Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Dawson's Creek
All Good Things - Part One. Aftenen inden Dawsons mors bryllup overnatter Joey ved ekskæresten Dawson. Brylluppet får en dramatisk ende, da Jen pludselig falder om, og det viser sig, at hun lider af en dødelig sygdom. Säsong 6. Del 127. Producerat år 2002.
07:35 
Beverly Hills 90210
Aloha, Beverly Hills - Part One. Vennerne fra det eksklusive postnummer er færdige på universitet, men det viser sig snart, at drømmen om et fedt job ikke altid går i opfyldelse sådan lige med det samme. Brandon har ikke haft held med at finde arbejde hos de store aviser, og Valerie, der har mistet alle sine penge, må snart erkende, at et ni til fem job ikke er hendes boldgade. Samtidig vil David gerne flytte sammen med Donna, men Donna tør ikke tage konfrontationen med sin strikse mor. Kelly og Brandon er til gengæld flyttet sammen. Det får hurtigt deres forhold til at knirke. Säsong 8. Del 207. Producerat år 1997.
08:20 
Beverly Hills 90210
Aloha, Beverly Hills - Part Two. Valerie, Steve, Brandon, David og Donna ankommer sammen med Donnas nye arbejdsgiver Vanessa til Hawaii. Til Donnas skræk får Vanessa influenza, og Donna bliver nødt til at styre modeoptagelserne alene. Imens er Brandon deprimeret over, at Kelly ikke er med. Til Valeries store glæde støder Brandon pludselig ind i sin gamle flamme Tracy, mens Valerie på sin side har fået et godt øje til Noah - der godt nok påstår, at han er fattig. Säsong 8. Del 208. Producerat år 1998.
09:15 
Beverly Hills 90210
Forgive and Forget. Kelly er blevet skudt, og det er for tidligt at sige, om hun vil komme sig helt. Brandon, Valerie, Steve, Donna, David og Noah bliver afhørt af politiet, der snart finder frem til en mand, som Brandon skal udpege ved en konfrontation på stationen. Senere gør David det klart for Donna, at han ikke vil bo sammen med hende, medmindre hun fortæller sin mor om deres forhold. Men Donna er hundeangst for sin mors reaktion. Säsong 8. Del 209. Producerat år 1998.
10:05 
Beverly Hills 90210
The Way We Weren't. Kelly er ved kommer sig efter skuddramaet, men hendes hukommelse fungerer ikke. Hun kan ikke huske Brandon, hvilket sårer ham. Han får samtidig tilbudt et job i Seattle, men føler, at han må blive hos Kelly, indtil hun er rask. Kelly er til gengæld ved at blive interesseret i Noah!. Säsong 8. Del 210. Producerat år 1998.
10:55 
New Girl
James Wonder. I håb om at få jobbet som skoleleder, sætter Jess alt ind for at imponere formanden for forældrebestyrelsen. Imens får Winston testet sine undercover-færdigheder, og Nick leder efter den perfekte bryllupsgave til Cece og Schmidt. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2016.
11:20 
New Girl
Es Good. Jess og Robby tester deres evner til at være i et åbent forhold, mens Winston og Cece diskuterer fordele og ulemper ved ikke at være singler. Säsong 6. Del 125. Producerat år 2016.
11:50 
Desperate Housewives
It Takes Two. Trods indvendinger fra sine veninder, der absolut ikke stoler på Orson, har Bree planlagt det perfekte drømmebryllup, og nu oprinder den store dag. Alle har skruet forventningerne i vejret forud for den festlige begivenhed, men den forløber ikke helt, som Bree havde tænkt sig. Gabrielle og Carlos, der ligger i skilsmisse, skændes nemlig som hund og kat, og Gabrielle går for alvor amok, da Carlos kaster sig i armene på den løsagtige Nora. Samtidigt finder politiet en død kvindekrop, og alt tyder på, at det er Orsons forsvundne kone!. Säsong 3. Del 49. Producerat år 2006.
12:40 
Desperate Housewives
Weekend In The Country. Gabrielle og Lynette er taget på forkælelsesweekend på et kurhotel, men Lynette bliver nødt til at forlade skønhedsbehandlingerne for at komme Tom til undsætning, da han pludselig får hold i ryggen. Gabrielle er nu alene på hotellet - men ikke længe. Hun render ind i sin tidligere elsker, den unge John, og de går straks i gang med at fejre gensynet! Hvad der skulle have været en superromantisk bryllupsrejse for Bree og Orson slutter nærmest, før den er begyndt, da Bree ser sin forsvundne søn Andrew i et tv-indslag om unge hjemløse. Säsong 3. Del 50. Producerat år 2006.
13:30 
Ugly Betty
Fey's Sleigh Ride. Da Mode tvinges til at kassere deres store julefotoserie, fordi et andet magasin har kopieret idéen, danner Betty en opsigtsvækkende alliance med Marc og Amanda. De tre frygter nemlig, at det er dem, der har lækket idéen til en person på det rivaliserende magasin. Imens ser Daniel og Wilhelmina sig nødsaget til at samarbejde og hurtigt komme med en ny fotoserie, for deres deadline nærmer sig med hastige skridt. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2006.
14:15 
Ugly Betty
The Lyin', the Watch and the Wardrobe. Det er Halloween, og Betty tropper op i noget af et kulørt sommerfugle-kostume til Modes formodede udklædningsfest, hvor det uheldigvis viser sig, at Betty er den eneste udklædte. Ydmygelsen stopper ikke her, for Daniel har glemt sit ur hos én af sine mange elskere - uden at kunne huske hos hvem - og Betty må nu foretage en lang række pinlige besøg, for at få uret tilbage. Daniel besøger sin mor på afvænningsklinik, og Wilhelmina må skrækkeligt konstatere, at hun ikke kan mose sig ned i en designerkjole. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2006.
15:05 
Baywatch
Showdown at Malibu Beach High. Eleverne på Malibu Beach High er klar til kæmpe mod ledelsens planer om at sælge helligt land, der har tilhørt Chumash-indianerne, og Garner dropper strandlivet til fordel for et kontorjob. . Säsong 3. Del 6 av 22. Producerat år 1993.
15:55 
Baywatch
Point Doom. Matt's stormfulde affære med en smuk motorcyklist er ved at knække ham, mens Mitch og Stephanie går op mod hinanden i kampen om at repræsentere Baywatch-holdet i den årlige livredderturnering. . Säsong 3. Del 7 av 22. Producerat år 1993.
16:45 
Dybvaaaaad!
Som rosinen i pølseenden er 'Dybvaaaaad' landet på Bremen i København, hvor den store sæsonfinale løber af stablen. Der vil uden tvivl være bunker af jokes om diverse tv-programmer, toppet med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. Producerat år 2014.
17:20 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad kommer med knivskarpe jokes om kendisser og realitystjerner, som du har set i dit tv. De bliver snittet op og ædt råt af manden, der leverer de hoarste jokes og parodier på de tåbeligste tv-momenter. Producerat år 2014.
17:55 
Modern Family
Best Men. Mitch og Camerons bedste veninde, Sal, dukker uventet op med store nyheder - hun skal giftes om 24 timer, og hun vil have, at de skal være forlovere. Men drengene tror ikke, at den tidligere festpige kan falde til ro, så de overvejer en intervention. Gloria har svært ved at stole på deres nye barnepige, som Manny har en crush på. Säsong 4. Del 89. Producerat år 2012.
18:25 
Modern Family
The Wow Factor. Claire og Cam kommer op at skændes over et springvand ved et hus, de prøver at sælge. Gloria tilbringer dagen sammen med Manny, så Jay skal være alene hjemme med babyen. Og Phil forsøger at lære børnene, hvordan de laver småreparationer i hjemmet. Säsong 4. Del 90. Producerat år 2012.
18:50 
Venner
The One with George Stephanopoulus. Rachel modtager sin første lønseddel og får besøg af veninder fra rigmandskvarteret. Begge dele er så deprimerende, at Phoebe og Monica må gøre noget for at kvikke stakkels Rachel op: En aften med direkte udsigt til en flot fyr, der er rådgiver for præsident Clinton, må være den rette kur. Da Joey og Chandler inviterer Ross, der ikke har megen held i kærlighed, med til en hockey-kamp, er han lige ved at blive slået ud. Säsong 1. Del 4. Producerat år 1994.
19:20 
Venner
The One with the East German Laundry Detergent. Phoebe og Chandler støtter hinanden - de har nemlig begge lige slået op med hver deres kæreste. Til gengæld støder Joey ind i en tidligere veninde, som han stadig er tiltrukket af. For at få hende med i byen, lyver han og arrangerer et dobbelt stævnemøde, hvor Monica skal møde hans tidligere kærestes bror. Alene tilbage vasker Ross og Rachel deres tøj sammen. Ross, der opfatter situationen som en form for "date", giver beredvilligt Rachel nogle tips om, hvordan man overlever i New York. Säsong 1. Del 5. Producerat år 1994.
19:45 
Modern Family
Stand By Your Man. Phils maskulinitet styrtdykker, da Dylan og Luke lader sig imponere af Bills heltehistorier om livet som brandmand. Säsong 10. Del 18. Producerat år 2018.
20:10 
Modern Family
Yes-Woman. I et forsøg på at være mere positiv godkender Claire uforvarende Lukes forhold til en kollega. Imens forsøger Phil at overraske Alex i skolen, kort før hun modtager en pris, hun ikke har fortalt ham om. Säsong 10. Del 19. Producerat år 2018.
20:40 
Terminator Genisys
Amerikansk action-thriller fra 2015. I år 2029 kæmper menneskene mod maskinernes overmagt. Lederen af menneskenes oprør, John Connor, sender sergenten Kyle Reese tilbage til 1984 for at beskytte Johns mor, Sarah Connor, og dermed sikre sin egen eksistens. Men tidsrejsen går galt og får den uventede konsekvens, at tidslinjen går i stykker. Reese ender i en ny og alternativ fortid. Her må han påtage sig en ny og uforudset mission: At genstarte fremtiden. Den femte Terminator-film - denne gang med Arnold Schwarzenegger tilbage i rollen som robot fra fremtiden. Producerat år 2015.
22:45 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Thorshavn på Færøerne. Producerat år 2016.
23:20 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Thisted. Producerat år 2016.
23:50 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. ...In Translation. Da tømmerflåden, som de overlevende har bygget, brænder ned, beskylder Michael Jin for sabotage. Sun kommer med en overraskende afsløring. Säsong 1. Del 17. Producerat år 2004.
00:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Jacob Riising vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Jacob lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:10 
Vild med comedy 2 - Tomas Villum
Nu er det filminstruktøren Tomas Villum, der kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up-komiker - godt hjulpet på vej af komikeren Uffe Holm. Med kun fem dages forberedelse debuterer Tomas foran et live-publikum på Danmarks største comedy klub, Comedy Zoo, i København. Se med og få svar på, om Thomas Villum kan smide morfar-manererne og finde sin indre komiker frem, før han skal på scenen. I denne uge er "Vild med comedy" med Frederik Fetterlein, Laura Bach, Kira Eggers og Tomas Villum. Producerat år 2012.
01:50 
Elementary
Fly Into a Rage, Make a Bad Landing. Da Bells kæreste, Chantal, bliver overfaldet, og hendes eksmand bliver dræbt kort tid efter, leder Holmes og Watson efter den samme gerningsmand til begge sager. Holmes finder ud af en afgørende ting om Bells fortid, da Bell forsøger at finde sin egen form for retfærdighed for Chantal. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2016.
02:35 
Elementary
Moving Targets. Da en deltager i et realityshow bliver myrdet, retter Holmes og Watson blikket mod en anden deltager. En tidligere krigsforbryder, som muligvis er den dygtigste morder, de nogensinde har jagtet. For første gang, siden Shinwell angreb Holmes, beder han Watson om en tjeneste. Säsong 5. Del 22. Producerat år 2016.
03:25 (05:30)
Terminator Genisys
Amerikansk action-thriller fra 2015. I år 2029 kæmper menneskene mod maskinernes overmagt. Lederen af menneskenes oprør, John Connor, sender sergenten Kyle Reese tilbage til 1984 for at beskytte Johns mor, Sarah Connor, og dermed sikre sin egen eksistens. Men tidsrejsen går galt og får den uventede konsekvens, at tidslinjen går i stykker. Reese ender i en ny og alternativ fortid. Her må han påtage sig en ny og uforudset mission: At genstarte fremtiden. Den femte Terminator-film - denne gang med Arnold Schwarzenegger tilbage i rollen som robot fra fremtiden. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se