Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
06:40 
Beverly Hills 90210
Ashes To Ashes. Familiens Walsh's kvarter i Beverly Hills har hidtil været et pænt og rent nabolag, men det bliver efter nogle beboeres mening noget sværtet, den dag nogle nye flytter ind. De er nemlig farvede. Brandon bliver hurtigt venner med husets søn - og uvenner med den smukke datter. Hjemme hos Walsh-familien har Cindy fået installeret en tyverialarm, som er tilsluttet kvarterets private vagtværn. Den viser sig at være til større skade end gavn. Säsong 2. Del 31. Producerat år 1991.
07:35 
Beverly Hills 90210
Necessity Is A Mother. Dylan er på vej til at flippe helt ud, og forholdet til moderen driver ham til vanvid. Hverken Brenda eller Brandon kan længere trænge ind til ham, og han er igen blevet den indesluttede enspænder. Hans mor bliver ellers venner med Cindy og gør sit bedste for at være mor for ham, men det gør bare ondt værre. Han begynder at pjække fra skolen for at spille pool - og drikke sig sanseløs. Han er som en tidsindstillet bombe. Säsong 2. Del 32. Producerat år 1991.
08:25 
Beverly Hills 90210
Leading From The Heart. Brenda skal til køreprøve - for tredie gang. Det går fint nok med at køre bilen og kende færdselsreglerne, men hun kan ikke parkere. Vennerne prøver at give hende selvtillid, men der skal ganske andre kræfter til. Imens får familien Walsh besøg af fætter Bobby, tvillingernes bedste barndomsven. Han kan det hele. Han laver morgenmad, tager kliken ud at ride og gør Kelly meget interesseret, men han har ét afgørende problem. Säsong 2. Del 33. Producerat år 1991.
09:15 
Beverly Hills 90210
Down and Out In The District Of Beverly Hills. I bedste mening sender Brandon en af Andreas artikler ind til en konkurrence. Men da hun vinder, afstedkommer det en lavine i Andreas liv. Imens bliver Steve for alvor forelsket i en pige, der øjner mulighed for et blive en ny "Pretty Woman" for den ekstravagante Steve. Kelly og Brenda forsøger at advare ham, men gode venners råd er ikke velkomne, når sagen drejer sig om kærlighed. Säsong 2. Del 34. Producerat år 1991.
10:10 
Glee
Never Been Kissed. Finn og Sam finder en usædvanlig måde at kontrollere deres udfordringer på, og snart begynder de andre medlemmer i Glee Club at gøre det samme. Men da Coach Beiste får nys om, hvad klubbens medlemmer har gang i, får de et forklaringsproblem. Säsong 2. Del 28. Producerat år 2010.
11:00 
Glee
The Substitute. Da Will bliver syg, overtager en vikar Glee Club. Imens begynder Kurt at se mere til Blaine. Sue forsøger at udøve sin magt på skolen, da hun afløser en utilpas rektor Figgins, og beslutter at forbyde junkfood i skolens kantine - til stor frustration for Mercedes. Säsong 2. Del 29. Producerat år 2010.
11:50 
Desperate Housewives
Assassins. Susans liv hænger i en tynd tråd, efter at hun blev trampet ned under optøjerne på Wisteria Lane. Paul Young slap heller ikke heldigt fra opstanden, men hvem var det egentlig, der skød ham? Keith flytter ind hos Bree, som får et chok, da Orson uanmeldt kommer på besøg. Gabrielle forsøger at redde sit forhold til Juanita, men det er lettere sagt end gjort. Og Renee kæmper med sig selv, mens hun overvejer, om hun skal fortælle Lynette om sin fortid med Tom. Säsong 7. Del 145. Producerat år 2011.
12:35 
Desperate Housewives
Where Do I Belong?. Susan skal fortsat være i dialyse, og hun er intet mindre end chokeret, da hendes mor, Sofie (Lesley Ann Warren) kommer på besøg på hospitalet, for Sofie har nemlig ikke tænkt sig at lade sig teste for, om hun ville være egnet som nyredonor. Gaby er ved at gå op i limningen, fordi hun ikke ved, hvor hendes biologiske datter, Grace, er. Lynette tager hævn over Tom, efter at hun har hørt om hans fortid med Renee. Og Bree forsøger at være en god ven for en ellers venneløs Beth Young. Säsong 7. Del 146. Producerat år 2011.
13:25 
Desperate Housewives
I'm Still Here. Lynettes mor, Stella (Polly Bergen), vil giftes med den brovtende og vrangvillige Frank (Larry Hagman) af alle de forkerte grunde, synes Lynette i hvert fald. Men det er ikke noget, hendes mor har lyst til at tale om. I dialysen møder Susan en gnaven mand, der har opgivet at finde en nyredonor. Bree møder Keiths eks og hører chokerende nyt om hans fortid. Carlos er bekymret over Gabys nære forhold til en dukke. Bob og Lee hyrer den alt andet end moderlige Renne til at indrette deres adoptivdatters værelse. Og Paul tager Beth med på tur til en afsidesliggende hytte i skoven. Säsong 7. Del 147. Producerat år 2011.
14:15 
Desperate Housewives
Flaskback. Lynette er nødt til at protestere, da hendes mor insisterer på, at hele familien Scavo stiller op til fotografering sammen med hendes ulidelige, nye mand, Frank (Larry Hagman). Susan får tilbudt en donornyre fra en uventet kant. Gaby nægter at se fortiden i øjnene. Bree holder stadig eksistensen af Keiths søn hemmelig for faderen. Og Mike forsøger at få kontakt til sin biologiske søn, Zach, for at pumpe ham for oplysninger om Paul. Säsong 7. Del 148. Producerat år 2011.
15:05 
Venner
The One with Barry and Mindy's Wedding. Barry, som Rachel forlod ved alteret, skal giftes med hendes veninde Mindy, og brudeparret har bedt Rachel være brudepige. Chandler bliver involveret i en heftig flirt på internettet. Men holder flirten til et gensyn i den virkelige verden?. Imens øver Joey sig på en ny rolle, som kræver en grænseoverskridende indsats af vennerne - ikke mindst Ross og Chandler. Säsong 2. Del 48. Producerat år 1997.
15:35 
Venner
The One with the Princess Leia Fantasy. Monica er ikke helt på toppen efter bruddet med Richard. Ross og Rachel taler om deres fantasier, og Ross røber, at han gør sig sine tanker om prinsesse Leia - og det kommer Rachel til at røbe for Phoebe og Monica. Janice og Chandler genoptager et gammelt bekendtskab, og det er Joey ikke helt tilfreds med. Säsong 3. Del 49. Producerat år 1997.
16:05 
Venner
The One where No One's Ready. Ross skal holde en vigtig tale på museet, og vennerne skal med for at høre ham snakke. Desværre er ingen på nær Ross selv klar til at tage af sted - og det gør ham mere og mere panikslagen. Monica hører en besked fra Richard. Hun tror, den er ny og svarer straks. Senere prøver hun at slette beskeden, men i kampens hede får hun gjort det hele meget værre. Säsong 3. Del 50. Producerat år 1997.
16:30 
Venner
The One where Ross and Rachel Take a Break - Part One. Phoebe går ud med en diplomat, der ikke kan tale engelsk. Han har en tolk med til at oversætte, men Phoebe er træt af oversætteren. Derfor overtaler hun Monica til et dobbelt stævnemøde, hvor Phoebe går ud med diplomaten og Monica med oversætteren! Men det går ikke helt som forventet. Rachel og Ross kæmper med deres forhold, fordi Ross er vildt jaloux på Mark. Säsong 3. Del 63. Producerat år 1997.
17:00 
Venner
The One with the Jellyfish. Hvilken dør vælger Ross? Bonnies eller Rachels? Phoebe får at vide, at hendes mors bedste veninde i virkeligheden er hendes biologiske mor. Vil Monica gå ud med Chandler, hvis han var den sidste mand tilbage på jorden, spørger Chandler hende på stranden? Monica når knap at svare, førend hun bliver brændt af en brandmand. Og hvad er kuren for det?. Säsong 4. Del 74. Producerat år 1997.
17:30 
Baywatch
Hot Stuff. Livredderne må redde en blind dreng, der er blevet fanget i en skovbrand. Säsong 6. Del 113. Producerat år 1996.
18:20 
Baywatch
Surf's Up. Da en surfer bliver dårlig, efter at have ligget i vand foruret med kolibakterier, er det op til Baywatch-teamet at løse problemet. Säsong 6. Del 114. Producerat år 1996.
19:10 
Venner
The One with the Ultimate Fighting Champion. Robin Williams og Billy Crystal gæsteoptræder som to fremmede, der kigger ind på caféen Central Perk. Monica er rædselsslagen over, at Pete har planer om at blive den ultimative slagsbror i ringen. Da han ikke kan vinde og ikke vil give op, tvinger det Monica til at tage en beslutning om deres fremtid sammen. Samtidig har Chandler et lidt delikat problem med sin chef, og Phoebe arrangerer - med Rachels velsignelse - et stævnemøde mellem Ross og Phoebes veninde, der plejer at være skaldet. Säsong 3. Del 72. Producerat år 1997.
19:40 
Venner
The One at the Beach. Phoebe finder et billede med forældrene og deres ven, som også hedder Phoebe. Alle vennerne beslutter sig for at tage ud til havet i weekenden og besøge denne Phobe. Her får Monica uventet et tilbud fra Chandler, og Phoebe finder ud af noget chokerende om den anden Phoebe. Imens flirter Ross og Rachel kraftigt, men så dukker Ross' kæreste Bonnie op - Ross bliver nødt til at vælge mellem de to. Säsong 3. Del 73. Producerat år 1997.
20:00 
Menneskekender
Martin Nørgaard, Anders Hemmingsen og Irina Olsen kæmper imod Adam Duvå Hall, Emil Thorup og Kathrine Abrahamsen, når holdene står ansigt til ansigt med deres fordomme i mødet med fire modige danskere. Mikkel Kryger er vært i 'Menneskekender', hvor fordommene kommer først og svarene lige bagefter. Producerat år 2018.
20:55 
Alle for 3
Dansk komedie fra 2017. Da de to småkriminelle brødre Timo og Ralfs far, Arno, uventet stiller træskoene, må brødrene ile til Italien for at få fingre i Arnos antikke veteranmotorcykel. Men den er efterladt til Arnos ukendte datter, Kim. Og hun har sin helt egen agenda! Nu må Timo og Ralf samarbejde med deres nyfundne søster, infiltrere en chinchillafarm, snøre en gal pelsmillionær, sniffe rå oliven og lokke Nikolai tilbage i folden. Alt sammen for at gennemføre deres største og vildeste kup nogensinde. En opfølger til 'Alle for én' og 'Alle for to'. Instruktøren Rasmus Heide har også lavet populære film som 'De blå mænd' og 'Julefrokosten'. Producerat år 2015.
22:30 
Minkavlerne
René føler sig sløj og insisterer på, han har brug for lægehjælp, så Martin og Allan må tænke kreativt. Rebet strammer yderligere til, da Sonja begynder at lede efter René, og Jakob undrer sig over brødrenes øgede aktivitet ved containeren. Samtidig får Gerda pludselig travlt med at involvere Jakob i alverdens gøremål, da Maria kommer på uventet besøg. Del 3. Producerat år 2019.
23:00 
Minkavlerne
Renés fiskebil skal retur til hans chef, men da Martin og Allan ikke tør efterlade René tilbage i containeren, må de alle tre kører sammen til Sjælland. I mellemtiden får brødrene en ny chance for at få krudtet solgt, og Martin bliver tvunget til at bede Jakob om hjælp. Jakob og Maria tager samtidig en spontan tur til Hjallerup Marked - en tur, der bestemt ikke huer Gerda og pastor Per. Del 4. Producerat år 2019.
23:35 
Klovn
#Metoo. Frank er på hævntogt efter, at Mia er blevet ydmyget af Per Pallesen i sin te-salon. Lene har besøg af en god gammel norsk ven, som driver Casper til vanvid med vilde machohistorier fra Norge. Altid vildere end noget Casper selv har oplevet. Del 3. Producerat år 2018.
00:10 
Klovn
(39) 'Tango for tre'. Frank og Casper går til celebrety-karate sammen med Jimmy Jørgensen, Alexander Kølpin og Jan Gintberg. Peter Gantzler træner holdet og kræver kæft, trit og retning. Den slags er slet ikke Franks kop te. Samtidig opstår der problemer med Michaels Laudrups ene fod, og historien ender med sydlandsk erotik, løgn og et etisk dilemma. Producerat år 2006.
00:40 
Klovn
(40) 'Ups'. Casper bliver castet af Vibeke Windeløv til at spille Kaptajn Haddock i en stor amerikansk film. Kysserier i en cykeltaxa, overnatning i et fremmed hjem og afvaskninger med en vådserviet bringer Mia og Franks forhold i fare, og Mia vil have ordnet vandlåsen. Casper møder for første gang sin ukendte halvbror, og på særlig vis får han og vandlåsen indflydelse på Caspers karriere i USA. Producerat år 2006.
01:15 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2005. One of Them. Den gådefulde franske kvinde, Danielle, vender tilbage til stranden for at lede Sayid til en mystisk fange, som påstår, han styrtede ned på øen. Samtidig bliver Hurley rekrutteret til at hjælpe Sawyer med at jagte en højlydt træ-frø. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2005.
02:05 
2 Broke Girls
And the Partnership Hits the Fan. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 114. Producerat år 2016.
02:25 
2 Broke Girls
And The Ten Inches. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 115. Producerat år 2016.
02:50 
Flyveturen vi aldrig glemmer
Passengers. De seneste ti år har en af de hurtigst voksende trusler mod flysikkerheden været passagerer. Voldelige overfald på flypersonalet, beruset adfærd og bombetrusler har ført til et stigende antal nødlandinger over hele verden. Kom tæt på nogle af de vilde historier, hvor passagerer er skyld i, at flyet må ændre kurs - som da en kvinde går i fødsel midt under en flyvning, og passagerer bliver tvunget til at lande et fly, da piloten dør, inden de når landingsbanen. Producerat år 2018.
03:45 
Mareridt i luften
World's Wildest Flights. Tusindvis lider af flyskræk. Her kan du møde mennesker, der har oplevet at være i eller helt tæt på en flyulykke. Et fly fra Peruvian Airlines bryder spontant i brand under en landing i lufthavnen i Jauja, så passagererne må straks evakueres. Flyentusiasten John Merriman må nødlande med sit ultralette fly, da motoren sætter ud. Og vi er med på en af flyhistoriens mest spektakulære landinger, da kaptajn Sully lander midt på Hudsonfloden, da begge motorer sætter ud. Producerat år 2017.
04:35 
Mareridt i luften
World's Wildest Flights. Tusindvis lider af flyskræk. Her kan du møde mennesker, der har oplevet at være i eller helt tæt på en flyulykke. Et lille Cessnafly nødlander i Stillehavet, så passagererne må svømme rundt i hajfyldt farvand. Passageren John Wildey oplever sit værste mareridt, da piloten får et ildebefindende, så John må overtage rorpinden. Et Boing 777 fly på vej fra Seoul til Dallas må nødlande i Tokyo, da det i timevis har været udsat for kraftig turbulens. Producerat år 2017.
05:35 
Uden filter - om langdistanceforhold, sko og DIY
Hør, hvad pigerne har at sige om de ting, der optager dem. Du bliver måske overrasket, når de - og et par enkelte drenge - giver deres meninger til kende. Säsong 2. Producerat år 2013.
05:55 (06:25)
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen er tilbage med syvende sæson, og denne gang tager de på tour i hele kongeriet. De begynder i landsbyen, der ikke ville dø, Ørsted. Glæd dig til endnu en sæson, hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv. Säsong 7. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se