Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2015. Shoot. Diane, Cary og Lucca forsvarer en sørgende far, som anklager et reklameskilt fra en våbensælger for at være skyld i mordet på hans datter. Imens bliver Alicia og Jasons date afbrudt, da Alicia får nys om, at Grace beskyldes for plagiat af sit ansøgningsessay til college. Säsong 7. Del 85. Producerat år 2015.
07:10 
Family Guy
#jolo. I den vanvittige amerianske forstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 14. Del 15. Producerat år 2014.
07:40 
Family Guy
Once Bitten. I den vanvittige amerianske forstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 14. Del 16. Producerat år 2014.
08:10 
American Dad
In Country...Club. Stan er stolt over, at Steve skal synge nationalsangen til den årlige fejring af krigsveteraner, men stoltheden forsvinder hurtigt, da han hører Steve synge. For at få Steve til at synge nationalsangen, som den fortjener at blive sunget, holder Stan ham vågen i flere dage og placerer ham midt i en genskabelse at Vietnam-krigen, så han kan opleve krigens rædsler og synge sangen med ære i stemmen. Säsong 6. Del 79. Producerat år 2009.
08:35 
American Dad
Moon Over Isla Island. Stan skal overbevise diktatoren af Isla Island til at underskrive en traktat, der giver USA adgang til øens store oliereserver. Desværre kommer Stan til at dræbe diktatoren, før han skriver under, så han får Roger til at overtage rollen og spille lederen at det lille ørige, men selvfølgelig stiger magten Roger til hovedet. Säsong 6. Del 80. Producerat år 2009.
09:05 
American Dad
Home Adrone. Steve får lov til at blive hjemme, mens resten af familien tager til Boston for at kigge på colleges til Hayley. Stan tror på, at Steve kan opføre sig ansvarligt alene, men der går ikke længe før Steve bliver overtalt af sine venner til at bryde et par husregler. Drengene bryder ind i Stans kontor og leger med, hvad de tror er et computerspil. Det er dog en fjernstyret militærdrone, og Steve har lige smadret den!. Säsong 6. Del 81. Producerat år 2009.
09:35 
American Dad
Brains, Brains, and Automobiles. For første gang i 18 år er Stan og Francine alene uden børnene, som er på sommerlejr. Det eneste problem er Roger, som hele tiden kræver opmærksomhed, så Francine lærer ham at klare sig selv, så hun og Stan kan få noget alene-tid. Da Roger flytter hjemmefra, bliver Stan bange for, at Francine vil opdage, hvor kedelig han er og forlade ham, så han udarbejder en snedig plan for at få Roger til at flytte hjem igen. Säsong 6. Del 82. Producerat år 2009.
10:05 
Ugly Betty
A League of Their Own. Til Henrys store ærgrelse forsøger Betty sig med netdating, og bliver hurtigt inviteret ud på en bowling-date. Wilhelmina gør alt for at overbevise de skeptiske Meade-søskende om, at hun vil blive den perfekte stedmor og inviterer på hyggelig "familiemiddag," og Marc finder sig pludselig tiltrukket af én, som er alt andet end hans type. Säsong 2. Del 28. Producerat år 2007.
10:50 
Ugly Betty
Something Wickes This Way Comes. Betty og Henry fortsætter deres uskyldige romance og tager på hemmelig date, men intet går efter planen. Daniel vil nemlig glæde Betty og hendes date med to billetter, men fordi han tror, Gio er Bettys date, overrækker han billetterne til Gio, som derefter nægter at aflevere billetterne til Betty. I mellemtiden holder Daniel møde med en vigtig kvindelig annoncør med en forkærlighed for yngre mænd - især Daniel!. Säsong 2. Del 29. Producerat år 2007.
11:40 
Ugly Betty
A Nice Day for a Posh Wedding. Wilhelminas store dag står for døren, og alt er planlagt til mindste detalje, når hendes eventyrbryllup løber af stablen. Hvad Wilhelmina dog ikke har taget højde for er, at hendes berømte brudepige Victoria Beckham fuldstændig stjæler billedet fra hende selv ¿ noget som bestemt ikke huer den opmærksomhedskrævende Wilhelmina. Betty slås med særdeles dårlig samvittighed over for Daniel, efter hun har indgået en pagt med Wilhelmina, og derfor ikke kan afsløre over for Daniel, at hans kommende stedmor har en affære. Säsong 2. Del 30. Producerat år 2007.
12:30 
Nat på museet
Amerikansk komedie-drama fra 2006. Dagdrømmeren Larry (Ben Stiller) har desperat brug for et job, så han kan undgå at blive smidt ud af sin lejlighed og bevare samkvemmet med sin søn. Derfor tager han jobbet som nattevagt på New Yorks Naturhistoriske Museum, men han får hurtigt sin sag for, da det viser sig, at samtlige udstillede genstande på museet bliver levende, når mørket falder på. Ved hjælp af råd fra ekspræsident Teddy Roosevelt (Robin Williams), lykkes det ham at slippe levende gennem den første nat, men opdager, at museet er truet af skumle kræfter. Nu kaster han sig ud i en desperat kamp for at redde museet. Producerat år 2006.
14:20 
Spy
Amerikansk action-komedie fra 2015. Den stille kontormus Susan Cooper arbejder som analytiker for CIA, hvor hun hjælper superspionen Bradley, som hun er hemmeligt forelsket i. Da en atombombe bliver stjålet, og CIA leder efter en agent til at infiltrere en gruppe bulgarske terrorister i Europa, melder hun sig frivilligt til den farlige mission. Måske kan hun nu få noget af den anerkendelse, hun aldrig har fået? Snart går det op for hende, at det både er sjovt - men også meget farligt - at arbejde som hemmelig agent for CIA. Producerat år 2015.
16:20 
Modern Family
Stuck in a Moment. Haley pusler med at give familien en julegave, de aldrig glemmer. Phil låner familiens juletræ til en husfremvisning, mens Jay, Gloria og Joe tager sig af uvelkomne feriegæster. Säsong 10. Del 10. Producerat år 2018.
16:50 
Modern Family
Moving Day, A. Claire og Phil er ikke overbevist om, at Haley og Dylan kan klare sig selv, når de flytter i egen lejlighed. Samtidig bliver Pameron løslagt tidligt fra fængslet, og hun har en høne at plukke med Mitchell. Säsong 10. Del 11. Producerat år 2018.
17:15 
Modern Family
Blasts from the Past. Phil og Claire udskyder deres planer om en cykelferie gennem Italien, da Dylans mor kommer forbi for at møde dem. En gammel udgave af et Playgirl-magasin gør Cam jaloux, mens Gloria og Manny efterforsker legenden om Jays heroiske onkel. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2018.
17:45 
Modern Family
What's Next?. Da det lokale storcenter afholder et fotoshoot til en ny kampagne, lokker Gloria Phil og Joe til at deltage. Imens må Cam kæmpe med en bølle på skolen, og Jay har tekniske problemer under en videokonference. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2018.
18:15 
Modern Family
We Need to Talk About Lily. I et forsøg på at komme tættere på Lily, bliver Mitch og Cam inviteret til et eksklusivt event med Lilys favorit-vblogger. Imens er Phil overbevist om, at han har fundet Peppers drømmehus. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2018.
18:45 
Modern Family
Supershowerbabybowl. Jay arrangerer en fest i anledningen af Super Bowl, som tilfældigvis falder sammen med Haleys babyshower. Problemer er bare, at begge arrangementer foregår hjemme hos Jay. Säsong 10. Del 15. Producerat år 2018.
19:05 
Venner
The One with the Ick Factor. Monica er forelsket, men bliver drillet af vennerne, fordi den udkårne er meget ung. Og hun finder snart ud af mere om ham, end hun ønsker. Rachel fortæller, at hun har drømt, at hun var sammen med Chandler. Det gør Ross meget jaloux. Säsong 1. Del 22. Producerat år 1994.
19:35 
Venner
The One with the Birth. Da Ross' eks-kone Carol skal føde, møder han op sammen med vennerne og Carols kæreste Susan. Men Ross og Susan hakker så meget på hinanden, at de er ved at gå glip af selve fødslen. Monicas biologiske ur tikker som en tidsindstillet bombe, og Joey bliver gode venner med en ugift, højgravid kvinde. Säsong 1. Del 23. Producerat år 1994.
20:05 
Stormester
Lasse Rimmer er stormester, Mark Le Fêvre er hans assistent, og de fem forsøgsmus er Christian Fuhlendorff, Lina Rafn, Nikolaj Stokholm, Julie Ølgaard og Ruben Søltoft. Nu skal de løse fire krøllede opgaver, men hvem bygger det højeste kartoffelbærende tårn? Og kan de spille basketball uden hænder? Christian, Lina, Julie, Nikolaj og Ruben skal også gøre en god investering, inden vi finder ud af, hvem der kan overraske Mark Le Fêvre på den mest kreative måde - og der bliver både taget kærester, klovne og en rigtig læge i brug. Producerat år 2018.
21:15 
Intel Extreme Masters Chicago: Optaktsstudie, direkte
Efter en succesfuld debut i 2018 vender Intel Extreme Masters tilbage til Chicago for at hylde en af e-sportens største rivaliseringer - Nordamerika vs. Europa. I en hel sommerweekend mødes otte af kontinenternes stærkeste CS:GO-hold i United Center i Chicago og dyster om verdensherredømmet og en præmiesum på 250.000 dollars. Producerat år 2019.
21:30 
Intel Extreme Masters Chicago: Semifinale, direkte
Efter en succesfuld debut i 2018 vender Intel Extreme Masters tilbage til Chicago for at hylde en af e-sportens største rivaliseringer - Nordamerika vs. Europa. I en hel sommerweekend mødes otte af kontinenternes stærkeste CS:GO-hold i United Center i Chicago og dyster om verdensherredømmet og en præmiesum på 250.000 dollars. Producerat år 2019.
01:00 
Intel Extreme Masters Chicago: Semifinale, direkte
Efter en succesfuld debut i 2018 vender Intel Extreme Masters tilbage til Chicago for at hylde en af e-sportens største rivaliseringer - Nordamerika vs. Europa. I en hel sommerweekend mødes otte af kontinenternes stærkeste CS:GO-hold i United Center i Chicago og dyster om verdensherredømmet og en præmiesum på 250.000 dollars. Producerat år 2019.
04:40 
Intel Extreme Masters Chicago: Studie, direkte
Efter en succesfuld debut i 2018 vender Intel Extreme Masters tilbage til Chicago for at hylde en af e-sportens største rivaliseringer - Nordamerika vs. Europa. I en hel sommerweekend mødes otte af kontinenternes stærkeste CS:GO-hold i United Center i Chicago og dyster om verdensherredømmet og en præmiesum på 250.000 dollars. Producerat år 2019.
05:00 
JackAss
En jackass er et fjols, og Johnny Knoxville og hans otte kumpaner laver tv ud fra devisen om, at det først for alvor er sjovt, når nogen kommer til skade. De udfordrer hinanden til de vildeste stunts. Derfor indledes hvert program også af en advarselsintro, hvor Palle Strøm fra TV 2 Zulu på det kraftigste fraråder nervesvækkede seere at tænde for programmet med de halsbrækkende stunts. Samtidig gør vi opmærksom på, at man under ingen omstændigheder må forsøge at efterligne de viste stunts. Producerat år 2000.
05:30 (06:10)
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad følger i 'Big Brother-Kongernes' fodspor og tager til Svendborg. Se med, når han serverer jokes og parodier på kendisstof. Producerat år 2014.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se