Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Beverly Hills 90210
Parental Guidance Recommended. Hvor er de sande venskaber? Hvem svigter, når det gælder? Kelly og Dylan har fortalt Brenda sandheden - også om deres sommerforelskelse. Dylans far forsøger stadig at få Dylans penge frigivet - til sine egne formål. David prøver at få en pladekontrakt med Steve som agent, samtidig med at han er bekymret for, hvor han nu skal bo. Brenda er på randen af et sammenbrud. Men så får hun besøg af Dylans mor. Säsong 3. Del 70. Producerat år 1992.
07:35 
Beverly Hills 90210
Dead End. Dylan er glad for at være sammen med sin far, men mærker godt presset for at få frigivet sin formue. Derfor opsøger Dylan Jim Walsh for at få ham til at underskrive de endelige dokumenter. Imens er Kellys mor i gang med at sælge det hus, hun ikke længere har råd til at bo i. Brandons held i spil er vendt. Nu har han gæld, og han bliver truet af sin bookmaker, hvis han ikke betaler til tiden. Säsong 3. Del 71. Producerat år 1992.
08:30 
Beverly Hills 90210
The Child Is Father to the Man. Dylans far er død, sprængt i luften af en bilbombe. Dylan er i chok, journalister belejrer hans hjem, og Kelly aner ikke, hvordan hun skal hjælpe ham. Samtidig gør Dylans fars forretningsforbindelser klar til det næste træk. Säsong 3. Del 72. Producerat år 1992.
09:20 
Glee
Asian F. Da Mike ikke score en topkarakter i sin seneste kemiprøve, forlanger hans forældre, at han forlader New Directions for at fokusere på sine studier. Samtidig går Mercedes - til alles overraskelse - til audition på rollen som Maria i West Side Story og ender dermed i direkte konkurrence med Rachel. Säsong 3. Del 47. Producerat år 2011.
10:15 
Glee
Pot o' Gold. En udvekslingsstudent fra Irland bliver hurtigt gode venner med Brittany, men Santana ser ham straks som en trussel. Imens forsøger Mercedes at hverve nye medlemmer til Shelbys nye kor. Säsong 3. Del 48. Producerat år 2011.
11:00 
Desperate Housewives
Pilot. Bag de hvidmalede stakitter i en hyggelig forstad bor fire kvinder, hvis liv er alt andet en idyllisk. Susan, der er enlig mor har ikke haft en date i evigheder. Lynette, der fortryder hun forlod forretningsverdenen for at passe sine utålelige unger. Gabrielle, der keder sig og har en affære med sin 17-årige gartner, og Bree der med djævlens vold og magt prøver at opretholde den perfekte facade af familielykke. Ovenover dem alle svæver Mary Alice, der for nylig begik selvmord ved at skyde sig selv i hovedet. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2004.
11:50 
Desperate Housewives
Ah, But Underneath. Veninderne på Wisteria Lane ved ikke, hvad de skal stille op med det mystiske brev, Mary Alice efterlod sig, men de beslutter sig for i hemmelighed at efterforske sagen. Samtidig kæmper Susan mod barmfagre Edie om singlefyren Mikes gunst. Gabrielles mand kommer tidligt hjem fra arbejde og er tæt på at tage sin smukke hustru og den lækre gartner på fersk gerning. Bree og hendes mand begynder på en gang opslidende parterapi. Lynette lader frustrationerne over sine umulige unger gå ud over lovens lange arm. Og den nævenyttige nabo, Mrs. Huber, finder Susans afsvedne målebæger i den rygende ruin, der engang var Edies fine hus. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2004.
12:40 
Desperate Housewives
Pretty Little Picture. Mary Alice var i gang med at forberede et stort middagsselskab, før hun tog livet af sig selv, og nu beslutter hendes veninder at arbejde videre med planerne. Gabrielle fortsætter sine hede hyrdetimer med gartneren John, men en af kvarterets småpiger ser dem kysse, og selv om hun kun er ni år, ved hun lige præcis, hvordan hun skal udnytte situationen. Bag Brees perfekte facade kæmpes en hård kamp for at skjule et smuldrende ægteskab, og Susan har en på alle måder mindeværdig konfrontation med sin eks-mand Karl. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2004.
13:30 
Desperate Housewives
Who's That Woman?. Jorden brænder for alvor under Gabrielle, da hendes mand, Carlos, finder en af den unge gartners sokker under ægtesengen. Hvordan vil Gabrielle lige forklare, at den er havnet dér? Edie er ved at spise den emsige mrss. Huber ud af huset, det kan i den grad mærkes på husholdningsbudgettet, så derfor prøver hun at presse penge ud af Susann Hvis Susan ikke straks hoster op, vil mrss Huber afsløre, at hun ved, at Susan var i Edies hus, da det brændtee Men hvis det kommer frem at Susan var indblandet i branden, vil det give hendes eksmand, Carl, en enestående chance til et nyt forsøg på at bemægtige sig forældreretten over datteren Juliee. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2004.
14:20 
Ugly Betty
All the World's a Stage. Betty kigger forbi Justins skuespilskursus, hvor hun får øjnene op for et andet ungt talent. Hun øjner en chance for en artikel i Mode, men Betty sætter sin moral over styr, da hun også begynder at date det unge stjernefrø. Samtidig er Vilhelmina blevet indlagt med mavesår, og hospitalsopholdet bringer noget af en åbenbaring med sig. Säsong 4. Del 81. Producerat år 2009.
15:10 
Ugly Betty
Million Dollar Smile. Så er dagen endelig kommet, hvor Betty skal have sin bøjle af. Men før Betty skal til tandlægen, falder hun og slår sig bevidstløs. Hendes tandlæge dukker op i et syn og viser hende, hvordan verden ville have set ud, hvis hun aldrig havde haft bøjle på tænderne. Betty oplever en fuldstændig omvendt verden og indser, at bøjlen måske har gjort mere godt end først antaget. Säsong 4. Del 82. Producerat år 2009.
16:00 
Baywatch
Forbidden Paradise - Part Two. På en bådtur kommer Mitch og Matt i stor fare, men bliver reddet af hawaiianske indfødte. Samtidig bliver Stephanie forelsket, og Logan frier til Caroline. Säsong 6. Del 130. Producerat år 1996.
16:50 
Baywatch
The Last Wave. Kaye bliver genforenet med sin gamle kæreste Wes. Lykken varer dog kun kort, da parret snart rammes af en tragisk katastrofe. Stephanie får behandling for sin hudkræft, og Caroline finder Logan og Neely sammen. Säsong 6. Del 131. Producerat år 1996.
17:35 
Modern Family
She Crazy. Claire har nogle ideer til Jays firma, Closets, men er skrækslagen for at pitche dem for Jay og hans kreative team. Hjemme er Phil ved at bygge et levested for ænder, mens han venter på, at hans eget andeæg udklækker - et projekt som ingen deler hans begejstring for. Imens hjælper Gloria og Manny hinanden med at komme sig over deres "crush". Säsong 7. Del 148. Producerat år 2015.
18:05 
Modern Family
The Verdict. Gloria får til opgave at sidde med i en jury og er ovenud begejstret for at få mulighed for at bruge sit amerikanske statsborgerskab, men det huer ikke Jay, da han nu er tvunget til selv at hjælpe til på Joes skole. I mellemtiden planlægger Claire en "Tag-dine-døtre-med-på-arbejde"-dag, mens Phil tager med Luke og Mannys klasse ud til samfundsnyttigt arbejde - en tur der bliver lærerig i mere end en forstand. Säsong 7. Del 149. Producerat år 2015.
18:35 
Venner
The One with the Invitations. Ross og Emily sender deres bryllupsinvitationer ud. Det får både Ross og Rachel til at tænke tilbage til den gang, de var kærester. Rachel beslutter sig for ikke at tage med til brylluppet. Phoebe vil også blive hjemme, da hun snart skal føde. Säsong 4. Del 94. Producerat år 1998.
19:00 
Venner
The One with the Worst Best Man Ever. Phoebe er dødtræt af at være gravid, og hun oplever store humørsvingninger. Joey, der skal være Ross' forlover, arrangerer en polterabend. Selv om Ross ikke ønsker det, hyrer Joey en stripper. Da pigerne ikke er inviteret med, beslutter de sig for at holde en fest for Phoebe. Säsong 4. Del 95. Producerat år 1998.
19:30 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Odense, hvor den står på 'Landmand søger kærlighed' og mulighed for trekanter og kaffe, der selvfølgelig skal drikkes af gigantiske kopper. Producerat år 2019.
20:05 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
20:40 
Minkavlerne
Da Jakob hører, hvad Allan og Martin har rodet sig ud i, prøver han at stoppe dem - men for sent. Heldigvis kommer han sammen med Maria op med en ny plan. Del 8. Producerat år 2019.
21:15 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad' nået til Århus, hvor der blandt andet er stengorillaer og gæs på menuen, når Tobias Dybvad som altid vender de nyeste klip og genåbner gaverne, der bliver ved med at give, 'Nak og æd' og 'Landmand søger kærlighed'. Producerat år 2019.
21:50 
Jonatan Spangs Danmark
"Jonatan Spangs nye show er knivskarp og brilliant begavet politisk satire. " Sådan skrev Politiken om 'Jonatan Spangs Danmark', hvor den danske komiker efter en stribe populære og dybt personlige comedyshows kravler op fra sin egen navle. I stedet retter han blikket mod det, vi alle sammen har til fælles: Samfundet og dets knastørre krinkelkroge. Og Jonatan Spang trækker det absurde frem i alt det, vi normalt slet, slet ikke finder morsomt - for han har nemlig udfordret sig selv ved at konfrontere de mest indgroede sandheder, ritualer og automatmeninger. Producerat år 2016.
22:45 
Jonatan Spangs Danmark
"Jonatan Spangs nye show er knivskarp og brilliant begavet politisk satire. " Sådan skrev Politiken om 'Jonatan Spangs Danmark', hvor den danske komiker efter en stribe populære og dybt personlige comedyshows kravler op fra sin egen navle. I stedet retter han blikket mod det, vi alle sammen har til fælles: Samfundet og dets knastørre krinkelkroge. Og Jonatan Spang trækker det absurde frem i alt det, vi normalt slet, slet ikke finder morsomt - for han har nemlig udfordret sig selv ved at konfrontere de mest indgroede sandheder, ritualer og automatmeninger. Producerat år 2016.
23:45 
DMA 2019
Kom med til Danmarks mest prestigefyldte musikalske prisfest, Danish Music Awards, når de eftertragtede statuetter igen skal uddeles - denne gang fra en festfyldt K.B. Hallen. Sangerinden Nabiha er vært, når de mange priser bliver uddelt, og undervejs bliver der sat gang i festen af store danske kunstnere som blandt andre Nik & Jay, Christopher, Jada og The Minds of 99. Producerat år 2019.
01:50 
Klovn
(54) "Fru af og til". Mia og Frank er flyttet hjem til Mias forældre. De forsøger at finde måder, hvorpå de alligevel kan dyrke privatlivets glæderr. Caspers depression er nu så voldsom, at han er blevet indlagt, og Frank står i et dilemma, skal han prioritere sex eller sin syge venn. Ihærdige forsøg fra Frank og Mias side på at finde "alenetid" bliver spoleret, og Frank erkender, at svigerfar får mere sex, end han gørr. Producerat år 2008.
02:20 
Klovn
(55) "Monsieur le boss". Mia har inviteret Frank på weekendophold på Skodsborg Hotel. Noget kommer i vejen og for at gennemføre turen, bliver de "partners i crime". Casper farer vild på Sjælland, og Frank er nødt til at få ham indlagt igen. Det virker som om, der er styr på tingene, men en bordtennis kamp, Kama Sutra og en tysk tarmskylning er mere, end Mia vil være med til. Producerat år 2008.
02:50 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2006. The Cost of Living. Efter mr. Eko ser syner om sin døde bror, tager han ud for at finde stedet, hvor flyet styrtede ned. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2006.
03:35 
Unge Lovende
Livet i 20'erne. Elise vil gerne have job i tv-branchen, og det lykkes hende at producere en mocumentary om standup-branchen. Nenne har succes som forfatter. Hendes bøger sælger godt, og hun modtager en kunstnerpris. På hjemmefronten er det værre. Hun befinder sig i et meget destruktivt forhold med Leo, og i forsøget på at finde en vej ud af forholdet er hun utro med Leos ven. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2018.
04:10 
2 Broke Girls
And the Coming Out Party. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 101. Producerat år 2016.
04:30 
2 Broke Girls
And the Basketball Jones. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 102. Producerat år 2016.
04:55 
2 Broke Girls
And the Sax Problem. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 103. Producerat år 2016.
05:35 (06:10)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad tager til Aalborg, hvor han indstiller sin dybvadske linse på de største tåbeligheder og sjoveste klip, som serveres med den sædvanlige portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se