Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Dawson's Creek
Catch-22. Eddie inviterer Joey med på backpacker-tur gennem Europa, inden de går hver deres veje på college. På trods af en umiddelbar skepsis ender Joey med at takke ja - bare for at finde en farvelseddel fra Eddie. I mellemtiden står Pacey i problemer til halsen, da Sadia først forlader ham, og han efterfølgende slår sin chef Rinaldi i ansigtet og bliver fyret. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2002.
07:15 
Beverly Hills 90210
I Only have Eyes for You. Brandon og Kelly har fundet sammen igen til alles store glæde på nær selvfølgelig Valerie, der er alt andet end begejstret for at have Kelly tilbage i Casa Walsh. Vennerne begynder dog hurtigt at føle sig forsmåede, for de to nyforelskede tilbringer næsten al tid sammen. For at de andre ikke skal føle sig udenfor, inviterer Kelly og Brandon kliken på middag. Men det går nu ikke helt som planlagt. Säsong 7. Del 201. Producerat år 1997.
08:05 
Beverly Hills 90210
All That Jazz. David inviterer Donna med på en fantastisk klub samme aften. Der er bare lige det problem, at Donna skal til eksamen dagen efter - og at klubben ligger i New Orleans. Hele kliken er inviteret med, da Steves mors mange år i showbizz skal fejres, desværre er både Kelly og Valerie syge - men det giver dem i stedet en chance for at få sat nogle ting på plads. Brandon er dog ikke helt tryg ved at lade de to alene. Säsong 7. Del 202. Producerat år 1997.
08:55 
Beverly Hills 90210
Mother's Day. Kelly er bange for, at hun er gravid. Også Clare og Steve har deres problemer. Clare er deprimeret på grund af mors dag, og Steve gør, hvad han kan for at hjælpe. Men lige meget hvad han siger og gør, er det ikke det rigtige. Samtidig undersøger Valerie mulighederne for at investere sine penge - gennem Kellys fars firma. Säsong 7. Del 203. Producerat år 1997.
09:45 
Beverly Hills 90210
Senior Week. Brandon henter Kelly for at tage hende til lægen, så de kan få undersøgt, om hun er gravid eller ej. Samtidig nærmer de sidste eksaminer sig. Det medfører både en del nervøsitet over, hvordan det kommer til at gå - og over, hvad fremtiden vil bringe. Den eneste, der er fuld af fortrøstning, er Steve. Men har han mon grund til det?. Säsong 7. Del 204. Producerat år 1997.
10:35 
New Girl
Jaipur Aviv. Mens vennerne hjælper Schmidt og Cece med at komme på plads i deres håndværkertilbud, står Jess i spidsen for en afstemning om at lade Reagan flytte tilbage i lejligheden. Säsong 6. Del 121. Producerat år 2016.
11:00 
New Girl
Ready. Da Jess annoncerer, at hun er klar til at date igen, opfordrer Schmidt hende til at give hendes træningsmakker en chance. Säsong 6. Del 122. Producerat år 2016.
11:30 
Desperate Housewives
Remember, Part 1. Kaos og uro på Wisteria Lane. Lynette har forladt Tom og har taget børnene med sig, Bree har indlagt sig selv på et sindssygehospital for at komme sine dæmoner til livs, og Susan prøver at få sit liv på skinner igen efter branden. Paul Young sidder i fængsel anklaget for mord, og da Carlos siger nej tak til sex og i øvrigt opfører sig underligt, får Gabrielle mistanke om, at han har en affære. Fortiden ser ud til endelig at indhente familien Applewhite, og sandheden om, hvem der dræbte Melanie Foster, kommer frem. Säsong 2. Del 46. Producerat år 2005.
12:20 
Desperate Housewives
Remember - Part 2. Gabrielles mistanke om, at Carlos har en affære med Xiao Mei, bliver bestyrket, da hun finder et par af den kinesiske piges iturevne trusser i vasketøjskurven. Mike har købt en ring til Susan, og han påtænker at fri, men da Karl køber et nyt hus til Susan, og hun siger ja tak, begynder Mike forståeligt nok at få kolde fødder. Lynette prøver at komme sig over nyheden om, at Tom har en 11-årig datter, som er resultatet af en engangsaffære - og så dukker pigens mor dukker op og kræver et stort beløb i børnepenge. Endelig lykkes det Bree at stikke af fra sindssygehospitalet, så hun kan advare Danielle om, at Matthew er morder!. Säsong 2. Del 47. Producerat år 2005.
13:10 
Ugly Betty
The Box and the Bunny. Betty mister en bog, der indeholder alt materialet til det kommende nummer af magasinet - og værst af alt rummer uredigerede og lidet flatterende billeder af en berømt skuespiller! Bogen må og skal findes, inden fotografierne slipper ud til den øvrige presse. Wilhelmina får nys om situationen og gør alt for at få Daniels hoved serveret på et designersølvfad. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2006.
13:55 
Ugly Betty
Queens for a Day. Den eftertragtede og berømte fotograf Vincent Bianchi har svoret aldrig at arbejde for magasiner igen. For Betty er intet umuligt, så hun bruger sin specielle charme til at overtale Bianchi, der er opvokset i samme kvarter. Bianchi insisterer på at møde Betty på én af byens fineste restauranter, og Betty beslutter sig for at få foretaget en alt anden end problemfri skønhedsforvandling. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2006.
14:45 
Baywatch
Tequila Bay. Jimmy Slade og Matt Brody kommer i klammeri med en voldelig surferbande, mens Mitchs liv ender i tumult, da hans tidligere kæreste, Stephanie Holden, bliver leder af Baywatch-hovedkvarteret. . Säsong 3. Del 3 av 22. Producerat år 1993.
15:35 
Baywatch
Rookie of the Year. Summer og Matt står over for udmattende udfordringer både på det personlige og fysiske plan i livredder-træningslejren. Og CJ og Stephanie bliver nødt til at dele en lejlighed. . Säsong 3. Del 4 av 22. Producerat år 1993.
16:25 
Dybvaaaaad!
Så er Dybvad-karavanen nået til Holbæk, hvor Tobias er klar med kommentarer og jokes om de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. Producerat år 2014.
16:55 
Dybvaaaaad!
Horsens - eller Hoarsens, som kendere af programmet vil sige - får besøg af Tobias Dybvad og hans omrejsende 'Dybvaaaaad'-cirkus med alt, hvad det medfører af jokes om realitystjerner og tanker om de tåbeligste tv-programmer. Producerat år 2014.
17:30 
Modern Family
A Slight at the Opera. Cameron laver en opsætning af "Spøgelset i operaen" på skolen, men da hovedrolleindehaveren bliver syg, gør Manny alt hvad han kan for at få rollen - også selvom det går ud over Luke. Jay lærer Phil at spille golf, og der går ikke længe, før de er i en venskabelig golfkonkurrence med Mitch og Pepper. Säsong 4. Del 86. Producerat år 2012.
18:00 
Modern Family
Heart Broken. Phil og Claires romantiske valentinsdags-rollespil ender så galt, at Claire må en tur på skadestuen. Gloria og Jay prøver også på at være romantiske, men de bliver hele tiden afbrudt af børnene - og det driver Gloria til vanvid. Og Cam og Mitchell holder så voldsom en fest, at de vågner dagen efter med store tømmermænd og prøver at finde ud af, hvorfor Dylan nu er flyttet ind hos dem. Säsong 4. Del 87. Producerat år 2012.
18:25 
Venner
Pilot/The One Where Monica Gets A Roommate. Hårdtarbejdende Monica skal til at dele lejlighed med sin meget rige veninde, Rachel. Egentlig skulle Rachel være godt gift, men hun fik kolde fødder ved alteret, så nu skal hun bo sammen med sin veninde - og i øvrigt forsørge sig selv. Hvilket er en helt uvant situation for den forkælede overklassepige. Monicas storebror, Ross, er netop blevet single, fordi hans kone sprang ud som lesbisk. Men vil det lykkes sarkastiske Chandler og smarte Joey at få Ross til at nyde ungkarlelivets glæder?. Säsong 1. Del 1. Producerat år 1994.
18:55 
Venner
The One with the Sonogram at the End. Ross bliver noget overrasket, da han eks-kone, Carol, fortæller, at hun er gravid - med hans barn. Carol vil gerne have Ross med til en scanning, men da hendes kæreste, Susan, også dukker op, føler Ross sig på usikker grund. Hvordan skal de for eksempel blive enige om barnets efternavn? Og kan Ross klare to mødre på én gang? Monica står på pinde, fordi hendes kritiske forældre kommer på besøg. Og Rachel opsøger sin forlovede, som hun tror er sønderknust, for at levere sin ring tilbage. Säsong 1. Del 2. Producerat år 1994.
19:15 
Modern Family
Supershowerbabybowl. Jay arrangerer en fest i anledningen af Super Bowl, som tilfældigvis falder sammen med Haleys babyshower. Problemer er bare, at begge arrangementer foregår hjemme hos Jay. Säsong 10. Del 15. Producerat år 2018.
19:40 
Modern Family
Red Alert. Lily når en kvindelig milepæl, som Cam og Mitch overhovedet ikke er forberedt på, og de må derfor tilkalde forstærkning. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2018.
20:05 
Perfekte Steder
Rose og Tobias holder pause, men hvad vil det egentlig sige? Mens Tobias er i byen med Oliver og hans smukke og flirtende veninder, tager Rose til ungdomsbal med Simone og sin lillesøsters gymnasievenner. I mellemtiden inviterer Natascha Astrid på date på en flashy restaurant. Astrid er imponeret over stedet, men som aftenen skrider frem, ser hun Natascha i et helt nyt lys. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2019.
20:40 
Kærester med landsholdet
I Sevilla er Elina blevet hyret som lookbook-model for et spansk tøjmærke. Og når både fotograf og designer kun taler spansk, kan man hurtigt komme galt afsted. Theresas bloggertur til Kina er ved at være slut, men inden turen går hjemad, får Theresa læst sine hænder i et lokalt tempel. Og her får hun spændende nyt om fremtiden. Producerat år 2018.
21:15 
Perfekte Steder
Rose og Tobias skal mødes ved Den lille Havfrue og erklære for hinanden, om de vil fortsætte som kærester eller gå fra hinanden. Tobias' barndomsven Christian sparker til tvivlen, der allerede roder rundt i Tobias’ hoved. I mellemtiden er Natascha til middag i en fancy Øresundsvilla, hvor modelveninden Mille (Irina Olsen) forsøger at hooke hende op med rigmanden Johan. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2019.
21:45 
Perfekte Steder
Rose og Tobias er genforenet. Men noget er under opsejling, og Tobias er nødt til at fortælle Rose sandheden om, hvordan han har det. Imens fejrer MM & Alex åbningen af deres kaffebar, og Natascha introducerer Astrid for hele gruppen. Da nytåret kommer, ser verden anderledes ud. Tiden er gået, og under en farverig himmel mødes gamle og nye flammer. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2019.
22:30 
Date mig nøgen (DK)
Cecilie har været single i fire år og er bange for at ende alene med sin hårløse kat. Cecilie har et afslappet forhold til kroppe - men ligesom sin kat skal hendes date helst ikke være for behåret. Inde i de fem farvede bokse står fem helt nøgne mænd, men er de mon nøgne nok til Cecilie?. Producerat år 2018.
23:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
23:40 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
00:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Bent Fabricius-Bjerre vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Bent lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
00:45 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Søren Rasted vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og medværten lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:20 
Vild med comedy 2 - Frederik Fetterlein
I dag er det Frederik Fetterlein, tidligere professionel tennisspiller, der kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up-komiker - godt hjulpet på vej af komikeren Tobias Dybvad. Med kun fem dages forberedelse debuterer Frederik foran et live-publikum på Danmarks største comedyklub, Comedy Zoo, i København. Se med, når Frederik Fetterlein fortæller om sine tvangshandlinger, og når han går på scenen for allerførste gang. Producerat år 2012.
01:50 
Elementary
Dead Man's Tale. Sherlock og Joan må spørge hinanden om, hvor godt de egentlig kender Shinwell, da de undersøger muligheden for, om han er sluppet afsted med et uopklaret drab på en ven fra bandetiden. Deres seneste sag bringer dem ind i jagten på et skattekort, som efter sigende skulle vise vej til en formue af guld gemt et sted i New York. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2016.
02:40 
Elementary
High Heat. Holmes og Watson efterforsker mordet på en mand, som Holmes anser for at være en af New York's værste privatdetektiver. Holmes skumler over også at være blevet slået i gulvet af Shinwell, så han beslutter sig for at lukke sin vrede ud ved at optrevle en lokal organisation af privatdetektiver. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2016.
03:30 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Castle, Beckett og resten af holdet tager på jagt efter stjålne antikviteter, heriblandt Aladdins lampe, i håb om at det kan lede dem til gerningsmanden bag mordet på en antikvitetssmugler. Säsong 8. Del 168. Producerat år 2016.
04:15 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Da Hayley hjælper en gammel ven, ender det med at få fatale konsekvenser for hende. Snart bliver hun linket til et mord og forsøg på terror. Castle og Beckett må derfor sætte alt ind for at rense hendes navn, inden det er for sent. Säsong 8. Del 169. Producerat år 2016.
05:05 
Last Man Standing
The Marriage Doctor. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 21. Producerat år 2015.
05:30 (06:00)
Animal Airport
Sharon og Deborah er på jagt efter en ulovlig forsendelse af hvalpe. I mellemtiden er det fodringstid for nogle af modtagelsescentrets slimede gæster. Her tager Stuart ingen chancer, når det gælder centrets bosiddende klippepyton. Säsong 1. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se