Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Beverly Hills 90210
Hazardous to Your Health. Dylan tager til Mexico, hvor han har hyret en detektiv til at opsnuse Kevin og Susanne, som er stukket af med alle hans penge. Med hjælp fra Valerie narrer de oplysninger ud af Kevin. Men da de vil befri Dylans halvsøster Erika, bliver deres lille nummer opdaget. Kelly beder Brandon tale med dekanen om hendes lærer Finley, der ikke er blevet forfremmet. Det er der flere grunde til, og da Brandon opsøger Finley, ender mødet i en aggressiv konfrontation. Säsong 5. Del 128. Producerat år 1994.
07:25 
Beverly Hills 90210
Llittle Monsters. Dylan skriver en check på 10.000 dollars til Valerie som tak for hjælpen i Mexico, men det stiller hende langt fra tilfreds. Ray bliver kontaktet af Ariel fra Firestorm Record Company, og det gør Donna nervøs. Det var nemlig Ariels skyld, at Donnas og Davids forhold gik i stykker. Donna søger hjælp hos Kelly, men hun er totalt opslugt af kampen for professor Finley, der efter nederlaget opfordrer hende til at bryde med Brandon og følge ham og hans tilhængere. Alt imens er Andrea ved at indlede et forhold til Peter. Säsong 5. Del 129. Producerat år 1994.
08:15 
Beverly Hills 90210
You Got to Have Heart. Ray er frustreret over, at Donna ikke vil gå i seng med ham, og ender i stedet i armene på Valerie. Brandon forsøger at overtale Kelly til at forlade Finleys kult, men uden held. Finley har efterhånden fået total magt over Kelly, og Brandon må til sidst bede Dylan om hjælp. Da Andrea og Jesse skal i biografen, render de ind i Peter og hans kone, og det bliver lidt pinligt. Säsong 5. Del 130. Producerat år 1994.
09:05 
Beverly Hills 90210
Stormy Weather. Dylan spiller Finleys spil for at overbevise Kelly om, at kulten blot er en pengemaskine, og det får gamle følelser til at blusse op påny. Samtidig vælter Ray sig i succes og tilbud fra kvinder - især fra Valerie, der truer med at fortælle Donna om deres forhold, hvis han vover at gøre det forbi imellem dem. Også Andrea er ved at få kolde fødder, da Jesse overrasker hende i gang med at flirte heftigt med Peter. Säsong 5. Del 131. Producerat år 1994.
09:55 
Beverly Hills 90210
Alone at the Top. Kelly er tilbage på universitetet, og alle er glade, men snart rettes opmærksomheden mod en række forbrydelser, der bliver begået på området. Da en pige voldtages, mener mange, at skolens sikkerhed er Brandons område. Clare finder til gengæld Davids nye ven Lenny meget mistænksom. Säsong 5. Del 132. Producerat år 1994.
10:45 
Desperate Housewives
Come Back to Me. Kvarterets super-mor, Maisy Gibbons (Sharon Lawrence), har en dunkel hemmelighed, som Brees mand, Rex, kender godt. Lidt for godt, kan man sige. Bree ved til gengæld ingenting - ikke før Rex, døden nær, havner på hospitalet efter en hed hyrdetime hjemme hos Maisy! Grebet strammes om Gabrielle, der kommer til at smage noget af sin egen medicin i forbindelse med Carlos' "betroelser" i retten. Susan har tænkt sig, at tage næste skridt i forholdet til Mike, og Lynette er både mistænksom og en lille smule jaloux på barnepigen, så hun beslutter sig for at videofilme hende i al hemmelighed. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2004.
11:35 
Desperate Housewives
Move On. Mens Rex kommer til hægterne ovenpå sit uheldige hjerteanfald, bestemmer Bree sig til at gøre ham jaloux, så hun begynder at date den attraktive apoteker George. Susan og Mike ser endelig ud til at have fundet lykken sammen, men Susans eksmand Karl lurer i kulissen. Og hvis Susan ikke var 100 procent sikker på, at hun var kommet sig over bruddet med Karl, bliver hun det, da Edie " kommer til" at afsløre, at hun og Karl har dyrket sex, imens han var gift med Susan. Gabrielle har ikke en klink, fordi Carlos' bankkonti er indefrosset af myndighederne, og situationen er så alvorlig at den ellers forkælede Gabrielle må ud og søge arbejde. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2004.
12:25 
Desperate Housewives
Every Day a Little Death. Det går for alvor op for indbyggerne på Wisteria Lane hvilken tragisk skæbne, der er overgået Martha Huber, og da hendes søster Felicia afslører, at Martha førte en yderst detaljeret dagbog, er det kun et spørgsmål om tid, før Susans uheldige involvering i nedbrændingen af Edies hus kommer frem. Gabrielle er lykkelig over at Carlos er løsladt fra fængslet, lige indtil det går op for hende, at Carlos skal i husarrest, ikke må gå på arbejde, og derfor ikke kan tjene penge til Solis-parrets slunkne kasse. Og så udnytter Lynette en misforståelse omkring sin pilskallede søn Parkers helbred til at skaffe sig adgang til yoga-klassen. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2004.
13:15 
Dybvaaaaad!
Denne gang står Vejle for skud på 'Dybvaaaaad's Danmarkstur. Tobias Dybvad viser klip fra tv og giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen. Producerat år 2014.
13:45 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-tourbussen er nået til Odense, hvor der endnu en gang kigges dybt i flasken af tvivlsomme tv-koncepter og fjogede bemærkninger, som vi har set det på tv-skærmen. Producerat år 2014.
14:20 
DM i Standup 2017 - SEMIFINALERNE
75 spirende standup-talenter dyster om at blive den nye danmarksmester og vinde en eftertragtet kontrakt med standup-bookingbureauet FBI. Komikerne Mikkel Rask, Ane Høgsberg og Heino Hansen sætter semifinalisterne i master class og sørger for, at de leverer deres bedste i den altafgørende semifinale. Producerat år 2017.
15:25 
DM i Standup 2017 - FINALE
75 spirende standup-talenter har dystet om at komme med i DM-finalen. Syv knivskarpe finalister står tilbage og konkurrerer nu om at blive den nye danmarksmester og vinde en eftertragtet kontrakt med standup-bookingbureauet FBI. Komikerne Mikkel Rask, Ane Høgsberg og Heino Hansen er værter og vil sørge for, at både deltagere, seere og publikum får en forrygende fantastisk og nervepirrende aften. Producerat år 2017.
16:40 
DM i Standup 2017 - AFGØRELSEN
75 spirende standup-talenter har dystet om at komme med i DM-finalen. Syv knivskarpe finalister står tilbage og konkurrerer nu om at blive den nye danmarksmester og vinde en eftertragtet kontrakt med standup-bookingbureauet FBI. Komikerne Mikkel Rask, Ane Høgsberg og Heino Hansen er værter og vil sørge for, at både deltagere, seere og publikum får en forrygende fantastisk og nervepirrende aften. Producerat år 2017.
17:05 
Dårlig Feminist med Ane Høgsberg
Ane Høgsberg er feminist. I hvert fald i ordets oprindelige forstand. Men det kan være meget svært at gøre det hele rigtigt. At huske alle reglerne og ikke træde forkert. Man kan meget hurtigt blive en dårlig feminist - men det er måske alligevel bedre end slet ikke at være feminist? Showet 'Dårlig Feminist' handler om at finde ud af sig selv ved at finde ind i sig selv. Om at turde erkende, hvis man er en dårlig feminist og finde roen i det. Om ikke at lade sine holdninger diktere af andre - og om, hvordan nogle mennesker ikke kan tage patent på et ord eller en definition. Det handler om, at der er plads til at være dårlig til noget, og at det er helt okay. Producerat år 2017.
18:10 
ZULU Comedy Festival - Standupshowet
Dansk comedyshow fra 2018. Fem af Danmarks bedste komikere i form af Geo, Martin Nørgaard, Jonas Mogensen, Ane Høgsberg og Elias Ehlers har slået sig sammen og turnerer med standupkonceptet 'Zulu Comedy Festival – Standupshowet'. Du kan se frem til et hylende morsomt show, hvor de fem komikere kommer rundt i alle kringelkroge af comedygenren, mens de på hver deres måde leverer pivskarpe satiriske betragtninger. Producerat år 2018.
19:20 
BH90210
The Pitch. Da produktionsselskabet FOX giver grønt lys til en ny sæson af 'Beverly Hills 90210', på betingelse af at syv af de originale skuespillere er med på idéen, konfronterer Tori og Jennie deres gamle kolleger - men møder mere modstand end forventet. Mens vennerne tumler med følgevirkningerne fra deres eskapader i Las Vegas, bliver Shannen ringet op af sin tidligere ven og medskuespillerinde Christine Elise, der pludselig er tilbage i deres liv i det spritnye 'Beverly Hills'-afsnit 'The Pitch'. Producerat år 2019.
20:05 
BH90210
The Photeo Shoot. Tori begynder at føle sig presset over holdets forskellige krav til de nye afsnit. Jason og Ian har stadig problemer med deres ægteskaber, og Jennie møder sin nye bodyguard. Mens 'Beverly Hills'-holdet går til et kendt ansigt for hjælp, må Tori gå til ekstremerne for at få Shannen med i de nye afsnit af den ikoniske ungdomsserie. Producerat år 2019.
21:00 
Anders Matthesen: Vender tilbage
Så tænk dog selv! Det er nogenlunde overskriften fra Anders Matthesens show, hvor han er tilbage i topform med det klassiske stand-up comedy set-up: Nærværet, improvisationen, den platte joke side om side med noget, der måske endda kunne minde om en dyb tanke. Som han siger: "Jeg synes, for mange mennesker er blevet så pissedumme og autoritetstro og retter sig blindt efter regler i stedet for at bruge sund fornuft. Jeg savner lidt oprør". Showet er optaget i januar 2009 på Det Kongelige Teater. Producerat år 2009.
22:50 
Kvinden i buret
Dansk krimi fra 2013. Vicekriminalkommissær Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) bliver efter en uheldig episode overflyttet til Afdeling Q for uopklarede sager, og her opdager han nogle uoverensstemmelser i en gammel sag, hvor politikeren Merete Lynggard (Sonja Richter) forsvandt under mystiske omstændigheder. Egentlig skal Mørck bare lukke sagen, der er henlagt som formodet selvmord, men først vil han lige, trods chefernes protester, kigge nærmere på nogle detaljer. Snart efter er Mørck og hans assistent Assad (Fares Fares) på sporet af en kold og samvittighedsløs forbryder, der - drevet af had - har lagt en skræmmende plan. Baseret på en bog af Jussi Adler-Olsen. Over 724.000 mennesker så den i de danske biografer. Producerat år 2013.
00:30 
Fasandræberne
Dansk krimithriller fra 2014. Da vicekriminalkommissær Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) finder et gammelt nødopkald fra en pige ved navn Kimmie, genåbner han sagen om et dobbeltmord på et tvillingepar, der fandt sted 20 år tidligere. Dengang pegede politiets efterforskning på, at sagen havde forbindelser til en gruppe elever fra en nærliggende eksklusiv kostskole, men sagen blev lukket, fordi en lokal særling erklærede sig skyldig og blev dømt for mordene. Carl Mørck og hans assistent Assad (Fares Fares) tror dog ikke på, at han var den ansvarlige, og sætter alt ind på at finde den mystiske Kimmie, der er nøglen til at opklare sagen. Men de er ikke de eneste, der leder efter hende. Producerat år 2014.
02:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Sofie Linde vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Sofie lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
03:05 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med musiker Tim Christensen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Tim lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
03:40 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2015. Verdict. Det ser ikke godt ud for Peter, da hans retssag går i gang, og Alicia forsøger desperat at hjælpe sin mand fra at havne i fængsel igen. Imens tager Diane og Lucca aggressive metoder i brug i et forsøg på at udvide forretningen, men de møder uventet hård modstand fra David Lee. Säsong 7. Del 89. Producerat år 2015.
04:25 (05:25)
The Good Wife
End. Juryens dom over Peter nærmer sig med hastige skridt, men hele holdet forsøger alligevel at finde nye beviser, der kan udsætte sagen. Samtidig står Alicia overfor det svære valg mellem at blive hos Peter eller få en ny start sammen med Jason, og i sin søgen efter svar dukker en gammel ven pludselig op. Säsong 7. Del 90. Producerat år 2015.
05:35 (06:05)
New Girl
Return to Sender. Jess møder Sams bedste veninde, Diane. Imens er Nick bange for, at Schmidts far, Gavin, vil skuffe Schmidt igen. Og Winston bliver fornærmet over den manglende begejstring for hans fødselsdagsgave til Sam. Säsong 5. Del 114. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se