Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Catfish
Kya & Alyx. Efter Kya blev forelsket i Alyx online, indrømmede hun, at hun havde brugt falske billeder og navn. Alyx tilgav hende med det samme, men parret har stadig ikke set hinanden i virkeligheden. . Del 6. Producerat år 2012.
07:35 
To mænd med udstyret i orden
Indestructibles. Marcus har besluttet sig for at udsætte Alex' elskede gadgets for en række utimative prøver. Er hans rygsæk virkelig 100 procent vandtæt?. Kan en USB-nøgle tåle at blive skudt afsted med en slangebøsse? Eller blive spændt fast på en stock car?. Del 3. Producerat år 2017.
08:05 
To mænd med udstyret i orden
Vitruvian Marcus. Alex vil gerne hjælpe Marcus med at få større succes i datingverdenen. Så Alex tager alle midler i brug for at få Marcus i bedre form og forbedre hans udseende, hvilket blandt andet inkluderer en elektrisk mavetræner, en hårkur og et særligt armbånd, der giver stød, når Marcus gør noget ulovligt. Del 4. Producerat år 2017.
08:35 
Nørgaards netfix
Endnu en gang tager Martin Nørgaard fat i det blomstrende hav af porno, had og subkulturer, vi kalder internettet. Folk bliver stillet til regnskab for stupide tweets, dumme updates, og det bliver blandet godt og grundigt med masser af sjove klips og jokes. Del 7. Producerat år 2016.
09:10 
Nørgaards netfix
Nørgaards Netfix vil endnu engang se på samfundet, internettet og søde katte med de størst tænkelige satiriske briller. Se med når Nørgaards Netfix endnu engang sætter ild i satirebålet på din tv-skærm. Del 8. Producerat år 2016.
09:40 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aalborg. . Del 8. Producerat år 2016.
10:15 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Aarhus. Del 9. Producerat år 2016.
10:50 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Nuuk i Grønland. . Del 10. Producerat år 2016.
11:30 
Kvægræs 2
Så skal der skydes! Deltagerne får en seksløber i hånden og skal skyde til måls efter baked beans, bajere og kunstige geder. Sandra Hakky og Jan får lov at bruge en shotgun - men hjælper det mon på træfsikkerheden?. I cowboykonkurrencen skal deltagerne i duel mod hinanden, og vi finder ud af, hvem der er en rigtig dårlig taber. Til sidst er der kvægræs, og de to hold skal bevise, om de er blevet bedre, inden de ankom til prærien uden rideerfaring overhovedet. . Del 3. Producerat år 2011.
12:20 
Kvægræs 2
Kastrering og brændemærkning er en holdsport, og det får rødt og blå hold for alvor at føle i denne omgang Kvægræs. Deltagerne har øvet sig intenst i teamwork, så da en af dem under brændemærkningen kommer slemt til skade, skal resten af holdet finde ud af, hvordan de klarer sig uden vedkommende i dagens kvægræs. . Del 4. Producerat år 2011.
13:10 
American Dad
Anchorfran. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 9. Producerat år 2015.
13:35 
American Dad
The Two Hundred. Absurditeterne står i kø, når den konservative CIA-agent Stan Smith forsøger at beskytte sin mildest talt usædvanlige familie og USA mod potentielle terrorangreb. . Del 10. Producerat år 2015.
14:05 
DM i Standup 2018 - FINALE
Tiden er kommet. Det er nu, det skal afgøres. 56 af Danmarks sjoveste standup-talenter har kæmpet sig igennem indledende runder og semifinaler rundt i landet. Tilbage står syv knivskarpe finalister, der på Bremens historiske scene skal optræde med deres absolut stærkeste sæt! Det er publikum, der sammen med et yderst kompetent dommerpanel afgør, hvem der løber med titlen som danmarksmester i standup. Aftenens vært er Mikkel Klint Thorius, der vandt 'Comedy Fight Club 2017'. Han sørger for, at både publikum og deltagere bliver guidet igennem det nervepirrende, underholdende og ikke mindst hamrende sjove finaleshow. . Del 1. Producerat år 2018.
15:30 
DM i Standup 2018 - AFGØRELSEN
Tiden er kommet. Det er nu, det skal afgøres. 56 af Danmarks sjoveste standup-talenter har kæmpet sig igennem indledende runder og semifinaler rundt i landet. Tilbage står syv knivskarpe finalister, der på Bremens historiske scene skal optræde med deres absolut stærkeste sæt! Det er publikum, der sammen med et yderst kompetent dommerpanel afgør, hvem der løber med titlen som danmarksmester i standup. Aftenens vært er Mikkel Klint Thorius, der vandt ‘Comedy Fight Club 2017’. Han sørger for, at både publikum og deltagere bliver guidet igennem det nervepirrende, underholdende og ikke mindst hamrende sjove finaleshow. . Del 2. Producerat år 2018.
15:45 
Modern Family
Crying Out Loud. Claire får et jobtilbud fra en stor hotelkæde, men hun kan ikke gennemskue, om Jay synes, hun skal tage jobbet eller blive i familieforetagenet. Imens udviser Phil, Haley og Luke stor interesse for den store "sviner-dag", som finder sted på Alex' skole, mens Alex egentlig er ligeglad. Og Gloria forsøger at skille sig af med Mannys nye kæreste. Del 23. Producerat år 2014.
16:15 
Modern Family
American Skyper. Alex dimitterer fra high school, og familien holder en stor fest hos Jay og Gloria, men Phil sidder fast i Seattle på forretningsrejse og må bruge den seneste teknologi for at være så tæt på begivenheder, som han kan. Imens bekymrer Claire sig om at finde den perfekte gave til Alex, Mitchell mister sit job, og Andy begår den fejl, at han tager sin nye kæreste, Beth, med på besøg. Del 24. Producerat år 2014.
16:40 
Modern Family
Summer Lovin'. Haley forsøger at forhindre, at Andy frier til Beth, men det tvinger dem til at se indad og overveje deres egne følelser. Samtidig prøver Cameron at støtte Mitchell i hans midtlivs-karrierekrise, men da pengene begynder at slippe op, går Cameron ind i jagten på et job til Mitchell. Imens ser Jay og Gloria på førskole til Joe, men chokeres af den voldsomme konkurrence, der er på markedet. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2015.
17:10 
Modern Family
The Day Alex Left for College. Da Alex rejser afsted mod college, giver hun med vilje Phil og Claire den forkerte startdato, for at undgå at de gør et stort nummer ud af dagen. Samtidig er Luke tvunget til at hjælpe Phil med et åbent hus arrangement, selvom han meget hellere vil være sammen med vennerne. Og så brygger resten af familien på en god undskyldning for at slippe for at deltage i Lilys fodboldkamp, hvilket kun øger stressniveauet hos Mitchell og Cameron. Del 2. Producerat år 2015.
17:40 
Modern Family
The Closet Case. Haley overtaler, med hjælp fra sin far, sin mor til at lade Dylan flytte ind. Men da det går op for Phil, hvad det at bo sammen egentlig betyder, kommer han pludselig på andre tanker. Imens er Mitchell tvunget til at tage et konsulentjob, der tilfældigvis viser sig at være hos Jays største konkurrent. Og så bliver Gloria og Cameron uenige om, hvordan det skal løse Mannys pigeproblemer i skolen. Del 3. Producerat år 2015.
18:05 
Modern Family
She Crazy. Claire har nogle ideer til Jays firma, Closets, men er skrækslagen for at pitche dem for Jay og hans kreative team. Hjemme er Phil ved at bygge et levested for ænder, mens han venter på, at hans eget andeæg udklækker - et projekt som ingen deler hans begejstring for. Imens hjælper Gloria og Manny hinanden med at komme sig over deres "crush". Del 4. Producerat år 2015.
18:35 
Modern Family
The Verdict. Gloria får til opgave at sidde med i en jury og er ovenud begejstret for at få mulighed for at bruge sit amerikanske statsborgerskab, men det huer ikke Jay, da han nu er tvunget til selv at hjælpe til på Joes skole. I mellemtiden planlægger Claire en "Tag-dine-døtre-med-på-arbejde"-dag, mens Phil tager med Luke og Mannys klasse ud til samfundsnyttigt arbejde - en tur der bliver lærerig i mere end en forstand. Del 5. Producerat år 2015.
19:05 
Modern Family
The More You Ignore Me. Da Luke bliver anholdt, og Alex taget i at snige sig ud af en sprutbutik, bliver Phil mest chokeret over Claires reaktion på børnenes uventede opførsel. Cameron og Gloria opsnapper hendes familiens hemmelige opskrift på hot sauce og øjner pludseligt en god forretning. Imens sætter Jay alt ind for at få prisen som "Chamber of Commerce". Del 6. Producerat år 2015.
19:25 
Modern Family
Phil's Sexy, Sexy House. I håb om at få lidt alenetid sniger Haley sig ind i et fancy hus, som Phil er ved at sælge, men til hendes store skræk har andre fået samme ide. Imens planlægger Jay en hemmelig tur for hele familien, og Manny forsøger at imponerende en pige med hjælp fra sin lillebror, Joe. Del 7. Producerat år 2015.
19:55 
Zulu Djævleræs 6
Zulu Djævleræs er tilbage, og alt sættes på spil i konkurrencen om titlen som "Årets Djævleræser!. " Anders Breinholdt er back on the block som benhård coach for sit helt eget seerhold - Team Natholdet!. Der er had i luften, når P3's Kanonkongen og Julie Bundgaard går i klinch med DR2's Ane Cortzen fra TV!TV!TV! og gadget freak Nikolaj Sonne. Brystbomberne Maria Erwolter og Sarah Louise Christiansen spænder hjelmene, og Stig Tøfting bliver godt rasende, da han scorer selvmål og kører for tidligt af banen. Julie Zangenberg styrer løjerne sammen med veteranerne Jimmy og Bowler Tage. Del 3. Producerat år 2011.
20:50 
LEGO Masters Australia
De otte hold skal tænke uden for boksen i dagens konkurrence - faktisk helt uden for galaksen. I dag handler det ikke om at bygge den smukkeste LEGO-kreation, men om at smadre den!. På syv timer skal holdene kreere en eksplosiv rumhistorie, der folder sig ud, når kreationen sprænges i luften og gengives i super-slowmotion. . Del 2. Producerat år 2019.
22:00 
Andreas Bo - Fifti-fifti
Andreas Bo er en af Danmarks mest alsidige komikere. I sine to tidligere shows har Andreas Bo forsøgt at gøre sig klog på, om han er et plagiat eller en original. I comedyshowet 'Fifti-Fifti' kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor stor betydning tilfældet har for vores liv og hverdag. Det er Andreas Bos tredje comedyshow. Det er også det sjoveste, lover han. En perfekt og velkendt blanding af parodier, stand-up, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen Fifti-Fifti. "Jeg lader tilfældet, skæbnen og mønten afgøre en del af aftenen sammen med publikum" siger han. Del 1. Producerat år 2017.
23:00 
Andreas Bo - Fifti-fifti
Andreas Bo er en af Danmarks mest alsidige komikere. I sine to tidligere shows har Andreas Bo forsøgt at gøre sig klog på, om han er et plagiat eller en original. I comedyshowet 'Fifti-Fifti' kaster Andreas en mønt op i luften og joker med, hvor stor betydning tilfældet har for vores liv og hverdag. Det er Andreas Bos tredje comedyshow. Det er også det sjoveste, lover han. En perfekt og velkendt blanding af parodier, stand-up, musik og alt det som publikum kan lide ved Andreas: Det uforudsigelige, evnen til at gribe nuet og lade sig inspirere af tilfældet og af titlen Fifti-Fifti. "Jeg lader tilfældet, skæbnen og mønten afgøre en del af aftenen sammen med publikum" siger han. Del 2. Producerat år 2017.
00:05 
Date mig nøgen
Den 28-årige bartender Judy ved præcis, hvad hun søger i en mand, men hun har det med at skræmme potentielle kærester væk. Craig på 29 år har genvundet selvtilliden efter et stort vægttab og søger nu pigen i sit liv, inden han runder 30 år. Del 7. Producerat år 2016.
01:00 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. . Del 7. Producerat år 2016.
01:30 
ZULU Comedy Galla 2018
Glæd dig til Danmarks suverænt sjoveste gallashow, når TV 2 ZULU hylder tidens største komikere i Operaen i København. 'ZULU Comedy Galla 2018' byder på det allerbedste fra den danske comedyscene, og vi finder vinderen af den prestigefyldte pris 'Årets Komiker' og uddeler 'Talentprisen' til satirebranchens mest lovende komikerspire. Showet styres af en veloplagt Mick Øgendahl, der debuterer som vært på 'ZULU Comedy Galla'. Mick er født til det - så du kan se frem til et storslået gallashow og masser af gode grin - det er godt for dig! . Producerat år 2018.
03:50 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'er nået til Nykøbing Falster og deler rundhåndet ud af kærlige kindheste til tv-stjerner og realitykendisser. . Del 11. Producerat år 2014.
04:15 
Dybvaaaaad!
Som rosinen i pølseenden er 'Dybvaaaaad' landet på Bremen i København, hvor den store sæsonfinale løber af stablen. Der vil uden tvivl være bunker af jokes om diverse tv-programmer, toppet med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. . Del 12. Producerat år 2014.
04:50 
Mig og de sygt rige
Katherine Ryan er på jagt efter verdens rigeste og støder denne gang ind i en mand, der har tjent en formue på at drive bøssebarer. Hun møder også et amerikansk ægtepar, der er blevet stenrige på at designe en app og nu kan rejse verden rundt ganske gratis. Og så taler Katherine også med en tidligere mafiaboss, der nu ernærer sig som prædikant. Del 3. Producerat år 2017.
05:40 (06:30)
Beverly Hills 90210
Storm Warning. Clare synes, at Steve er ufølsom - især i sengen - og hun har en plan. Da Kelly opdager, at Joey igen har overnattet på terrassen, lover hun ikke at ringe til politiet. Brandons forældre har sendt to billetter til Hongkong. Skal han invitere Tracy med?. David går til Donnas far for at få et råd. Men pludselig falder Donnas far om. . Del 23. Producerat år 1997.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå