Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Ugly Betty
Petra-gate. På Mode står det i kærlighedens tegn - ja, altså bortset lige fra hos Betty, som både ser sit venskab med Christina, samarbejdet med Daniel og ikke mindst sine chancer for at date Henry smuldre mellem fingrene på sig. På Mode ser Alexis frem til sin første date som kvinde med en yderst tiltalende fyr, der næsten virker for god til at være sand, og Amanda flirter med en designer, som hun har mistænkt for at være bøsse. Imens overvejer Daniel at overlade Mode til Alexis, efter han har dummet sig noget så grueligt i forhold til et par østeuropæiske modeller, som nu har noget af en klemme på ham, men måske kan Betty nå at gøre noget. . Säsong 1. Del 20. Producerat år 2006.
07:00 
Ugly Betty
Secretaries Day. Betty har mere end rigeligt om ørerne, da hun op til assistenternes dag på Mode samtidig beslutter sig for at løse sin families økonomiske problemer - på en ret så alternativ måde. En plan som både involverer en mekanisk hest og en middelalderfest! Som om det ikke er nok, forsøger Betty - som den frelsende engel hun nu engang er - ligeledes at råde Daniel i forhold til hans umættelige sexlyst, alt imens Wilhelminas skumle planer om at dominere Mode fuldstændig går et skridt videre. . Säsong 1. Del 21. Producerat år 2006.
07:50 
Ugly Betty
A Tree Grows in Guadalajara. Betty og resten af familien Suarez tager til Mexico for at løse Ignacios immigrationsproblemer og samtidig lære deres families rødder bedre at kende. I mellemtiden får Alexis uventet besøg, da en tidligere date fra hendes tid som mand pludselig dukker op på Mode. Wilhelmina pønser stadig på, hvordan hun kan få Bradford til at blive skilt og forsøger at sætte sit personlige præg på ham ved at give ham noget af en makeover - med et katastrofalt resultat til følge! . Säsong 1. Del 22. Producerat år 2006.
08:35 
Beverly Hills 90210
East Side Story. Brandon bliver forelsket - igen. Denne gang i en udvekslingsstudent fra den fattige spanske del af Los Angeles. Hun er meget reserveret og forsigtig med at komme for tæt på Brandon, men det gør ham kun endnu ivrigere efter at lære hende at kende. Brenda prøver at få ham til at tage det roligt, og det viser sig da også, at pigen har en helt anden baggrund, end nogen af dem havde forestillet sig. . Del 14. Producerat år 1990.
09:25 
Beverly Hills 90210
A Fling in Palm Springs (a.k.a. Palm Springs Weekend). Hele Beverly Hills-slænget beslutter at tage på weekend til Palm Springs, hvor der altid er gang i den. Officielt skal de bo hos Davids bedsteforældre, men planen er, at disse ikke er hjemme, så de unge har frit spil. Brenda har besluttet, at hun vil tage det store spring og tilbringe natten med Dylan. Det bliver en weekend fuld af overraskelser. . Del 15. Producerat år 1990.
10:15 
Beverly Hills 90210
Fame Is Where You Find It. Brandon får sin store chance: Han bliver "opdaget" af Hollywood. Den mest populære serie på tv er ude efter nye skuespillere, og de vil have Brandon. Han er ellevild, men drømmen om rigdom og berømmelse går ikke, som han havde tænkt sig. . Del 16. Producerat år 1990.
11:05 
Beverly Hills 90210
Stand (Up) and Deliver. Brenda er skoletræt. Hun længes efter at komme ud, hvor livet virkelig leves, og selv om hendes forældre ikke synes, det er verdens bedste idé, beslutter hun at flytte hjemmefra. Men er det nu også den rigtige beslutning?. Brandon har travlt med skolen. Han vil gerne være klassens "præsident", så han fører en valgkampagne, der er ved at forvandle ham til en glad eftersnakker, som vil gøre hvad som helst for at vinde stemmer. . Del 17. Producerat år 1990.
12:00 
Desperate Housewives
Sunday in the Park with George. Hjertets veje er uransalige - også på Wisteria Lane. Alt imens Bree sniger sig ud for i hemmelighed at tilbringe tid sammen med George, går det langsomt ned ad bakke med Rex og hans dårlige hjerte. Gabrielle får fortalt en chokeret John, at hun er gravid, og at barnet meget vel kan være hans. Og Lynette prøver med nye og forførende tricks at få lidt mere lir ind i sit ægteskab med Tom. Susan kommer endelig til bunds i al hemmelighedskræmmeriet omkring Mikes dunkle fortid - og måske er der et spinkelt håb for parrets fremtid sammen. . Säsong 1. Del 21. Producerat år 2004.
12:45 
Desperate Housewives
Goodbye For Now. Susan og Mike er superlykkelige over at være sammen igen og beslutter sig for at flytte sammen. Men det arrangement er en torn i øjet på en forsmået Edie, som udtænker en ondsindet plan med det formål at splitte parret ad. Da Gabrielle antyder, at Carlos måske ikke er far til hendes barn, går Carlos for alvor amok, bryder sin husarrest og gør noget så drastisk, at han kan forvente flere år lagt til sin fængselsstraf. Lynettes stadige indblanding i Toms karriere får også alvorlige konsekvenser. Og så flytter der nye naboer ind på Wisteria Lane! . Säsong 1. Del 22. Producerat år 2004.
13:30 
Desperate Housewives
One Wonderful Day. Veninderne på Wisteria Lane nærmer sig opklaringen af, hvorfor Mary Alice begik selvmord. Zach Young får et mentalt sammenbrud, slår i raseri Felicia ned, og bevæbnet meden pistol går han nu efter Susan. Efter et hidsigt skænderi imellem Bree og Rex, får Rex endnu et hjerteanfald og bliver i hast kørt på hospitalet - hans tilstand er kritisk, og han skal på operationsbordet. Tom siger sit job op, da Lynettes indblanding i hans karriere har sat en stopper for hans avancementsmuligheder. I stedet vil han være hjemmegående husfar, og lade Lynette genoptage sin karriere og forsørge familien. . Säsong 1. Del 23. Producerat år 2004.
14:15 
Desperate Housewives
Next. Zach holder Susan som gidsel og venter nu på, at Mike kommer hjem, så han kan slå ham ihjel. Selv om Rex er død, er Bree fattet og supereffektiv, som hun plejer, og hun planlægger den perfekte begravelse for sin mand. Men hendes jernvilje bliver udfordret, da hendes hysteriske svigermor blander sig. Lynette er til jobsamtale om en topstilling i reklamebranchen, men firmaet har betænkeligheder ved at ansætte en mor til fire. Gabrielle prøver at klinke skårene med Carlos, som har svært ved at tilgive, at hun har været ham utro. Og hvis man troede, at mysterierne på Wistera Lane var opklaret, så må man tro om igen - for de nye naboer har i den grad noget at skjule! . Del 1. Producerat år 2005.
15:05 
Natholdet
Mr. Teltvogn forstår at sælge varen i en reklame for teltvogne, medvært Lene Beier har en stærk gave med til Anders og der er en ny, unik ringetone på markedet. Del 21. Producerat år 2020.
15:35 
Family Guy
Quagmire's Dad. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 18. Producerat år 2009.
16:00 
Family Guy
Splendid Source, The. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 19. Producerat år 2009.
16:30 
Dybvaaaaad
Sønderborg får besøg af joketornadoen Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus, der som altid indebærer bidende jokes og sarkastiske voxpops om de tåbeligste tv-koncepter og -personligheder. . Del 10. Producerat år 2018.
17:00 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad viser de sjoveste klip fra dit tv og vender vrangen ud på kendisser og reality-stjerner. 'Dybvaaaaad' rykker som altid ud i hele landet. Denne gang står Viborg for skud. . Del 11. Producerat år 2018.
17:30 
Dybvaaaaad - afsnit 100!
'Dybvaaaaad' er klar med den store sæsonfinale. Som rosinen i pølseenden er Tobias Dybvad og holdet landet i Århus. Her takker 'Dybvaaaaad' af for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. . Del 12. Producerat år 2018.
18:05 
Modern Family
Door to Door. Claire vil have sat et stopskilt op ved et vejkryds tæt ved deres hjem, og hele familien støtter hende i hendes nye projekt, for så har hun ikke tid til at holde øje med, hvad de laver: Phil og Luke vil være berømte ved hjælp af en viral video. Gloria leder efter deres hund, Stella, der er stukket af. Og Manny vil have en check af Jay, for han har ikke solgt det indpakningspapir, han skulle have solgt for skolen, men Jay nægter ham checken og tvinger ham til at stemme dørklokker. Del 4. Producerat år 2011.
18:30 
Modern Family
Hit and Run. Jay er frustreret over arbejde, og Manny er stresset over lektier. Gloria forsøger at hjælpe så godt hun kan, men mændene vil ikke lytte. Da en bil kører op bag i Cameron og Mitchells bil og efterfølgende stikker af, begynder de to mænd at diskutere, hvordan de skulle have håndteret den situation. Som alle mændene i familien nu har en dårlig dag, lader de det gå ud over en knægt, der volder Haley problemer. Del 5. Producerat år 2011.
19:05 
Venner
The One With The Sharks. Monica aflægger Chandler et surprise-visit i Oklahoma, men får et chok, for da hun braser ind i rummet, sidder Chandler og onanerer - til en hajfilm!. Monica nåede ikke at se, at Chandler zappede væk fra hotellets pornokanal og over på en dyrekanal, og nu er hun overbevist om, at han tænder på hajer. Mike (Paul Rudd) inviterer Phoebe på en date, men Ross ødelægger det hele ved gøre hende opmærksom på, at hun aldrig har haft en fast kæreste. Joey skal også på en date, men flipper helt ud, da han opdager, at han allerede har haft sex med pigen - og at hun ikke kan huske det. . Del 4. Producerat år 2002.
19:35 
Venner
The One With Phoebe's Birthday Dinner. Phoebe holder fødselsdag og har inviteret alle vennerne ud på en meget fin restaurant, men da alle andre end Joey kommer for sent, må hun kæmpe hårdt for at få lov til at beholde det store bord - andre gæster står nemlig i kø for at få det. Monica og Chandler bliver forsinkede, fordi Monica har ægløsning og derfor har planlagt, at de skal have sex, når Chandler ankommer fra Oklahoma. Og Ross har meget svært ved at overtale Rachel til at efterlade barnet hjemme, mens de tager på restaurant. . Del 5. Producerat år 2002.
20:05 
Dybvaaaaad
Kolding! Er I klar til Jokes, parodier og sketches på alt fra realitystjerner til tilrettelæggere og vanvittige tv-koncepter? Her er 'Dybvaaaaad'! . Del 7. Producerat år 2020.
20:40 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad står som altid klar til at vende vrangen ud på tv- og kendisverdenen i 'Dybvaaaaad' - denne gang fra Næstved. . Del 8. Producerat år 2020.
21:15 
Date mig nøgen (DK)
23-årige Phillip er mors dreng. Han har lovet hende, der snart kommer nogle børnebørn. Men hvor meget har mor at skulle have sagt, når det gælder Phillips dates?. Del 2. Producerat år 2020.
21:55 
Dybvad: "Fasser Partner"
Det er forsvindende lidt, Tobias har datet sådan rigtig aktivt i sit liv. Men nu har han for alvor kastet sig ud i alt fra dating-apps og uopfordret social media-macking til at invitere kvinder ud, han møder på gaden. Det er der kommet en perlerække af mislykkede scoringsforsøg ud af. Del 1. Producerat år 2019.
23:10 
Date mig nøgen
Hope & Kurt. 25-årige Hope er model og wrestling-fan og ønsker en mand med en krop solid nok til at få hende ned at ligge. Dyrlægestuderende Kurt taler bedre med de firbenede end med kvinder, så måske kan en nøgen start hjælpe ham. Del 3. Producerat år 2019.
00:00 
American Dad
The Mural of the Story. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 5. Producerat år 2017.
00:25 
American Dad
(You Gotta) Strike for Your Right. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 6. Producerat år 2017.
00:45 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med racerkøreren Michael Christensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Michael lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 5. Producerat år 2019.
01:15 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med musiker Søren Rasted vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Søren lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Aftenens livemusik står bandet Jung for. Del 4. Producerat år 2019.
01:40 
Ups! Det er live
De fire spritnye TV 2 Zulu-værter, Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann sætter deres egen dagsorden på tv hver tirsdag, onsdag og torsdag aften. Her vil drengene sende fra deres skriveborde og få en masse sjove gæster, og så tager de ud til forskellige steder i Danmark og sender live derfra. . Del 2. Producerat år 2010.
02:05 
Keeping up with the Kardashians
The Family that Plays Together. Kris forsøger at samle hele familien om at spille tennis igen - med katastrofale resultater. Scott er i det romantiske hjørne, men Kourtney bider ikke på. Del 4. Producerat år 2012.
02:50 
Keeping up with the Kardashians
The Man in the Memoir. Kris ser en gammel flamme og overvejer endnu et møde. Kourtney er ikke vild med, at Kim og Scott hænger ud, og Kendall og Kylie ødelægger deres mors tæppe. Del 5. Producerat år 2012.
03:35 
Keeping up with the Kardashians
The Dominican Republic - Part 1. Familieferien kommer dårligt fra start, da Kourtney bliver skyld i, at hverken hun, Kim eller Scott når flyet. Bruce og Scott kæmper med deres forskelligheder. Del 6. Producerat år 2012.
04:20 
Gordon Ramsays køkkenmareridt - på solkysten
Quelcuttis. Restaurant Quelcutti i Costa Blanca begyndte som Del og Sues drøm om at etablere en forretning til deres tre børn, men er endt som et familie-mareridt. De to brødre Joe og Terry kan ikke blive enige om, hvorvidt Quelcutti er en bar eller en restaurant, og lillesøster Ruby er fanget i krydsilden, mens pengene fosser ud af forældrenes pensionsopsparing. Hvis Gordon Ramsay ikke kan hjælpe dem, er det 'buenas noches' for familien. Säsong 6. Del 4. Producerat år 2014.
05:30 (06:15)
Ugly Betty
Secretaries Day. Betty har mere end rigeligt om ørerne, da hun op til assistenternes dag på Mode samtidig beslutter sig for at løse sin families økonomiske problemer - på en ret så alternativ måde. En plan som både involverer en mekanisk hest og en middelalderfest! Som om det ikke er nok, forsøger Betty - som den frelsende engel hun nu engang er - ligeledes at råde Daniel i forhold til hans umættelige sexlyst, alt imens Wilhelminas skumle planer om at dominere Mode fuldstændig går et skridt videre. . Säsong 1. Del 21. Producerat år 2006.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå