Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Modus: Det stille vidne
Efter en del overvejelser takker Inger Johanne ja til tilbuddet om at blive en del af efterforskningen. Samtidig forsøger hun at få oplysningerne fra sine døtre til at passe sammen, og spørgsmålet er, om der er en sammenhæng mellem mordene. Rolf mistænker sin mand for at være utro og lægger en plan for, hvordan han kan få sandheden frem. Del 3 av 8. Producerat år 2015.
07:05 
Mordet på Kevin
Svensk krimi-dokumentar fra 2017. Hovedvidnet. Poitiet mistænkte tidligt, at det var børn, der havde dræbt fireårige Kevin, og efter et par måneders efterforskning kunne de på en pressekonference fortælle det ufattelige: Brødrene Robin og Christian på bare fem og syv år havde kvalt deres ven. I næsten 20 år blev politiets arbejde hyldet, og deres konklusion stod uimodsagt. Brødrene blev holdt skjulte, og ingen havde nogensinde stillet spørgsmålstegn ved, om det virkelig kunne passe, at to små børn havde myrdet Kevin? Men da det lykkedes journalisten Dan Josefsson at komme i kontakt med de nu voksne brødre i 2017, viste det sig, at sandheden om, hvad der skete, ikke var undersøgt tilbunds, som alle havde troet. Del 2 av 3. Producerat år 2017.
07:55 
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.
08:20 
Drive Hard
Australsk actionkomedie fra 2014. Peter Roberts er en tidligere racerkører, der nu arbejder som kørelærer. En helt almindelig dag er hans første køreelev amerikaneren mr. Keller. Han beder om at de lige kan stoppe ved banken, og først da han kommer løbende ud af banken med masser af penge og en pistol i hånden, går det op for Peter, at mr. Keller er bankrøver. Pludselig har Peter en pistol i tindingen og bliver tvunget til at være flugtchauffør! Med politiet og mafiaen i hælene, tager de to flugten gennem det smukke turistområde Guldkysten i Australien. Producerat år 2014.
10:00 
Beverly Hills 90210
The Time Has Come Today. Jason Priestly har instrueret dagens episode, som handler om de frigjorte og politiske 60'ere. Alle vennerne skal på en længe planlagt tur, men Brenda bliver alene hjemme. Hun finder en gammel dagbog, som fortæller alt om en ung piges tanker og følelser i årene 1968 og 1969. Brenda læser og læser, og i hendes fantasi bliver personerne til hendes egne venner. Brandon er korrekt og højreorienteret. Dylan er udflippet og fri. Pigerne går i miniskørter, og alle har blomstrede skjorter og langt hår, og forældrene forstår ikke en pind. Har historien gentaget sig?. Säsong 4. Del 104. Producerat år 1993.
10:50 
Beverly Hills 90210
Blind Spot. David vil gerne for alvor gøre noget ved musikken, og han får sig endelig taget sammen til at opsøge en lærer. Og hvilken lærer! Brandon og Steve går ind på en bar, og først for sent opdager Steve, at der kun er mænd. Brandon kan ikke se problemet, men det kan Steve, og det bliver ikke mindre, da han finder ud af, at en i hans broderskab har set ham. Samtidig arbejder Kelly på at få drengene til at stille op til fotografering - i boxershorts. Säsong 4. Del 105. Producerat år 1993.
11:45 
Perfekte Steder
Natascha er vild med Astrid og inviterer hende med til koncert i København. Affæren udvikler sig imidlertid til et trekantsdrama, og Astrid kommer i tvivl om Nataschas uskyld. Tobias og Oliver har fået kontrakt fra svenskerne og er klar til at rykke teltpælene op. Det store spørgsmål er bare - skal Rose med?. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2018.
12:20 
Perfekte Steder
Rose og Tobias holder pause, men hvad vil det egentlig sige? Mens Tobias er i byen med Oliver og hans smukke og flirtende veninder, tager Rose til ungdomsbal med Simone og sin lillesøsters gymnasievenner. I mellemtiden inviterer Natascha Astrid på date på en flashy restaurant. Astrid er imponeret over stedet, men som aftenen skrider frem, ser hun Natascha i et helt nyt lys. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2018.
12:55 
Kærester med landsholdet
Maria får besøg af sin svenske veninde, som ved alt om, hvordan det er at stå i skyggen af en fodboldmand. Theresa har travlt i Hong Kong, hvor hende og veninden Lee blandt andet kommer med i køkkenet på en kendt Michelin-restaurant. Producerat år 2018.
13:25 
Family Guy
Our Idiot Brian. I den vanvittige amerianske forstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 14. Del 9. Producerat år 2014.
13:55 
Family Guy
This Little Piggy. I den vanvittige amerianske forstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 14. Del 10. Producerat år 2014.
14:25 
Modern Family
I Love a Parade. Familien Pritchett-Dunphy-Tucker har tænkt sig at fyre mere end en enkelt raket af, når de mødes til den årlige 4. juli-parade, hvor Jay er tildelt en vigtig rolle. I mellemtiden tager Haley afsked med Arvin inden hans tur til Schweiz. Afskeden bliver ikke lettere af, at hendes gamle flamme pludselig vender tilbage. Säsong 10. Del 1. Producerat år 2018.
14:55 
Modern Family
Kiss and Tell. Haley er i tvivl, om hun skal fortælle Arvin om sit kys med Dylan og går til Mitch og Cam for råd. I mellemtiden mistænker Gloria Mannys canadiske kæreste for at være fake og er stærkt opsat på at opsnuse sandheden. Säsong 10. Del 2. Producerat år 2018.
15:20 
Modern Family
A Sketchy Area. Phil falder over en ny og spændende karrieremulighed, mens Claire må håndtere sin fars skepsis efter Pritchetts Closets fusion med en hip tech-virksomhed. I mellemtiden spoleres Mitch's nye og højtprofilerede sag af en knapt så flatterende skitse fra retssalen. Säsong 10. Del 3. Producerat år 2018.
15:45 
ESL Pro League Montpellier: Optaktsstudie, direkte
For første gang i ESL's historie er Frankrig vært for en major e-sport event. ESL Pro League-finalerne vil bringe toppen af CS:GO til Montpellier i det sydlige Frankrig. Her kan du opleve 16 af verdens bedste CS:GO-hold fra Europa, Nordamerika og Asien kæmpe om en præmiepulje på 750.000 dollars foran et larmende og fanatisk fransk publikum. Producerat år 2019.
16:00 
ESL Pro League Montpellier: Finale og præmieoverrækkelse, direkte
For første gang i ESL's historie er Frankrig vært for en major e-sport event. ESL Pro League-finalerne vil bringe toppen af CS:GO til Montpellier i det sydlige Frankrig. Her kan du opleve 16 af verdens bedste CS:GO-hold fra Europa, Nordamerika og Asien kæmpe om en præmiepulje på 750.000 dollars foran et larmende og fanatisk fransk publikum. Producerat år 2019.
22:10 
ESL Pro League Montpellier: Finalestudie, direkte
For første gang i ESL's historie er Frankrig vært for en major e-sport event. ESL Pro League-finalerne vil bringe toppen af CS:GO til Montpellier i det sydlige Frankrig. Her kan du opleve 16 af verdens bedste CS:GO-hold fra Europa, Nordamerika og Asien kæmpe om en præmiepulje på 750.000 dollars foran et larmende og fanatisk fransk publikum. Producerat år 2019.
22:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med tvvært Kristian Gintberg vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Kristian lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
23:05 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Ruben Søltoft vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Ruben lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
23:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangerinden Fallulah vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Fallulah lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
00:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med sangeren Lukas Graham vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Lukas lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum - og Lukas Graham giver også et nummer!. Producerat år 2018.
00:50 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Whatever the Case May Be. Da Kate finder den døde politiefterforskers kuffert, starter en kamp om ejerskabet af tasken. Kate er tilsyneladende den eneste, der kender indholdet, som afslører flere detaljer om hendes mystiske fortid. Imens hjælper Shannon Sayid med at oversætte nogle af Rousseaus kort. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2004.
01:40 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Hearts and Minds. Da Locke opdager, at Boone vil dele deres hemmelighed med Shannon, planlægger Locke at give Boone en lærestreg. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2004.
02:25 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Special. Da Walt forvinder ind i junglen, går Michael og Locke på jagt efter ham og finder det mytiske ø-uhyre. Senere finder Locke og Boone Claire, der kommer snublende ud af junglen. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2004.
03:15 
Greenberg
amr. komediedrama fra 2010. Den tidligere musiker Roger Greenberg (Ben Stiller) har haft et nervesammenbrud og vender nu tilbage til Los Angeles efter 15 år i New York. Her skal han passe sin brors hund og hus, imens han prøver at finde sig selv. I sin søgen efter et sted at starte forfra, opsøger han sin tidligere musikerven Ivan (Rhys Ifans) og sin ekskæreste Beth (Jennifer Jason Leigh). Samtidig oplever han en særlig samhørighed med sin brors assistent, den smukke Florence (Greta Gerwig). Måske vil det lykkes ham at finde en mening med livet igen - og kærligheden? En anmelderrost film af Noah Baumbach (The Squid and the Whale, Margot at the Wedding og Frances Ha). Producerat år 2010.
05:05 
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.
05:40 (06:25)
Dawson's Creek
Lovelines. Audrey vender tilbage til Boston efter sit afvænningsforløb i L.A. og prøver at skabe fred, mens hendes venners parforholdsproblemer udstilles i et live radioprogram med kendissen dr. Drew Pinsky og Jen som vært. C.J. er fortvivlet over, at Jen droppede ham på selvsamme dag, Eddie er frustreret over, at Joey ikke vil have sex med ham, og David mener, at Jack flirter med en anden fyr. Jen ender med at udvandre fra showet, og overlader værtstjansen til Audrey, der hellere end gerne vil tættere på kendisdoktoren. Säsong 6. Del 123. Producerat år 2002.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se