Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
Beverly Hills 90210
The Morning After. Spændingerne mellem Brandon og Kelly stiger, da hun er tvunget til at stole på ham i en vigtig sag. Donna forsøger at hjælpe Noah med at slutte fred med sin far, da en familietragedie indtræffer og spolerer det hele. Og Sophie spiller op til Steve, samtidig med at hun lægger an på David. Säsong 9. Del 239. Producerat år 1998.
07:30 
Beverly Hills 90210
Budget Cuts. Efter at have aflyst deres bryllup står Brandon og Kelly over for en usikker fremtid, hvor de må omdefinere deres forhold. Samtidig får Valerie resultatet af sin hiv-test, og Steve falder for Sophia Burns, der kun har øjne for berømmelse, rigdom - og David. Del 240. Producerat år 1998.
08:20 
Beverly Hills 90210
Dealer's Choice. Valeries mor skal giftes i Las Vegas, og Valerie skal være forlover. Men det afholder ikke Valerie fra at prøve manden af. Samtidig forfører Sophie David, der får dårlig samvittighed over for Steve, der også er forelsket i Sophie. Og Noah, der er knust over sin fars selvmord, kommer til at optræde yderst pinligt til en fest hos Donnas forældre. Del 241. Producerat år 1998.
09:10 
New Girl
Amerikansk komedieserie fra 2018. Lillypads. Schmidt og Cece er uenige om, hvordan de bedst forbereder Ruth på at starte i skole. Imens hjælper Nick Winston med at overvinde hans frygt for at vidne i retten. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2017.
09:30 
New Girl
Amerikansk komedieserie fra 2018. Where the Road Goes. Vennerne samles for at mindes en elsket ven. Og Jess opdager, at Coach skylder Nick en stor sum penge. Säsong 7. Del 4. Producerat år 2017.
10:00 
Glee
Bash. I New York står flere af vennerne ved en skillevej og skal træffe svære valg for fremtiden. Rachel bliver tvunget til at vælge mellem sin karriere og pladsen på NYADA. Samtidig tænder Sam og Mercedes op under flammen på deres highschool-romance, selvom vennerne advarer Mercedes om, at forholdet kan skade hendes spirende musikkarriere. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2013.
10:50 
Glee
Tested. Artie nyder sin nyfundne frihed i New York - og er især begejstret for den øgede succes med damerne. Blaine er jaloux over Kurts gode resultater ved NYADA, og det begynder at sætte sine spor i hans adfærd. Imens er Mercedes bekymret for at tage forholdet til Sam til næste niveau, så Sam opsøger Rachel for at få hjælp. Säsong 5. Del 16. Producerat år 2013.
11:40 
Desperate Housewives
The Miracle Song. Bree elsker Orson, men stoler ikke på ham længere, så hun har kort og godt smidt ham ud, nu da hans mor har afsløret, at den myrdede Monique engang var hans elskerinde. Politiet derimod mener, de har stærke beviser på at Mike er morderen, og han bliver arresteret. Edie tror også, at Mike er skyldig, og hun dumper ham på stedet. Ians forældre kommer på besøg fra England, og han overbeviser Susan om, at hvis hun vil gøre et godt indtryk, må hun lave en hjemmelavet middag til dem - men han ved jo heller ikke, at Susan er en virkelig dårlig kok!. Säsong 3. Del 57. Producerat år 2006.
12:30 
Desperate Housewives
No Fits, No Fights, No Feuds. Bree og resten af beboerne på Wisteria Lane får sig noget af et chok, da Orsons tidligere kone, Alma, pludselig dukker op i levende live. Alma har gemt sig i Canada, for at det skulle se ud som om, hun var død, for på den måde kunne hun hævne sig på Orson. Gabrielle prøver at få et nyt kæresteforhold op at køre, men romantikken har trange kår, og det bliver ikke lettere af, at eksmanden bor på den anden side af gaden. Tom og Lynette prøver med alle midler, at få den nu moderløse Kayla til at føle sig hjemme, men Kayla bebrejder Lynette for sin mors død, så familiehyggen har lange udsigter. Säsong 3. Del 58. Producerat år 2006.
13:20 
Desperate Housewives
Not While I'm Around. Gabrielle har en hemmelig beundrer, der overøser hende med dyre gaver, men han går over stregen, da han bryder ind i hendes hus og efterlader en meget dyr designerkjole. Julie benægter over for Susan, at hun har sex med Austin, og for at holde det hemmeligt, får hun Edie til at hjælpe sig med at skaffe p-piller. Alma er flyttet ind i familien Applewhites tidligere hus, og det passer bestemt ikke Bree og Orson. Tom knokler for at åbne sit pizzeria, men det er ikke uden komplikationer. Og i fængslet får Mike Delfino hjælp fra en uventet kant, da Paul Young kommer ham til undsætning. Säsong 3. Del 59. Producerat år 2006.
14:10 
Desperate Housewives
Come Play Wiz Me. Beboerne på Wisteria Lane har hver især deres at slås med. Mike er fængslet for mord, og Susan vil gøre alt for at hjælpe ham. Til Susans glæde tilbyder Ian en af sine advokater, men stiller samtidig Susan det ultimatum, at hun ikke længere må se Mike. Gloria og Alma udtænker sammen en snedig plan for at tvinge Orson tilbage i armene på Alma. En plan, som både inkluderer selvmord, bedøvelsesmiddel og potenspiller! Dagen for åbningen af Toms pizzeria står for døren, og Tom overtaler Lynette til at pjække fra arbejde, men til Lynettes store fortrydelse dukker hendes chef Ed op, og han er langt fra venligt stemt. Säsong 3. Del 60. Producerat år 2006.
14:55 
Desperate Housewives
I Remember That. To måneder er gået, siden Mike vågnede op af koma, og det kniber stadig med hukommelsen, men ved hjælp af hypnose begynder de første uhyggelige brikker så småt at falde på plads. Orson vågner efter voldtægten og ser sig nødsaget til at fortælle Bree, hvad der skete den skæbnesvangre nat, hvor Monique døde. Susan føler, hun skylder Ian at tage med til hans afdøde kones begravelse. Hun forsøger at holde lav profil, men uheldig som Susan så ofte er, forkludrer hun det hele. Säsong 3. Del 61. Producerat år 2006.
15:45 
Desperate Housewives
The Little Things You Do Together. Nerver på højkant og stor dramatik præger Wisteria Lane. Gabrielle får sig en slem overraskelse, da hun halvnøgen vågner op med Zach Young ved sin side. Både Bree og Orson er indlagt efter hver deres faldulykke, men Bree bliver hurtigt udskrevet. Gloria er dog ikke færdig med sine skumle planer, og inden længe er Bree hjælpeløs ladt alene tilbage i hjemmet sammen med den udspekulerede Gloria, mens det meste af Wisteria Lane er til åbningen af Scavos restaurant. Opgørets time er kommet, sandheden om Monique kommer frem, og endnu et dødsfald indtræffer. Säsong 3. Del 62. Producerat år 2006.
16:40 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aarhus. Producerat år 2016.
17:15 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Nuuk i Grønland. Producerat år 2016.
17:55 
Modern Family
The Big Game. Det er blevet tid til den sidste kamp i football-sæsonen, og Cam kæmper for at være den første træner i skolens historie, der vinder mere end to kampe. Samtidig kæmper Claire videre på jobbet for at blive set som andet og mere end chefens datter, og Glorias råd til Lilly om, hvordan hun kan få drengenes opmærksomhed, falder ikke ud som forventet. Säsong 5. Del 105. Producerat år 2013.
18:25 
Modern Family
Old Man & the Tree. Jay tager Manny med ud for at fælde deres eget juletræ. Gloria er irriteret over at få besøg af sin mor, men ændrer holdning, da hun ser, hvor godt hendes mor kommer ud af det med Claire. Samtidig er Mitchel nødt til at købe en ny gave til Lily, som tager med Cameron til et velgørenhedsarrangement. Säsong 5. Del 106. Producerat år 2013.
18:50 
Venner
The One where Rachel Finds Out. Ross har holdt sin forelskelse i Rachel hemmelig, men til hendes fødselsdag kommer Chandler til at tale over sig. Selv om Ross er taget til Kina, bliver han og Rachel langt om længe forenet? Men overraskelserne er ikke forbi. I hvert fald ikke for Joey, der lærer en ny side af sexlivet at kende!. Säsong 1. Del 24. Producerat år 1994.
19:20 
Venner
The One with Ross' New Girlfriend. Rachel, der nu har besluttet sig for at gå målrettet efter Ross, får en ubehagelig overraskelse, da Ross vender tilbage fra Kina. Samtidig har Phoebe varierende succes med at klippe sine venners hår - det går rigtig godt med Joey og Chandler, men da turen kommer til Monica, går det helt galt. Og så får Chandler sig en rystende oplevelse, da han besøger Joeys skrædder. Säsong 2. Del 25. Producerat år 1995.
19:50 
Rita
Anarkisten. Der skal være talentshow på Ritas skole, og det passer meget dårligt sammen med Ritas motto om ikke at lyve for børn. Til gengæld må Rita indse, at når det gælder hendes egne børn, så er hun kommet til at lyve for sig selv. Det finder Molly også ud af, og det fører til et opgør med Rita. Del 3. Producerat år 2012.
20:40 
Glow Up - den store makeupdyst
De syv resterende makeup-artister får hænderne i nogle krævende berømte ansigter, når denne uges gæstedommer, Caroline Barnes, der har klienter som Emma Watson og Kylie Minogue i folden, udfordrer artisterne i disciplinen rød løber. På bare 45 minutter skal de pressede makeup-artister gøre syv kendte ansigter klar til den røde løber - sæt i gang. Producerat år 2019.
21:35 
The Four - syng dig til en stol
Amerikansk talentkonkurrence fra 2018. The Four. Jason, Candice, Zhavia og Cheyenne er de fire udvalgte sangtalenter, der skal dyste mod et nyt kuld af udfordrere og overbevise de fire stjernedommere om, at de fortjener deres pladser i de varme stole. Säsong 1. Producerat år 2018.
23:05 
Diamantfamilien 2
Det er blevet dagen, hvor det afgøres, om Elvira bliver student og dermed fri fra 13 års skolefængsel. Det er svært at afgøre, hvem der er mest nervøs, mama Katerina eller Elvira selv. Men heldigvis har Elvira forberedt sig godt - på hvilken kjole hun skal have på. Ifølge Elvira skal en god karakter nemlig scores på at 'se klog ud'. I mellemtiden søger Ophelia sin egen form for frihed, og den normalt så kyniske lillesøster viser nye sider af sig selv, da hun modtager sin spritnye knallert. Producerat år 2018.
23:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespilleren Trine Dyrholm vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Trine lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
00:15 
JackAss
En jackass er et fjols, og Johnny Knoxville og hans otte kumpaner laver tv ud fra devisen om, at det først for alvor er sjovt, når nogen kommer til skade. De udfordrer hinanden til de vildeste stunts. Derfor indledes hvert program også af en advarselsintro, hvor Palle Strøm fra TV 2 Zulu på det kraftigste fraråder nervesvækkede seere at tænde for programmet med de halsbrækkende stunts. Samtidig gør vi opmærksom på, at man under ingen omstændigheder må forsøge at efterligne de viste stunts. Producerat år 2000.
00:45 
JackAss
En jackass er et fjols, og Johnny Knoxville og hans otte kumpaner laver tv ud fra devisen om, at det først for alvor er sjovt, når nogen kommer til skade. De udfordrer hinanden til de vildeste stunts. Derfor indledes hvert program også af en advarselsintro, hvor Palle Strøm, kanalredaktør på TV 2 Zulu, på det kraftigste fraråder nervesvækkede seere at tænde for programmet med de halsbrækkende stunts. Samtidig gør vi opmærksom på, at man under ingen omstændigheder må forsøge at efterligne de viste stunts. Producerat år 2000.
01:15 
Elementary
Be My Guest. Det er en kamp mod tiden, da Holmes og Watson skal finde en kvinde, der har været holdt fanget i årevis, inden kidnapperen gør noget drastisk for at undgå at blive fanget. Watson er frusteret, da Shinwell nægter at fokusere på sin træning som meddeler med hende og Holmes. Säsong 5. Del 11. Producerat år 2016.
02:00 
Elementary
Crowned Clown, Downtown Brown. Da Holmes og Watson efterforsker mordet på en klovn, opdager de en forbindelse mellem klovnens død og et nyt virus, der bruges som våben. Watson hjælper Bell, da han bliver angrebet af sin nye kærestes, Chantals, eksmand i et forsøg på at ødelægge hende karriere på statsadvokatens kontor. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2016.
02:50 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2015. Castle og Beckett efterforsker mordet på en entertainer fra et krydstogtskib, men ender selv med at være fanget på åbent hav sammen med morderen. Säsong 8. Del 159. Producerat år 2015.
03:35 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Da et lig dukker op på det teater, hvor Martha arbejder, afslører Castle og Becketts efterforskning en skræmmende verden af knivskarpe a cappella-sangere. Säsong 8. Del 160. Producerat år 2016.
04:25 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Da Castle skal i retten som eneste øjenvidne i en mordsag, dukker der pludselig nye informationer op i sagen, og Beckett må kæmpe mod tiden for at forhindre et justitsmord. Säsong 8. Del 161. Producerat år 2016.
05:05 (06:05)
Mordet på Kevin
Svensk krimi-dokumentarserie fra 2017. I august 1998 - på den sidste dag i sommerferien - bliver den fireårige Kevin fundet død på en palle ved en sø uden for Arvika i Sverige. Det, der i første omgang ser ud til at være en drukneulykke, udvikler sig snart til en af de mest opsigtsvækkende sager i svensk kriminalhistorie. Efter nogle måneders efterforskning offenttliggør politiet det utænkelige: Brødrene Robin og Christian på bare fem og syv år har kvalt deres fireårige ven. I næsten 20 år stod politiets konklusion uimodsagt, indtil journalisten Dan Josefsson i 2017 fik kontakt til de to brødre, der nu var voksne. Og stykke for stykke blev et helt andet billede af, hvad der foregik, lagt. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se