Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
Dawson's Creek
Love Bites. Dawson beder Casey om hjælp til at investere sin opsparing, men Casey har sine betænkeligheder. Betænkeligheder får Dawson imidlertid selv men af en helt anden årsag. Pacey ledsager Joey til fest på Harleys skole i håbet om igen at finde sammen, men planen udfordres af en gammel flamme, der igen melder sig på banen. I mellemtiden føler Jens bedstemor, Grams, sig tvunget til at fortælle Jen en hemmelighed, der bringer tårerne frem hos dem begge. Säsong 6. Del 122. Producerat år 2002.
07:10 
Beverly Hills 90210
Storm Warning. Clare synes, at Steve er ufølsom - især i sengen - og hun har en plan. Da Kelly opdager, at Joey igen har overnattet på terrassen, lover hun ikke at ringe til politiet. Brandons forældre har sendt to billetter til Hongkong. Skal han invitere Tracy med? David går til Donnas far for at få et råd. Men pludselig falder Donnas far om. Säsong 7. Del 197. Producerat år 1997.
08:00 
Beverly Hills 90210
Spring Breakdown. Brandon og Tracy er på vej til Hongkong for at besøge Brandons forældre. Imens har Valerie travlt med at forberede en speciel fest på Peach Pit After Dark, som hun har inviteret hele kliken - og endda også Kelly - med til. Kelly, som er meget påvirket af, at Brandon tager Tracy med til Hongkong, er dog ikke i humør til at feste. Det samme gælder Rob, men Valerie får ham dog overtalt alligevel. På samme tid står Donna over for store udfordringer på grund af sin fars sygdom. Säsong 7. Del 198. Producerat år 1997.
08:50 
Beverly Hills 90210
Heaven Sent. Brandon har besøg af Mariah, som han lærte at kende, da han strandede i Hadley City i sin sommerferie. Mariah har netop udgivet en bog om skytsengle, et emne, der også interesserer Kelly. Mariah og Kelly bliver straks gode venner, og det har Tracy lidt svært ved at tackle. Rob er nervøs over, at hans film snart har premiere, men Valerie bakker ham op, så meget hun kan. Og David planlægger en helt speciel aften for Donna. Säsong 7. Del 199. Producerat år 1997.
09:40 
Beverly Hills 90210
The Long Goodbye. Brandon er meget påvirket af, at han og Kelly har kysset hinanden, og det kommer til udtryk, da han og Tracy har været i biografen. Det får Brandon til at foreslå, at de ikke ser hinanden i en periode, hvilket gør Tracy dybt ulykkelig. Donna og Steve skal optræde ved et talentshow, som også Clare melder sig til. Det bekymrer dog Steve, som ikke mener, at Clares sangtalent er særlig stort. Säsong 7. Del 200. Producerat år 1997.
10:30 
New Girl
Single and Sufficient. Jess, og medlemmerne af hendes single-gruppe, tager med Schmidt, Cece, Winston og Aly på en luksuriøs campingtur, mens Nick kæmper med det næste kapitel til sin roman. Säsong 6. Del 119. Producerat år 2016.
11:00 
New Girl
Homecoming. På en tur til New York hjælper Jess detektiv Jake Peralta med en sag, hvor hun møder kaptajn Ray Holt og Gina Linetti. Samtidig forsøger Winston og Nick at imponere Charles Boyle, mens Cece står overfor sin svigermor. Säsong 6. Del 120. Producerat år 2016.
11:25 
Desperate Housewives
I Know Things Now. Gabrielle har fået knust sit hjerte godt og grundigt og prøver at komme sig over, at baby Lily er blevet taget fra hende og Carlos. Og humøret bliver kun værre, da immigrationsmyndighederne truer med at smide Gabrielles uundværlige hushjælp, Xiao Mei, ud af landet. Men måske er der en løsning lige rundt om hjørnet. Susan er nervøs, med rette, for hvordan vil Edie reagere, når hun opdager, at Susan og Karl har været i seng sammen? Lynette har aldrig været vild med tanken om, at hun og Tom skulle arbejde sammen, så da deres chef, Ed, proklamerer, at han bare leder efter én god grund til at fyre Tom, står Lynette pludselig i et dilemma. Säsong 2. Del 44. Producerat år 2005.
12:15 
Desperate Housewives
No One Is Alone. Susans hus er nærmest brændt ned til grunden, og hun regner hurtigt ud, at Edie står bag. Men hun har ingen beviser, og forsikringsselskabet nægter at udbetale erstatning, før politiet har fastslået brandårsagen. Lynette mistænker Tom for at have en affære, så hun følger efter ham helt til Atlantic City. Gabrielle og Carlos er lykkelige, for Xiao Mei er gravid med deres barn. Men det kan blive ni meget lange måneder, for Carlos er villig til at give efter for Xiao Meis mindste ønske - og Gabrielle føler sig tilsidesat!. Säsong 2. Del 45. Producerat år 2005.
13:05 
Ugly Betty
Hello Goodbye. Det er enden på en æra, men også begyndelsen på noget, Betty håber, bliver helt vidunderligt. Betty har svært ved at fortælle Daniel vigtige nyheder om hendes fremtid, men da hun endelig gør det, reagerer han på en måde, der overrasker Betty meget, men som ikke overrasker Claire. Samtidig er Justin og Bobby gået på boligjagt, men Hilda siger nej til selv de mest fantastiske steder. Og Amanda har svært ved at kapere, at hendes hund er død. Säsong 4. Del 85. Producerat år 2009.
13:50 
Ugly Betty
Pilot. Betty Suarez har altid haft et brændende ønske om at få et job i modebranchen. Hun er både klog, flittig og produktiv, men hendes drøm er altid blevet overskygget af det faktum, at Betty ikke er én af Vor Herres skønneste skabninger, for nu at sige det på den pæne facon. Men selv om hun hverken er åleslank eller billedskøn, er hun fast besluttet på at gøre alt, hvad det kræver, for at drømmen går i opfyldelse. Og en dag ser det ud til, at hun har heldet med sig!. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2006.
14:40 
Baywatch
River of No Return - Part Two. Planen om en ferie med rafting i det nordlige Californien ender med at blive en dødsensfarlig affære for Mitch, Hobie, Eddie, Shauni og CJ, da de bliver forfulgt af morderiske minearbejdere i guldområdet. . Säsong 3. Del 2 av 22. Producerat år 1993.
15:30 
Baywatch
Tequila Bay. Jimmy Slade og Matt Brody kommer i klammeri med en voldelig surferbande, mens Mitchs liv ender i tumult, da hans tidligere kæreste, Stephanie Holden, bliver leder af Baywatch-hovedkvarteret. . Säsong 3. Del 3 av 22. Producerat år 1993.
16:15 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad tager til Aalborg, hvor han indstiller sin dybvadske linse på de største tåbeligheder og sjoveste klip, som serveres med den sædvanlige portion humor, parodier og sarkasme. Producerat år 2014.
16:55 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar til at lægge Aarhus ned med jokes og parodier om alt, hvad du burde have set og grinet af i dit tv. Producerat år 2014.
17:20 
Modern Family
Fulgencio. Jay får kamp til stregen med Glorias familie, der vil indføre flere familietraditioner og har en lang liste af babynavne til den nyfødtes barnedåb. Michell og Cameron kæmper med Lily til at droppe nogle dårlige vaner, men det er ikke nemt at skulle agere gode eksempler. Säsong 4. Del 85. Producerat år 2012.
17:50 
Modern Family
A Slight at the Opera. Cameron laver en opsætning af "Spøgelset i operaen" på skolen, men da hovedrolleindehaveren bliver syg, gør Manny alt hvad han kan for at få rollen - også selvom det går ud over Luke. Jay lærer Phil at spille golf, og der går ikke længe, før de er i en venskabelig golfkonkurrence med Mitch og Pepper. Säsong 4. Del 86. Producerat år 2012.
18:20 
Venner
The Last One - Part One and Two. I det allersidste afsnit af serien om de seks venner er det største af alle spørgsmål stadig uafklaret - hvad sker der med Ross og Rachel? De har haft en vidunderlig nat, og Ross tror, at der er basis for at give forholdet en chance. Han beslutter sig for at fortælle Rachel, hvordan han føler, men så bekendtgør hun, at deres hede nat var det perfekte punktum! Samtidig skal Erica føde Chandler og Monicas barn, og der venter adoptivforældrene lidt af en overraskelse. Joey synes, han har fundet den perfekte housewarming-gave til Monica og Chandler - ællingen Duck Jr. og kyllingen Chick, Jr. Uheldigvis gemmer de sig i det gode, gamle football-bord og har ikke tænkt sig at komme ud frivilligt. Säsong 10. Del 235. Producerat år 2003.
19:10 
Venner
Pilot/The One Where Monica Gets A Roommate. Hårdtarbejdende Monica skal til at dele lejlighed med sin meget rige veninde, Rachel. Egentlig skulle Rachel være godt gift, men hun fik kolde fødder ved alteret, så nu skal hun bo sammen med sin veninde - og i øvrigt forsørge sig selv. Hvilket er en helt uvant situation for den forkælede overklassepige. Monicas storebror, Ross, er netop blevet single, fordi hans kone sprang ud som lesbisk. Men vil det lykkes sarkastiske Chandler og smarte Joey at få Ross til at nyde ungkarlelivets glæder?. Säsong 1. Del 1. Producerat år 1994.
19:45 
Modern Family
We Need to Talk About Lily. I et forsøg på at komme tættere på Lily, bliver Mitch og Cam inviteret til et eksklusivt event med Lilys favorit-vblogger. Imens er Phil overbevist om, at han har fundet Peppers drømmehus. Säsong 10. Del 14. Producerat år 2018.
20:10 
Modern Family
Supershowerbabybowl. Jay arrangerer en fest i anledningen af Super Bowl, som tilfældigvis falder sammen med Haleys babyshower. Problemer er bare, at begge arrangementer foregår hjemme hos Jay. Säsong 10. Del 15. Producerat år 2018.
20:40 
Deadpool
Amerikansk actionkomedie fra 2016. Den tidligere Special Forces-agent og lejesoldat Wade Wilson får konstateret kræft, og i desperation indvilliger han i at være forsøgskanin i et uautoriseret eksperiment. Forsøgsbehandlingen efterlader ham stærkt vansiret og mentalt afsporet - men også med helbredende kræfter. Han tager derfor en ny identitet som den rablende, rapkæftede og supervoldelige superhelt Deadpool. Nu indleder han en jagt på mutanten Ajax, som stod bag det det forsøg, han deltog i. Deadpool vil for enhver pris have hævn over manden, der ødelagde hans liv! Filmen er baseret på tegneserier med en af Marvel-forlagets mest politisk ukorrekte superhelte - Deadpool. Producerat år 2016.
22:30 
ZULUs 2018 - De 10 ting vi talte mest om
I ZULUs alternative årskavalkade gennemgår vi alt det, vi talte om i 2018. Vi kommer forbi internettets svar på Hunger Games, hvor det handler om at eliminere 99 nørder, før man selv bliver nakket. Og så kommer vi ikke uden om en promillekørende, taxa-dickslappende, chauffør-tævende og potentielt tremmeruskende fodboldspiller. Men hvem kommer på førstepladsen? Er det kronprins Frederik, Fortnite, Nicklas Bendtner eller en af de syv andre på listen? Se med, når Ibi Makienok, Martin Nørgaard, Torben Chris, Diamantfamilien og mange andre gennemgår listen over det, vi talte allermest om i 2018. Producerat år 2018.
23:05 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
23:35 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære standupshow. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
00:05 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Special. Da Walt forvinder ind i junglen, går Michael og Locke på jagt efter ham og finder det mytiske ø-uhyre. Senere finder Locke og Boone Claire, der kommer snublende ud af junglen. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2004.
00:55 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Søren Rasted vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og medværten lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:30 
Vild med comedy 2 - Jens Andersen
Nu er det Jens Andersen, skuespiller og kendt som Polle fra Snave, der kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up-komiker - godt hjulpet på vej af komikeren Tobias Dybvad. Med kun fem dages forberedelse debuterer Jens foran et live-publikum på Danmarks største comedy klub, Comedy Zoo, i København. Oplev Jens Andersen på scenen, og se, om det lykkedes ham at falde på en overbevisende og sjov måde. "Vild med comedy" er i denne uge med Nikolaj Koppel, Naser Khader, Maibritt Saerens og Jens Andersen. Producerat år 2012.
02:05 
Elementary
The Ballad of Lady Frances. Politiet tilkalder Holmes og Watson i forbindelse med et mord, hvor lyden af skud er blevet opfanget af et topmoderne sporingssystem. Men politiet kan ikke finde noget håndgribeligt bevis for, at der rent faktisk er begået en kriminel handling. Holmes og Watson bliver mistænksomme overfor Shinwell, da han er målet for et skyderi, som afslører en forbindelse mellem ham og et uopklaret mord. Säsong 5. Del 17. Producerat år 2016.
02:50 
Elementary
Dead Man's Tale. Sherlock og Joan må spørge hinanden om, hvor godt de egentlig kender Shinwell, da de undersøger muligheden for, om han er sluppet afsted med et uopklaret drab på en ven fra bandetiden. Deres seneste sag bringer dem ind i jagten på et skattekort, som efter sigende skulle vise vej til en formue af guld gemt et sted i New York. Säsong 5. Del 18. Producerat år 2016.
03:40 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Da en pengetransport bliver berøvet og chaufføren dræbt, vender Castle og Beckett tilbage til en gammel sag, som Esposito opklarede ti år tidligere. Men problemerne tårner sig op, da de finder ud af, at Esposito måske ikke har fortalt dem hele sandheden om sin fortid med gerningsmanden. Säsong 8. Del 167. Producerat år 2016.
04:25 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Castle, Beckett og resten af holdet tager på jagt efter stjålne antikviteter, heriblandt Aladdins lampe, i håb om at det kan lede dem til gerningsmanden bag mordet på en antikvitetssmugler. Säsong 8. Del 168. Producerat år 2016.
05:35 (06:25)
Dawson's Creek
Love Bites. Dawson beder Casey om hjælp til at investere sin opsparing, men Casey har sine betænkeligheder. Betænkeligheder får Dawson imidlertid selv men af en helt anden årsag. Pacey ledsager Joey til fest på Harleys skole i håbet om igen at finde sammen, men planen udfordres af en gammel flamme, der igen melder sig på banen. I mellemtiden føler Jens bedstemor, Grams, sig tvunget til at fortælle Jen en hemmelighed, der bringer tårerne frem hos dem begge. Säsong 6. Del 122. Producerat år 2002.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se