Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:35 
Beverly Hills 90210
The Wedding - Part One. Bryllupsklokkerne ringer snart for Brandon og Kelly, og David er klar til at optage en bryllupsvideo. Brandon hyrer et catering-firma, hvor en af de ansatte, Jacob, redder Donnas liv. Da Valerie finder ud af, at Johnny er HIV-positiv, prøver David at overtale hende til at blive testet. Säsong 8. Del 237. Producerat år 1998.
07:20 
Beverly Hills 90210
The Wedding - Part Two. Steve køber et guldarmbånd til Sarah, men hun tager alligevel til New York med sin mand, Matt Colsin. David, der fortsætter med at planlægge bryllupsvideoen, er meget chokeret over, at Johnny er HIV-positiv. Muntz, Julie, Nat, Joan, Mel, Jim, Cindy, Jackie, Bill og Erin er alle på vej til kirke, mens Valerie og David venter på resultatet af Valeries aids- test. Säsong 8. Del 238. Producerat år 1998.
08:15 
Beverly Hills 90210
The Morning After. Spændingerne mellem Brandon og Kelly stiger, da hun er tvunget til at stole på ham i en vigtig sag. Donna forsøger at hjælpe Noah med at slutte fred med sin far, da en familietragedie indtræffer og spolerer det hele. Og Sophie spiller op til Steve, samtidig med at hun lægger an på David. Säsong 9. Del 239. Producerat år 1998.
09:05 
New Girl
Amerikansk komedieserie fra 2018. Tuesday Meeting. Over en lidt for våd frokost bliver Jess og Cece enige om at forlange, at Russell giver Jess mere ansvar i hendes nye job. Samtidig kæmper Nick med at få ideer til sin nye bog, og Schmidt er desperat for at få Ruth til at sove. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2017.
09:35 
New Girl
Amerikansk komedieserie fra 2018. Lillypads. Schmidt og Cece er uenige om, hvordan de bedst forbereder Ruth på at starte i skole. Imens hjælper Nick Winston med at overvinde hans frygt for at vidne i retten. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2017.
10:05 
Glee
New New York. Et par måneder efter lukningen af Glee Club kommer Blaine, Sam og Artie til New York. Blaine og Sam flytter ind hos Kurt, der har svært ved at skjule sin klaustrofobi. Artie forsøger at finde sin vej gennem storbyens gader, mens Rachel bliver lidt for komfortabel med livet som Broadway-stjerne. Samtidig ankommer et andet tidligere Glee Club-medlem også til byen. Säsong 5. Del 14. Producerat år 2013.
10:55 
Glee
Bash. I New York står flere af vennerne ved en skillevej og skal træffe svære valg for fremtiden. Rachel bliver tvunget til at vælge mellem sin karriere og pladsen på NYADA. Samtidig tænder Sam og Mercedes op under flammen på deres highschool-romance, selvom vennerne advarer Mercedes om, at forholdet kan skade hendes spirende musikkarriere. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2013.
11:45 
Ugly Betty
Family/Affair. Betty aner ikke sine levende råd, da hun får nys om en stor hemmelighed vedrørende Wilhelminas nye lækre bodyguard. Alt imens kæmper hun med at håndtere sit eget kærlighedsliv på bedste vis, efter at Henry foreslår, at de blot er venner. Bradford udnytter Alexis' hukommelsestab til at "omskrive" familiens historie til egen fordel, og Amanda modtager en uventet arv efter sin afdøde mor Fey Sommers. Säsong 2. Del 25. Producerat år 2007.
12:30 
Ugly Betty
Betty's Wait Problem. Til trods for at Henry nu atter er tilbage i Bettys liv, tiltrækkes Betty noget uventet af en anden fyr - nemlig Modes nye sandwichmedarbejder Giovanni. Samtidig forbereder alle på Mode sig til familien Meades storstilede fest, og Amanda gør sig parat til sin første "officielle" optræden som Fey Sommers uægte datter. Wilhelmina har også sit at se til i sit forsøg på at få sit bryllup tilbage på sporet. Säsong 2. Del 26. Producerat år 2007.
13:20 
Ugly Betty
Grin and Bear it. Betty får problemer, da hun i forsøget på at udvikle sine journalistiske evner har tilmeldt sig et krævende skrivekursus og inden afleveringen af en opgave forkaster sin egen og i stedet for afleverer en af Modes historier i sit eget navn. Atter tilbage på arbejde har Alexis sine helt egne problemer at slås med, da hun ovenpå hukommelsestabet slet ikke kan huske, hvordan man agerer som kvinde. Daniel derimod får stillet noget af et ultimatum af en af Modes topannoncører, som kræver, at han fyrer Alexis, fordi han er stærkt imod transseksuelle, og Amanda får kendskab til en chokerende hemmelighed om Wilhelminas fortid. Säsong 2. Del 27. Producerat år 2007.
14:10 
Ugly Betty
A League of Their Own. Til Henrys store ærgrelse forsøger Betty sig med netdating, og bliver hurtigt inviteret ud på en bowling-date. Wilhelmina gør alt for at overbevise de skeptiske Meade-søskende om, at hun vil blive den perfekte stedmor og inviterer på hyggelig "familiemiddag," og Marc finder sig pludselig tiltrukket af én, som er alt andet end hans type. Säsong 2. Del 28. Producerat år 2007.
15:00 
Ugly Betty
Something Wickes This Way Comes. Betty og Henry fortsætter deres uskyldige romance og tager på hemmelig date, men intet går efter planen. Daniel vil nemlig glæde Betty og hendes date med to billetter, men fordi han tror, Gio er Bettys date, overrækker han billetterne til Gio, som derefter nægter at aflevere billetterne til Betty. I mellemtiden holder Daniel møde med en vigtig kvindelig annoncør med en forkærlighed for yngre mænd - især Daniel!. Säsong 2. Del 29. Producerat år 2007.
15:50 
Ugly Betty
A Nice Day for a Posh Wedding. Wilhelminas store dag står for døren, og alt er planlagt til mindste detalje, når hendes eventyrbryllup løber af stablen. Hvad Wilhelmina dog ikke har taget højde for er, at hendes berømte brudepige Victoria Beckham fuldstændig stjæler billedet fra hende selv ¿ noget som bestemt ikke huer den opmærksomhedskrævende Wilhelmina. Betty slås med særdeles dårlig samvittighed over for Daniel, efter hun har indgået en pagt med Wilhelmina, og derfor ikke kan afsløre over for Daniel, at hans kommende stedmor har en affære. Säsong 2. Del 30. Producerat år 2007.
16:40 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Rødovre. Producerat år 2016.
17:15 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aalborg. Producerat år 2016.
17:50 
Modern Family
ClosetCon '13. Med lidt overtalelse fra Claire går Jay med til at tage tilbage til den årlige skabs-konference, 'ClosetCon', og tingene udvikler sig yderst interessant, da han genforenes med gamle kolleger. Cam tager Mitch og Lily med hjem til farmen, men idyllen ændres, da Gram dukker op og Phil, Gloria og børnene ødelægger Jays Apollo 13-rumskibsmodel. Säsong 5. Del 104. Producerat år 2013.
18:20 
Modern Family
The Big Game. Det er blevet tid til den sidste kamp i football-sæsonen, og Cam kæmper for at være den første træner i skolens historie, der vinder mere end to kampe. Samtidig kæmper Claire videre på jobbet for at blive set som andet og mere end chefens datter, og Glorias råd til Lilly om, hvordan hun kan få drengenes opmærksomhed, falder ikke ud som forventet. Säsong 5. Del 105. Producerat år 2013.
18:40 
Venner
The One with the Fake Monica. En kvinde giver sig ud for at være Monica. Hun misbruger Monicas kreditkort, som hun oven i købet får mere ud af, end Monica nogensinde har gjort! Monica prøver at finde frem til kvinden. Måske kan hun lære Monica, hvordan man lever sine fantasier ud?. Säsong 1. Del 21. Producerat år 1994.
19:10 
Venner
The One with the Ick Factor. Monica er forelsket, men bliver drillet af vennerne, fordi den udkårne er meget ung. Og hun finder snart ud af mere om ham, end hun ønsker. Rachel fortæller, at hun har drømt, at hun var sammen med Chandler. Det gør Ross meget jaloux. Säsong 1. Del 22. Producerat år 1994.
19:40 
Langt fra Las Vegas
(3) 'Danish Dynamite'. Casper er besat af at nedlægge en ny veninde, den kyske Birla (Trine Dyrholm). Hendes gentagne afvisninger forvandler Caspers naturlige interesse til flammende begær. Men Birla er ikke forsvarsløs, tværtimod har hun et formidabelt våben mod liderlige mænd. En kompromisløs naturlighed, som har rødder helt tilbage i den forhistoriske ursuppe. Roberts selvtillid er mindre end nogensinde før. Han lider det ene fabelagtige nederlag efter det andet og er på randen af et sammenbrud, da Søren Lerbys landholdstrøje fra 1986 på mirakuløs vis kommer ham til hjælp. Imens kæmper de øvrige redaktionsmedlemmer, anført af Kim og Niels Buckingham. Producerat år 2019.
20:15 
Langt fra Las Vegas
(4) "Ordnung muss sein". Casper får en ny nabo. En tindrende smuk sygeplejerske fra Jylland. Et tilsyneladende let offer for en garvet og lumsk tv-vært. Men, ak nej, Anne er lige så uimponeret, som hun er smuk. Casper bliver yderligere handicappet af en mystisk sygdom med symptomer, der er unævnelige for en trendy mand i den vestlige verden. "Jumpstart" forbereder sig til tv-chefen Corben Vedersteds årlige besøg. Kim sætter al sin personlige prestige ind på at få "Jumpstart" til at fremstå som en moderne, strømlinet arbejdsplads. Men det er svært, når redaktionens mandlige medlemmer er optaget af at give den kenyanske ambassade en lærestreg. Producerat år 2000.
20:55 
Beat Shazam
Amerikansk game show fra 2019. Beat Shazam. Hvor hurtigt kan du nævne titlen på en sang, hvis der er én million på højkant? Vært Jamie Foxx udfordrer to par og tester, hvem der hurtigst kan identificere sangtitlerne i en given kategori. Holdene kæmper om kolde kontanter og en plads i finalen, hvor de står ansigt til ansigt mod app'en Shazam. Säsong 3. Producerat år 2019.
21:45 
The Four - syng dig til en stol
Amerikansk talentkonkurrence fra 2018. The Four. Lex Lu, Ash Minor, Zhavia og Saaed Renaud indtager de fire varme stole og skal hver især overbevise de fire stjernedommere om, at de har, hvad der skal til for at blive den næste store stjerne. Kan de slå ugens skarpe konkurrenter og beholde deres pladser?. Säsong 1. Producerat år 2018.
23:15 
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed
Amerikansk familiefilm fra 2014. De magiske levende figurer på Smithsonian Museum i New York begynder at opføre sig mærkeligt. Og nattevagten Larry opdager, at årsagen er, at faraoen Ahkmenrahs gyldne tavle, som har bragt dem til live, er ved at gå i opløsning. Den eneste, som kender hemmeligheden bag tavlen, er Akhmenrahs far, men han er udstillet på det naturhistoriske museum i London. Nu drager Larry og nogle af de levende figurer over Atlanten for at finde Akhmenrahs far - og en måde at reparere tavlen på. Producerat år 2014. Skådespelare: Owen Wilson, Robin Williams, Ben Stiller.
00:55 
Langt fra Las Vegas
(1) 'En ordentlig sneppetur'. Jumpstart med tv-værten Casper Christensen i front ruller derud af med program nummer 1. 000 i rækken af populære morgentv-programmer. Alt tegner lyst - men der er knaldperler i succesgrøden. Redaktionens tåbelige sikkerhedsrepræsentant forårsager en ulykke, og Casper rammes af et hukommelsestab, som bringer ham tilbage i et andet årti. Caspers bedste ven, Kenny, kæmper en forbitret og selvisk kamp for at bringe sin kammerat tilbage til virkeligheden; men kan man kurere et menneske, der egentlig ikke ønsker at blive kureret?. Säsong 1. Producerat år 2000.
01:30 
Langt fra Las Vegas
(2) 'Trillekød'. Kan man forestille sig noget bedre end at sidde i en gyngestol og babbe på en merskumspibe? Casper kan ikke. "Jumpstarts" tv-vært føler alderen trykke både på krop og sjæl. Han er blevet gammel og har det, som gamle mennesker flest, pragtfuldt med det. Naturligvis frygter han sædernes forfald og bakker derfor 100 procent op om "Høj moral"-uge - et nyt udspil fra redaktionschef Kim Dorowsky, som er bekymret for medarbejdernes værdinormer. Men netop som Casper er allermest støvet og afklaret med dødens komme, sker der noget forunderligt. Producerat år 2000.
02:10 
Comedy Fight Club Live
Sarah Grünewald har været på jagt og fundet seks upcoming komikere, der kæmper om at blive kåret som det bedste comedytalent i landet. De seks komikere har forinden været på tur med en garvet kollega, som ud over at give dem gode råd også giver dem et emne, de skal skrive deres materiale ud fra. Nikolaj Stokholm har valgt emnet 'revy', men hvem giver det bedste bud på på et ungdommeligt revy-show? Se med i 'Comedy Fight Club Live' fra København på en aften, hvor alt kan ske, og hvor du bestemmer, hvem der skal vinde titlen som 'Danmarks bedste comedytalent'. Producerat år 2017.
03:10 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Exodus 2. De overlevende om bord på tømmerflåden får en overraskelse ude på havet. Imens forsøger de tilbageværende på øen at åbne lugen. Säsong 1. Del 24. Producerat år 2004.
04:00 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Exodus 3. En besøgende i lejren bliver en trussel mod Claires nyfødte søn, Aaron. Säsong 1. Del 25. Producerat år 2004.
04:50 
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.
05:35 (06:25)
The Good Wife
Amerikansk dramaserie fra 2015. Hearing. En grand jury mod Peter er samlet, ledet af den højtstående advokat Connor Fox, og Eli forsøger desperat at finde ud af, hvad anklagerne går på og sætter derfor sin advokat, Mike Tascioni, på sagen. I mellemtiden forsøger Alicia og Jason at nyde en rolig weekend sammen, men bliver konstant forstyrret af hendes omklamrende familie. Säsong 7. Del 84. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se