Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Korpset (UK)
Character. Det britiske program genskaber elementer fra de benhårde optagelsesprøver til specialstyrkerne SAS med ekstreme både fysiske og psykiske udfordringer. En besætning på fem Special Forces-veteraner udsætter 30 civile deltagere for flere hårde faser, der vil dræne dem følelsesmæssigt, fysisk og psykisk – under et forløb, der finder sted i løbet af otte dage i isolation fra omverdenen. Instruktørernes mission er at teste deltagernes styrke og ikke mindst indstilling, og allerede den første dag må flere af aspiranterne forlade kurset. Producerat år 2015.
07:05 
Korpset (UK)
Weakness. De tilbageværende aspiranter skal udpege de svageste i gruppen. En ubehagelig opgave for de fleste, men der er ikke plads til svaghed. Det næste døgn bliver deltagerne presset både fysisk og psykisk, og nu må det vise sig, hvem der i virkeligheden er de svageste. Aspiranterne bliver haglet igennem dagens øvelser, der kulminerer med en flere timers lang udholdenhedstest, der kun har én regel: Testen stopper ikke, før en aspirant er knækket og har forladt kurset. Producerat år 2015.
08:00 
Beverly Hills 90210
Amerikansk ungdomsserie. Crunch Time. Terminsprøverne hænger over alles hoveder, og det går hårdt ud over kærligheden. Især har David Silver det slemt. Han har omsider slået op med Donna, men de bor stadig under samme tag, og Donna kan ikke tro, at han mener det alvorligt. Hvad skal han gøre for at komme igennem det?. Dylan sniger sig til tid sammen med sin nye familie, og han beslutter, at han vil hjælpe dem til en ny start. Men Jim Walsh er tilbageholdende, for hvem er de i virkeligheden?. Säsong 4. Del 95. Producerat år 1993. Skådespelare: Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Carol Potter, James Eckhouse, Ian Ziering, Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Luke Perry.
08:50 
Danish Dynamite
I Zulu-comedy-reportage-serien af komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang møder vi et bredt persongalleri af danskerne anno 2012. Glæd dig til at opleve Jimmy Jørgensen som scoreeksperten Erik Hansen, der underviser i ”Fissolofi”, og komikerduoen ”Grinebiderne”, der skal optræde i shoppingcentret Fisketorvet. Mød også grænsekontrolløren Anders Kolling spillet af Mick Øgendahl, der fortsætter sin jagt efter terrorister – nu med stikprøvekontrol. Producerat år 2012. Skådespelare: Mick Øgendahl, Tina Bilsbo Hjortshøj, Jimmy Jørgensen, Magnus Millang, Martin Høgsted.
09:20 
Danish Dynamite
Glæd dig til at møde Martin Botoft som sexologen Morten Humbolt, der brændende ønsker at forbedre danskernes sexliv. Du kan også stifte bekendtskab med halinspektør Ole Jensen, spillet af Uffe Rørbæk, der venter fint besøg i Skege Sportshal. Og så skal vi igen møde Kongerne af Næstved, Peter og Michael, der lancerer deres nye isbjørnecocktail ”Fitness Ice”. Producerat år 2011. Skådespelare: Martin Botoft, Tina Bilsbo Hjortshøj, Uffe Rørbæk, Magnus Millang, Martin Høgsted.
09:55 
En fabulous familie
Plejebarnet Mikkel skal gå sit første show, og der er nerver på. Kim og Molly er allerede store navne på den danske drag-scene, og nu er tiden kommet til en international karriere. De skal lave et show i Manchester, men først skal de lige nå flyet. Det kan være svært nok i sig selv, når Molly i første omgang er forsvundet og siden får at vide, at hun ikke må forlade landet. Producerat år 2019.
10:30 
En fabulous familie
Kim og Molly er i Manchester, hvor de skal købe en gave til Annemettes fødselsdag – men ender med at shoppe mere til sig selv. Da de lander i Københavns Lufthavn, bliver Molly anholdt, og det ser efterhånden sort ud med Annemettes fødselsdagsfejring. Heldigvis har Kim og Molly en stor overraskelse i ærmet!. Producerat år 2019.
11:05 
Kørelærerne
Daniel, der er gået på slankekur, har travlt og laver et ikke helt almindeligt jobopslag. Loays ene guldhold har første køretime, men trepunktsvendinger driller, og i Skanderborg følger Jeff den 17-årige Mette til køreprøve. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
11:40 
Kørelærerne
Daniel i Brøndby vil give sit kontor en makeover og køber nye gamle møbler med sin barndomsven – den to meter lange Lange. Loay har køretimer med Philip og Emil, og så følger han sit ene guldhold til teoriprøve. Jeff underviser elever i at køre på motorcykel, og så giver han sig selv en tiltrængt pause på vandet, hvor han giver den gas på jetski. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2019.
12:15 
Family guy
death is a bitch. Familien Griffin får besøg af selveste Døden, da Peter faker sin død for at spare en stor hospitalsregning. Producerat år 1998.
12:45 
Family guy
Amerikansk komedieserie. Simpsons Guy, The - Part 1. I den vanvittige amerikanske forstad Quahog forsøger Peter og resten af familien Griffin at klare hverdagens strabadser, mens de bliver kastet fra det ene bizarre scenarie til det andet. Familien Griffin består af Peter og Lois Griffin og deres tre børn Meg, Chris og Stewie. Familiens yngste medlem, den modne og veltalende baby Stewie, har et helt særligt forhold til familiens intellektuelle talende hund Brian. Säsong 14. Del 1. Producerat år 2014.
13:15 
American dad
Amerikansk satirisk animationsserie. One Little Word. Da Stans chef, Bullocks, forfremmer ham, bliver Stan lykkelig – og endnu bedre bliver det, da CIA-chefen inviterer familien Smith på skovtur. Men der stikker noget under: meningen er nemlig, at Stan på turen skal være med til at finde en kæreste til Bullocks, der siden konens kidnapning i Mellemøsten har været meget ensom. Mens de to mænd går på kæreste-jagt, bliver Francine sat til at passe Bullocks’ adoptiv-søn. Og det finder hun sig ikke i!. Säsong 4-5. Del 61. Producerat år 2008.
13:45 
American dad
Amerikansk satirisk animationsserie. Choosy Wives Choose Smith. Francine og Stan oplever deres værste krise nogensinde, da Francine ved et tilfælde opdager, at en gammel flamme ikke er død, sådan som hun troede. Stan tvinger hende til at vælge mellem ham selv og piloten, Travis. Alle Stans anstrengelser involverer både opsætning af overvågningsudstyr samt foregivelsen af at være udsat for et flystyrt. Men Francine er ikke sådan at narre!. Säsong 4-5. Del 62. Producerat år 2008.
14:05 
American dad
Amerikansk satirisk animationsserie. Escape from Pearl Bailey. Steve nyder sin pubertet og kysser som gal med sin kæreste, Debbie. Da parret bliver drillet af en af de populære kandidater til elevrådsvalget og i den forbindelse kalder buttede Debbie for en bøffel, ender Steves kæreste med selv at ville stille op som elevrådsformand. Steve bliver en ihærdig kampagnemedarbejder, og han tager bizarre metoder i brug for at hjælpe sin udkårne. Säsong 4-5. Del 63. Producerat år 2008.
14:30 
American dad
Amerikansk satirisk animationsserie. Pulling Double Booty. Da Hayleys kæreste slår op med hende, går hun amok og smadrer alt, hun kommer i nærheden af. Stan beslutter sig for, at han skal godkende hendes kærester fra nu af – om ikke andet så for at forbygge, at hun ender i fængsel for vold. Men Stan får sig alligevel noget af en overraskelse, da han opdager, at Hayley efterfølgende får en kæreste, der ligner ham til forveksling! Hun er – finder forældrene ud af – begyndt at date Stans CIA-dobbeltgænger. Säsong 4-5. Del 64. Producerat år 2008.
15:00 
Sjit happens
Ane afslører Jung i at være hende utro. For at komme over det hurtigst muligt beslutter hun sig for at drikke sig stiv med Mads og score en anden som hævn. Men det er svært at forsøge at være ovenpå, når hun i virkeligheden er helt knust. Emil får en besked fra en lækker veninde, som han ikke har set længe. Hun vil gerne mødes, og efter at have fået tilladelse af Katrine inviterer han hende på besøg i kollektivet. Katrine bliver alligevel jaloux, og Emil står pludselig i en svær situation mellem to dejlige damer. Øland er blevet syg og ligger på hospitalet. Olau får ham som patient, og det udnytter Øland maksimalt – til Olaus store irritation. Producerat år 2017. Skådespelare: Claes Quaade, Jonathan Harboe, Roberta Hilarius Reichhardt, Ruben Søltoft, Stephania Potalivo, Nikolaj Stokholm.
15:35 
Sjit happens
Vennerne er taget til Sverige på ødegårdsferie. Øland er presset over friluftslivet, og Mads er presset, fordi Ane har inviteret Helena med på turen. Katrine er i sit rette element, og Emil gør alt for at leve op til den svenske skovidyl. Ane er i dårligt humør og ked af det over Jung, og Olau prøver at muntre hende op med en fisketur. Hun drikker sig for fuld, og de bliver uvenner ude på den svenske sø. Helena og Mads bliver væk i den svenske skov, og efter noget alene-tid finder de ud af, at de måske bare er væk i hinanden. Producerat år 2017. Skådespelare: Claes Quaade, Jonathan Harboe, Roberta Hilarius Reichhardt, Ruben Søltoft, Stephania Potalivo, Nikolaj Stokholm.
16:05 
Natholdet SJIT Special
Med Anders Breinholt og holdet fra SJIT Happens. Umiddelbart efter sidste afsnit af 'SJIT Happens' er blevet vist på ZULU, tager Anders Breinholt imod Ruben Søltoft, Stephania Potalivo, Nikolaj Stokholm og Claes Quaade fra 'SJIT Happens' i 'Natholdet'-studiet. Her vil de snakke om de bedste oplevelser fra fem sæsoner af 'SJIT Happens', se fraklip og quizze med hinanden. Hvem af dem kender egentlig seriens univers bedst?. Producerat år 2017.
16:45 
Sjov med sex
Se med når Stephania Potalivo og Claes Quaade fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden – uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. For intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Producerat år 2014. Skådespelare: Claes Quaade, Stephania Potalivo.
17:15 
Sjov med sex
Se med, når Jonathan Harboe og Cecilie Lassen fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden – uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. For intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Skuespilleren Jonathan Harboe kommer på en ret svær opgave, når han skal fortælle den smukke balletdanserinde, Cecilie Lassen, om dengang han over flere omgange prøvede at komme i bukserne på en pige, som ikke var helt med på idéen. Cecilie kvitterer med at fortælle om hvorfor man ikke skal drikke en flaske Jack Daniels og få lyst til at lave en trekant på samme tid. Producerat år 2014.
17:50 
Modern family
Amerikansk komedieserie. Three Dinners. Phil og Claire tager Hayley med ud at spise for diskret at diskutere hendes fremtid, men som altid formår Haley at vende situationen til hendes egen fordel. Samtidig kommer Jays ven, Shorty, med en nyhed, som ikke behager Og Mitch og Cam holder romantisk middag, hvor de hverken må tale om brylluppet eller Lily – resultatet er pinlig tavshed!. Säsong 5. Del 109. Producerat år 2013. Skådespelare: Ariel Winter, Sarah Hyland, Rico Rodriguez, Christopher Lloyd, Steven Levitan, Nolan Gould, Julie Bowen, Sofia Vergara, Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Ty Burrell.
18:15 
Modern family
Amerikansk komedieserie. iSpy. Det virker som om, alle i familien har hemmeligheder. Haley er hemmelighedsfuld omkring en fotografiudstilling, så Claire får Alex til at hjælpe med at finde ud af, hvad hun skjuler for dem. Manny og Luke er sammen med en dreng, Claire ikke bryder sig om – så hun forsøger at spore dem elektronisk. Og Jay og Gloria skændes – men de er ikke helt enige om, hvad det er, de skændes om. Säsong 5. Del 110. Producerat år 2013. Skådespelare: Ariel Winter, Sarah Hyland, Rico Rodriguez, Christopher Lloyd, Steven Levitan, Nolan Gould, Julie Bowen, Sofia Vergara, Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Ty Burrell.
18:45 
Modern family
Amerikansk komedieserie. The Feud. Phils gamle fjende, Gil, slår til igen, da han overtager Phils plads som formand i den lokale ejendomsmægler-forening. Det viser sig også, at Jay har problemer med Gils far, som altid dukker op, når Jay viser sig fra sine værste sider. Den store familiefejde begynder for alvor, da Luke får Gils søn som modstander til brydning. Säsong 5. Del 111. Producerat år 2013. Skådespelare: Ariel Winter, Sarah Hyland, Rico Rodriguez, Christopher Lloyd, Steven Levitan, Nolan Gould, Julie Bowen, Sofia Vergara, Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Ty Burrell.
19:10 
Venner
Amerikansk komedieserie. The One With Monica's Boots. Monica har købt et par meget dyre støvler, og for at overbevise Chandler om, at de var pengene værd, lover hun ham, at hun vil gå med støvlerne altid. Det kommer hun imidlertid til at fortryde, for det varer ikke længe, før hendes fødder er helt ødelagte af vabler. Men det må Chandler endelig ikke opdage. Phoebe bliver pludseligt meget interesseret i Ross' søn, Ben, da hun opdager, at knægten går i klasse med Stings søn. Joeys lillesøster opsøger Rachel, fordi hun ikke tør fortælle Joey, at hun er gravid. Säsong 8. Del 180. Producerat år 2001. Skådespelare: Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer.
19:40 
Komiker for en aften - Adam Duvå Hall
Mange tror, at han er komiker allerede, men i virkeligheden har Adam Duvå Hall aldrig stået alene på scenen. Adam er både sjov og underfundig, men at være tv- eller radiovært viser sig at være noget HELT andet end at lave standup foran et livepublikum. Kan Adam lange grillere over disken som upassende pølsemand, og kan han leve op til de høje forventninger på comedyscenen?. Producerat år 2018.
20:15 
Komiker for en aften - Claes Quaade
Du kender ham sikkert fra komedieserien 'Sjit happens' på TV 2 ZULU. Her spiller Claes Quaade over for Nikolaj Stokholm og Ruben Søltoft, der begge er erfarne stand-up-komikere. Kan en spirituel kakaoceremoni med røgelse og dans gøre Claes lige så sjov som sine kollegaer og sikre ham titlen som den sjoveste komiker for en aften?. Producerat år 2018.
20:55 
Stormester
Stephania Potalivo, Melvin Kakooza, Sofie Linde, Thomas Warberg og Jacob Taarnhøj står endnu engang over for stormester Lasse Rimmers kringlede og kreative opgaver, når de skal skrabe point sammen i den hårde konkurrence. De skal blandt andet spille bowling uden at vælte kegler og undersøge, om det er muligt at befrugte et chokoladeæg. De skal også binde sig selv ind, inden vi får afgjort, hvad der mon lyder bedst – en prut eller en sang af Gulddreng?. Producerat år 2019.
22:00 
Date mig nøgen
Zoe er 24 år og arbejder som kok i London. Hun er en selvsikker kvinde, der dyrker det naturlige look, men har svært ved at finde en mand, der kan acceptere hendes attitude og heftige kropsbehåring. Vil nogle af de nøgne mænd være åbne nok for Zoe? Den næste på gulvet er den 35-årige businessmand Derry fra Wigan. Hans jetsetliv gør det svært at finde en kæreste, men nu håber han, at 'Date mig nøgen' kan lande ham en date. Producerat år 2018.
22:55 
Date mig nøgen (DK)
Dansk datingprogram. Cecilie har været single i fire år og er bange for at ende alene med sin hårløse kat. Cecilie har et afslappet forhold til kroppe – men ligesom sin kat skal hendes date helst ikke være for behåret. Inde i de fem farvede bokse står fem helt nøgne mænd, men er de mon nøgne nok til Cecilie?. Producerat år 2018.
23:30 
Before the devil knows you're dead
Amerikansk thrillerdrama fra 2007. Andy elsker sin smukke kone og har et godt job som revisor. Hans lillebror Hank elsker sin datter, som han har fået ind på en dyr privatskole. Men både Andy og Hank er i pengebekneb, og da Andy foreslår et hurtigt røveri mod en juvelerbutik, lader Hank sig overtale. Men det er ikke en hvilken som helst juvelerbutik, Andy vil røve, og røveriet går da også grueligt galt. Producerat år 2007. Regissör: Sidney Lumet, Skådespelare: Albert Finney, Marisa Tomei, Alleksa Palladino, Philip Seymour Hoffman, Ethan Hawke.
01:20 
Foxcatcher
Fra 2014. Den tidligere olympiske guldvinder i brydning Mark Schultz får til opgave at samle de bedste amerikanske brydere og træne dem - og sig selv - op til OL i Seoul i 1988. Han får opgaven af den excentriske rigmand John du Pont, der vil bruge penge fra sin formue til at samle det ultimative amerikanske landshold til OL. Mark finder bryderne og starter en lang træningslejr på John du Ponts landsted Foxcatcher Farm. Men du Ponts uberegnelige personlighed og psykologiske spil begynder at påvirke Marks selvtillid. Og tingene bliver ikke bedre, da Mark opdager, at hans store rival, broderen Dave, også er inviteret af du Pont.Filmen bygger på virkelige begivenheder. Producerat år 2014. Regissör: Bennett Miller, Skådespelare: Mark Ruffalo, Sienna Miller, Vanessa Redgrave, Steve Carell, Channing Tatum.
03:40 
Danish Dynamite
Komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang byder på et bredt persongalleri af danskerne anno 2012: Hvordan mon det går postbuddet Torben Svensen (Magnus Millang), der for nylig er sprunget ud som homoseksuel, på hans ”mande-date” på Hotel Hilton? Mød også fitness-pigerne Vicki og Rikke aka Julie Zangenberg og Laura Christensen med deres træningsprogram ”Sex and the Zumba”, og følg med, når den hjemmeboende Jannik Strøm (Martin Høgsted) træner til at blive Danmarks næste action-helt. Producerat år 2012. Skådespelare: Laura Christensen, Jonas Schmidt, Tina Bilsbo Hjortshøj, Magnus Millang, Martin Høgsted, Julie Zangenberg.
04:10 
Danish Dynamite
Komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang byder på et bredt persongalleri af danskerne anno 2012 – stift bekendtskab med den kontroversielle filmskaber Lars, spillet af Rasmus Bjerg, der vil provokere og flytte grænser. Og så skal sexologen Morten Humboldt (Rasmus Botoft) på tv og tale om sin nye bog, mens stjernekokken Jonas Zielinsky (Casper Christensen) får fint besøg på sin nordiske restaurant. Producerat år 2012. Skådespelare: Rasmus Botoft, Casper Christensen, Tina Bilsbo Hjortshøj, Magnus Millang, Martin Høgsted, Rasmus Bjerg.
04:45 
Danish Dynamite
Komikerduoen ”Grinebiderne”, spillet af Magnus Millang og Martin Høgsted, vender tilbage fra skriverferie i Thailand, men den ene har fået lidt mere med hjem end forventet. Mød også Mick Øgendahl som grænsekontrolløren Anders Kolling og Casper Christensen som stjernekokken Jonas Zielinsky. Og lykkedes det mon endelig postbudet Torben Svendsen (Magnus Millang) at få poppet sin mandemødom i dette sidste afsnit af ”Danish Dynamite”?. Producerat år 2012. Skådespelare: Casper Christensen, Tina Bilsbo Hjortshøj, Mick Øgendahl, Magnus Millang, Martin Høgsted.
05:40 (06:00)
Last man standing
Amerikansk komedieserie. Outdoor Woman. Mike Baxter kæmper for at bevare sin mandighed i et hus fuld af kvinder. Men hvad blev der af alle de andre mænd?. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se