Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.
06:40 
Family Guy
Peternormal Activity. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 4. Producerat år 2015.
07:05 
Family Guy
Peter, Chris, & Brian. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 5. Producerat år 2015.
07:35 
Family Guy
Peter's Sister. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2015.
08:05 
Family Guy
Hot Pocket-Dial. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 15. Del 7. Producerat år 2015.
08:30 
Rita
Prinsessen. Rita er tilsyneladende upåvirket af sin mors død, hvilket påvirker forholdet til hendes egne børn. Men en tilfældig vikartime i skolen starter et eventyr, der måske kan sende hende på rette vej igen. Samtidig presser Nikolaj Jeppe til at være mere åben om sin seksualitet, og insisterer på en gåtur hånd i hånd inde på Strøget. Del 7. Producerat år 2012.
09:15 
Glow Up - den store makeupdyst
Det er blevet tid til den store finale og tid til, at en af de tre tilbageværende makeup-artister kåres til Storbritanniens næste makeup-stjerne. Men først skal de overkomme deres største udfordring til dato, når de sammen med gæstedommeren Rankin, der har lagt makeup på stjerner som Madonna og Adele, skal gøre supermodellen Leomie Anderson klar til et vigtigt photo shoot til det prestigefyldte modemagasin Hunger. Producerat år 2019.
10:10 
Modern Family
Message Received. Jay, Gloria og Manny udfordrer hinanden til at overskride nogle af deres respektive grænser ved hver især at prøve noget nyt. Mitch og Camerons bryllup er blevet for stort og for dyrt, og nu er de nødt til at sælge et par gamle, værdifulde ejendele. Samtidig rotter Alex, Haley og Luke sig sammen for at lave den perfekte joke med Phil og Claire. Säsong 5. Del 118. Producerat år 2013.
10:35 
Modern Family
The Wedding - Part One. Mitch og Cams store dag er endelig kommet, og intet kan ødelægge den. Desværre byder dagen på flere udfordringer end forudset, og Pepper Saltzman (Nathan Lane) evner som planlægger kommer virkelig på en prøve. I mellemtiden bor Cams forældre hos Jay og Gloria, Phil får lavet en øjeoperation, og Claire prøver at leve op til rollen som forlover. Säsong 5. Del 119. Producerat år 2013.
11:05 
Modern Family
The Wedding - Part Two. Bryllupskaosset fortsætter, efterhånden som ceremonien bliver rykket fra den ene beliggenhed til den anden. Gæsterne begynder at blive irritable, Mitchell og Cam er ved at miste modet, men så tager det hele en uventet drejning - og så kan brylluppet omsider gå i gang. Säsong 5. Del 120. Producerat år 2013.
11:30 
Modern Family
The Long Honeymoon. Hos familien Dunphy har sommeren været usædvanlig fredelig, men da Alex vender hjem fra lejrtur, skifter stemningen drastisk. Mitch og Cam er tilbage fra deres bryllupsrejse, men Cameron har svært ved at falde tilbage i hverdagens rammer, mens Mitch nyder at være hjemme. Og Gloria sætter sig for at gøre op med Jays ligegyldige holdning til sit eget udseende og beslutter sig for at give ham lidt af hans egen medicin. Säsong 6. Del 121. Producerat år 2014.
11:55 
Modern Family
Do Not Push. Alex er på udkig efter et campus, og Claire mener, at hun har fundet det perfekte sted, kun 45 minutter hjemmefra, men Alex har noget helt andet i tankerne. I mellemtiden har Lily besluttet, at det er på tide med et nyt familieportræt, da hun ikke selv er på billedet, som hænger over kaminen, og Jay bekymrer sig om, hvorvidt Gloria vil sætte pris på hans bryllupsgave. Säsong 6. Del 122. Producerat år 2014.
12:25 
Modern Family
The Cold. Under en redigering af Mitchell og Camerons bryllupsvideo finder Phil ud af, at det er hans skyld, at hele familien er plaget af forkølelse. Samtidig forsøger Jay og Gloria at rådgive Manny om, hvordan han skal klare den hårde tid på fodboldholdet, mens Cameron ikke kan beslutte sig for, hvor meget spilletid Manny skal have. Og Mitchell får intellektuel modstand, da han møder Lilys nye veninde Sydney. Säsong 6. Del 123. Producerat år 2014.
12:50 
Modern Family
Marco Polo. Da familien Dunphy midlertidigt flytter på hotel, bliver tingene meget anspændt, og imens forsøger Cameron at fastholde den gode stime, som hans fodboldhold er i, selvom noget tyder på, at Mitchell bringer uheld. Og Gloria bliver mistænksom, da Manny fortæller, at han har fået en kæreste. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2014.
13:20 
Modern Family
Won't You Be Our Neighbor. Phil og Claire forsøger ihærdigt at overtale et perfekt par til at flytte ind ved siden af. Samtidig opdager Jay, at Mannys nye kæreste er barnebarn til hans største forretningsrival, og Mitchell og Cameron forsøger at få en ny lærer til Lily. Säsong 6. Del 125. Producerat år 2014.
13:45 
Modern Family
Halloween 3: Awesomeland. Det er Halloween, og Phil overtager Claires dekorationsforberedelser og forvandler hjemmet til "Awesomeland". Hos Gloria og Jay har Gloria bestemt, at de skal klædes ud i Shrek og Fiona-kostumer, selvom Jay meget hellere vil være Prince Charming. Og da Mitchell kommer med de afsluttende argumenter i en stor sag i retten, må han abstrahere fra, at stenografen er klædt ud som en edderkop. Säsong 6. Del 126. Producerat år 2014.
14:15 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard opdaterer dig på alt det du måske er gået glip af på nettet den seneste uge . YouTube kommentarer, Nationen, spoofs og svar på tiltale. Producerat år 2015.
14:45 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard opdaterer dig på alt det, du måske er gået glip af på nettet. Producerat år 2015.
15:20 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.
15:50 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.
16:35 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.
17:10 
Spark i løgsuppen
I efteråret 2009 turnerede Jonatan Spang med showet 'Spark i løgsuppen'. Et show, der tog udgangspunkt i Pia Kjærsgaards udtalelse i Politiken om, at Jonatan Spang er genial. Jonatan Spang har aldrig været skarpere og mere morsom, end han er i dette show om danskheden. Showet er optaget i Århus Musikhus. Producerat år 2009.
18:00 
Cykling: La Vuelta - studiet
Sportsvært Michael Stærke og TV 2s cykeleksperter Rolf Sørensen og Brian Nyegaard ser nærmere på, hvad der sker i La Vuelta a España. De vender den aktuelle situation i løbet og kigger frem mod de kommende udfordringer for rytterne i et af verdens hårdeste og smukkeste cykelløb. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Producerat år 2019.
18:45 
Cykel
1. etape. La Vuelta. Så er det tid til årets tredje store grand tour. Startskuddet til den 74. udgave af Vuelta a España lyder i naturparken Las Salinas de Torrevieja syd for Alicante. Herfra er der tre uger, og cirka 3272 sveddryppende km med store oplevelser indtil målet i Madrid. TV 2 SPORT med kommentatorerne Rasmus Staghøj, Rolf Sørensen og Brian Nyegaard er med direkte fra rytterne ruller ned ad startrampen i Torrevieja - og til de passerer målstregen i Madrid. Dagens etape er en holdtidskørsel - den slags, der ligger godt til Team Ineos. Vuelta a España 2019 består af seks flade etaper, fire bakkede etaper, en enkeltstart, en holdtidskørsel og ni bjergetaper. Producerat år 2019.
20:40 
Cykling: La Vuelta - studiet
Sportsvært Michael Stærke og TV 2s cykeleksperter Rolf Sørensen og Brian Nyegaard ser nærmere på, hvad der sker i La Vuelta a España. De vender den aktuelle situation i løbet og kigger frem mod de kommende udfordringer for rytterne i et af verdens hårdeste og smukkeste cykelløb. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport.dk. Producerat år 2019.
21:05 
ZULU Comedy Festival 2019: Warm Up
Hvad sker der, når du mixer en stor bowle sangria, Nikolaj Stokholm og nogle af Danmarks største komikere? Du får ét styks 'ZULU Comedy Festival'-warm-up-show. Snyd ikke dig selv for at se, når Stokholm får taget sin mødom som talkshow-vært, mens han præsenterer navne som Lars Hjortshøj, Jonatan Spang, Thomas Warberg, Molly Thornhill og Mikkel Klint Thorius. Producerat år 2019.
22:25 
Rage Against the Mainstream
Nogle af tidens mest toneangivende komikere i form af Torben Chris, Martin Nørgaard, Morten Wichmann og Michael Schøt har slået sig sammen om at lave det samfundssatiriske standupshow 'Rage Against the Mainstream', der kun kan beskrives som et frontalangreb på det danske samfund. Med satiren som våben, går de fire vrede komikere i kødet på det danske samfund og finder alle hårene i den danske velfærdssuppe. Producerat år 2018.
23:25 
Rage Against the Mainstream
Nogle af tidens mest toneangivende komikere i form af Torben Chris, Martin Nørgaard, Morten Wichmann og Michael Schøt har slået sig sammen om at lave det samfundssatiriske standupshow 'Rage Against the Mainstream', der kun kan beskrives som et frontalangreb på det danske samfund. Med satiren som våben går de fire vrede komikere i kødet på det danske samfund og finder alle hårene i den danske velfærdssuppe. Producerat år 2018.
00:30 
Nørgaards Netfix
Internettet har ikke stået stille, mens Nørgaards Netfix har holdt pause. Nu vender Martin Nørgaard og holdet bag endelig tilbage - bevæbnet med en kaskade af vanvittige Youtube-videoer, parodier og benhård politisk satire. Det er Nørgaards Netfix på TV 2 ZULU - humor, intelligens, idioti og vanvid. Glæd dig til at grine af alt det, du ryster på hovedet over i dit Facebook-feed. Producerat år 2016.
01:00 
Nørgaards Netfix
Internettet har ikke stået stille, mens Nørgaards Netfix har holdt pause. Nu vender Martin Nørgaard og holdet bag endelig tilbage, bevæbnet med en kaskade af vanvittige Youtube-videoer, parodier og benhård politisk satire. Det er Nørgaards Netfix på TV 2 ZULU - humor, intelligens, idioti og vanvid. Glæd dig til at grine af alt det, du ryster på hovedet over i dit Facebook-feed. Producerat år 2016.
01:35 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard har en mission - hver uge vil han finde det sjoveste, dummeste, mærkeligste og grimmeste, der findes på nettet, pakke det ind i humor og servere det for dig på en tallerken af TV. Producerat år 2016.
02:10 
Nørgaards Netfix
Nørgaards Netfix; programmet du ikke må misse, hvis du vil holdes opdateret på alt det, du måske er gået glip af på nettet. YouTube kommentarer, nationen, spoofs og svar på tiltale. TV 2 ZULU har det hele i Nørgaards Netfix. Producerat år 2016.
02:40 
Nørgaards Netfix
Så er Martin Nørgaard igen klar til at friturestege internettet med humor i Nørgaards Netfix. Igen i denne uge vil han se på alt det sjoveste og mærkeligste, der kan støves op i alle afkroge af internettet og præsentere det for dig med så stærke jokes, at der er risiko for, at dit ethernetkabel eksploderer . Så husk at se med. Producerat år 2016.
03:10 
Blood Out
Amerikansk actionfilm fra 2011. Vicesheriffen Michael (Luke Goss) forsøger efter bedste evne at opretholde lov og orden i en lille by nær Baltimore, der er præget af kriminalitet og hårde stoffer. Men da Michaels kriminelle lillebror David (Ryan Donowho) bliver dræbt, da han forsøger at slippe ud af den lokale bande, tager Michael et drastisk skridt. Han lægger politiskiltet og gå undercover for a hævne Davids død og komme gangsterne til livs en gang for alle.
04:40 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2015. Verdict. Det ser ikke godt ud for Peter, da hans retssag går i gang, og Alicia forsøger desperat at hjælpe sin mand fra at havne i fængsel igen. Imens tager Diane og Lucca aggressive metoder i brug i et forsøg på at udvide forretningen, men de møder uventet hård modstand fra David Lee. Säsong 7. Del 89. Producerat år 2015.
05:45 (06:35)
Beverly Hills 90210
Sweating It Out. Dylan og Brandon vil på motorcykeltur og overnatte i den frie natur, og Cindy gør sig alle mulige bekymringer. Inden de kommer af sted, udveksler Dylan og Kelly blikke, som ikke undgår Brandons opmærksomhed. Forholdet mellem de to venner er derfor ret anspændt, og inden længe er de direkte uvenner. Säsong 5. Del 127. Producerat år 1994.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se