Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Beverly Hills 90210
Ricochet. Valerie bliver bedt om at donere knoglemarv til en patient. Det nægter hun, fordi han tidligere har forgrebet sig på sin datter. Brandon og Kelly kommer op at skændes, og det ender med, at Brandon frier til Kelly. Men hvad svarer hun?. Säsong 8. Del 235. Producerat år 1998.
07:15 
Beverly Hills 90210
The Fundamental Things Apply. Kelly og Brandon planlægger deres bryllup, mens David og Val bryder med hinanden. Bagefter har Val ubeskyttet sex med Johnny, der er fotograf og narkoman. Nu er Val bange for, at hun er blevet smittet med HIV. Säsong 8. Del 236. Producerat år 1998.
08:05 
Beverly Hills 90210
The Wedding - Part One. Bryllupsklokkerne ringer snart for Brandon og Kelly, og David er klar til at optage en bryllupsvideo. Brandon hyrer et catering-firma, hvor en af de ansatte, Jacob, redder Donnas liv. Da Valerie finder ud af, at Johnny er HIV-positiv, prøver David at overtale hende til at blive testet. Säsong 8. Del 237. Producerat år 1998.
08:55 
Beverly Hills 90210
The Wedding - Part Two. Steve køber et guldarmbånd til Sarah, men hun tager alligevel til New York med sin mand, Matt Colsin. David, der fortsætter med at planlægge bryllupsvideoen, er meget chokeret over, at Johnny er HIV-positiv. Muntz, Julie, Nat, Joan, Mel, Jim, Cindy, Jackie, Bill og Erin er alle på vej til kirke, mens Valerie og David venter på resultatet af Valeries aids- test. Säsong 8. Del 238. Producerat år 1998.
09:45 
Glee
throwdown. Will og Sue skændes konstant efter at hun er kommet ind over ledelsen af sangkoret. Flere er utilfredse med Wills sangvalg, og minoritetseleverne føler sig forbigået. Sue får delt sangkoret op, og tvinger eleverne til at konkurrere mod hinanden i et forsøg på at tage livet af det lille kor. Derhjemme er Will også utilfreds med, at Terris søster er så meget inde over beslutningerne omkring hans ufødte søn, at han kræver at være med til Terris næste scanning. Mon det er et problem, at Terri slet ikke er gravid? Samtidig truer en elev med at afsløre Quinns graviditet, men heldigvis kan hans tavshed købes. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2009.
10:35 
Glee
Mash-Up. Der er magtkamp på skolens gange mellem sportsidioterne og sangkorsnørderne, og Finn og Puck er de foretrukne mål med ben i begge lejre. Emma og Ken beder Will om at komponere en sammenblanding af deres yndlingssange til deres bryllup og lære Emma at danse til den. Will accepterer, men da Emma og Will senere danser, bliver det akavet mellem dem. Det er tydeligt, at de begge har følelser i klemme. Ken ser dem sammen og arrangerer obligatorisk ekstratræning for footballholdet samtidig med sangkorstræning, og derved tvinger han Finn og Puck til at vælge mellem holdet eller koret. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2009.
11:25 
Desperate Housewives
Lovely. Susan skaber røre i nabolaget, da hun inviterer den tidligere stripper, Robin, hjem til hende. Den eksotiske eks-danserinde har en betydelige indvirken på Susans venner, især på Lynette, der må holde et ekstra vågent øje med sine tre teenagedrenge. Bree lærer dog et par tricks til at få Orsons opmærksomhed, og Gaby søger hjælp til sin besværlige niece Ana. Säsong 6. Del 126. Producerat år 2010.
12:15 
Desperate Housewives
The Chase. Celia får skoldkopper, og da Gaby aldrig selv har haft skoldkopper, må hun holde god afstand til hende. Gaby flytter ind hos Lee og Bob, og der går ikke længe før hun bliver mindet om, hvordan det er at være single. Katherine gør sig en noget overraskende opdagelse, og Tom og Lynette kommer til at glemme Pennys fødselsdag. Samtidig bliver Angie mere og mere bekymret over Dannys forsvinden. Säsong 6. Del 127. Producerat år 2010.
13:05 
Ugly Betty
Dress For Success. Betty prøver at jonglere med lige lovlig mange bolde i luften i forsøget på at imponere sit store idol Jodie Papadakis - redaktøren på YETI. Snart må hun dog sande, at hun har taget munden lidt for fuld, og at resultatet blot bliver et hulens rod både på arbejds- og hjemmefronten. Et møde med en assistent på ELLE magazine viser sig ligeledes at gå på værst tænkelig vis for den uheldige Betty. Säsong 3. Del 52. Producerat år 2008.
13:55 
Ugly Betty
Sisters on the Verge of a Nervous Breakdown. Betty er på randen af et nervøst sammenbrud i kølvandet på en familiekrise, og føler sig splittet mellem arbejde og familie. Som om det ikke er nok, ryger hun og Hilda i totterne på hinanden - og får dermed Bettys meget overfyldte bæger til at flyde over. I mellemtiden forsøger de "hemmelige" turtelduer Daniel og Molly, Connor og Wilhelmina at gøre alt for at skjule deres spirende romancer. Säsong 3. Del 53. Producerat år 2008.
14:40 
Baywatch
Tower of Power. Mitch, Garner og de andre livreddere får travlt med at bekæmpe en lokal bande, der chikanerer gæsterne på stranden. Banden viser sig imidlertid at give problemer for især én af livredderne. Imens opsøger C.J. en lokal tryllekunstner, som forsøger at imponere hende med et farligt stunt. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 10 av 22. Producerat år 1994.
15:30 
Baywatch
The Child Inside. Mitch indvilger i at arrangere et mini-OL for handicappede atleter og hjælper samtidig en ung, følsom deltager. Stephanie forsøger at guide en pige med Downsyndrom og lavt selvværd til at tro mere på sig selv. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 11 av 22. Producerat år 1994.
16:20 
Family Guy
Friends Without Benefits. Meg bliver knust, da hendes crush, Kent, viser sig at være bøsse. Da hun opdager, at han har følelser for hendes bror, får jalousien hendes værste side frem. Säsong 12. Del 8 av 25. Producerat år 2014.
16:50 
Family Guy
Jesus, Mary and Joseph!. For at få familien i julestemning giver Peter sin helt egen version af fortællingen om Jesu fødsel. Den indebærer både Maria, Josef og de tre vise mænd. Säsong 12. Del 9 av 25. Producerat år 2014.
17:15 
American Dad
My Morning Straitjacket. Stan er rasende over, at Hayley er taget til en rockkoncert, så han forbyder hende at tage til endnu en koncert dagen efter. Hun tager af sted alligevel, så Stan tager til koncerten for at hente hende hjem. Desværre er musikken så god, at Stan forelsker sig i bandet og især forsangeren, og det bliver så slemt, at han tager med bandet som groupie for at komme tæt på sit nye idol. Säsong 6. Del 85. Producerat år 2009.
17:45 
Modern Family
Yes-Woman. I et forsøg på at være mere positiv godkender Claire uforvarende Lukes forhold til en kollega. Imens forsøger Phil at overraske Alex i skolen, kort før hun modtager en pris, hun ikke har fortalt ham om. Säsong 10. Del 19. Producerat år 2018.
18:15 
Modern Family
Can't Elope. Haley og Dylans planer om et hemmeligt bryllup, går ikke helt, som de havde håbet. Imens fortsætter Jay sit forsøg på at få sin nye forretning op at køre - denne gang med hjælp fra en Instagram-kendis. Säsong 10. Del 20. Producerat år 2018.
18:45 
Venner
The One with the Lesbian Wedding. Joey får sin tv-debut i en kendt amerikansk serie. Imens forbereder Carol og Susan deres bryllup, der næsten når at gå i vasken, før Ross tager affære. Phoebe mener, hun er hjemsøgt af sjælen fra en kvinde, som døde på hendes massagebord, og det sætter naturligvis sit præg på begivenhederne. Säsong 2. Del 35. Producerat år 1997.
19:15 
Venner
The One after the Super Bowl - Part One. Noget tyder på, at Ross' abe Marcel har fået en karriere i showbusiness. Det samme gælder for Joey, der har fået en hovedrolle i en amerikansk tv-serie. En af Joeys tilbedende fans, Erika (Brooke Shields), kan ikke skelne Joey fra hans rolle, og det giver ham problemer. Phoebe møder en tiltrækkende bibliotekar, som ansætter hende til at synge for de mindste. Men måske er Phoebes sange lidt for specielle for børn?. Säsong 2. Del 36. Producerat år 1997.
19:45 
Dreamhack Open Anaheim: optaktsstudie, direkte
De skarpe kommentatorer kigger nærmere på dagens kampe fra USA. Producerat år 2020.
20:00 
Andre sportsgrene
Dreamhack Open Anaheim: kamp 1, direkte. Der er dømt virtuel krigszone, når Anaheim Convention Center de næste dage danner rammen om Dreamhack Open, hvor en række af verdens bedste CS:GO-spillere skal have sat tingene på plads. Glæd dig til at opleve North, Furia, ENCE, MIBR, ForZe, Complexity, Gen.G Esports og Endpoint give den fuld gas. Producerat år 2020.
21:20 
Andre sportsgrene
Dreamhack Open Anaheim: kamp 2, direkte. Der er dømt virtuel krigszone, når Anaheim Convention Center de næste dage danner rammen om Dreamhack Open, hvor en række af verdens bedste CS:GO-spillere skal have sat tingene på plads. Glæd dig til at opleve North, Furia, ENCE, MIBR, ForZe, Complexity, Gen.G Esports og Endpoint give den fuld gas. Producerat år 2020.
22:50 
Andre sportsgrene
Dreamhack Open Anaheim: kamp 3, direkte. Der er dømt virtuel krigszone, når Anaheim Convention Center de næste dage danner rammen om Dreamhack Open, hvor en række af verdens bedste CS:GO-spillere skal have sat tingene på plads. Glæd dig til at opleve North, Furia, ENCE, MIBR, ForZe, Complexity, Gen.G Esports og Endpoint give den fuld gas. Producerat år 2020.
00:10 
Andre sportsgrene
Dreamhack Open Anaheim: kamp 4, direkte. Der er dømt virtuel krigszone, når Anaheim Convention Center de næste dage danner rammen om Dreamhack Open, hvor en række af verdens bedste CS:GO-spillere skal have sat tingene på plads. Glæd dig til at opleve North, Furia, ENCE, MIBR, ForZe, Complexity, Gen.G Esports og Endpoint give den fuld gas. Producerat år 2020.
01:35 
Andre sportsgrene
Dreamhack Open Anaheim: kamp 5, direkte. Der er dømt virtuel krigszone, når Anaheim Convention Center de næste dage danner rammen om Dreamhack Open, hvor en række af verdens bedste CS:GO-spillere skal have sat tingene på plads. Glæd dig til at opleve North, Furia, ENCE, MIBR, ForZe, Complexity, Gen.G Esports og Endpoint give den fuld gas. Producerat år 2020.
03:00 
Andre sportsgrene
Dreamhack Open Anaheim: kamp 6, direkte. Der er dømt virtuel krigszone, når Anaheim Convention Center de næste dage danner rammen om Dreamhack Open, hvor en række af verdens bedste CS:GO-spillere skal have sat tingene på plads. Glæd dig til at opleve North, Furia, ENCE, MIBR, ForZe, Complexity, Gen.G Esports og Endpoint give den fuld gas. Producerat år 2020.
04:15 
American Dad
Shallow Vows. Stan og Francines 20-års bryllupsdag nærmer sig, og de planlægger at forny deres løfter. Da det kommer frem, at Stan giftede sig med Francine for hendes udseende, holder hun op med at gøre noget ud af sig selv for at se om Stan virkelig elsker hende. Säsong 6. Del 84. Producerat år 2009.
04:35 
To mænd med udstyret i orden
Alpine Adventure. De to venner Alex og Marcus er på tur i Alperne, og Alex har en masse smart udstyr, som han forsøger at overbevise Marcus om, er svært at leve uden. Var det noget med et par oppustelige snesko, en specialkonstrueret sne-cykel eller en oppustelig kælk?. Producerat år 2017.
05:30 (06:25)
Beverly Hills 90210
Nancy's Choice. Susan og Brandons forhold knirker, da Susans eks-kæreste endnu en gang dukker op. Samtidig støder Steve ind i en gammel "flamme", han helst vil glemme alt om. Og Kelly lover at droppe kokainen - men Colin er ikke den bedste støtte. Säsong 6. Del 161. Producerat år 1995.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se