Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Dawson's Creek
Castaways. Efter at have spillet Paceys kæreste til en firmafest, forlanger Joey at blive kørt hjem. På vejen hjem gør Pacey et hurtigt stop ved et supermarked for at købe snacks og kondomer til en date senere på aftenen. Uheldigvis ender Pacey og Joey med at blive låst inde i forretningen og tvinges til at tale om deres venskab, forhold, fremtid og fortid, hvilket leder til et uventet kys. Säsong 6. Del 119. Producerat år 2002.
07:35 
Dawson's Creek
That Was Then. Professor Hetson beordrer Joey til at passe datteren Harley for at sikre, at hun laver sine lektier. Men Joey ender nærmere som parterapeut, da hun finder Harleys kæreste, der gemmer sig i huset. Opgaven bliver ikke lettere af, at kæresten tydeligt er interesseret i hende. Säsong 6. Del 120. Producerat år 2002.
08:25 
Beverly Hills 90210
With this Ring. Valerie bliver hjemsøgt af fortidens spøgelser. Måske er det på tide, hun stifter fred med sin mor? Tracy er dybt frustreret over forholdet til Brandon, og jalousien over for Kelly vokser. Donna har sagt ja til at mødes med Cliff, uden at gøre det forbi med David. Men hvordan vil David reagere?. Säsong 7. Del 194. Producerat år 1997.
09:15 
Beverly Hills 90210
Straight Shooter. Steve og Dick ryger pot, og Brandon frygter, at det vil gå ud over den forestående basketball-kamp. Clare og Kelly skal på weekendtur. Måske møder Kelly sin lykke her? Valerie er blevet kontaktet af "LaLa Magazine", der vil sætte hende på listen over de 50 mest "hippe" mennesker i L.A. Säsong 7. Del 195. Producerat år 1997.
10:05 
Beverly Hills 90210
A Ripe Young Age. Valerie falder for en ung filmstjerne, Rob Andrews, der føler sig fortabt i L.A. Kelly bliver sat på en prøve, da hun opdager en sovende dreng på sin terrasse. Er han løbet hjemmefra eller blevet væk fra sin mor, som han påstår? David får en uventet allieret i Donnas farmor. Säsong 7. Del 196. Producerat år 1997.
10:55 
New Girl
House Hunt. Schmidt og Cece ser på hus, men det går ikke helt så nemt som forventet. I mellemtiden forsøger Jess at få Nick ud af hovedet, og Winston kaster sig ud i et langdistanceforhold med Aly. Säsong 6. Del 117. Producerat år 2016.
11:20 
New Girl
Hubbedy Bubby. Jess og Cece prøver at rekruttere vælgere til det kommende valg i et forsøg på at vinde et væddemål med Schmidt. Imens får Nick tips til moderne telefonsex fra Winston. Säsong 6. Del 118. Producerat år 2016.
11:50 
Desperate Housewives
Don't Look at Me. Selv om Gabrielle og Carlos rent teknisk kidnappede lille Lily fra hospitalet, tildeler retten dem midlertidig forældremyndighed over babyen, og nu skal Gabrielle stå sin første prøve som mor. Hendes plan er at hyre en barnepige på fuld tid, men Carlos sætter en stopper for de planer, og det betyder at Gabrielle, som andre nybagte mødre må døje med barnegråd og mangel på søvn. Karl er villig til at droppe Edie på sekundet, hvis Susan vil overveje at give deres ægteskab endnu en chance. Og Bree får besøg af sin stedmor (Carol Burnett) og sin far, som forsøger at mægle i striden mellem hende og Andrew. Säsong 2. Del 42. Producerat år 2005.
12:40 
Desperate Housewives
It Wasn't Meant to Happen. Karl vil for alt i verden ud af sit forhold til Edie, som er sønderknust. Alle hendes forhåbninger om et drømmebryllup er slået itu. Karl indrømmer, at han har en anden, men hvad Edie ikke aner er, at det er Susan, der er den "anden kvinde"! Gabrielle og Carlos får et chok, da lille Lilys biologiske teenage-far dukker op og kræver barnet udleveret, og Bree opdager ved selvsyn, hvor alvorligt det står til med vennen Peters afhængighed af sex. Säsong 2. Del 43. Producerat år 2005.
13:30 
Ugly Betty
London Calling. Betty får til opgave at dække Londons modeuge sammen med Amanda, og hun får lov til at tage Hilda med på turen. Men udover det flotte tøj, byder turen på uventede møder og genetablering af venskaber for Betty. Derhjemme melder Wilhelmina sig ind i AA, både for at komme tættere på Tyler og for at snyde Claire og Daniel. Samtidig kan Bobby ikke regne ud, hvorfor Justin bruger så meget tid sammen med Austin, men det finder han ud af. Säsong 4. Del 83. Producerat år 2009.
14:15 
Ugly Betty
The Past Presents the Future. Betty går og overvejer nogle uventede tilbud, både i sit privatliv og arbejdsmæssigt, alt imens Hildas bryllup nærmer sig. Betty beder Daniel om at være hendes ledsager, men Betty er ikke den eneste, der har problemer med sin "plus en". Marc bliver fikset sammen med en sæbeoperastjerne, og Justin overvejer om Austin kunne være hans ledsager til brylluppet. Säsong 4. Del 84. Producerat år 2009.
15:05 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1991. Summer of '85. Efter at Eddie har besøg en lokal spåkone sammen med Shauni, løber han ind i en gift kvinde, som han havde en affære med, da han var teenager. Men kun for at opdage at hun er efterlyst for mordet på sin mand. . Säsong 2. Del 21 av 21. Producerat år 1991.
15:55 
Baywatch
River of No Return - Part One. Mitch får at vide, at hans excentriske onkel er druknet, mens han gravede efter guld i det nordlige Californien. Så Mitch tager sammen med Hobie, Eddie og Shauni på en kort ferie til området, og de planlægger blandt andet en raftingtur. Deres guide på turen er til Mitch's store overraskelse, CJ Parker, en smuk, tidligere Baywatch-livredder, som fulgte efter sin kæreste til guldområdet. . Säsong 3. Del 1 av 22. Producerat år 1993.
16:45 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad dykker med fintfølende sarkasme ned i kendis- og realitybegivenheder. Parodierne er skarpe, og tempoet højt, når han finder fejl, fadæser og tåbeligheder fra diverse tv-programmer. Er du mon gået glip af noget i dit tv? Det kan du få svaret på her. Producerat år 2013.
17:15 
Dybvaaaaad!
Tobias Dybvad er klar med fjerde sæson af det populære standupshow. Denne gang tager han på tour hos de danske tv-seere. I første program følger vi de danske gymnasieelevers hærgen i det sydlige Europa, når ZULU sender fra en bjergtop i skiområdet Val Thorens. Säsong 4. Producerat år 2014.
17:45 
Modern Family
New Year's Eve. Jay glæder sig til at fejre nytårsaften med hele familien på et lækkert hotel, men hotellet lever ikke op til forventningerne og familien bliver spredt for alle vinde. Heldigvis bliver det nye år reddet for Jay, da han møder selveste Billy Dee Williams og spiller poker med ham. Säsong 4. Del 83. Producerat år 2012.
18:15 
Modern Family
Party Crasher. Jay og Gloria vil fejre Mannys fødselsdag med manér inden babyen kommer, så de arrangerer et surpriseparty, men det er ikke den eneste overraskelse, der sker den dag. Phil og Claire skal lige vænne sig til, at Haley dater en fyr, der er dobbelt så gammel som hende. Säsong 4. Del 84. Producerat år 2012.
18:40 
Venner
The One Where Estelle Dies. Chandler og Monica er lykkelige for deres kommende hus, men der kommer gigantiske skår i glæden, da de opdager, at Chandlers eks-kæreste, Janice, har tænkt sig at købe huset ved siden af. Joeys excentriske agent, Estelle, dør, men Phoebe beslutter sig for at skåne ham for den triste nyhed, fordi Joey i forvejen føler, at der sker alt for mange forandringer i hans liv, nu hvor mange af vennerne flytter fra nabolaget. Phoebes gode intentioner viser sig dog at være mere besværlige at leve op til, end hun havde regnet med. Säsong 10. Del 233. Producerat år 2003.
19:10 
Venner
The One With Rachel's Going Away Party. Rachel skal flytte til Paris, og i den anledning beslutter Monica og Chandler sig for at holde afskedsfest for hende, så de kan få sagt ordentligt farvel. Det bliver en tårevæddet affære, hvor Rachel tager afsked med enkelt af de gamle venner, og Ross frygter, at han ikke kan klare situationen. Men da turen kommer til ham, får han sig en stor overraskelse. Säsong 10. Del 234. Producerat år 2003.
19:40 
Modern Family
Blasts from the Past. Phil og Claire udskyder deres planer om en cykelferie gennem Italien, da Dylans mor kommer forbi for at møde dem. En gammel udgave af et Playgirl-magasin gør Cam jaloux, mens Gloria og Manny efterforsker legenden om Jays heroiske onkel. Säsong 10. Del 12. Producerat år 2018.
20:10 
Modern Family
What's Next?. Da det lokale storcenter afholder et fotoshoot til en ny kampagne, lokker Gloria Phil og Joe til at deltage. Imens må Cam kæmpe med en bølle på skolen, og Jay har tekniske problemer under en videokonference. Säsong 10. Del 13. Producerat år 2018.
20:40 
Meet the Fockers
Amerikansk komedie fra 2004. Greg Focker (Ben Stiller) og Pam (Teri Polo) skal giftes, og nu skal deres forældre mødes, hvilket gør Greg rædselsslagen! Og med god grund! Pams far, den pensionerede og meget konservative CIA-agent Jack (Robert De Niro), er den totalt modsætning til hans egne meget afslappede hippie-forældre Bernie og Rozalin Focker (Dustin Hoffman, Barbra Streisland). Greg og Pam satser på at det alligevel vil gå, men efterhånden som den ene katastrofe efter den anden indtræffer, begynder Jack at overveje, om hans datter alligevel skal giftes med Greg. Producerat år 2004.
22:35 
Zoolander 2
Amerikansk komedie fra 2016. En morder dræber en række smukke stjerner, og Interpol-agenten Valentina Valencia (Penélope Cruz) opdager, at sporerne fører tilbage til de tidligere supermodeller Derek Zoolander og Hansel (Ben Stiller, Owen Wilson). De to småtbegavede modeller må nu hjælpe Interpol med at opklare mordene. Det hele har noget at gøre med modebagmanden Mugata (Will Ferrell) og hans mode-protege Alexanya Atoz (Kristen Wiig), så Zoolander og Hansel går undercover i modeverdenen. Hvad kan dog gå galt?. Producerat år 2016.
00:20 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Whatever the Case May Be. Da Kate finder den døde politiefterforskers kuffert, starter en kamp om ejerskabet af tasken. Kate er tilsyneladende den eneste, der kender indholdet, som afslører flere detaljer om hendes mystiske fortid. Imens hjælper Shannon Sayid med at oversætte nogle af Rousseaus kort. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2004.
01:10 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Linda P. vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og medværten lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:45 
Vild med comedy 2 - Naser Khader
Denne gang er det Naser Khader, kendt politiker og kommentator, der kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up-komiker - godt hjulpet på vej af komikeren Christian Fuhlendorff. Med kun fem dages forberedelse debuterer Naser foran et live-publikum på Danmarks største comedy klub, Comedy Zoo, i København. Følg med og se, om han tør smide hæmningerne og pokerfjæset. I denne uge er "Vild med comedy" med Nikolaj Koppel, Naser Khader, Maibritt Saerens og Jens Andersen. Producerat år 2012.
02:20 
Elementary
Wrong Side of the Road. Holmes' tidligere protégé, Kitty Winter, vender tilbage til New York efter tre års fravær for at advare ham om, at en morder er ved at udrydde all, som havde med en sag at gøre, som de to netop arbejdede på i London. Og Holmes og Kitty er de næste ofre. Da Holmes, Watson, Kitty og politiet slår kræfterne sammen for at finde gerningsmanden, opdager Watson, at Kitty bærer på en stor hemmelighed. Säsong 5. Del 15. Producerat år 2016.
03:05 
Elementary
Fidelity. Watson og Kitty prøver at bevise, at en række mord, der alle stammer fra en gammel sag, som Holmes og Kitty løste i London, er forbundet med en international regeringssammensværgelse med forsvarsministeriet som midtpunkt. Samtidig er Holmes' forhold til Kitty noget anstrengt, efter hun har fortalte ham en stor nyhed. Säsong 5. Del 16. Producerat år 2016.
03:50 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Los Angeles' berømte detektivklub inviterer Castle til byen for at assistere med opklaring af et mord på et af klubbens egne medlemmer, og selvom Castle er beæret, finder han snart ud af, at han skal gøre sig selv fortjent til opgaven ved at løse sagen før fuskeren Austin Elektra. Undervejs i efterforskningen finder Castle også spor fra sin egen bortførelse, der leder til et nyt dilemma, hvor Beckett på mystisk vis er indblandet. Säsong 8. Del 165. Producerat år 2016.
04:35 
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016. Da en elev på New Yorks politiakademi bliver slået ihjel, vender Beckett og hendes team tilbage til deres gamle uddannelsessted for at efterforske sagen. I mellemtiden kæmper Castle med en beslutning, der kan få vidtrækkende konsekvenser for ham og Beckett. Säsong 8. Del 166. Producerat år 2016.
05:35 (06:15)
Dawson's Creek
That Was Then. Professor Hetson beordrer Joey til at passe datteren Harley for at sikre, at hun laver sine lektier. Men Joey ender nærmere som parterapeut, da hun finder Harleys kæreste, der gemmer sig i huset. Opgaven bliver ikke lettere af, at kæresten tydeligt er interesseret i hende. Säsong 6. Del 120. Producerat år 2002.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se