Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Beverly Hills 90210
Hello Life, Goodbye Beverly Hills. Det er opbruddets time i Beverly Hills. Jim Walsh er blevet tilbudt et job i Hongkong, og Jesse og Andrea er næsten klar til at rejse til Yale. Også Dylan har fået rejsefeber og har købt to billetter til en tur jorden rundt. Han inviterer Kelly med, og det sætter hende i et følelsesmæssigt dilemma. Brandon bliver til gengæld dybt såret og er parat til at gøre hvad som helst for at holde på Kelly. Säsong 5. Del 140. Producerat år 1994.
07:20 
Beverly Hills 90210
P.S. I Love You - Part One. Alle er i Palm Springs for at slappe af og more sig, men kærligheden har trange kår. Forholdet mellem Kelly og Brandon er på frysepunktet, efter at Kelly har afslået at gifte sig med ham - og det er Valerie ikke sen til at udnytte. Ray bliver mere og mere dominerende overfor Donna, han synes, hun klæder sig for udfordrende, og det tærer på deres forhold. Dylan har udsat sin rejse til Hawaii, da en producer har vist interesse for filmmanuskriptet - men selvfølgelig er der en hage ved aftalen. Säsong 5. Del 141. Producerat år 1994.
08:15 
BH90210
The Table Read. Reaktionerne ovenpå offentliggørelsen af det første billede af castet skaber eufori hos hele 'Bevely Hills'-holdet, men glæden varer kort, da den første læseprøve skuffer fælt. Skuespillerne sætter sig for at omskrive manuskriptet, men kan ikke blive enige om historien. I mellemtiden kommer Shannen i tvivl om sin beslutning, og Jennie lader Kyler gå til audition på en rolle. Producerat år 2019.
09:05 
Mike and Dave Need Wedding Dates
Amerikansk komedie fra 2016. De to festglade brødre Mike og Dave Stangle får pludselig travlt, da deres søster Jeanie skal giftes til et stort anlagt bryllup på Hawaii - og insisterer på, at hendes brødre skal medbringe respektable dates til festen. Brødrene er nemlig singler med stort S, og plejer at spolerer familiefesterne med druk og skandaler. Mike og Dave opretter en annonce på internettet, hvor igennem de får kontakt til de to søde piger Alice og Tatiana. Pigerne får hurtigt charmet sig ind på Mike og Dave, og snart er de på vej til Hawaii. Men undervejs opdager drengene, at pigerne har snøret dem - og at de er endnu større festaber end drengene selv!. Producerat år 2016.
10:45 
Dybvaaaaad!
Som rosinen i pølseenden er 'Dybvaaaaad' landet på Bremen i København, hvor den store sæsonfinale løber af stablen. Der vil uden tvivl være bunker af jokes om diverse tv-programmer, toppet med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. Producerat år 2014.
11:20 
Uden filter - om porno, undertøj og ambitioner
Hør, hvad pigerne har at sige om de ting, der optager dem. Du bliver måske overrasket, når de - og et par enkelte drenge - giver deres meninger til kende. Säsong 1. Del 16 av 22. Producerat år 2013.
11:40 
Uden filter - om at flirte, kærestens venner og indretning
Hør, hvad pigerne har at sige om de ting, der optager dem. Du bliver måske overrasket, når de - og et par enkelte drenge - giver deres meninger til kende. Säsong 1. Del 19 av 22. Producerat år 2013.
12:05 
Uden filter - om den første prut, brudepiger og hans forældre
Hør, hvad pigerne har at sige om de ting, der optager dem. Du bliver måske overrasket, når de - og et par enkelte drenge - giver deres meninger til kende. Säsong 1. Del 20 av 22. Producerat år 2013.
12:35 
Catfish
Cassie & Steve. Cassie gik igennem en personlig nedtur, indtil hun fik en venneanmodning fra rapperen Steve, som blev et vendepunkt i hendes liv. To et halvt år senere er Cassie og Steve forlovet, men de har aldrig mødt hinanden i virkeligheden. Säsong 2. Producerat år 2013.
13:20 
Catfish
Anthony & Marq. Anthony er krigsveteran og er ikke bange for at vise sine følelser. For over et år siden mødte han den omsorgsfulde og kærlige Marq på nettet. I dag er parret smaskforelsket, men hvad er det Marq skjuler?. Säsong 2. Producerat år 2013.
14:10 
Beverly Hills 90210
P.S. I Love You - Part Two. Steve er sur, fordi hans far prøver at kæde ham sammen med Robin. Han er nemlig mere interesseret i den mystiske kvinde med den store hat. Men der venter ham en overraskelse. Da Valerie kommer for at hente sine ting, overhører hun et voldsomt skænderi mellem Donna og Ray. Brandon bliver arresteret i Valeries bil, Dylan kommer ud på en livsfarlig køretur. Säsong 5. Del 142. Producerat år 1994.
15:00 
Beverly Hills 90210
Home Is Where The Tart Is. Alle vennerne fra Beverly Hills er tilbage efter en lang sommerferie. Kelly har fundet sig en ny kæreste, kunstmaleren Colin Robbins. Derfor afviser hun Dylan, der nu er på jagt efter sin fars morder. Brandon står med et næsten tomt hus - bortset fra Valerie og hendes nye veninde Ginger, der hele tiden spiller op til narrestreger. Da de alle sammen er til fest hos Donnas mor, forsvinder en smuk værdifuld ring - men hvem har stjålet den?. Säsong 6. Del 143. Producerat år 1995.
15:55 
Beverly Hills 90210
Buffalo Girls. Alle mistænker Ray for at stå bag tyverierne, som efterhånden tager til blandt vennerne i Beverly Hills. Donna er den eneste, der bakker Ray op, men da de tropper op til Kellys fødselsdag, er stemningen blandt vennerne trykket. Samtidig er Kelly såret over, at hendes nye ven Colin glimrer ved sit fravær. Men måske kan gaverne lette på stemningen?. Säsong 6. Del 144. Producerat år 1995.
16:45 
Desperate Housewives
Your Fault. Lynettes svigerfar, Rodney (Ryan O'Neal), kommer på besøg, og Lynette tager ham en eftermiddag på fersk gerning i sofaen "godt i gang" med en dame, der absolut ikke er hendes svigermor. Men hvad værre er, Tom synes nærmest at være imponeret over sin fars seksuelle aktiviteter, og Lynette begynder så småt at tvivle på sin mands moral. Måske tvivler hun med rette. Johns forældre truer Gabrielle med at gå til politiet, hvis ikke hun hjælper dem med at overtale deres søn til at fortsætte på college. Gabrielle opsøger John i hans nye lejlighed, og deres forhold tager endnu en kompliceret drejning. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2004.
17:35 
Desperate Housewives
Love is in the Air (What I Did for Love). Det er Valentines Day på Wisteria Lane og især Susan har store forventninger til dagen. Mike har nemlig inviteret hende ud på en fornem restaurant, men hvad der skulle have været et romantisk højdepunkt, ender helt galt. I et desperat forsøg på at redde sit ægteskab indvilliger Bree i at prøve at tilnærme sig Rex' seksuelle præferencer, men Bree bliver alligevel noget paf, da Rex hiver et sæt håndjern frem og kræver, at hun lænker ham til sengen!. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2004.
18:25 
Desperate Housewives
Impossible. Mike bliver arresteret for næsen af Susan og udspurgt om mordet på Martha Huber. Alle beviser peger nemlig på, at han er den skyldige - hvordan vil han bortforklare, at Marthas smykker er havnet i hans garage?. Susan afhøres også af politiet og giver Mike et alibi, men kan hun virkelig stole på, at han er uskyldig? Gabrielle bliver afpresset af Johns ven Justin - hvis hun ikke straks hopper i kanen med ham, vil han fortælle Carlos alt om hendes sidespring med unge John. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2004.
19:15 
BH90210
Picture's Up. Den første optagedag bliver afbrud på grund af trusler, og hele holdet udformer en liste med potentielle fjender. Pilen peger i retning af en tidligere medspiller, som måske har et hævnmotiv. Samtidig skaber Jasons instruktørrolle frustrationer hos de kvindelige spillere, og Tori stresser over en forestående sexscene med Brian. Producerat år 2019.
20:05 
BH90210
The Long Wait. Hele holdet fejrer, at pilotafsnittet er i kassen, men nyheden om, at FOX vil købe serien, holder alle på stikkerne. Imens får Jason og Camille en åbenbaring om deres ægteskab, Gabrielle introducerer sin mand for Christine, og Shannen stresser over fremtiden. Jennie er også bekymret for Wyatt, Tori er frustreret på Nate, og Ian indser, at hans forhold til Anna måske er blevet lidt for afslappet. Producerat år 2019.
21:00 
Ben-Hur
Amerikansk eventyr-actionfilm fra 2016. I Jerusalem på Jesu tid bliver prinsen Judah Ben-Hur (Jack Huston) uretfærdigt anklaget for forræderi af sin stedbror Messala, der er officer i den romerske hær. Ben-Hur bliver skilt fra sin familie, og kvinden, han elsker, og må nu leve som slave. Efter mange år på havet vender han tilbage til Jerusalem for at finde sin familie og få hævn over sin stedbror, der er skyld i hans ulykke. En storfilm, der er baseret på Lew Wallaces udødelige roman 'Ben Hur: En fortælling fra kristi tid'. Bogen er tidligere filmatiseret flere gange, blandt andet i William Wylers Oscar-vindende version fra 1959 med Charlton Heston i hovedrollen. Producerat år 2016.
23:05 
ZULU Comedy Galla 2019
Glæd dig til Danmarks suverænt sjoveste gallashow, når TV 2 ZULU og årets vært Søren Rasted inviterer cremen af dansk comedy inden for på Operaens bonede gulve og hylder tidens største komikere. 'ZULU Comedy Galla 2019' byder på det allerbedste fra den danske comedyscene og kårer 'Årets Komiker' og uddeler den prestigefyldte 'Talentprisen' til satirebranchens mest lovende komikerspire. Producerat år 2019.
01:15 
DM i Standup 2017 - FINALE
75 spirende standup-talenter har dystet om at komme med i DM-finalen. Syv knivskarpe finalister står tilbage og konkurrerer nu om at blive den nye danmarksmester og vinde en eftertragtet kontrakt med standup-bookingbureauet FBI. Komikerne Mikkel Rask, Ane Høgsberg og Heino Hansen er værter og vil sørge for, at både deltagere, seere og publikum får en forrygende fantastisk og nervepirrende aften. Producerat år 2017.
02:35 
DM i Standup 2017 - AFGØRELSEN
75 spirende standup-talenter har dystet om at komme med i DM-finalen. Syv knivskarpe finalister står tilbage og konkurrerer nu om at blive den nye danmarksmester og vinde en eftertragtet kontrakt med standup-bookingbureauet FBI. Komikerne Mikkel Rask, Ane Høgsberg og Heino Hansen er værter og vil sørge for, at både deltagere, seere og publikum får en forrygende fantastisk og nervepirrende aften. Producerat år 2017.
03:00 
Beat Shazam
03:50 
Uden filter - om plastikoperationer, at aflyse og prævention
Hør, hvad pigerne har at sige om de ting, der optager dem. Du bliver måske overrasket, når de - og et par enkelte drenge - giver deres meninger til kende. Säsong 1. Del 15 av 22. Producerat år 2013.
04:15 
Uden filter - om sladder, fester og ekskærester
Hør, hvad pigerne har at sige om de ting, der optager dem. Du bliver måske overrasket, når de - og et par enkelte drenge - giver deres meninger til kende. Säsong 1. Del 8 av 22. Producerat år 2013.
04:40 (05:55)
Flyveturen vi aldrig glemmer
Mechanical. Meget kan gå galt, når passagerfly hver dag fragter tusindvis af mennesker. Den mindste fejl på bare ét af flyets dele, kan få katastrofale konsekvenser for både fly og passagerer. Hør om dengang der opstod motorbrand i et British Airways-fly midt på landingsbanen i Las Vegas - hvad var skyldt i ulykken, og hvordan lykkedes det besætningen og medarbejdere at få passagererne i sikkerhed i tide?. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se