Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Dybvaaaaad
Sønderborg får besøg af joketornadoen Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus, der som altid indebærer bidende jokes og sarkastiske voxpops om de tåbeligste tv-koncepter og -personligheder. Producerat år 2018.
06:50 
Dybvaaaaad
Så er 'Dybvaaaaad'-karavanen nået til Rødovre, og Tobias Dybvad er tilbage med de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. Der analyseres og jokes med alt, hvad der har rullet over din tv-skærm, og der parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer. Producerat år 2018.
07:25 
New Girl
Wedding Eve. Aftenen før brylluppet forsøger Nick og Winston at hjælpe Schmidt med at omskrive sine løfter til Cece. Imens frygter Jess, at Sam vil fri til hende, og hun overtaler derfor alle til en omgang "True American" for at undgå at give ham et svar. Säsong 5. Del 115. Producerat år 2016.
07:45 
New Girl
Landing Gear. Den store bryllupsdag er kommet, og Schmidt gør et sidste desperat forsøg på at overbevise Ceces mor om at komme til deres bryllup, men risikerer selv at misse den store dag. Säsong 5. Del 116. Producerat år 2016.
08:15 
Beverly Hills 90210
I'm Happy for You...Really. Camille har svært ved at komme sig over, at David har slået op med hende, og hun er utrøstelig, da hun finder ud af, at det er Donna, der er Davids nye kæreste. Kelly hører i radioen om en surfer, der er død ved en ulykke på stranden. Da hun tror, der kan være tale om Dylan, bliver hun rædselsslagen og kører i rasende fart til hospitalet. Janet får tilbudt et drømmejob som skribent for et trendy blad, men hun og Steve er uenige om, hvordan de skal få familielivet til at fungere, hvis hun siger ja til jobbet. Säsong 10. Del 289. Producerat år 1999.
09:00 
Beverly Hills 90210
The Penultimate. Donna fortæller Kelly, at David har friet til hende, men Kelly har svært ved at forstå, hvorfor Donna tøver med at sige ja. Efter sin brors død, overvejer Matt at flytte til New York og hjælpe sin svigerinde med at opfostre det barn, som han er surrogatfar til. Kelly har det svært med Matts nye rolle som far, og da hun samtidigt bliver overmandet at sine følelser for Dylan, bryder hun forlovelsen med Matt. Steve er utilfreds med, at Janet er så opslugt af sin karriere, idet han føler sig isoleret som hjemmegående far. Säsong 10. Del 290. Producerat år 1999.
09:45 
Beverly Hills 90210
Ode to Joy. Donna og Davids store dag står for døren, men Donna overvejer at udsætte brylluppet, fordi så mange af deres venner må melde afbud, grundet det korte varsel. Men det hjælper gevaldigt på stemningen, da Andrea og Valerie kommer til byen - og at Natt siger ja til at føre Donna op. Kelly, som skal være brudepige for Donna, forsikrer Dylan om, at selvom hun har brug for tid til at komme sig over bruddet med Matt, så er det hende og Dylan, der hører sammen. Men Matt dukker op til brylluppet for at få Kelly til at skifte mening. Säsong 10. Del 291. Producerat år 1999.
10:35 
Desperate Housewives
A Spark. To Pierce the Dark - Part One. Livet på Wisteria Lane er fuldt af ubehagelige overraskelser. Bree overvejer alvorligt at sælge sin forretning for at redde sit ægteskab. Lynette bliver udsat for trusler fra sin nye chef. Gaby og Carlos krydser nogle grænser, de formentlig ikke skulle have overtrådt. Katherine bliver fanget i et net af uforudsete og uventede hændelser, og Edies værste mareridt bliver pludselig til virkelighed!. Säsong 5. Del 105. Producerat år 2008.
11:25 
Desperate Housewives
Look Into Their Eyes and You See What They Know - Part Two. Edie Britt er død ved en trafikulykke, og nu sidder hun et sted i himlen ved siden af Mary Alice, hvorfra hun fortæller sin historie. Veninderne på Wisteria Lane tager ud for at besøge Edies ukendte søn, Travers, og her vil de aflevere hendes aske. Selv om Edie ikke altid var lige populær, er det med både sorg og vemod, de desperate husmødre ser tilbage på hendes liv. Susan mindes tydeligt deres første møde, Lynette husker en mindeværdig aften i byen, Bree må indrømme, at Edie var forstående i forhold til Orson, og Gaby har ikke glemt deres venskabelige kappestrid. Säsong 5. Del 106. Producerat år 2008.
12:10 
Desperate Housewives
Rose's Turn. Sandheden er som regel ilde hørt på Wisteria Lane, men det giver ofte uventede bagslag at forsøge at dække over virkeligheden. Carlos finder Lynette i en prekær situation, som hun vælger at skjule for Tom. Gaby forsøger at dække over Toms koketterier. Orson vil helst undgå at fortælle Bree, hvordan han er kommet til skade. Katherine betror sig til Mike, hvilket fører til en overraskende indsigt. Og Susan beslutter sig for at afsløre sin dystre hemmelighed over for Dave. Säsong 5. Del 107. Producerat år 2008.
13:00 
Desperate Housewives
Bargaining. Der er gang i forhandlingerne og kompromiserne på Wisteria Lane. Bree når et nyt lavpunkt i forsøget på at skaffe den bedste advokat. Gabys forfælgelighed bliver testet, da hun indgår en aftale med Juanita. Hos Lynette og Tom er det sexlivet, der er til forhandling, mens Katherine bedrager Mike i forsøget på at vinde hans hjerte. Jackson er tilbage i Susans tilværelse med et godt forslag, og Dave forhandler lidt med sig selv. Säsong 5. Del 108. Producerat år 2008.
13:50 
Glee
Mash-Up. Der er magtkamp på skolens gange mellem sportsidioterne og sangkorsnørderne, og Finn og Puck er de foretrukne mål med ben i begge lejre. Emma og Ken beder Will om at komponere en sammenblanding af deres yndlingssange til deres bryllup og lære Emma at danse til den. Will accepterer, men da Emma og Will senere danser, bliver det akavet mellem dem. Det er tydeligt, at de begge har følelser i klemme. Ken ser dem sammen og arrangerer obligatorisk ekstratræning for footballholdet samtidig med sangkorstræning, og derved tvinger han Finn og Puck til at vælge mellem holdet eller koret. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2009.
14:40 
Glee
Wheels. Skolen har ikke råd til en handicapbus til Artie til de regionale sangkonkurrencer, så Will arrangerer et kagesalg for at skaffe pengene, men resten af sangkoret synes, at det er en lam ide, og at Arties far bare må køre ham som altid. Will vil forbedre sammenholdet i sangkoret, så han får resten af koret til at tilbringe tre timer i en kørestol hver dag, så de forstår, hvad Artie må gennemgå. Og Kurt og Rachel konkurrerer om den samme solo, men Rachel bryder sig ikke om den interne konkurrence. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2009.
15:30 
Ugly Betty
Bad Amanda. Betty og Amanda er tvunget til at arbejde sammen om en artikel til Modes hjemmeside med titlen "Hvordan jeg brænder titusind dollar af uden at bruge så meget som en krone?" og tilbringer en hel nat sammen i New Yorks natteliv. En nat, som de sent kommer til at glemme!. Säsong 3. Del 51. Producerat år 2008.
16:20 
Ugly Betty
Dress For Success. Betty prøver at jonglere med lige lovlig mange bolde i luften i forsøget på at imponere sit store idol Jodie Papadakis - redaktøren på YETI. Snart må hun dog sande, at hun har taget munden lidt for fuld, og at resultatet blot bliver et hulens rod både på arbejds- og hjemmefronten. Et møde med en assistent på ELLE magazine viser sig ligeledes at gå på værst tænkelig vis for den uheldige Betty. Säsong 3. Del 52. Producerat år 2008.
17:05 
Baywatch
Someone to Baywatch Over You. For at udpege en farlig kriminel må Mitch samarbejde med en kynisk FBI-agent, der indtager livreddertårnet. Samtidig redder Matt en hollandsk kvinde, som efterfølgende ikke vil slippe ham igen, og Stephanie overvejer at sejle jorden rundt sammen med Riley. Säsong 5. Del 95. Producerat år 1995.
17:55 
Baywatch
KGAS, The Groove-Yard of Solid Gold. En radiovært starter en jagt efter skjulte skatte, og det fører en hær af skattejægere til standen - herunder Matt og C.J., som hopper med på bølgen. Säsong 5. Del 96. Producerat år 1995.
18:45 
Venner
The One with the Flashback. Da Janice udspørger vennerne, om de nogensinde er gået ud med hinanden, vender alles tanker tilbage til en periode for tre år siden. I flashback tænker Monica tilbage på, da Joey til hendes store glæde blev Chandlers nye bofælle. Rachel tænker tilbage på dengang, da hun kyssede Chandler lige før sit bryllup, og Ross og Phoebe mindes, hvad der skete mellem dem, den aften Ross fandt ud af, at hans kone var mere til kvinder end til ham. Säsong 3. Del 54. Producerat år 1997.
19:10 
Venner
The One with the Race Car Bed - Part One. Monica køber en madras i en butik, der tilhører "Madraskongen", som Janice er ved at blive skilt fra. Desværre kommer butikken til at sende en barneseng, der ligner en racerbil, og da Joey og Monica tager tilbage i butikken for at bytte madrassen, ser de noget meget chokerende. Ross og Rachel skal til middag med Rachels far. Desværre har de to mænd kun fornærmende ord at sige til hinanden, og det gør Rachel mere og mere desperat. Fortsættes i næste episode. Säsong 3. Del 55. Producerat år 1997.
19:40 
Dybvaaaaad
Synes du også, at der er lidt langt mellem snapsene på dit tv? Dybvad har valgt alt det sjoveste ud for dig, pakket det ind i masser af jokes og parodier, inden han præsenterer det for dig i ugens bedste gave, 'Dybvaaaaad'. Denne gang fra Odense. Producerat år 2018.
20:10 
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' præsenterer, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Foran et oplagt publikum i Thisted zapper Dybvad dig igennem de bedste tv-højdepunkter, hvad angår fejl, fadæser og tåbeligheder. Producerat år 2018.
20:40 
Mark Le Fevres BØVL
Bekymringer betaler sig ikke! Tag det fra en mand, hvis hjerne er ekspert i at bekymre sig. Et overtænkende sind, der har bragt Mark Le Fevre i . skal vi sige dumme situationer? Heldigvis har dumme og uheldige situationer det med at blive til underholdende historier. Og det er præcis, hvad showet er. En række underholdende historier om alt fra at være hypokonder til boligkøb, depression og om at brække benet på sin egen hundehvalp. Velkommen til Mark Le Fevres 'Bøvl'. Producerat år 2019.
22:05 
Phillip Devantier - En rigtig mand
På humoristisk vis skildrer Phillip sin frygt for ikke at slå til som mand. Der er lavet tusindvis af tv-programmer og undersøgelser, der handler om at være en rigtig mand, man hvad vil det egentlig sige? Og hvordan lever man med ikke at leve op til ét eneste af de mange krav?. Producerat år 2018.
23:10 
Komiker for en aften - Manu Sareen
Tidligere minister og nuværende børnebogsforfatter Manu Sareen synes, at ti minutter på en scene lyder af kort tid. Det er det måske også, når man er vant til at tale foran en fyldt folketingssal. Men en ting er at prædike om reformer fra en talerstol, noget andet er at cracke jokes på en comedyscene eller en kanalrundfart. For ja - Manu kan sagtens tale i ti minutter, men kan han også få folk til at grine?. Producerat år 2018.
23:45 
Komiker for en aften - Jens Werner
Den sprudlende dansedommer Jens Werner har vundet alt inden for sit felt. Meeeeen standup er en lidt anden størrelse. Kan Jens Werner bruge sine bløde hofter og veludviklede danseevner i et standupshow, og kan comedycoachen Michael Schøt lære ham at blive sjov på bare fem dage?. Producerat år 2018.
00:20 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangeren Mattias Kolstrup vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Mattias lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
00:55 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespillerne Ditte & Louise vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Ditte & Louise lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
01:30 
SOS på havet
I Ilfracombe i England er en far og hans søn kommet i livsfare, efter de hoppede i vandet for at redde en hund. Og i Minehead gennemsøger holdet kystlinjens klipper for at finde en kvinde, der er forsvundet i nedtrykt sindsstemning. Säsong 2. Producerat år 2017.
02:35 
SOS på havet
Holdet I Aberystwyth må improvisere, da en lokal paraglider styrter ned og ender for bunden af stejle klipper. Da en eventyrlysten sæl spottes på en trappe i et boligbyggeri må et nyt medlem af RNLI rykke ud. Og i Minehead får en udfordrende redningsaktion et uerfarent RNLI-medlem til at overveje sin fremtid. Säsong 2. Producerat år 2017.
03:35 
SOS på havet
Da en klatrer falder i en afsides grotte i Gower Peninsula i Wales, bliver det lokale RNLI-hold kaldt til undsætning. I Portreath i den sydvestlige del af England kæmper livvagterne for at redde en teenager, som er opsat på at surfe til trods for strandens røde advarselsflag. Säsong 2. Producerat år 2017.
04:40 
The Good Wife
End. Juryens dom over Peter nærmer sig med hastige skridt, men hele holdet forsøger alligevel at finde nye beviser, der kan udsætte sagen. Samtidig står Alicia overfor det svære valg mellem at blive hos Peter eller få en ny start sammen med Jason, og i sin søgen efter svar dukker en gammel ven pludselig op. Säsong 7. Del 90. Producerat år 2015.
05:45 (06:20)
Dybvaaaaad
'Dybvaaaaad' er klar til lægge Nykøbing Falster ned med alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Følg med ind i et vanvittigt univers af skarpe jokes og skæve parodier på bekostning af alle landets tv-programmer. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se