Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
2 Broke Girls
And the About Facetime. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. . Del 9. Producerat år 2016.
06:50 
Dawson's Creek
Self Reliance. Mr. Brooks kommer med overraskende afsløringer om sin fortid, som inspirerer Dawson, og som opmuntrer Pacey til at gøre mere ved sit forhold til Joey. . Del 10. Producerat år 2001.
07:40 
Dawson's Creek
The Tao of Dawson. Pacey finder ud af, at Dawson er begyndt at date hans søster Gretchen, og det er absolut ikke noget, der passer ham. Den rådvilde Pacey forsøger derfor desperat at få Gretchen til at finde sammen med sin ekskæreste Nick Taylor. . Del 11. Producerat år 2001.
08:35 
Beverly Hills 90210
Fade In Fade Out. Kellys far, der pludselig er dukket op, synes, at Kelly skal give Colin endnu en chance. Men er Colin holdt op med at tage kokain?. Da Donna opdager, at Joes fod er hævet, søger de læge. Imens modtager Brandon en besked fra Susans ekskæreste Jonathan. En besked, han allermest har lyst til at glemme. . Del 17. Producerat år 1995.
09:25 
Beverly Hills 90210
Snowbound. Der er ingen, der har set noget til Kelly de sidste par dage. Valerie er nervøs for, om hun er på kokain som Colin, men det kan de andre ikke tro om den altid perfekte Kelly. Samtidig er Donna bange for, at Joe er alvorlig syg. . Del 18. Producerat år 1995.
10:15 
Beverly Hills 90210
Nancy's Choice. Susan og Brandons forhold knirker, da Susans eks-kæreste endnu en gang dukker op. Samtidig støder Steve ind i en gammel "flamme", han helst vil glemme alt om. Og Kelly lover at droppe kokainen - men Colin er ikke den bedste støtte. . Del 19. Producerat år 1995.
11:10 
Beverly Hills 90210
Flying. Kelly er stadig på kokain, selv om hun foregøgler alle, at hun er ude af misbruget. Derfor beder Clare Brandon om at tage affære. Samtidig kommer fyrene op at flyve med Susans ekskæreste Jonathan, og Valerie får et ubehageligt besøg, der kan koste hende dyrt. . Del 20. Producerat år 1995.
12:00 
Desperate Housewives
God, That's Good. Den varmblodige Gabrielle er ikke sen til at udnytte den pludselige strømafbrydelse, som har ramt Wisteria Lane, og forfører borgmesterkandidaten Victor i den elevator, de sidder fast i. Uheldige som de er, filmer et overvågningskamera hele seancen, og snart er der lagt i ovnen til den helt store skandale. Ian beslutter sig for at komme sin jalousi til livs og inviterer Mike til middag hos ham og Susan, men det huer langt fra Susan, da hun kan mærke, at hun stadig har følelser for Mike. Samtidig gør Lynettes søn en grusom opdagelse, og en af indbyggerne på Wisteria Lane bliver mistænkt for mord. . Del 19. Producerat år 2006.
12:45 
Desperate Housewives
Gossip. Intrigerne kender ingen grænser på Wisteria Lane. Gabrielle får sig noget af et chok, da Edie afslører, hvem der for tiden er manden i hendes liv, men i bedste Gaby-stil holder hun masken, mens hun planlægger sin søde hævn. Til trods for at Susan er grueligt træt af de to kamphaner Mike og Ian, som strides foran hendes dør, indser hun, at hun ikke kan lade dem begge gå, og at hun er nødt til at træffe et valg med hjertet. Lynette derimod træffer en uventet beslutning, da hun spiser en romantisk middag sammen med Rick i stedet for at gå hjem til sin familie. Samtidig kommer sandheden om Mrs. McCluskeys afdøde mand frem. . Del 20. Producerat år 2006.
13:30 
Perfekte Steder
'Jeppe eller hvad fuck de hedder'. Medvirkende: Rose (Sara Hjort Ditlevsen), Tobias (Gustav Giese), Simone (Olivia Joof Lewerissa). Desuden medvirker: MM (Sophie Marie Jeppesen), Christian (Elias Munk), Natascha (Sus Wilkins), Oliver (Jakob Åkerlind), Alex (Aske Bang), Karl (Søren Birch Plum), Jeppe (Mads Reuther), Frederikke (Luise Skov) m.fl. Manuskript og instruktion: Mikael Wulff. Episodeforfattere: Clara Mendes og Marie Louise Tüxen. Producere: Julie Lind-Holm og Jacob Oliver Krarup. 'Perfekte Steder' er produceret for TV 2 ZULU, 2018, af New Creations med støtte fra Public Service Puljen. Stemningen mellem Rose og Tobias bliver værre, og det samme gælder stemningen mellem Rose og Simone. Det sidste fører til et opgør. Tobias er efterhånden så usikker på sin kæreste, at han logger på hendes Facebookprofil og tjekker hendes beskeder. Simone betror sin hemmelighed om Oliver til MM og beslutter sig for at gøre det forbi. . Säsong 2. Del 5. Producerat år 2018.
14:05 
Perfekte Steder
'Kommer du?' Medvirkende: Rose (Sara Hjort Ditlevsen), Tobias (Gustav Giese), Simone (Olivia Joof Lewerissa). Desuden medvirker: MM (Sophie Marie Jeppesen), Christian (Elias Munk), Natascha (Sus Wilkins), Oliver (Jakob Åkerlind), Alex (Aske Bang), Karl (Søren Birch Plum), Jeppe (Mads Reuther), Frederikke (Luise Skov) m.fl. Manuskript og instruktion: Mikael Wulff. Episodeforfattere: Clara Mendes og Marie Louise Tüxen. Producere: Julie Lind-Holm og Jacob Oliver Krarup. 'Perfekte Steder' er produceret for TV 2 ZULU, 2018, af New Creations med støtte fra Public Service Puljen. Der er balletaften med Tobias' familie, men kommer Rose mon overhovedet med?. Alt handler om Roses valg; studiet, Simone og ikke mindst Tobias, og aftenen bliver én lang euforisk rutsjebanetur. Hvor meget kan kærligheden egentlig holde til?. For Simone bliver det en skæbnesvanger - og afslørende - aften, og hun har brug for at have sine venner helt tæt på sig. Er de klar til at gribe hende, hvis hun falder? . Del 6. Producerat år 2018.
14:35 
Diamantfamilien 2
Mor Katerina inviterer pigerne med på detox-ferie i Marokko. Men en ferie, hvor alle måltider består af juice var ikke lige, hvad døtrene drømte om. Allerede i lufthavnen hænger den gode stemning i en tynd tråd, da det viser sig, at Thalia har glemt sit pas. Stemningen bliver ikke bedre ved ankomsten til Marokko og 'Spilmester Martin's 'Hungergames'-resort, hvor juicen er lavet på selleri og yogaundervisningen minder om en militærlejr. Elvira har en plan om at shoppe sulten væk, så de lokale gadesælgere får sig en overraskelse, da de fire blonde kvinder indtager det lokale marked. Fristelserne er mange, og sulten er stor – og hvem har styr på vejen tilbage til hotellet?. Del 6. Producerat år 2018.
15:15 
Diamantfamilien 2
På Diamantfamiliens ferie i Marokko er stemningen trykket. Efter tre dage med juice til samtlige måltider har pigerne fået 'nedtur på'. Mor Katerina holder humøret højt og arrangerer en ballontur for at højne den skrantende moral. Men fire sultne Pitzner-piger på halvanden kvadratmeter er ikke helt så afslappende, som mor havde forestillet sig. Pigernes inderste følelser kommer frem i lyset, da 'Spilmester Martin' giver familien kropsterapi. Men på trods af terapi og en renset sjæl er sulten svær at ignorere, og der må tages uautoriserede metoder i brug for at klare sig igennem feriens sidste døgn. Så mens resten af hotellet sover trygt, tager pigerne på 'tys tys-tur' ind til byen. . Del 7. Producerat år 2018.
15:50 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad har fundet de tåbeligste tv-momenter frem - hvis han altså selv skal sige det. Og det skal han. I 'Dybvaaaaad'. . Del 5. Producerat år 2017.
16:30 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv-verdenen - nu også fra Toftlund. Del 6. Producerat år 2017.
17:00 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Peter's Def Jam. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 12. Producerat år 2016.
17:20 
Family Guy
Amerikansk komedieserie fra 2016. Finer Strings, The. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de kastes fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. . Del 13. Producerat år 2016.
17:50 
Modern Family
She Crazy. Claire har nogle ideer til Jays firma, Closets, men er skrækslagen for at pitche dem for Jay og hans kreative team. Hjemme er Phil ved at bygge et levested for ænder, mens han venter på, at hans eget andeæg udklækker - et projekt som ingen deler hans begejstring for. Imens hjælper Gloria og Manny hinanden med at komme sig over deres "crush". Del 4. Producerat år 2015.
18:20 
Modern Family
The Verdict. Gloria får til opgave at sidde med i en jury og er ovenud begejstret for at få mulighed for at bruge sit amerikanske statsborgerskab, men det huer ikke Jay, da han nu er tvunget til selv at hjælpe til på Joes skole. I mellemtiden planlægger Claire en "Tag-dine-døtre-med-på-arbejde"-dag, mens Phil tager med Luke og Mannys klasse ud til samfundsnyttigt arbejde - en tur der bliver lærerig i mere end en forstand. Del 5. Producerat år 2015.
18:45 
Venner
The One Where Ross Hugs Rachel. Phoebe er overbevist om, at Ross stadig er forelsket i Rachel, fordi han endnu ikke har annulleret sit impulsive Las Vegas-ægteskab med hende. Chandler og Monica beslutter sig for at fortælle deres samboer om deres flytteplaner. Joey er selvfølgelig glad på Chandlers vegne, men er ked af at skulle til at leve uden sin gode kammerat. Rachel modtager derimod nyheden med ophøjet ro - for hun er ikke i tvivl om, at Monica snart vil ombestemme sig. Säsong 6. Del 2. Producerat år 1999.
19:15 
Venner
The One With Ross's Denial. Monica og Chandler kommer op og skændes om, hvordan de skal indrette sig nu, hvor de flytter sammen. Monica vil gerne lave Rachels gamle værelse om til et gæsteværelse, men Chandler har andre planer. Ross nægter endnu hårdnakket, at han stadig skulle være forelsket i Rachel, selvom han har undladt at annullere deres Las Vegas-ægteskab og nu tilmed er parat til at give hende et værelse i sin lejlighed. Joey har også bøvl i forbindelse med det store flytteprojekt, for han må finde en ny sambo. Säsong 6. Del 3. Producerat år 1999.
19:45 
Date mig nøgen
Frisøren Mark på 31 har tidligere selv stået nøgen i panelet. Her blev han afvist i ansigtsrunden. Nu er han tilbage igen, men vil han vælge den rette date, nu hvor rollerne er byttet om?. 24-årige basketballspiller Justin fra London ender konstant i vennezonen, men håber på, at nøgendating vil afhjælpe hans evindelige problem. Del 9. Producerat år 2016.
20:40 
Hancock
Amerikansk actionkomedie fra 2008. Den vrisne og alkoholglade bums Hancock (Will Smith) er på uforklarlig vis blevet udstyret med superkræfter, men han er ikke særligt god til at bruge dem, og efter lidt for mange katastrofer lader han sig overtale af PR-manden Ray (Jason Bateman) at forsøge at rette op på sit elendige image. Det bliver en lang og hård kamp for Hancock, der egentlig mest går med til PR-indsatsen, fordi han har et godt øje til Rays kone Mary Embrey (Charlize Theron). Vil det lykkes Ray at få forvandlet Hancock til en ordentlig superhelt, som børnene ser op til, og som politiet tør ringe til, når tingene brænder på? . Producerat år 2008.
22:15 
Modern Family
Baby Steps. Claire lander endelige en samtale til sit drømmejob, men Phils ødelagte trappe forhindrer hende i at komme afsted. Cam og Mitchell diskuterer fordele og ulemper ved at adoptere endnu et barn. Del 15. Producerat år 2019.
22:45 
Modern Family
I'm going to Miss This. Mitchell har svært ved at give slip på sit gamle liv, så Gloria træder til for at hjælpe ham. Imens er Claire og Phil taget på tur, og Haley, Luke og Alex beslutter at holde en fest. Del 16. Producerat år 2019.
23:10 
Modern Family
Finale pt. 1. Mitch, Cam og Lily flytter ind i deres nye hus, men Mitch har svært ved at falde til. Imens får Haley, Alex og Luke travlt med at rydde op efter en stor fest i Dunphy-huset, inden Claire og Phil opdager noget. Del 17. Producerat år 2019.
23:40 
Modern Family
Finale pt. 2. Phil og Claire fortæller børnene, at én af dem må flytte ud. Cam får tilbudt sit drømmejob, mens Jay forsøger at lære at tale som en ægte colombianer. Del 18. Producerat år 2019.
00:05 
American Dad
Ciapow. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 5. Producerat år 2014.
00:30 
American Dad
Scents and Sensei-bility. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 6. Producerat år 2014.
00:55 
Nørgaards netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuld af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 9. Producerat år 2015.
01:25 
Nørgaards netfix
Nørgaards omvandrende cirkus af internetsjov er tilbage. Fuldt af stærke pointer, underholdende anmeldelser og vanvittige indslag. Del 11. Producerat år 2015.
02:00 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med cremekongen Ole Henriksen vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Ole lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 24. Producerat år 2018.
02:35 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Huxi Bach vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Huxi lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. . Del 23. Producerat år 2018.
03:10 
Beat Shazam
Amerikansk gameshow fra 2019. Beat Shazam. Der er én million dollars på højkant til det hold, der kan slå musikappen Shazam og hurtigst sætter titler på verdens mest populære hits. Jamie Foxx er vært, mens datteren Corinne Foxx vender pladerne. Del 3. Producerat år 2019.
04:00 
Beat Shazam
Amerikansk gameshow fra 2019. Beat Shazam. Hvor hurtigt kan du nævne titlen på en sang, hvis der er én million på højkant?. Vært Jamie Foxx udfordrer to par og tester, hvem der hurtigst kan identificere sangtitlerne i en given kategori. Holdene kæmper om kolde kontanter og en plads i finalen, hvor de står ansigt til ansigt mod app'en Shazam. Del 2. Producerat år 2019.
04:50 
Baywatch
Sky Rider. Da Slade vender tilbage til stranden, bliver der hård konkurrence mellem ham og Matt om Summers opmærksomhed, og det stresser Summer. Samtidig forsøger en mand med en varmluftballon at score C.J. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 5 av 22. Producerat år 1994.
05:55 (06:25)
2 Broke Girls
And the About Facetime. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. . Del 9. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå