Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
New Girl
Jeff Day. Jess skal købe ny bil hos en sexistisk sælger og opfinder derfor et mandeligt alterego, men ingenting går som planlagt, da både Sam og Nick dukker op for at hjælpe hende. Imens panikker Schmidt og Cece over Winstons date til deres bryllup, da hun viser sig at være lidt af en drillepind. Säsong 5. Del 109. Producerat år 2016.
06:35 
New Girl
Helmet. Selvom Jess er glad for at være sammen med Sam, indrømmer hun overfor Cece, at hun har sexdrømme om Nick. Samtidig forsøger Schmidt at hjælpe Winston med at få en audition til katten Furguson, da de opdager, at Alys kæreste er berømt kæledyrstalentspejder. Säsong 5. Del 110. Producerat år 2016.
07:00 
Beverly Hills 90210
Tainted Love. Matt har store problemer: Forlovelsesringen, han købte til Kelly, kostede 15. 000 dollars, penge han nu mangler i sit advokatfirma, som dermed er truet af lukning. Gina låner pengene af Dylan, men fortæller ham ikke hvem de er til. Mens Donna prøver at komme over bruddet med Noah, ved at gå i byen, fester Noah vildt i The After Dark - men er de hver især klar til nye forhold? Dylan er i tvivl om han overhovedet vil være gudfar til Madeline, da det betyder, han skal være sammen med Kelly. Säsong 10. Del 277. Producerat år 1999.
07:50 
Beverly Hills 90210
I'm Using You 'Cause I Like Yo. Noah er sammen med sine nye venner næsten hver aften, og de lader Dylan betale for deres vilde nattefester. Gina prøver at få Dylan til at forstå, at de bare nasser på ham, men han er ligeglad - lige indtil narkotika kommer ind i billedet. Donna og David er klar til at gå i byen igen - hver for sig. Så da Donna bliver inviteret ud af en flot fyr, kaster hun sig glad ud i nye eventyr. Steve og Janet leder efter en barnepige til Madeline, og ender, efter mange diskussioner, med at vælge den unge smukke Derby, som overrasker alle - især Steve. Säsong 10. Del 278. Producerat år 1999.
08:40 
Beverly Hills 90210
Fertile Ground. Da Janet finder ud af, at barnepigen ikke er den uskyldighed, hun har udgivet sig for, bliver Steve tvunget til at afsløre sine egen fortid med den ombejlede Darby. Mats bror Patrick og hans kone Juliane er i byen. Det viser sig, at Patrick ikke kan få børn, og de spørger Matt, om han vil være surrogat-far til deres fremtidige barn, en idé Kelly absolut ikke bryder sig om. Gina får løfte om et job i tv-branchen, først skal hun imidlertid hjælpe tv-direktørens søn med at tabe sig. Hun har tre dage til projektet og tager frisk kampen op. Noah er stadig involveret med det kriminelle søskendepar Josie og Shane, og de prøver at overtale ham til at få Dylan til at betale Josies gæld på 90.000. Säsong 10. Del 279. Producerat år 1999.
09:30 
Beverly Hills 90210
The Final Proof. Noah er blevet kidnappet af Shane, og ifølge Shanes søster Josie, har han også truet med at kidnappe Steve og Janets baby. Shane kræver en million dollars i løsepenge af Dylan. Han har pengene, men vil han betale? Dr. Martin inviterer Gina på middag, men hun har ikke hørt fra ham siden jul, så hun tvivler på hans oprigtighed som far. Kelly og Matt skal være med i et quizshow på valentinsdag. Konkurrencen går ud på, hvor godt man egentlig kender sin kæreste. Men Kelly bliver syg i sidste øjeblik, så Donna træder til i hendes sted. Säsong 10. Del 280. Producerat år 1999.
10:20 
Desperate Housewives
There's Always a Woman. Lynette mistænker Tom for at være hende utro, efter at han er begyndt at komme sent hjem de dage, han har været i øvelokalet med bandet, og Gabrielle får sig noget af et chok, da det går op for hende, hvad der er foregået på Carlos massagebriks. I mellemtiden går Mrs. McCluskey på snagetogt for sammen med sin søster Roberta at finde ud af mere om den mystiske Dave. Säsong 5. Del 93. Producerat år 2008.
11:05 
Desperate Housewives
What More Do I Need?. Lynette er overbevist om, at Tom har en affære med deres fælles veninde Anne Schilling gennem mange år, og hun kræver, at han kryber til korset og fortæller hende sandheden. Dybt chokeret går det imidlertid snart op for både Lynette og Tom, at det derimod er deres søn Porter, som har en affære med den gifte kvinde. Samtidig er et øjebliks svaghed hos den ellers perfekte Bree tæt på at bringe stor skam over hende, og Katherines ikke så lille hemmelighed kommer frem i lyset. Säsong 5. Del 94. Producerat år 2008.
11:55 
Desperate Housewives
City on Fire. Intetanende om at voldsom brand vil bryde ud i lys lue senere samme aften, ser Tom og resten af bandet spændt frem til at skulle give koncert i klubben. Samtidig er sandhedens time oprundet for flere af de desperate kvinder - Katherine har en tilståelse at gøre over for Susan, Gabrielle får indsigt i Mrs. Hildebrands chokerende fortid, og Lynette erfarer, at Porter planlægger at stikke af sammen med Anne Schilling. Alle afsløringer blegner dog fuldstændig, da branden bryder ud. Säsong 5. Del 95. Producerat år 2008.
12:45 
Desperate Housewives
Me and My Town. Stadig i chok efter branden slikker Fairviews indbyggere deres sår. Hver har de deres bekymringer - Lynette og Tom frygter, at det er Porter, som står bag branden, og beslutter sig for at stå bag ham uanset hvad. Bree får spoleret sin nattero, da Orson er begyndt at snorke så frygteligt efter at have brækket næsen, og Gabrielles forfængelighed ser nye højder, da Carlos ovenpå hjernerystelsen får at vide, at han muligvis får synet igen. Noget, som får Gabrielle til at bekymre sig om, hvorvidt han vil bryde sig om det syn, der nu møder ham - en supermodel forvandlet til en hærget mor til to. Säsong 5. Del 96. Producerat år 2008.
13:30 
Glee
showmance. Sangkoret på McKinley High skal optræde for hele skolen for første gang - og de unge stjernespirer beslutter sig for at give den hele armen - og lidt til. Da cheerleaderen Quinn indser, at Rachel, der har en stor diva i maven, er interesseret i hendes kæreste, den eftertragtede quaterback Finn, gør hun, hvad hun kan, for at holde på ham. Samtidig har Wills kone en overraskelse i ærmet, der gør, at han er nødt til at lægge sig i selen, hvis han fremover skal få alle ender til at mødes. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2009.
14:20 
Glee
acafellas. Will afslører overfor sine forældre, at Terri er gravid, selvom de var blevet enige om at holde det hemmeligt, og Will får et faderligt råd om at samle mod til sig og forfølge sine drømme. Will danner efterfølgende et mandligt a capella band med studerende og et par lærere, som desværre gør, at han har mindre tid til sangkoret. Imens mener Rachel, at sangkoret har brug for professionel hjælp til koreografien, hvis de skal have en chance for at vinde over de regerende mestre. Og sangkoret bliver booket til et forældremøde, hvor sangeren Josh Groban også dukker op, men det er kun, hvis Will tager Sandy med i koret. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2009.
15:10 
Ugly Betty
Betty Suarez Land. Gio vender tilbage fra sin slikke-sine-sår-rejse til Rom yderst skuffet og vred over bruddet med Betty, som på sin side forsøger at gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at gøre det godt imellem dem igen. Samtidig må hun dog også støtte Daniel, da han modtager chokerende nyheder på familiefronten. Säsong 3. Del 45. Producerat år 2008.
16:00 
Ugly Betty
Granny Pants. Bettys ærkerival fra skoletiden, Kimmie Keegan (Lindsay Lohan), beder hende om hjælp til at skaffe sig et job på Mode, og Betty indvilliger modvilligt i at tage hende ind som sin assistent på Daniels foranledning. Noget, som Betty hurtigt fortryder - for Kimmies succes, ligesom i skoletiden, synes snart at overgå Bettys. Samtidig kaster Daniel sig ud på datingmarkedet via en matchmakingservice, men overraskes mildest talt af det såkaldte "perfekte partner". Säsong 3. Del 46. Producerat år 2008.
16:50 
Baywatch
Living on the Fault Line - Part One. Et geologisk team ankommer til Los Angeles for at nedsænke en jordskælvsmåler i havet ud for Malibu, og Stephanie får hurtigt et godt øje til geologen Riley Ferguson. Samtidig melder hendes yngre søster, Caroline, sin ankomst, efter hun har forladt sin mand og mangler et sted at overnatte. Imens har Jackie Quinn planer om at sælge sin restaurant og rejse tilbage til Pennsylvania, nu hvor Summer er taget på college. Alles planer bliver dog glemt, da et voldsomt jordskælv rammer og bringer alle i stor fare. Säsong 5. Del 89. Producerat år 1995.
17:35 
Baywatch
Living on the Fault Line - Part Two. Efter det voldsomme jordskælv redder Mitch Hobie og hjælper efterfølgende Matt med at dirigere en nyhedshelikopter frem til Jackie, hvis liv bogstaveligtalt hænger i en tynd tråd. Hobie og C.J. hjælper en hjemløs mand, der er fanget under den sammenfaldne mole, mens Stephanie og nogle af de andre reddere forsøger at redde Riley fra at drukne. Säsong 5. Del 90. Producerat år 1995.
18:20 
Venner
The One with Barry and Mindy's Wedding. Barry, som Rachel forlod ved alteret, skal giftes med hendes veninde Mindy, og brudeparret har bedt Rachel være brudepige. Chandler bliver involveret i en heftig flirt på internettet. Men holder flirten til et gensyn i den virkelige verden? Imens øver Joey sig på en ny rolle, som kræver en grænseoverskridende indsats af vennerne - ikke mindst Ross og Chandler. Säsong 2. Del 48. Producerat år 1997.
18:50 
Venner
The One with the Princess Leia Fantasy. Monica er ikke helt på toppen efter bruddet med Richard. Ross og Rachel taler om deres fantasier, og Ross røber, at han gør sig sine tanker om prinsesse Leia - og det kommer Rachel til at røbe for Phoebe og Monica. Janice og Chandler genoptager et gammelt bekendtskab, og det er Joey ikke helt tilfreds med. Säsong 3. Del 49. Producerat år 1997.
19:20 
Imod alle odds - Danmarks største e-stjerne
20:40 
Stormester
Det er blevet tid til den store finale, og nu bliver det afgjort, hvem der kan tage stormester Lasse Rimmers forgyldte hoved med hjem som sæsonens samlede vinder. Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm, Ruben Søltoft, Lina Rafn og Christian Fuhlendorff er alle klar til at ofre både liv og værdighed i jagten på stormesterens gunst. De skal både spise æg på tid, finde vej ved hjælp fra et stykke toastbrød og spille minigolf med hønseæg. Og så finder vi ud af, om der er et sted på kroppen, hvor Ruben Søltoft ikke tør putte en ananas ind. Producerat år 2018.
21:50 
Glow Up - den store makeupdyst
Det er blevet tid til den store finale og tid til, at en af de tre tilbageværende makeup-artister kåres til Storbritanniens næste makeup-stjerne. Men først skal de overkomme deres største udfordring til dato, når de sammen med gæstedommeren Rankin, der har lagt makeup på stjerner som Madonna og Adele, skal gøre supermodellen Leomie Anderson klar til et vigtigt photo shoot til det prestigefyldte modemagasin Hunger. Producerat år 2019.
22:45 
Diamantfamilien 2
I sæsonens sidste afsnit fejrer de fire Pitzner-piger, at en fantastisk sommer går på hæld. Men det er også nu, de skal have styr på fremtiden. Og selvom Elvira nu er blevet student og en "independent woman", så kniber det alligevel lidt med selvstændigheden, da hun skal til sit første møde med pladeselskabet - uden mor. Ophelias planer for sin gymnasietid forundrer begge hendes søstre. Og da familien diskuterer Thalias fremtid, ender det i tårer. For hvad gør man, når man ikke ved, hvad man vil med sit liv?. Producerat år 2018.
23:15 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller og musiker Martin Brygmann vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Martin lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
23:50 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med bandet D-A-D vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og D-A-D lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
00:35 
Sjov med sex
Se med, når Jasper Ritz og Anders Stegger fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Det kan Jasper Ritz bevidne, når han fortæller om sin seksuelle debut til radioværten Anders Stegger, som til gengæld har en historie om dengang, han måtte komme med en meget utraditionel undskyldning for at slippe for et one-night-stand. Producerat år 2014.
01:05 
Sjov med sex
Se med, når Jøden og TopGunn fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Den slags er Jøden og TopGunn fulde af. Jøden kan blandt andet fortælle om en meget uheldig sexoplevelse, der næsten endte ud med en tur på skadestuen. TopGunn viser sig derimod fra sin mere romantiske side, når han afslører, at han har inviteret en pige til Paris i håb om at få et knald. Se med om det lykkes. Producerat år 2014.
01:40 
SOS på havet
Ud fra Bridlingtons kyst har en kajakroer været savnet i over en time, og det er udelukkende besætningens viden om tidevand, der kan redde ham. Og da en fisketrawler synker uden for Shetlandsøernes kyst, må fiskerne og RNLI-besætningen svømme for deres liv. Säsong 2. Producerat år 2017.
02:45 
SOS på havet
I den irske by Castletownbere er besætningen på vej ud til en sejlsportsmand, der har mistet sin mast, og som driver magtesløst rundt i ti meter bølger 45 mil fra kysten. I den engelske by Minehead er en kvinde forsvundet fra en klippevandring, og efter 17 timer tilkaldes RNLI-besætningen til at søge langs kysten. Säsong 2. Producerat år 2017.
03:55 
Modus: Det stille vidne
Løkken strammes om Marcus Ståhls hals, og han befinder sig i en meget sårbar situation. Hvad er det, han skjuler for sine omgivelser? Under gennemgangen af gerningsmandens måde at handle på (modus operandi) opdager Inger Johanne en skræmmende forbindelse mellem morderens profil og sin egen datter. Del 6 av 8. Producerat år 2015.
04:45 
Modus: Det stille vidne
Stina tager en beslutning, som bringer hende selv og søsteren i fare. Inger Johanne og Ingvar kan se morderens motiv klart og tydeligt, men de er ikke enige om, hvordan de skal fortsætte. Der er et offer tilbage, men hvem er det, og når Inger Johanne og Ingvar frem i tide?. Del 8 av 8. Producerat år 2015.
05:50 (06:25)
Dybvaaaaad!
Vi er nået til sæsonfinalen i 'Dybvaaaaad', og denne gang er vi i Vejle. Se Tobias Dybvad, når han siger tak for endnu en herlig og tåbelig tv-sæson med masser af grin, kærlighed og stærke parodier. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se