Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 9 av 12. Producerat år 2015.
06:35 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. . Del 10. Producerat år 2015.
07:10 
Dawson's Creek
High Anxiety. Dawsons tilbagevendende angstanfald tvinger ham til Boston for at se en psykolog. I stedet for at ringe til Joey med det samme, tager han til fest med Jack og hans nye 'broderskabsvenner'. Jen beslutter sig for at hævne sig på Charlie, der har været hende utro og overtaler den anden pige Nora til at hjælpe sig. . Säsong 5. Del 6. Producerat år 2002.
07:55 
Dawson's Creek
Text, Lies and Videotape. Jen hjælper Dawson med at komme tilbage til psykologen dr. Rachel Weir, som han ellers stak af fra. Da Dawson efterfølgende er tilbage i Capeside, må han tage sig af sin fars testamente, som ikke indbefatter lillesøsteren Lily. . Säsong 5. Del 7. Producerat år 2002.
08:45 
Beverly Hills 90210
Storm Warning. Clare synes, at Steve er ufølsom - især i sengen - og hun har en plan. Da Kelly opdager, at Joey igen har overnattet på terrassen, lover hun ikke at ringe til politiet. Brandons forældre har sendt to billetter til Hongkong. Skal han invitere Tracy med?. David går til Donnas far for at få et råd. Men pludselig falder Donnas far om. . Del 23. Producerat år 1997.
09:35 
Beverly Hills 90210
Spring Breakdown. Brandon og Tracy er på vej til Hongkong for at besøge Brandons forældre. Imens har Valerie travlt med at forberede en speciel fest på Peach Pit After Dark, som hun har inviteret hele kliken - og endda også Kelly - med til. Kelly, som er meget påvirket af, at Brandon tager Tracy med til Hongkong, er dog ikke i humør til at feste. Det samme gælder Rob, men Valerie får ham dog overtalt alligevel. På samme tid står Donna over for store udfordringer på grund af sin fars sygdom. . Del 24. Producerat år 1997.
10:25 
Beverly Hills 90210
Heaven Sent. Brandon har besøg af Mariah, som han lærte at kende, da han strandede i Hadley City i sin sommerferie. Mariah har netop udgivet en bog om skytsengle, et emne, der også interesserer Kelly. Mariah og Kelly bliver straks gode venner, og det har Tracy lidt svært ved at tackle. Rob er nervøs over, at hans film snart har premiere, men Valerie bakker ham op, så meget hun kan. Og David planlægger en helt speciel aften for Donna. . Del 25. Producerat år 1997.
11:10 
Beverly Hills 90210
The Long Goodbye. Brandon er meget påvirket af, at han og Kelly har kysset hinanden, og det kommer til udtryk, da han og Tracy har været i biografen. Det får Brandon til at foreslå, at de ikke ser hinanden i en periode, hvilket gør Tracy dybt ulykkelig. Donna og Steve skal optræde ved et talentshow, som også Clare melder sig til. Det bekymrer dog Steve, som ikke mener, at Clares sangtalent er særlig stort. . Del 26. Producerat år 1997.
12:00 
Desperate Housewives
You're Gonna Love Tomorrow. Der er gået fem år, siden Katherine skød sin eks-mand, og Susan, Lynette, Bree og Gaby stod sammen om at beskytte hende. Men der er stadig masser af hemmeligheder på Wisteria Lane. Susan forsøger at skjule sit forhold til en ny og meget ung mand. Gaby tvivler alvorligt på sine evner som mor. Bree er tæt på at udgive sin egen kogebog - til Katherines store fortrydelse. Lynettes teenagesønner er på kant med loven. Og Edie vender tilbage til kvarteret - med vanlig sans for at tiltrække sig opmærksomhed og med en ny, mystisk mand på slæb. . Del 1. Producerat år 2008.
12:50 
Desperate Housewives
We're So Happy You're So Happy. Til Susans store fortvivlelse står mændene i hendes liv pludselig ansigt til ansigt med hinanden, og snart viser det sig oven i købet, at de kommer langt bedre ud af det, end godt er. Også Bree kræver, at alt går efter hendes næse og er ikke sen til at fjerne Gabrielle og Carlos fra gæstelisten til det selskab i klubben, hvor hun står for at lave maden, fordi det er upassende, at Carlos nu arbejder som massør i klubben. Lynette har som mor til tre teenagere ligeledes svært ved at bevare kontrollen, og opretter en falsk profil på nettet for at få mere at vide om Porters liv. Noget, som går helt galt. . Del 2. Producerat år 2008.
13:40 
Desperate Housewives
Kids Ain't Like Everybody Else. På Wisteria Lane står det i børneopdragelsens tegn - noget som giver anledning til stor dramatik. Ikke mindst mellem Gabrielle og Susan, som bogstavelig talt ryger i totterne på hinanden efter en diskussion om deres børn. Også Bree har svært ved at holde sin mund, da hendes datter Danielle kommer på besøg sammen med sin seksårige søn, Benjamin, men Brees indblanding viser sig snart at få alvorlige konsekvenser. Katherine og Mrs. McCluskey er derimod i sladderhjørnet og inviterer Edie over i håb at finde ud af noget mere om deres nye nabo, Dave. . Del 3. Producerat år 2008.
14:25 
Desperate Housewives
Back in Business. Kvinderne på Wisteria Lane er grønne af misundelse over, at Bree har stor succes med sin nye kogebog og ikke mindst kåres som Årets Forretningskvinde. Især Lynette har svært ved at tackle det og begynder at længes efter tiden i reklamebranchen. Gabrielle synes, hun får for lidt sex og udtænker en plan, så hun og Carlos kan få lidt alenetid. Også Susan er i det udspekulerede hjørne, da Jackson har lært MJ at cykle - noget som Mike havde glædet sig til at skulle lære ham, og hun forsøger derfor at lære ham, hvordan man vælter på cyklen, så Mike tror, han stadig er nybegynder. . Del 4. Producerat år 2008.
15:25 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad'-karavanen kommet til Silkeborg, hvor der endnu engang skal smages på ugens tv og bedømmes, om det kan kaste nogle gode jokes af sig. Det er 'Dybvaaaaad', det er Silkeborg. . Del 3. Producerat år 2019.
16:00 
Zulu Djævleræs
Julie Ølgaard er vært, når ti kendte danskere kører vilde og hæsblæsende djævleræs mod hinanden på Nysumbanen i Nordjylland. Deltagerne i første program i denne sæson er Thomas Bo Larsen, Helle Dolleris, Johny (Bredahl) Wahid Johansen, Anne Lindfjeld, Krede, Neel Rønholt, Jesper Skibby, Heidi Frederikke Rasmussen, Bill Holmberg og Xenia Lach-Nielsen. Løbene, hvor der er godt med larmende motorer, fart og brændt gummi, foregår efter reglerne for folkerace, som er den danske version af "stockcar race". Det er en heftig motorsport, hvor tunede smadrekasser kører om kap - og ofte ind i hinanden - på særlige grusbaner. Kommentatorer på løbene og de kendtes køreevner er Jimmy Bøjgaard og den garvede folkerace-specialist Bowler Tage, der absolut ikke lægger fingrene i mellem. . Del 1. Producerat år 2007.
16:45 
American Dad
Pride Before the Fail. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 25. Producerat år 2019.
17:15 
American Dad
Enter Stanman. Hverdagslivet tages til ekstremerne, når hele USA's familiefar og machomand Stan Smith styrer sin familie med samme absurde midler, som han gør i sit job som benhård CIA-agent. . Del 26. Producerat år 2019.
17:50 
Modern Family
Mother!. Phil, Luke, Alex og Hayley har alle dårlige nyheder til Claire og kæmper om at være den første til at fortælle dem, når hun kommer rolig og afslappet hjem fra den månedlige wellness-dag. Dede kommer på et uanmeldt besøg, og Mitch og Cam kommer til at tænke over hendes store indflydelse på deres liv. Del 20. Producerat år 2017.
18:15 
Modern Family
The Escape. Haley møder Arvins forældre. Det går ikke helt som planlagt, og pludseligt er alle hendes ekskærester samlet på det samme sted. Resten af familien besøger Jays ondskabsfulde søster på plejehjem. Imens Jay, Claire og Mitch kæmper for hendes opmærksomhed, bliver Phil, Cam og Gloria uhjælpeligt fanget i plejehjemmets kælder. . Del 21. Producerat år 2017.
18:45 
Venner
The One With the Proposal - Part Two. Chandler narrer Monica til at tro, at han aldrig vil giftes med hende, så hun vil blive ekstra overrasket, når han faktisk frier til hende. Men planen giver alvorligt bagslag, da Richard kommer ham i forkøbet med et ægteskabstilbud. Monica aner ikke, at Chandler blot driller, og hun begynder derfor at overveje, om hun ikke burde gifte sig med Richard i stedet. Rachel føler sig snydt, da hun opdager, at Phoebe har lavet ægteskabsaftaler med både Joey og Ross, hvis hun og fyrene stadig er singler, når de fylder 40 år. . Säsong 6. Del 25. Producerat år 1999.
19:15 
Venner
The One With Monica's Thunder. Alle vennerne fejrer Monica og Chandlers forlovelse, men stemningen bliver spoleret, da Ross og Rachel lader sig gribe af nostalgi og kysser hinanden. Monica er nemlig ikke i tvivl om, at Rachel med kysset forsøger at stjæle hendes store aften. Chandler får også spoleret sin aften, da et hedt øjeblik i soveværelset pludselig udvikler sig til noget af en skuffelse. Hvad kan det ikke betyde for deres ægteskab? Imens kæmper Joey hårdt med en rolle, hvor han skal spille en 19-årig. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2000.
19:45 
Date mig nøgen
Stephanie & Bethany. Englands modigste datingshow er tilbage for at afsløre den skinbarlige sandhed om vores inderste præferencer. Første kvinde i studiet er den selverklærede datingkatastrofe Stephanie - vil hun finde kemi nok til en date nummer to? Herefter står den frisindede Bethany for tur. Del 1. Producerat år 2019.
20:40 
Frækkere end politiet tillader II
En røverbande hærger det eksklusive Beverly Hills med en række brutale røverier, og da politikaptajnen Andrew Bogomil (Ronny Cox) samtidig udsættes for et mordforsøg, tager gavflaben Axel Foley (Eddie Murphy), der stadig er strisser i Detroit, af sted for at hjælpe sine venner. Ligesom før går han sammen med de lokale betjente Rosewood (Judge Reinhold) og Taggert (John Ashton), og via Axel Foleys vilde metoder og rappe kæft kommer de snart på sporet af en bande forbrydere, som bliver ledet af den langbenede og yderst iøjnefaldende blondine Karla Fry (Birgitte Nielsen). Producerat år 1987.
22:25 
Frederik Rosgaard - Måske for sidste gang
Hvordan kan en tur på skateboard blive taget som gidsel i en argumentation for, at man skal stoppe med at forfølge sine drømme?. Og hvorfor er en depression ved nærmere eftertanke ikke noget at kimse af?. I Frederik Rosgaards stand-up-show 'Måske for sidste gang' fantaserer Frederik over andres liv, mens han overanalyserer sit eget. Showet består af selvironiske jokes og historier, der bindes sammen af en grundlæggende eksistentiel og humoristisk grublen. . Producerat år 2018.
23:40 
American Dad
The Life Aquatic with Steve Smith. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 2. Producerat år 2015.
00:00 
American Dad
Hayley Smith, Seal Team Six. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 3. Producerat år 2015.
00:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Sofie Linde vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Sofie lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 39. Producerat år 2018.
00:55 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med musikeren Hjalmer Larsen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Hjalmer lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 38. Producerat år 2018.
01:25 
Den værste dag i mit liv
Hvordan vælter man en minister? Hvordan ødelægger man noget så smukt som en fødsel? Hvornår er det bestemt ikke sjovt at være komiker?. Og hvordan ender man egentlig som pensum på Wimbledons dommeruddannelse?. Alt det får vi svar på, når Lasse Sjørslev, Elias Ehlers, Mette Walsted Vestergaard, Kenneth Carlsen og Martin Nørgaard mødes for at fortælle om deres mest uheldige arbejdsdage i ZULUs terapigruppe for kendisser. . Del 4. Producerat år 2018.
01:55 
Den værste dag i mit liv
Hvad får man, hvis man blander en gruppe af kendisser såsom Bubber, Sebastian Klein, Carla Mickelborg, Frank Høj og Reimer Bo og beder dem om at lette deres hjerter om deres værste arbejdsdage i deres liv? Så får man blandt andet en skrap omgang børneorm, handicapmobning, dobbelt op på moralske tømmermænd og ikke mindst uheldige problemer med en meget skarp kniv. . Del 3. Producerat år 2018.
02:25 
Brian Mørk Show - med løg på!
Jonatan Spang og Nicolas Bro er gæster hos Brian Mørk i hans skøre talkshow. De bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde! . Del 3. Producerat år 2007.
02:55 
Catfish
Joe & Kari Ann. Joe var skeptisk, da den tidligere 'Miss Teen USA' Kari Ann Peniche sendte ham en venneanmodning. Efter flere måneders intensiv onlinekommunikation begynder Joe at tro, at det måske alligevel er den rigtige Kari Ann, han skriver med. Til at finde svaret allierer han sig med Nev Schulman. Er Joes onlinekæreste virkelig en tidligere skønhedsdronning, eller er det hele et stort fupnummer? . Del 7. Producerat år 2012.
03:40 
Catfish
Tyler & Amanda. Tyler har tilsyneladende det hele. Derfor undrede det hans venner, da han pludselig faldt for Amanda Miller online. Efter halvandet år med hede chatbeskeder og sms'er er han klar til at møde hende i virkeligheden. Lever personen bag tasterne op til Tylers forventninger, eller var det hele for godt til at være sandt?. Del 8. Producerat år 2012.
04:20 (06:00)
Mig og de sygt rige
Katherine Ryan er på jagt efter verdens rigeste og støder denne gang ind i en mand, der har tjent en formue på at drive bøssebarer. Hun møder også et amerikansk ægtepar, der er blevet stenrige på at designe en app og nu kan rejse verden rundt ganske gratis. Og så taler Katherine også med en tidligere mafiaboss, der nu ernærer sig som prædikant. Del 3. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå