Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:40 
Beverly Hills 90210
Reunion. Andrea vender tilbage til Beverly Hills-gymnasiets genforeningsfest og fortæller, at hun skal skilles. Brandon har svært ved at forstå hende. Valerie vil deltage i festen for at bevise, at hun er blevet en "god pige", men David har ikke lyst til at tage med. Han er flov over at komponere jingles. Noah er blevet udråbt til en af de mest eftertragtede ungkarle, og det gør Donna jaloux. Säsong 8. Del 233. Producerat år 1998.
07:30 
Beverly Hills 90210
Skin Deep. Brandon skriver en artikel om en sexbutik i Beverly Hills, og det udløser hurtigt et skænderi med Kelly om pornografi. Donna opdager, at Monica fra SBG-modelbureauet har alvorlige psykiske problemer. Noah er vært for Muntzs polterabend på "The After Dark", hvor en stripper dukker op. Steve fortryder, han droppede Janet. Hun viser sig nemlig at være ret frisindet. Säsong 8. Del 234. Producerat år 1998.
08:20 
Beverly Hills 90210
Ricochet. Valerie bliver bedt om at donere knoglemarv til en patient. Det nægter hun, fordi han tidligere har forgrebet sig på sin datter. Brandon og Kelly kommer op at skændes, og det ender med, at Brandon frier til Kelly. Men hvad svarer hun?. Säsong 8. Del 235. Producerat år 1998.
09:10 
New Girl
Five Stars for Beezus. Jess er klar til at fortælle Nick, at hun stadig har følelser for ham. I mellemtiden mødes Nick med et forlag, mens Aly hjælper Winston med at blive genforenet med en vigtig person. Cece og Schmidt får en stor nyhed. Säsong 6. Del 138. Producerat år 2016.
09:30 
New Girl
Amerikansk komedieserie fra 2018. About Three Years Later. Nick og Jess vender hjem fra en romantisk bog-tour i Europa. Cece og Schmidt har problemer med at perfektionere deres datters fødselsdagsfest. Og Winston anstrenger sig for at finde det mest glamourøse graviditetsbillede af ham og Aly. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2017.
10:00 
Glee
100. Gamle og nye medlemmer af Glee Club genforenes til en sidste opgave - at genopsætte deres favoritnumre. Hvad der lader til at blive et følelsesladet farvel til Glee Club, bliver i stedet en hyldest af alt det, koret har betydet for medlemmerne gennem tiden. Säsong 5. Del 12. Producerat år 2013.
10:50 
Glee
New Directions. Glee Club synger på sidste vers, og medlemmerne af koret siger et sidste farvel til Will. Imens arbejder April og Holly på en plan for at redde Glee Club. Og Rachel og Santana forsøger at gøre op med deres uenigheder. Säsong 5. Del 13. Producerat år 2013.
11:40 
Ugly Betty
Punch Out. Betty kæmper for at holde Daniel på dydens smalle sti, efter han er begyndt at genoptage sit gamle party-liv, hvor en fest med et par villige østeuropæiske modeller klart prioriteres frem for Modes fremtid. Bedre bliver det ikke, da den sleske sladderforfatter Quincy Jones samtidig planlægger at knække familien Meade og Mode med udgivelsen af sin nye bog, hvor han bestemt ikke har tænkt sig at lægge fingrene imellem. Säsong 1. Del 19. Producerat år 2006.
12:30 
Ugly Betty
Petra-gate. På Mode står det i kærlighedens tegn - ja, altså bortset lige fra hos Betty, som både ser sit venskab med Christina, samarbejdet med Daniel og ikke mindst sine chancer for at date Henry smuldre mellem fingrene på sig. På Mode ser Alexis frem til sin første date som kvinde med en yderst tiltalende fyr, der næsten virker for god til at være sand, og Amanda flirter med en designer, som hun har mistænkt for at være bøsse. Imens overvejer Daniel at overlade Mode til Alexis, efter han har dummet sig noget så grueligt i forhold til et par østeuropæiske modeller, som nu har noget af en klemme på ham, men måske kan Betty nå at gøre noget. Säsong 1. Del 20. Producerat år 2006.
13:15 
Ugly Betty
Secretaries Day. Betty har mere end rigeligt om ørerne, da hun op til assistenternes dag på Mode samtidig beslutter sig for at løse sin families økonomiske problemer - på en ret så alternativ måde. En plan som både involverer en mekanisk hest og en middelalderfest! Som om det ikke er nok, forsøger Betty - som den frelsende engel hun nu engang er - ligeledes at råde Daniel i forhold til hans umættelige sexlyst, alt imens Wilhelminas skumle planer om at dominere Mode fuldstændig går et skridt videre. Säsong 1. Del 21. Producerat år 2006.
14:05 
Ugly Betty
A Tree Grows in Guadalajara. Betty og resten af familien Suarez tager til Mexico for at løse Ignacios immigrationsproblemer og samtidig lære deres families rødder bedre at kende. I mellemtiden får Alexis uventet besøg, da en tidligere date fra hendes tid som mand pludselig dukker op på Mode. Wilhelmina pønser stadig på, hvordan hun kan få Bradford til at blive skilt og forsøger at sætte sit personlige præg på ham ved at give ham noget af en makeover - med et katastrofalt resultat til følge!. Säsong 1. Del 22. Producerat år 2006.
14:55 
Ugly Betty
East Side Story. Der er både drama og romantik i luften på Mode, hvor Betty og Henrys romance bluser op på ny, mens store afsløringer ser dagens lys. Også Wilhelminas anstrengelser for at få større magt på Mode bærer endelig frugt, da Bradford langt om længe frier til hende. Et træk, der langt fra huer Alexis, som vil gøre alt for at spænde ben for deres forestående bryllup - koste hvad det vil. Heller ikke Claire har tænkt sig at se passivt til fra sidelinjen, når Bradford gifter sig med Wilhelmina. Men noget går helt galt midt i deres skumle planer!. Säsong 1. Del 23. Producerat år 2006.
15:45 
Ugly Betty
How Betty Got Her Grieve Back. Det er de store omvæltningers tid for Betty, og både privat og på arbejdet er hendes liv kaos. Til trods for alt hvad der er sket, benægter hun især over for sig selv, hvor meget Henrys afsked inderst inde har påvirket hende. Imens har Amanda sit eget at slås med, efter det er kommet frem, hvem hendes biologiske mor i virkeligheden er, og Wilhelmina planlægger, hvordan hun kan vende familien Meades tragedier til sin egen fordel. Säsong 2. Del 24. Producerat år 2007.
16:30 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra København. Producerat år 2016.
17:05 
Dybvaaaaad!
Glæd dig til endnu en sæson med 'Dybvaaaaad', hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv - denne gang fra Thorshavn på Færøerne. Producerat år 2016.
17:35 
Modern Family
The Help. Da Gloria ansætter en mandlig barnepige, der tilmed virker 'alt-for-god-til-at-være-sand', gør Jay og Manny alt for at stoppe det. I mellemtiden er Phils far, Frank, i byen, og Phil og Jay tager ham med ud, så han kan glemme sorgen over sin døde kone. Samtidig hyrer Mitch og Cam vennen Pepper (Nathan Lane) til at planlægge brylluppet. Säsong 5. Del 102. Producerat år 2013.
17:55 
Modern Family
A Fair to Remember. Familien tager til skolens årlige marked, hvor Phil har planlagt en særlig bryllupsdagsgave til Claire. Gloria har - til Jays store utilfredshed - skrevet ham op til at være opsynsmand på markedet, og er jo dømt til at ende galt. Og stakkels Cam er nedtrykt over football-holdets seneste nederlag. Säsong 5. Del 103. Producerat år 2013.
18:25 
Venner
The One where the Monkey Gets Away. Rachel lover at se efter Ross' abe, men bliver så opslugt af sin favorit tv-serie, at hun ikke opdager, at aben stikker af. Men hvordan skal vennerne finde den frække abe? Rachel finder ud af, at hendes engang bedste veninde skal giftes med hendes tidligere forlovede. Måske begik Rachel en fejl, da hun droppede Barry?. Säsong 1. Del 19. Producerat år 1994.
18:55 
Venner
The One with the Evil Orthodontist. Rachel er sammen med sin tidligere forlovede Barry, selvom han skal giftes med hendes veninde, Mindy. Rachel har dårlig samvittighed og frygter det værste, da Mindy vil mødes med hende. Chandler har været i byen med en lækker kvinde og lægger en besked på hendes telefonsvarer. Men hvorfor ringer hun ikke tilbage?. Säsong 1. Del 20. Producerat år 1994.
19:25 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.
20:05 
Nørgaards Netfix
Martin Nørgaard indfører dig i, hvad der foregår på internettet og spidder de seneste opdagelser med knivskarpe jokes og spoofs. Glæd dig til at være vidne til alt vanviddet fra nettet kondenseret ned i et tv-program: 'Nørgaards Netfix'. Producerat år 2015.
20:40 
Nat på museet: Gravkammerets hemmelighed
Amerikansk familiefilm fra 2014. De magiske levende figurer på Smithsonian Museum i New York begynder at opføre sig mærkeligt. Og nattevagten Larry opdager, at årsagen er, at faraoen Ahkmenrahs gyldne tavle, som har bragt dem til live, er ved at gå i opløsning. Den eneste, som kender hemmeligheden bag tavlen, er Akhmenrahs far, men han er udstillet på det naturhistoriske museum i London. Nu drager Larry og nogle af de levende figurer over Atlanten for at finde Akhmenrahs far - og en måde at reparere tavlen på. Producerat år 2014. Skådespelare: Owen Wilson, Robin Williams, Ben Stiller.
22:25 
Dybvaaaaad!
Er I klar, Kolding? Tobias Dybvad er på turne landet rundt og er i storslået humør, når han serverer sine tv-jokes og parodier på det, han har set i fjernsynet foran et publikum i Kolding. Producerat år 2017.
22:55 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar med de sjoveste klip og kommentarer på diverse tv-koncepter - denne gang fra Aarhus. Producerat år 2017.
23:35 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller Stephania Potalivo vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Stephania lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
00:10 
Nørgaards netfix
For sidste gang i denne sæson sætter komiker Martin Nørgaard humoristisk lup på alt det, som vi lige nu elsker at hade ved det tåbeligste og sjoveste af alle medier: internettet. Producerat år 2014.
00:40 
Nørgaards netfix
Glæd dig til programmet, der vender vrangen ud af dit internet og spytter det ud som en lækker romkugle af jokes og satire, når komiker Martin Nørgaard giver sit syn på det værste og det bedste fra det, vi alle sammen bruger en stor del af vores liv på. Producerat år 2015.
01:15 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Exodus 3. En besøgende i lejren bliver en trussel mod Claires nyfødte søn, Aaron. Säsong 1. Del 25. Producerat år 2004.
02:05 
Elementary
It Serves You Right to Suffer. Shinwell beder Holmes og Watson om hjælp, da han bliver beskyldt for at have begået et bandemord. Og nu har Holmes og Watson tre dage til at finde den rigtige gerningsmand, før Shinwell bliver anholdt og sendt tilbage til fængslet. Säsong 5. Del 9. Producerat år 2016.
02:50 
Elementary
Pick Your Poison. Watson bliver indblandet i en narkoefterforskning, hvor læger udskriver ulovlige recepter. Hun og Watson indleder jagten på den person, der bruger Watsons lægeautorisation til at sælge stoffer. Säsong 5. Del 10. Producerat år 2016.
03:40 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2015. I jagten på morderen bag det brutale mord på den forførende skuespiller Scott McCoy, må Beckett og Castle grave sig dybt ind i New Yorks elite. Samtidig har Castle en overraskelse i ærmet i anledning af parrets bryllupsdag. Säsong 8. Del 158. Producerat år 2015.
04:30 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2015. Castle og Beckett efterforsker mordet på en entertainer fra et krydstogtskib, men ender selv med at være fanget på åbent hav sammen med morderen. Säsong 8. Del 159. Producerat år 2015.
05:15 
X-Men: Evolution
Professor Charles Xavier er mutant, og har den specielle evne, at han kan læse tanker. Han leder efter unge mutanter, som han kan træne på sin skole, så de kan lære at kontrollere deres evner – og bruge dem i det godes tjeneste. Hans fjende, den uhyggeligt magtfulde Magneto, vil det samme på sin skole, men han stoler ikke på mennesker, og vil gøre mutanterne klar til den store krig mod menneskeheden, som han er sikker på vil komme. Snart efter kommer de to grupper af mutanter på kollisionskurs - og det bliver med alvorlige følger. En flot animeret tv-serie, der bygger på de populære Marvel-tegneserier ’X-Men’, som også er filmatiseret flere gange. Producerat år 2002.
05:50 (06:40)
Beverly Hills 90210
Skin Deep. Brandon skriver en artikel om en sexbutik i Beverly Hills, og det udløser hurtigt et skænderi med Kelly om pornografi. Donna opdager, at Monica fra SBG-modelbureauet har alvorlige psykiske problemer. Noah er vært for Muntzs polterabend på "The After Dark", hvor en stripper dukker op. Steve fortryder, han droppede Janet. Hun viser sig nemlig at være ret frisindet. Säsong 8. Del 234. Producerat år 1998.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se