Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Family Guy
Stewie Loves Lois. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 6. Del 1 av 18. Producerat år 2007.
06:55 
Family Guy
Mother Tucker. I den amerikanske middelklasseforstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af den elskeligt uvidende Peter, hustruen Lois Griffin og deres tre børn, Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens talende og lettere alkoholiske hund Brian. Säsong 6. Del 2 av 18. Producerat år 2007.
07:25 
American Dad
White Rice. Efter et skænderi får Stan Francine hypnotiseret, så hun vil gøre alt hvad han vil, men desværre lykkes hypnosen ikke. I stedet bliver Francine hypnotiseret til at huske alt, hvad hun har undertrykt de sidste 20 år. Hun husker, at hun altid har drømt om at være stand up-komiker, så hun tager på tour og efterlader Stan til at klare sig selv. Säsong 7. Del 101. Producerat år 2010.
07:45 
American Dad
There Will Be Bad Blood. Stan finder ud af, at hans uduelige halvbror, Rusty, er kvalmende rig, og det gør hele Smith-familien jaloux. Formuen kommer fra en grund, som Stan og Rusty arvede, men Stan solgte sin del billigt, så han mener, at hans familie har ret til en lige del af pengene. Smith-familien planlægger at bytte plads med Rustys familie, men ombytningen går ikke som planlagt. Säsong 7. Del 102. Producerat år 2010.
08:15 
American Dad
The People vs. Martin Sugar. Stan bliver indkaldt til jurytjeneste, men får et chok, da det er Roger, der er den anklagede. Roger tror, han klarer frisag med Stan i juryen, men Stan tager jurytjeneste meget alvorligt og vil ikke favorisere. I stedet gør han sit bedste for, at Roger skal stå til regnskab for alt hvad han har gjort, men Roger er irriterende god til at charmere resten af juryen. Säsong 7. Del 103. Producerat år 2010.
08:45 
American Dad
For Whom the Sleigh Bell Tolls. Stan følger ikke Francines råd og giver Steve en pistol i julegave. Det er selvfølgelig ikke en god ide, og Steve kommer til at skyde Julemanden. Mordet på Julemanden får alle på Nordpolen til at se rødt, og nu vil alle de ansatte i Julemandens værksted have hævn over Smith-familien. Säsong 7. Del 104. Producerat år 2010.
09:05 
American Dad
Fartbreak Hotel. Hele familien må flytte på hotel, da Roger slipper giftige tarmgasser ud i huset. Mens de venter på, at gassen forsvinder, bliver Francine rastløs, for nu har hun ingen huspligter at fylde sin dag med. Hun overtager en forretningskvindes identitet, og hun får så hurtigt succes, at hun må vælge mellem livet som hjemmegående husmor eller succesfuld arbejdskvinde. Säsong 7. Del 105. Producerat år 2010.
09:35 
American Dad
Stanny Boy and Frantastic. Stan og Francine er træt af deres samme, gamle rutine, så de finder et ungt par at blive venner med for at få mere spænding ind i tilværelsen. Der er fuld fart over det unge vennepar, men det går for stærkt for Stan og Francine, der er meget ældre, så de prøver at få de unge mennesker til at sætte farten ned. Säsong 7. Del 106. Producerat år 2010.
10:00 
American Dad
A Piñata Named Desire. Stan er ikke en god skuespiller, og det påvirker hans arbejde, så Roger tager ham med til sine skuespilstimer. Stan får et gennembrud og stjæler en rolle i et lokalteater for næsen af Roger, men det finder han sig ikke i. I stedet saboterer Roger sig til den kvindelige rolle i stykket, og de to kæmper for at bevise, hvem der er den bedste skuespiller, men de går alt for vidt i kærlighedsscenen. Säsong 7. Del 107. Producerat år 2010.
10:30 
Modern Family
Thunk in the Trunk. Efter at Claire har fået nyt job, føler Phil sig mere og mere som en husmor. Mitchell og Cameron får nye udlejere og går i gang med at udspionere dem. Glorias sovseopskrift giver anledning til heftige følelser hos Jay. Säsong 7. Del 157. Producerat år 2015.
11:00 
Modern Family
Storm, The. Jay forsøger med alle midler at få en aftale i stand på en bar. Manny oplever et pinligt øjeblik med Claire, og Mitchell og Cameron forsøger at stable en fødselsdagsfest på benene for Lily. Säsong 7. Del 158. Producerat år 2015.
11:30 
Modern Family
I Don't Know How She Does It. Jay, Gloria og Manny gemmer hver især på en hemmelighed. Claire er ikke helt ærlig over for Phil, når det handler om, hvordan hun klarer dagens pligter. Mitchell og Cameron forsøger at finde ud af, om de generelt set er forment adgang til bøssebryllupper. Säsong 7. Del 159. Producerat år 2015.
11:50 
Modern Family
Cover-Up, The. Phil gemmer på en hemmelighed over for Claire om sin nye klient, men Claire går på sin side også rundt med en helt særlig viden sin yogainstruktør. Cameron kommer ikke heldigt ud af det, da han vil lære Lily at cykle. Säsong 7. Del 160. Producerat år 2015.
12:15 
Modern Family
Express Yourself. Phil overtaler Claire til at tage på en afbudsrejse til Paris, alt imens Andy og Haley tager på en vild tur til Las Vegas. Gloria er noget frustreret over Jays projekt med at renovere badeværelset. Mitchell får søvnproblemer, da svigerinden melder sin ankomst. Säsong 7. Del 161. Producerat år 2015.
12:35 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: studie, direkte. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
13:00 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: semifinale, direkte. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
16:40 
Andre sportsgrene
Stand–Off. BLAST Pro Series 2019. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
17:45 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: finale og præmieoverrækkelse, direkte. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
21:40 
Andre sportsgrene
BLAST Pro Series 2019: finalestudie, direkte. Glæd dig til eksplosiv underholdning og elektrisk stemning, når den længe ventede BLAST Pro-finale afholdes i Bahrain. Her mødes årets fire bedste BLAST Pro-hold på den unikke A-formede scene og dyster om det legendariske BLAST Pro Series-trofæ og en præmiesum på 500.000 amerikanske dollars. Producerat år 2019.
22:15 
Natholdets Julekalender 2019
Øl-eksperten Carsten Berthelsen tager Anders Breinholt og Søren Rasted med på en fantastisk ølrejse. I løbet af én optagedag præsenterer Carsten 24 forskellige øl fra hele verden for Anders og Søren. Dagens øl er Julebryg fra Fanø Bryghus. De 24 specielle og unikke øl udgør tilsammen alle dagene i en skøn og berusende julekalender. Undervejs bliver der smagt på snacks, som passer perfekt til den pågældende øl, og så bliver øllene vurderet på et specialdesignet øl-barometer. For at holde styr på, hvor fulde værterne egentlig bliver, vil de blæse i en promillemåler undervejs. Producerat år 2019.
22:25 
Tomgang
Vennerne Aslan og Theis finder ud af, at Mikkel har en affære med 'Bimsefimsen', samtidig med at han er ved at lægge langsigtede planer med Mie. Mie har besluttet sig for at lukke blomsterforretningen i et halvt år, og drengene går i seriøse overvejelser om at forsøge at afsløre Mikkel. Rita har helt andre udfordringer. Hun har tilmeldt sig et croquishold på aftenskolen, men til hendes store fortrydelse viser det sig, at de nøgne modeller alle er kvinder. Det synes Rita slet ikke er i orden - nøgne, mandlige modeller må vel være både rimeligt og muligt. Producerat år 2013.
22:55 
Tomgang
Mathias har sagt ja til at hjælpe Mie med at gå i IKEA, men Aslan er stærk modstander af den idé. Theis har sine egne problemer - nemlig mor Rita, der vil have ham til at tage sig på brysterne. Mathias bliver overtalt til at sige fra overfor Mie og i stedet blive en 'bad boy'. Säsong 2. Producerat år 2014.
23:25 
Tomgang
Som altid skaber Mathias' venlige sind problemer for ham selv. Han vil endnu en gang hjælpe Theis og Mie, men med Aslans gode råd ryger han nærmest ind i en shit-storm' - som man siger på godt dansk. Resultatet er en livsfarlig cocktail af VVS, Viagra, gammel numse og upassende erektion. Producerat år 2014.
00:00 
Tomgang
Hele verden ramler for Theis, da hans mor tager på weekendophold. Han skal klare sig selv. Samtidig dukker Aslan op med en thaipige i Mathias' kiosk. Kan man holde en thaipige skjult i en kælder uden, at Mie opdager det? Overlever Theis en weekend uden mor? Spørgsmålene hober sig op. Producerat år 2014.
00:30 
Tomgang
Alt ånder fred og idyl hos Mathias i kiosken. Men så dukker en af Mathias’ gamle kærester op. Hun vil have et barn med Mathias. Mathias kommer i tvivl. Aslan og Theis er rystede. Aslan - som har sine egne problemer med sin uniformerede makker - siger, at det er den eneste rigtige måde at gøre Mie jaloux på. Mathias er i syv sind!. Producerat år 2014.
01:05 
Stand-up Live at The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd - og damer. Denne gang med Dara O'briain, Greg Davies og Stewart Francis. Säsong 6. Producerat år 2010.
01:55 
Stand-up Live at The Apollo
Det verdensberømte Apollo Theatre i London danner rammen om verbal akrobatik leveret af Englands sjoveste mænd - og damer. Denne gang med Kevin Bridges, Shappi Khorsandi og Jack Whitehall. Säsong 6. Producerat år 2010.
02:50 
Stand Up Central
Russell Howard laver standup, besvarer tilskuerspørgsmål og præsenterer to prominente standupgæster live fra det legendariske spillested 'Electric Ballroom' i London. Säsong 2. Producerat år 2016.
03:20 
Beat Shazam
Beat Shazam. Hvor hurtigt kan du gætte sangtitlerne på alverdens hits? Hurtigere end Shazam?. Jamie Foxx og datteren Corinne Foxx spinner plader, mens deltagerne gætter løs i kampen om at stå ansigt til ansigt med den lynhurtige musik-app Shazam. Säsong 3. Producerat år 2019.
04:10 
Dybvaaaaad
Så er Dybvaaaaad nået til Esbjerg med de sjoveste klip og tåbeligste tv-koncepter. Der analyseres og jokes med alt, hvad der er rullet over din tv-skærm, mens der parodieres over alverdens tv-personligheder og programmer. Producerat år 2018.
04:40 
Robot Chicken
Det flyder med satiriske referencer og parodier, når Barbiedukker og Star Wars-figurer giver film- og tv-branchen en overhaling. I små ironiske sketch giver de stop-motion-animerede figurer popkulturen et skud kulsort humor og gør tykt grin med alt fra Terminator til Teletubbies. Producerat år 2014.
04:50 
Robot Chicken
Det flyder med satiriske referencer og parodier, når Barbiedukker og Star Wars-figurer giver film- og tv-branchen en overhaling. I små ironiske sketch giver de stopmotion-animerede figurer popkulturen et skud kulsort humor og gør tykt grin med alt fra Terminator til Teletubbies. Producerat år 2018.
05:30 (06:15)
Beverly Hills 90210
Breast Side Up. Colin og Susan tager til New York i helligdagene, men ingen af dem er glade for at efterlade Brandon og Kelly. Det kunne jo være, at de to gamle kærester fandt sammen igen? Samtidig påtænker Donna at give sin nye kæreste Joe en helt speciel fødselsdagsgave, som alle hendes andre kærester har eftertragtet. Men her venter der hende en overraskelse. Säsong 6. Del 154. Producerat år 1995.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se