsong 2. Del 5. Producerat år 2007.
07:00 
Ugly Betty
Something Wickes This Way Comes. Betty og Henry fortsætter deres uskyldige romance og tager på hemmelig date, men intet går efter planen. Daniel vil nemlig glæde Betty og hendes date med to billetter, men fordi han tror, Gio er Bettys date, overrækker han billetterne til Gio, som derefter nægter at aflevere billetterne til Betty. I mellemtiden holder Daniel møde med en vigtig kvindelig annoncør med en forkærlighed for yngre mænd - især Daniel! . Säsong 2. Del 6. Producerat år 2007.
07:50 
Ugly Betty
A Nice Day for a Posh Wedding. Wilhelminas store dag står for døren, og alt er planlagt til mindste detalje, når hendes eventyrbryllup løber af stablen. Hvad Wilhelmina dog ikke har taget højde for er, at hendes berømte brudepige Victoria Beckham fuldstændig stjæler billedet fra hende selv ¿ noget som bestemt ikke huer den opmærksomhedskrævende Wilhelmina. Betty slås med særdeles dårlig samvittighed over for Daniel, efter hun har indgået en pagt med Wilhelmina, og derfor ikke kan afsløre over for Daniel, at hans kommende stedmor har en affære. . Säsong 2. Del 7. Producerat år 2007.
08:35 
Beverly Hills 90210
Home Again. Er det det eneste rigtige at bo i Beverly Hills? Er Brandon, Brenda og deres forældre lykkelige i deres nye tilværelse?. Det spørgsmål bliver aktuelt, da Jim får tilbudt et job, som betyder, at de kan flytte tilbage til Minnesota. Spørgsmålet får hurtigt familien delt i to lejre, og de må nu blive enige om, hvor "hjemme" er. . Del 22. Producerat år 1990.
09:25 
Beverly Hills 90210
Beach Blanket Brandon. Sommeren er kommet, ferietiden står for døren, og alle glæder sig til sol, frihed og fornøjelser. Kun Brenda føler sig nedtrykt og udenfor. Alt har tegnet fint efter hendes varme affære med Dylan, men nu er hun nervøs for, at hun er blevet gravid. Hendes krise kommer til at sætte sig dybe spor. . Säsong 2. Del 1. Producerat år 1991.
10:15 
Beverly Hills 90210
Party Fish. Brandons job som tjener på stranden i den supereksklusive Beverly Hills-klub udelukker naturligvis ikke, at han ramler ind i en ægte sommerromance. Men den pige, han bliver varm på, er ikke et ukompliceret bekendtskab. Dylan advarer ham, men alligevel er Brandon ved at komme ud, hvor han ikke kan bunde. Imens går Brenda op i dramaundervisningen - og finder ud af, at man ikke skal være bange for sine egne følelser. . Del 2. Producerat år 1991.
11:05 
Beverly Hills 90210
Summer Storm. Familien Walsh er for en gangs skyld samlet foran fjernsynet, da de i nyhederne ser, at Dylans far er blevet arresteret. Selv om Brenda og Dylan stadig holder sig på afstand af hinanden, kan hun ikke lade være med at ringe til ham. Men han tager ikke telefonen. Næste dag tager han ud at surfe, selv om vejret er hårdt. Han forulykker, og Brenda og hendes mor bliver ringet op fra hospitalet. . Del 3. Producerat år 1991.
12:00 
Desperate Housewives
I Wish I Could Forget You. Efter at have været som sunket i jorden dukker Paul Young pludselig op på Wisteria Lane og vil vide, hvor hans søn, Zach, befinder sig. Panikken sætter ind blandt naboerne, og de ringer derfor straks til politiet. Bree og George er kommet til det punkt i deres forhold, hvor det er naturligt at dyrke sex - men der er noget der holder Bree tilbage. Efter en dramatisk skudepisode i retsbygningen kommer Carlos' nye stjerneadvokat David og Gabrielle tættere på hinanden - men hvad mon Carlos siger til det? Og så kommer Susans mor, Sophie, på besøg! . Del 6. Producerat år 2005.
12:45 
Desperate Housewives
Color and Light. Susan er som lammet efter bruddet med Mike og finder trøst hos eksmanden Karl, som er blevet smidt ud af Edie. Gabrielle får nogle fancy modelveninder på besøg fra New York og vil gøre alt for at virke tjekket. Men da hun er tre måneder henne i sin graviditet, er det sin sag at skrue sig ned i en stram designerkjole. George overrasker Bree med et noget uventet tilbud, som hun bare ikke kan få sig selv til at sige nej til. Og Lynette og Tom er lettede, da de endelig finder nogle legekammerater til de krævende tvillinger ¿ men glæden er kort. . Del 7. Producerat år 2005.
13:30 
Desperate Housewives
The Sun Won't Set. Desperationen og panikken sætter for alvor ind på Wisteria Lane, for alle naboerne er i oprør og bange efter indbruddet hos Gabrielle. Gabrielle derimod tager situationen i stiv arm, og selv om hun har mistet sin baby, opfører hun sig, som hun plejer, og det betyder nonstop shopping. Susan har travlt med at planlægge sin mors bryllup, og det bringer spekulationer frem hos Susan, omkring hvem der i virkeligheden var hendes far. Bree bliver opsøgt af en af Georges tidligere kærester, som afslører yderst foruroligende ting om ham, og Bree begynder at ane, at George er skingrende sindssyg! . Del 8. Producerat år 2005.
14:20 
Desperate Housewives
That's Good, That's Bad. Carlos bliver overraskende prøveløsladt og er overlykkelig over at være hjemme igen. Men han er en ændret mand ¿ han har fundet Gud i fængslet, og Gabrielle bliver hurtigt træt af hans nye hellige tilgang til tilværelsen. George begynder at chikanere Bree, han dukker op, hvor hun mindst venter det, og Bree bliver for alvor bange for, hvad han kan finde på. Susan opsøger sin far i håb om, at de kan lære hinanden at kende, men det går absolut ikke, som Susan havde håbet på. . Del 9. Producerat år 2005.
15:00 
Natholdet - Best of 2018
Anders Breinholt og redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra 'Natholdet'. Hele tiden med det mål for øje, at seerne i programmerne her skal have de allersjoveste højdepunkter fra den forgangne sæson. Del 1. Producerat år 2018.
15:35 
Family Guy
Partial Terms of Endearment. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 22. Producerat år 2009.
16:05 
Family Guy
And Then There Were Fewer Pt 1. Beboerne fra Quahog bliver inviteret til James Woods hus, hvor et mordmysterie finder sted. Del 1. Producerat år 2010.
16:30 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
17:40 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
18:50 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
19:30 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
20:40 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
21:50 
Andre sportsgrene
BLAST Premier Fall Series. Producerat år 2020.
23:05 
LEGO Masters Australia
Del 7. Producerat år 2020.
00:30 
Date mig nøgen
Hope & Kurt. 25-årige Hope er model og wrestling-fan og ønsker en mand med en krop solid nok til at få hende ned at ligge. Dyrlægestuderende Kurt taler bedre med de firbenede end med kvinder, så måske kan en nøgen start hjælpe ham. Del 3. Producerat år 2019.
01:20 
Standup: Debra DiGiovanni - Single Awkward Female
Debra DiGiovanni er en af de hurtigst voksende stjerner på den internationale comedy-scene. DiGiovanni er tidligere kåret til Canadas bedste kvindelige komiker og optræder for fulde huse, hvor end hun optræder. I det hylende morsomme show 'Single, Awkward, Female', giver DiGiovanni sit syn på dating, slankekure og kærlighed, som kun hun kan gøre det. . Producerat år 2011.
02:10 
Stemmernes tårn med Fuhlendorff
Bar’cardi, Sif, Henry og BB 44 ankommer til byen Skibshvile, hvorfra de skal sejle ud for at finde Hundredesårs Øen, som deres rejsekammeret, elveren Kalian Ingmir, har fortalt dem om. Den skulle være fyldt med skatte og magiske ting, men først skal de lige overleve at besøge den skumle kro ved navn Kastelinen. Del 2. Producerat år 2020.
03:10 
Nørgaards Netfix
Nørgaards Netfix vil endnu engang se på samfundet, internettet og søde katte med de størst tænkelige satiriske briller. Se med når Nørgaards Netfix endnu engang sætter ild i satirebålet på din tv-skærm. Del 8. Producerat år 2016.
03:30 
Family Guy
Prick Up Your Ears. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 6. Producerat år 2006.
03:50 
The Four - syng dig til en stol
Amerikansk talentkonkurrence fra 2018. Fire musikalske gladiatorer er blevet udvalgt til at tage kampen op for at forsvare deres eftertragtede pladser foran et panel af musikbranchen store kanoner. Sangerinden Fergie styrer showet, mens Sean Combs, DJ Khaled og Meghan Trainor sidder i dommerpanelet. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2018.
05:45 (06:15)
Ladies of London
Preview Special. Følg seks overklassekvinder i Londons øverste sociale luftlag, hvor penge alene ikke kan købe dig adgang. Det erfarer de amerikanske tilflyttere, Juliet, Caprice, Marissa og Noel, igen og igen. Säsong 1. Del 1 av 9. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå