Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
06:40 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
07:15 
Beverly Hills 90210
Play It Again David. Kelly får problemer. Hendes mor begynder at gå ud med en charmerende mand - hendes irriterende skolekammerat David Silvers far. For forkælede Kelly er det et mareridt - hvordan kan hun forhindre det? Andrea overtaler Brandon til at være "storebror" for 10-årige Felix, men det kræver mere, end han tror. Først synes han, Felix er en irriterende møgunge, men så opdager han, hvad drengen skjuler. Og Brenda begynder at se syner: Dylan!. Säsong 2. Del 27. Producerat år 1991.
08:05 
Beverly Hills 90210
Pass - Not Pass. Sommeren går på hæld. Brandons drøm om at blive bilejer er nu inden for rækkevidde. Hans far tilbyder at tage med hen at købe den, men Brandon mener, at han godt selv kan klare det. Men kan man stole på en brugtvognsforhandler?. Brenda er varm på sin dramalærer, men han har vist også en anden i tankerne - og hvad så med Dylan?. Säsong 2. Del 28. Producerat år 1991.
08:55 
Beverly Hills 90210
Camping Trip. Der er kun en uge tilbage af sommerferien, og den hårde kerne vil ud og dyrke, at de er unge, frie og i form: Vennerne tager på lejrtur. Selv Dylan får de overtalt til at tage med. Alt er timet og tilrettelagt, checket og dobbeltchecket - med undtagelse af én lille detalje: Vejrudsigten. Säsong 2. Del 29. Producerat år 1991.
09:50 
Beverly Hills 90210
Wild Fire. Brandon sidder på stranden, omgivet af dejlige piger, der opvarter og tilbeder ham. Men op af bølgerne stiger en pragtfuld skønhed, og hun kalder på ham. Hører han rigtigt? Ja, men det er Brenda, der står og rusker i ham for at få ham til at vågne. Sommeren er slut, og første skoledag truer. Bag den cool facade er alle lidt nervøse, men interessen samler sig hurtigt om en ny pige. Der er noget ved hende, der får drengene til at reagere. Dylan inviterer hende ud. Det gør Brandon også. Säsong 2. Del 30. Producerat år 1991.
10:40 
Glee
Duets. Følelserne bølger højt, da Will giver Glee Club en duetudfordring, som skaber splittelse i gruppen. Säsong 2. Del 26. Producerat år 2010.
11:30 
Glee
The Rocky Horror Glee Show. Will beslutter at opføre "The Rocky Horror Picture Show" på skolen ovenpå en jalousiimpuls, og Sue er overraskende støttende, men selvfølgelig kun af taktiske årsager. Säsong 2. Del 27. Producerat år 2010.
12:20 
Desperate Housewives
A Humiliating Business. Ydmygelserne står i kø på Wisteria Lane. Susan siger modvilligt ja til Lynettes tilbud om, at hun kan blive barnepige for lille Paige. Bree er flov over at skulle fortælle Keith, at hun er i overgangsalderen. Renee giver Lynette et tilbud, hun har svært ved at afslå. Gabrielle frygter, at Bob er ude på at forføre Carlos, for deres venskab er blevet vældig tæt. Og Beth begynder for alvor at tvivle på Pauls reelle motivation for at flytte tilbage til kvarteret. Säsong 7. Del 141. Producerat år 2010.
13:10 
Desperate Housewives
Sorry Grateful. Gabrielle og Carlos inviterer Carmen, Hector og Grace til en storslået Thanksgiving-middag, men får dårlige nyheder om Sanchez-familien, der kan true deres samvær med lille Grace. Bree inviterer Keiths forældre til middag, mens Susan og Lynette bliver uvenner over Lynettes metoder til at få sine børn til at sove. Renee fortsætter med at minde Tom om deres fælles fortid, og Beth begynder at undersøge Pauls ømtålelige fortid nærmere. Säsong 7. Del 142. Producerat år 2010.
14:00 
Desperate Housewives
Pleasant Little Kingdom. Gabrielle forsøger desperat at finde en udvej, så hun kan beholde lille Grace i sit liv. Keith planlægger en ganske særlig middag med Bree, og Tom er sur på Lynette, fordi hun holder hans særlige "attributter" hemmelige for veninderne. Renee vil til gengæld gerne røbe sine hemmeligheder, og hun fortæller Susan en dyb og dyster en af slagsen. Og så begynder det at gå op for beboerne på Wisteria Lane, hvad Pauls planer egentlig går ud på. Säsong 7. Del 143. Producerat år 2010.
14:50 
Desperate Housewives
Down The Block There's a Riot. Hele nabolaget er i oprør, og det kan beboerne takke Paul Young og hans skændige planer for. Mens tingene går over gevind, forsøger Gabrielle at komme sig over tabet af sin biologiske datter, og Susan fortæller Tom om Renees følelser for ham. Bree tilbyder Keith, at han kan flytte ind hos hende, Lee bliver gjort til syndebuk, og Lynette forsøger at finde ud af, hvem der kunne have interesse i at spolere Wistaria Lane ved at sælge sit hus til Paul Young. Säsong 7. Del 144. Producerat år 2010.
15:40 
Ugly Betty
The Butterfly Effect - Part Two. Betty får ansvaret for sin helt egen fotooptagelse for Mode, men det bliver noget af en ilddåb, hun får rodet sig ud i. Hendes chef og ekskæreste Matt gør alt for at demoralisere hende, og Daniels påtrængenhed opnår helt nye højder. Hilda kommer til Marc for at få hjælp til Justin, og Wilhelmina gør det til hendes personlige mission at beskytte en hun holder meget af. Säsong 4. Del 67. Producerat år 2009.
16:25 
Ugly Betty
Blue on Blue. Betty trækker i alle tråde for at få et interview med Gucci's nye designer, men Marc slår sig sammen med Amanda og Matt i et forsøg på at sabotere Bettys arbejde. Daniel begynder i en terapigruppe, og der går ikke lang tid før han falder i snak med den smukke og sexede Natalie, der inviterer ham ud på en meget interessant bytur. Säsong 4. Del 68. Producerat år 2009.
17:15 
Baywatch
Trapped Beneath the Sea - Part One. Mitch og hans team står i en desperat situation, da en gammel mine kollapser og forårsager en eksplosion, der sætter Stephanie, Logan og to nye livreddere i fare. Säsong 6. Del 111. Producerat år 1996.
18:05 
Baywatch
Trapped Beneath the Sea - Part Two. Mitch og de andre må kæmpe sig ud af den kollapsede olieplatform, som er landet på bunden af havet, mens et redningshold forsøger at få dem op til overfladen. Säsong 6. Del 112. Producerat år 1996.
18:55 
Venner
The One with a Chick and a Duck. Chandler og Joey får et kæledyr, en lille kylling, som de snart bliver tæt knyttede til. Især Chandler, der også har svært ved at sige nej til at huse en and! Rachel får brug for at komme på hospitalet, og det giver Ross mulighed for at vise sig fra sin gode side. Monica får tilbudt sit livs arbejde - der er bare en lille hage ved jobbet. Säsong 3. Del 69. Producerat år 1997.
19:25 
Venner
The One with the Screamer. Alle vennerne skal ind og se det stykke, som Joey er med i - og Ross skal have en ledsager med. Har han fundet en ny kæreste?. Rachel møder op til premieren med Tommy (Ben Stiller), der til Ross' skræk viser sig at være totalt forskruet oven i hovedet. Hvordan skal han overbevise Rachel om, at hun ikke skal ses med Tommy uden at virke for jaloux?. Säsong 3. Del 70. Producerat år 1997.
19:55 
Langt fra Las Vegas
Casper har besluttet at sige til Anne, at han elsker hende. Men en bytur med hans depressive ven Thomas Helmig, som har mistet troen på kærligheden, bringer ham i hans hidtil største troværdighedskrise. Og det siger ikke så lidt. En cocktail af en grædende rockmusiker, en dybt forelsket tv-vært og halvnøgne thaipiger vil få tårerne til at trille hos selv garvede Zulu-seere. Redaktionen skal have taget et pressefoto. Kim beordrer alle til at tabe sig, inden de skal til fotografen - og et bizart slankecirkus med Robert i front tager sin begyndelse. Producerat år 2002.
20:30 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
21:05 
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2019.
21:40 
Date mig nøgen
Efter tre år som single håber Tracy, at hun kan finde manden i sit liv i dette afslørende datingshow. Imens er telefonsælgeren Matthew træt af at bruge diverse datingapps og vil egentlig bare gerne finde en pige, der ser ham for den, han er. Säsong 1. Producerat år 2016.
22:35 
Milk
Amerikansk biografisk drama fra 2008. San Francisco 1977. Harvey Milk (Sean Penn) bliver, som den første åbent homoseksuelle politiker, valgt til et offentligt embede i USA. Han er en engageret og modig politiker, der kæmper for samfundets svageste og for minoriteters rettigheder, men da han skaber en alliance med den konservative politiker Dan White (Josh Brolin) kommer han i problemer, og situationen udvikler sig på tragisk vis. Baseret på den virkelige Harvey Milks liv. Sean Penn vandt en Oscar i 2008 for "bedste mandlige hovedrolle" for sin præstation som Harvey Milk i filmen. Producerat år 2008.
00:45 
Rainbow Awards
ZULU sender for første gang nogensinde 'Danish Rainbow Awards', hvor LGBT-miljøet deler priser ud og fejrer årets milepæle. Spydspidserne, mønsterbryderne, aktivisterne og alle dem med højt hår skal hyldes, og du skal med til en farverig mangfoldighedsfest, hvor vi alle kan være lige, dem vi er. Mathias Helt og Ibi Makienok er værterne, som med en sikker hånd og et løst håndled fører os igennem en magisk aften med priser, musik og indslag. Tag dit åbne sind på, kip med regnbueflaget og se med, når ZULU fejrer kærligheden og mangfoldigheden. Producerat år 2019.
02:30 
Son of a Gun
Australsk action-thriller fra 2014. Da den 19-årige JR ryger i fængsel for en mindre forbrydelse, møder han bag tremmerne Australiens mest frygtede kriminelle, Brendan Lynch, der tager ham under sine vinger. Lynch beskytter JR i fængslet, og da JR kommer fri, må han betale for beskyttelsen ved at hjælpe Lynch med at flygte fra det topsikrede fængsel. Det lykkedes, og som tak for friheden inviterer Lynch sin unge protegé til at deltage i et stort anlagt millionkup. JR siger ja tak til at være med til kuppet, men da tingene begynder at gå galt, ved han ikke, hvem han skal stole på. Snart er JR og Lynch på kollisionskurs med hinanden. Producerat år 2014.
04:15 
Mareridt i luften
World's Wildest Flights. Tusindvis lider af flyskræk. Her kan du møde mennesker, der har oplevet at være i eller helt tæt på en flyulykke. Panikken breder sig på et rutefly mellem Hong Kong og Los Angeles, da der udbryder brand ombord, og passagererne skal forberede sig på en nødlanding på havet. Piloten James må lande sit fly midt på en landevej. Og passagererne på et Ryanair fly må ringe efter politiet, da piloten nægter at lette. Producerat år 2017.
05:30 
Superman
superman. Superman forsvarer befolkningen i storbyen Metropolis i de klassiske tegnefilm fra Fleischer Studios. Han blev født som Kal-El på planeten Krypton, men bliver sendt afsted til Jorden, få minutter før Krypton eksploderede. Hans raket lander udenfor byen Smallville, hvor han bliver fundet og adopteret af Jonathan og Martha Kent. De giver ham navnet Clark Kent. Som han vokser op, opdager han, at han har superkræfter. Dem bruger han til at hjælpe andre - og bekæmpe forbrydere. Det sker som hans alterego - superhelten Superman. Producerat år 2019.
05:40 
Superman
superman in billion dollar limited. Superman forsvarer befolkningen i storbyen Metropolis i de klassiske tegnefilm fra Fleischer Studios. Han blev født som Kal-El på planeten Krypton, men bliver sendt afsted til Jorden, få minutter før Krypton eksploderede. Hans raket lander udenfor byen Smallville, hvor han bliver fundet og adopteret af Jonathan og Martha Kent. De giver ham navnet Clark Kent. Som han vokser op, opdager han, at han har superkræfter. Dem bruger han til at hjælpe andre - og bekæmpe forbrydere. Det sker som hans alterego - superhelten Superman. Producerat år 2019.
05:50 (06:00)
Superman
superman in destruction inc. Superman forsvarer befolkningen i storbyen Metropolis i de klassiske tegnefilm fra Fleischer Studios. Han blev født som Kal-El på planeten Krypton, men bliver sendt afsted til Jorden, få minutter før Krypton eksploderede. Hans raket lander udenfor byen Smallville, hvor han bliver fundet og adopteret af Jonathan og Martha Kent. De giver ham navnet Clark Kent. Som han vokser op, opdager han, at han har superkræfter. Dem bruger han til at hjælpe andre - og bekæmpe forbrydere. Det sker som hans alterego - superhelten Superman. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se