Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
New Girl
Landing Gear. Den store bryllupsdag er kommet, og Schmidt gør et sidste desperat forsøg på at overbevise Ceces mor om at komme til deres bryllup, men risikerer selv at misse den store dag. Säsong 5. Del 116. Producerat år 2016.
06:45 
New Girl
House Hunt. Schmidt og Cece ser på hus, men det går ikke helt så nemt som forventet. I mellemtiden forsøger Jess at få Nick ud af hovedet, og Winston kaster sig ud i et langdistanceforhold med Aly. Säsong 6. Del 117. Producerat år 2016.
07:10 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2015. Judged. Alicia går op imod dommer Schakowsky, efter hun erfarer, at hendes tidligere klient blev uretmæssigt fængslet. Samtidig hjælper Diane en studerende, hvis redaktørjob er truet, da skolen forsøger at fyre hende på grund af en politisk ladet artikel. Säsong 7. Del 81. Producerat år 2015.
08:00 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2015. Monday. Alicia har svært ved at finde sig til rette, efter hende og Lucca er vendt tilbage til jobbet hos Lockhart, Agos & Lee. Det hjælper heller ikke på situationen, at Alicia opdager, hvordan Cary forsøger at splitte de to tætte samarbejdspartnere ad. Samtidig går det op for Eli, at Alicia muligvis er mål for en stor statsundersøgelse. Säsong 7. Del 82. Producerat år 2015.
08:50 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2015. Targets. Alicia slutter sig til et hemmeligt panel af advokater, der skal rådgive den amerikanske regering i en kontroversiel sag om en amerikanskfødt ISIS-kriger. Eli ansætter Elsbeth Tascioni til at undersøge, hvorfor FBI efterforsker Peter, mens David Lee hyrer Jason til at kigge nærmere på Dianes intentioner med virksomheden. Säsong 7. Del 83. Producerat år 2015.
09:30 
Beverly Hills 90210
Ode to Joy. Donna og Davids store dag står for døren, men Donna overvejer at udsætte brylluppet, fordi så mange af deres venner må melde afbud, grundet det korte varsel. Men det hjælper gevaldigt på stemningen, da Andrea og Valerie kommer til byen - og at Natt siger ja til at føre Donna op. Kelly, som skal være brudepige for Donna, forsikrer Dylan om, at selvom hun har brug for tid til at komme sig over bruddet med Matt, så er det hende og Dylan, der hører sammen. Men Matt dukker op til brylluppet for at få Kelly til at skifte mening. Säsong 10. Del 291. Producerat år 1999.
10:20 
Desperate Housewives
Rose's Turn. Sandheden er som regel ilde hørt på Wisteria Lane, men det giver ofte uventede bagslag at forsøge at dække over virkeligheden. Carlos finder Lynette i en prekær situation, som hun vælger at skjule for Tom. Gaby forsøger at dække over Toms koketterier. Orson vil helst undgå at fortælle Bree, hvordan han er kommet til skade. Katherine betror sig til Mike, hvilket fører til en overraskende indsigt. Og Susan beslutter sig for at afsløre sin dystre hemmelighed over for Dave. Säsong 5. Del 107. Producerat år 2008.
11:10 
Desperate Housewives
Bargaining. Der er gang i forhandlingerne og kompromiserne på Wisteria Lane. Bree når et nyt lavpunkt i forsøget på at skaffe den bedste advokat. Gabys forfælgelighed bliver testet, da hun indgår en aftale med Juanita. Hos Lynette og Tom er det sexlivet, der er til forhandling, mens Katherine bedrager Mike i forsøget på at vinde hans hjerte. Jackson er tilbage i Susans tilværelse med et godt forslag, og Dave forhandler lidt med sig selv. Säsong 5. Del 108. Producerat år 2008.
12:00 
Desperate Housewives
Marry Me a Little. Hver dag er en maskerade på Wisteria Lane. Bree går til ekstremiteterne for at skjule sine virkelige hensigter i forhold til Orson, Susan og Jackson snyder myndighederne, og Lynette er mildt sagt chokeret over, hvor langt Tom er villig til at gå i forsøget på at se yngre ud. Katherine slører sandheden for Mike for ikke at miste ham, og Dave får virkelig noget at spekulere over, da et hovedvidne til hans udåd uventet dukker op. Säsong 5. Del 109. Producerat år 2008.
12:45 
Desperate Housewives
Everybody Says Don't. Gaby løber på en gammel bekendt, der har mistet alt, og Lynette er tosset på Tom, fordi han endnu engang har fået en "lys idé", der bare dækker over, at han ikke kan eller vil slippe den sidste rest af sin ungdom. Hos Bree og Orson er kønnenes kamp for alvor brudt ud - og alle kneb, ikke mindst de møgbeskidte, bliver taget i anvendelse. Og nu, hvor Jackson atter er ude af Susans liv, tager hun intetanende imod Daves tilbud om hjælp og støtte - men Dave har naturligvis sin helt egen dagsorden. Säsong 5. Del 110. Producerat år 2008.
13:35 
Glee
Wheels. Skolen har ikke råd til en handicapbus til Artie til de regionale sangkonkurrencer, så Will arrangerer et kagesalg for at skaffe pengene, men resten af sangkoret synes, at det er en lam ide, og at Arties far bare må køre ham som altid. Will vil forbedre sammenholdet i sangkoret, så han får resten af koret til at tilbringe tre timer i en kørestol hver dag, så de forstår, hvad Artie må gennemgå. Og Kurt og Rachel konkurrerer om den samme solo, men Rachel bryder sig ikke om den interne konkurrence. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2009.
14:25 
Glee
Ballad. Will deler sangkoret op to og to, så de alle kan øve sig i at synge en ballade, men da de er en mand for lidt, må Will træde til og være sangmakker med en af eleverne. Will får Rachel som makker, og da de synger "Endless Love", kan han hurtigt se i hendes øjne, at hun forelsker sig i ham. Efter et råd fra Emma skal Will afvise Rachel via sang, men hans sangvalg får den direkte modsatte effekt. Finn og Kurt er sangmakkere, og Finn har svært ved at synge til en anden fyr, men Kurt nyder det måske lidt for meget. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2009.
15:15 
Ugly Betty
Dress For Success. Betty prøver at jonglere med lige lovlig mange bolde i luften i forsøget på at imponere sit store idol Jodie Papadakis - redaktøren på YETI. Snart må hun dog sande, at hun har taget munden lidt for fuld, og at resultatet blot bliver et hulens rod både på arbejds- og hjemmefronten. Et møde med en assistent på ELLE magazine viser sig ligeledes at gå på værst tænkelig vis for den uheldige Betty. Säsong 3. Del 52. Producerat år 2008.
16:05 
Ugly Betty
Sisters on the Verge of a Nervous Breakdown. Betty er på randen af et nervøst sammenbrud i kølvandet på en familiekrise, og føler sig splittet mellem arbejde og familie. Som om det ikke er nok, ryger hun og Hilda i totterne på hinanden - og får dermed Bettys meget overfyldte bæger til at flyde over. I mellemtiden forsøger de "hemmelige" turtelduer Daniel og Molly, Connor og Wilhelmina at gøre alt for at skjule deres spirende romancer. Säsong 3. Del 53. Producerat år 2008.
16:50 
Baywatch
KGAS, The Groove-Yard of Solid Gold. En radiovært starter en jagt efter skjulte skatte, og det fører en hær af skattejægere til standen - herunder Matt og C.J., som hopper med på bølgen. Säsong 5. Del 96. Producerat år 1995.
17:40 
Baywatch
Red Wind. Ørkenvinden fra Santa Ana blæser ind over strandene og indvarsler en mystisk tid for livredderne. Caroline hjælper en skør mand, der sværger, hans datter er druknet i havet. Mitch bliver plaget af Kim, en ung kvinde, han reddede fra at drukne 11 år forinden, som nu forfølger ham - mens Kims kæreste, Albert, bliver jaloux og anklager Mitch for at ville stjæle Kim fra ham. Säsong 5. Del 97. Producerat år 1995.
18:35 
Venner
The One with the Race Car Bed - Part One. Monica køber en madras i en butik, der tilhører "Madraskongen", som Janice er ved at blive skilt fra. Desværre kommer butikken til at sende en barneseng, der ligner en racerbil, og da Joey og Monica tager tilbage i butikken for at bytte madrassen, ser de noget meget chokerende. Ross og Rachel skal til middag med Rachels far. Desværre har de to mænd kun fornærmende ord at sige til hinanden, og det gør Rachel mere og mere desperat. Fortsættes i næste episode. Säsong 3. Del 55. Producerat år 1997.
19:00 
Venner
The One with the Giant Poking Device - Part Two. Joey fortæller Chandler, at han så Janice kysse sin eks-mand, og Chandler konfronterer Janice med sin viden. Phoebe afslører sin paniske tandlægeskræk. Hver gang hun har været i stolen, er der én i hendes omgangskreds, der er død. Og Ross overlader trygt lille Ben i hænderne på Monica og Rachel uden at ane uråd. Säsong 3. Del 56. Producerat år 1997.
19:35 
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' gæster denne gang Slagelse, hvor Tobias Dybvad som altid viser sjove klip, mens han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen. Producerat år 2018.
20:05 
Dybvaaaaad
Hvis du er klar til at se dine yndlings-tv-programmer blive snittet op og ædt råt af Tobias Dybvad, så er 'Dybvaaaaad' igen klar med de lækreste jokes på de tåbeligste tv-øjeblikke. Denne gang fra Køge. Producerat år 2018.
20:40 
Mick Øgendahl: SPAS
Standupshow fra 2012. SPAS er showet, hvor Mick Øgendahl skider på alle fine fornemmelser og indholdsmæssige overvejelser - og bare er sig selv. Helt anarkistisk dyrker han det grimme og præsterer ren guerilla-komik fra start til slut. Det er Mick Øgendahl, når han er allerbedst, og præcis derfor blev han kåret til årets komiker 2012 ved Comedy Gallaen i Operaen for publikumshittet SPAS. Producerat år 2012.
22:30 
Ruben Søltoft - Mit hoved
En privat rundtur i Søltofts spøjse hoved, hvor den røde tråd er, at der som regel ikke er nogen. Rubens hjerne er skør, knudret og har aldrig kunnet holde fokus længe ad gangen. Til gengæld leverer han sine fortællinger uforudsigeligt, fantasifuldt og med en oprigtig indlevelse. Ruben har været en af fremtidens store komikere, fra det øjeblik han trådte frem i rampelyset og vandt DM i standup. Med excentrisk humor og et gummiansigt a la Jim Carreys efterlader han tilskueren lige dele imponeret og forvirret. Du er inviteret, når Ruben byder indenfor til en guidet tur bag de krøllede lokker. Her finder du absurde betragtninger og fjollede fortællinger. Producerat år 2015.
23:35 
Komiker for en aften - Adam Duvå Hall
Mange tror, at han er komiker allerede, men i virkeligheden har Adam Duvå Hall aldrig stået alene på scenen. Adam er både sjov og underfundig, men at være tv- eller radiovært viser sig at være noget HELT andet end at lave standup foran et livepublikum. Kan Adam lange grillere over disken som upassende pølsemand, og kan han leve op til de høje forventninger på comedyscenen?. Producerat år 2018.
00:10 
Komiker for en aften - Claes Quaade
Du kender ham sikkert fra komedieserien 'Sjit happens' på TV 2 ZULU. Her spiller Claes Quaade over for Nikolaj Stokholm og Ruben Søltoft, der begge er erfarne stand-up-komikere. Kan en spirituel kakaoceremoni med røgelse og dans gøre Claes lige så sjov som sine kollegaer og sikre ham titlen som den sjoveste komiker for en aften?. Producerat år 2018.
00:45 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med tv-værten Michèle Bellaiche vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Michèle lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
01:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangeren Mattias Kolstrup vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Mattias lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
01:50 
SOS på havet
Holdet I Aberystwyth må improvisere, da en lokal paraglider styrter ned og ender for bunden af stejle klipper. Da en eventyrlysten sæl spottes på en trappe i et boligbyggeri må et nyt medlem af RNLI rykke ud. Og i Minehead får en udfordrende redningsaktion et uerfarent RNLI-medlem til at overveje sin fremtid. Säsong 2. Producerat år 2017.
03:00 
SOS på havet
I Southend i England er en familie på fem blevet fanget af tidevandet og endt en mil fra kysten. Og i Shoreham må holdet tidligt op, da en fuld festivalgænger hopper i floden. Säsong 2. Producerat år 2017.
04:05 (05:34)
SOS på havet
I Tenby i Wales søger politiet efter en bådtyv, som selv kalder efter assistance. Holdet i Mumbles i Wales må skynde sig ud til to kajakroere, der er drevet fra kysten i en båd fyldt med øl. Og da to yachter kæntrer ud for Portsmouth, må holdet beslutte, hvem de skal redde først. Säsong 2. Producerat år 2017.
05:35 (06:05)
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' er klar til lægge Nykøbing Falster ned med alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Følg med ind i et vanvittigt univers af skarpe jokes og skæve parodier på bekostning af alle landets tv-programmer. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se