Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:20 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Odense. . Del 6. Producerat år 2016.
06:55 
Dawson's Creek
Appetite for Destruction. Jen og Dawson ankommer tidligt til den ugentlige middag hos Grams. De beslutter sig for at holde deres seksuelle eskapader hemmelige for Pacey, Joey, Audrey og Jack, men middagen bliver alligevel en akavet affære, da Jen og Dawson bliver taget i at kysse ude foran huset. . Säsong 5. Del 10. Producerat år 2002.
07:45 
Dawson's Creek
Something Wild. Joey og Audrey tager på diskotek for at fejre Joeys topkarakterer og den forestående vinterferie. Her afviser Joey Charlie, der forsøger at lægge an på hende. Charlie giver dog ikke op så let og overtaler Joey til at gøre noget vildt - at gå på scenen og synge sammen med hans band. . Säsong 5. Del 11. Producerat år 2002.
08:35 
Beverly Hills 90210
Graduation Day - Part One. Brandon er mistænksom over, hvorfor Valerie har villet investere alle sine penge gennem Bill Taylors firma. Kelly kan ikke forstå, hvorfor Brandon finder sig i Valeries opførsel - Kelly selv kan ikke få hende hurtigt nok ud af huset. Skoleafslutningen nærmer sig, og dermed rykker Donna og Davids planer om at flytte sammen tættere på, og Donna tager en seriøs beslutning. Fortsættes i morgen. . Del 31. Producerat år 1997.
09:25 
Beverly Hills 90210
Graduation Day - Part Two. Brandon har sat sig for at hjælpe Valerie, om det så skal koste ham årsafslutningen. Denne prioritering er Kelly ikke helt enig i, og hendes humør bliver ikke ligefrem bedre af, at hendes far er i byen. Samtidig finder David Donnas opførsel mere og mere besynderlig - men han ved jo heller ikke, hvilke planer hun har for dem. Også Clare lægger sine egne planer - som rummer en stor overraskelse for Steve. . Del 32. Producerat år 1997.
10:20 
Beverly Hills 90210
Aloha, Beverly Hills - Part One. Vennerne fra det eksklusive postnummer er færdige på universitet, men det viser sig snart, at drømmen om et fedt job ikke altid går i opfyldelse sådan lige med det samme. Brandon har ikke haft held med at finde arbejde hos de store aviser, og Valerie, der har mistet alle sine penge, må snart erkende, at et ni til fem job ikke er hendes boldgade. Samtidig vil David gerne flytte sammen med Donna, men Donna tør ikke tage konfrontationen med sin strikse mor. Kelly og Brandon er til gengæld flyttet sammen. Det får hurtigt deres forhold til at knirke. . Del 1. Producerat år 1997.
11:05 
Beverly Hills 90210
Aloha, Beverly Hills - Part Two. Valerie, Steve, Brandon, David og Donna ankommer sammen med Donnas nye arbejdsgiver Vanessa til Hawaii. Til Donnas skræk får Vanessa influenza, og Donna bliver nødt til at styre modeoptagelserne alene. Imens er Brandon deprimeret over, at Kelly ikke er med. Til Valeries store glæde støder Brandon pludselig ind i sin gamle flamme Tracy, mens Valerie på sin side har fået et godt øje til Noah - der godt nok påstår, at han er fattig. . Del 2. Producerat år 1998.
12:00 
Desperate Housewives
Me and My Town. Stadig i chok efter branden slikker Fairviews indbyggere deres sår. Hver har de deres bekymringer - Lynette og Tom frygter, at det er Porter, som står bag branden, og beslutter sig for at stå bag ham uanset hvad. Bree får spoleret sin nattero, da Orson er begyndt at snorke så frygteligt efter at have brækket næsen, og Gabrielles forfængelighed ser nye højder, da Carlos ovenpå hjernerystelsen får at vide, at han muligvis får synet igen. Noget, som får Gabrielle til at bekymre sig om, hvorvidt han vil bryde sig om det syn, der nu møder ham - en supermodel forvandlet til en hærget mor til to. . Del 9. Producerat år 2008.
12:50 
Desperate Housewives
A Vision's Just a Vision. Lynette tager Porter under sine beskyttende modervinger og går til ekstremerne i forsøget på at beskytte ham, efter at han er blevet arresteret for ildspåsættelse. I takt med at Carlos genvinder mere og mere af sit syn, går det op for ham, hvad Gabrielle har ofret for at få familien til at hænge sammen de sidste par år. I mellemtiden længes Bree efter at være mor med stort M over for Andrew, og er klar til at vise ham, at hun har accepteret ham for den, han er. . Del 10. Producerat år 2008.
13:45 
Desperate Housewives
Home is the Place. Bree møder Andrews kommende svigermor for første gang, men da deres forskelligheder ikke er til at tage fejl af, går der ikke længe, før de ryger i totterne på hinanden. Også Gabrielle og Carlos har deres diskussioner at se til, da Gabrielle kræver, han nu, hvor han kan se igen, tager et højere betalt job for at bidrage lidt mere til familiens opretholdelse. Mens Jackson er væk føler Susan sig noget så ensom og søger trøst hos Lee, som tvinger hende til at mærke efter, om hun nu også dybt inde elsker Jackson. . Del 11. Producerat år 2008.
14:35 
Desperate Housewives
Connect! Connect!. Uheldig som Susan altid er, kommer hun og Edie til at låse sig inde i Edies kælder, og tvinges dermed til at tilbringe de næste par timer i hinandens selskab. Noget som virkelig kan få sandhederne på bordet. Gabrielle mister kontrollen over sine to børn og beder Carlos om hjælp, mens Lynette ligeledes har nok at se til i hendes søgen efter den forsvundne Porter. Alt imens kommer Dave et skridt nærmere sin hævn. . Del 12. Producerat år 2008.
15:25 
Dybvaaaaad
I denne uge er 'Dybvaaaaad' nået til Århus, hvor der blandt andet er stengorillaer og gæs på menuen, når Tobias Dybvad som altid vender de nyeste klip og genåbner gaverne, der bliver ved med at give, 'Nak og æd' og 'Landmand søger kærlighed'. . Del 7. Producerat år 2019.
16:00 
Zulu Djævleræs
Der er lagt op til masser af drama i den første af semifinalerne i Zulu Djævleræs. Alle kørerne VIL i finalen. Derfor kører flere af dem over evne og ender med hjulene i vejret. Det får bokseren Johny "Bredahl" Wahid Johansen helt op i det røde felt, og han skal holde sig selv i skindet for ikke at lade næverne tale. Standup-komikeren Sanne Søndergaard overrasker sin makker Claus Norreen med en usædvanlig manøvre på kølerhjelmen, og Bill Holmberg giver sin makker Xenia Lach-Nielsen en ordentlig forskrækkelse. I det afgørende heat er der som sædvanlig lagt op til en djævelsk affære, når de seks par skyder igennem kolonihaver med blomsterkasser og pottemuld på trailerne. . Del 5. Producerat år 2007.
16:50 
Family Guy
Nanny Goats. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 3 av 20. Producerat år 2017.
17:20 
Family Guy
Follow the Money. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Säsong 17. Del 4 av 20. Producerat år 2017.
17:45 
Modern Family
On the Same Paige. Phil erfarer, at hans ejendomsmæglertimer vil blive aflyst, hvis én elev, Paige, dropper ud, og han skruer derfor gevaldigt op for charmen. Samtidig forsøger Jay at sætter grænser, efter han ubevidst har flirten med en af Joes klassekammeraters mor. Del 6. Producerat år 2018.
18:15 
Modern Family
Did the Chicken Cross the Road?. Alex skal til jobsamtale, og Luke hjælper hende med at forberede sig. Imens får Haley en uventet nyhed, og Cameron adopterer en kylling. Del 7. Producerat år 2018.
18:45 
Venner
The One With the Engagement Picture. Rachel er brændt varm på sin unge assistent, Tag, men det er hun ikke ene om. Derfor overtaler hun Joey til at tage ham med i byen en aften, så Tag må sige nej til andre aftaler. Planen giver imidlertid bagslag, for Tag er lærenem, og inden længe har han adopteret Joeys skørtejæger-livsstil. Phoebe har ikke nogen skrupler over at date en mand, der ligger i skilsmisse - lige indtil Ross begynder at gå ud med hustruen. Monica skal bruge et forlovelsesbillede til avisen, men Chandler er absolut ikke fotogen. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2000.
19:15 
Venner
The One With the Nap Partners. Monica beslutter, at Rachel og Phoebe selv skal afgøre, hvem af dem, der skal være hendes brudepige. Men hvordan skal de dog klare det?. Heldigvis tilbyder Joey og Ross at hjælpe ved at arrangere en række brudepige-prøver. Monica får skrupler, da hun finder ud af, at Chandler engang har slået op med en pige, fordi hun blev tyk. Joey og Ross nyder en dejlig lur, da de falder i søvn i armene på hinanden efter at have set en film. De er enige om, at det er meget pinligt - men også at det var en fantastisk lur.Medvirkende: . Säsong 7. Del 6. Producerat år 2000.
19:40 
Date mig nøgen
Hope & Kurt. 25-årige Hope er model og wrestling-fan og ønsker en mand med en krop solid nok til at få hende ned at ligge. Dyrlægestuderende Kurt taler bedre med de firbenede end med kvinder, så måske kan en nøgen start hjælpe ham. Del 3. Producerat år 2019.
20:40 
Jumanji
Alan Parrish (Robin Williams) er 12 år, da han tilbage i 1969 finder et gammelt spil, 'Jumanji'. Sammen med Sarah (Bonnie Hunt) vil han afprøve spillet, men bliver ufrivilligt fanget i det - og først sluppet løs efter 26 år, da de to børn Peter (Bradley Pierce) og Judy (Kirsten Dunst) spiller spillet. Alan springer frem med skæg og iklædt urskovskostume, og sammen må de fire blive ved til sidste terningekast, da det viser sig, at Jumanjis vilde væsener også er blevet sluppet løs - og kun er ude på at udrydde sine modstandere. Producerat år 1995.
22:25 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 7 av 12. Producerat år 2015.
22:55 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 8 av 12. Producerat år 2015.
23:30 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Del 9 av 12. Producerat år 2015.
00:00 
American Dad
Stan Smith Is Keanu Reeves as Stanny Utah in Point Breakers. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 5. Producerat år 2015.
00:20 
American Dad
Kiss Kiss, Cam Cam. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 6. Producerat år 2015.
00:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Paprika Steen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Paprika lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 2. Producerat år 2019.
01:25 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Lars Ranthe vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lars lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Del 1. Producerat år 2019.
02:05 
Det alt for store Linda P show
Linda P - et af Danmarks sjoveste mennesker - har nu sit eget talk-sing-joke-sketch-show på TV2 Zulu. Hun lægger hårdt fra land, med stand-up, dukketeater, quiz og musik, altimens Anders Grau viser sin sande værdi som tv-vært. Ugens gæst er komiker og skuespiller Jonatan Spang. Del 1. Producerat år 2015.
02:45 
Brian Mørk Show - med løg på!
Sebastian Dorset og MC er gæster hos Brian Mørk i hans skøre talkshow. De bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde! . Del 7. Producerat år 2007.
03:20 
Brian Mørk Show - med løg på!
Carsten Bang og Thomas Hartmann er gæster hos Brian Mørk i hans nye, skøre talkshow. De bliver udspurgt om mere eller mindre vanvittige episoder i deres liv, men må på intet tidspunkt sige "nej" eller "det er løgn". De SKAL gå med på Brians fantasifulde udlægning af deres liv, og det gør, at de bliver nødt til at lyve så vandet driver - på den sjove måde! . Del 4. Producerat år 2007.
03:50 
Catfish
Mike & Felicia. Mike har længe haft en online-flirt med Felicia, men har endnu ikke mødt hende i virkeligheden. Deres seneste forsøg på at mødes blev aflyst, fordi Felicia var involveret i et trafikuheld. Men var hun nu også det? Værten Nev Schulman tager ud og undersøger sagen. . Del 11. Producerat år 2012.
04:40 
Catfish
The Reunion Show. SuChin Pak er vært, når deltagere fra 'Catfish' genforenes i MTVs Times Square Studio for at svare på spørgsmål fra fans og 'Catfish'-detektiverne Nev Schulman og Max Joseph. Del 12. Producerat år 2012.
05:45 (06:20)
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Rødovre. . Del 7. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå