Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:45 
Dawson's Creek
Amerikansk dramaserie. Admissions. Mens Joey er lykkelig for at blive optaget på et prestigefyldt universitet, får Dawson anderledes dårlige nyheder, da han modtager et skuffende afslag fra New York University. Joey får dog hurtigt armene ned igen, da hun opdager, at hun ikke har råd til det dyre universitetsophold. Heldigvis kommer Dawson til undsætning!. Säsong 4. Del 75. Producerat år 2001. Skådespelare: Mary Margaret Humes, Kerr Smith, John Wesley Shipp, Kevin Williamson, Nina Repeta, Katie Holmes, James Van Der Beek, Michelle Williams, Mary Beth Peil, Joshua Jackson.
07:35 
Dawson's Creek
Amerikansk dramaserie. Eastern Standard Time. Joey udnytter den årlige pjækkedag til at tage med Jen til New York. Joey er sikker på, at de skal besøge et college, men Jen har en anden og skjult dagsorden med udflugten. I mellemtiden tager Dawson og Gretchen på road trip – deres tur går dog heller ikke helt som forventet. Säsong 4. Del 76. Producerat år 2001. Skådespelare: Mary Margaret Humes, Kerr Smith, John Wesley Shipp, Kevin Williamson, Nina Repeta, Katie Holmes, James Van Der Beek, Michelle Williams, Mary Beth Peil, Joshua Jackson.
08:20 
Beverly Hills 90210
Amerikansk ungdomsserie. Radar Love. Brandon bakker kraftigt ud af forholdet til Lucinda og beslutter at tage væk et par dage for at få tid til at tænke sig om. Han beder Brenda om at forklare det for Cindy og Jim. Imens prøver Steve for Kellys skyld at være på vagt over for John Sears, som åbenbart vil lægge an på hvem som helst. Familien Walsh planlægger Thanksgiving, og Brenda inviterer Dylan til middag. Brandon ringer hjem fra San Francisco og siger, at han har mødt sin drømmepige fra fortiden. Säsong 4. Del 91. Producerat år 1993. Skådespelare: Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Carol Potter, James Eckhouse, Ian Ziering, Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Luke Perry.
09:10 
Beverly Hills 90210
Amerikansk ungdomsserie. Emily (a.k.a. The Pink Pearl). Brandon og Emily vågner op i hinandens arme i hendes lejlighed i San Francisco. De snakker fortroligt og venskabeligt, tydeligt forelskede i hinanden. Men hvornår vil Emily fortælle Brandon sin hemmelighed? Imens bliver Steve sat på prøve. For at blive optaget i det broderfællesskab, han så gerne vil være en del af, skal han optræde i dametøj for alle sine medstuderende. Säsong 4. Del 92. Producerat år 1993. Skådespelare: Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, Carol Potter, James Eckhouse, Ian Ziering, Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Luke Perry.
10:05 
Danish Dynamite
Zulus comedy-reportage-serie af komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang byder på et bredt persongalleri af danskerne anno 2012. Mød Casper Christensen som den temperamentsfulde stjernekok Jonas Zielinsky og Rasmus Botoft som sexologen, der vil have ”de gamle i gang med bolleriet” på et plejehjem. ”Kongerne af Næstved” planlægger en Charlie Chaplin-temafest, men det bliver ikke helt uden problemer. Følg også med i hvordan det går, når postbudet Torben Svensen, spillet af Magnus Millang, for første gang skal på date med en mand efter at have været sammen med en kvinde i 10 år. Producerat år 2012.
10:35 
Danish Dynamite
Zulus comedy-reportage-serie af komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang byder på et bredt persongalleri af danskerne anno 2012. Mød de to medlemmer af hipsterbandet Copenhay Hay Hays, der skal hype deres ny-indspillede video, og de to fitness-instruktører (Julie Zangenberg og Laura Christensen) og deres hotte træningsprogram ”Sex and the Zumba”. Følg også Jonas Schmidt som journalisten Kent Sommer, der er taget til Klampenborg i håb om at få et snap-shot af Kronprinsesse Mary. Producerat år 2012. Skådespelare: Laura Christensen, Julie Zangenberg, Tina Bilsbo Hjortshøj, Magnus Millang, Martin Høgsted, Jonas Schmidt.
11:10 
En fabulous familie
Plejebarnet Mikkel skal gå sit første show, og der er nerver på. Kim og Molly er allerede store navne på den danske drag-scene, og nu er tiden kommet til en international karriere. De skal lave et show i Manchester, men først skal de lige nå flyet. Det kan være svært nok i sig selv, når Molly i første omgang er forsvundet og siden får at vide, at hun ikke må forlade landet. Producerat år 2019.
11:45 
Kørelærerne
Loay starter endnu et guldhold op og overvejer at købe en bil til en million kroner. Loays elever skal desuden på manøvrebane, og det samme gælder for Jeanetts elever i Herning. I Brøndby hjælper Daniel eleven Oliver, der har mistet sit kørekort. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
12:20 
Kørelærerne
Daniel, der er gået på slankekur, har travlt og laver et ikke helt almindeligt jobopslag. Loays ene guldhold har første køretime, men trepunktsvendinger driller, og i Skanderborg følger Jeff den 17-årige Mette til køreprøve. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
12:55 
Family guy
death is a bitch. Familien Griffin får besøg af selveste Døden, da Peter faker sin død for at spare en stor hospitalsregning. Producerat år 1998.
13:25 
American dad
Amerikansk satirisk animationsserie. 1600 Candles. Roger fylder 1600 år, og familien har travlt med at forberede festen. Men alle glemmer den runde fødselsdag, da Steve pludselig kommer løbende ned af trappen med bukserne nede – han har fået et hår på!. Men Francine er ked af, at hendes søn er ved at blive voksen, og tyr til utraditionelle og meget ulovlige metoder for at holde ham i barndommen!. Säsong 4-5. Del 59. Producerat år 2008.
13:55 
American dad
Amerikansk satirisk animationsserie. The One that got Away. Roger er ved at slå sig alt for meget på flasken, og bedre bliver det ikke, da hans kreditkort bliver spærret, efter at han har købt en kasse whisky. Men Roger opdager, at det ikke kun er hans alkoholvaner, der sprænger budgettet: en hvis herre ved navn Sidney Huffman har købt en diamantring på Rogers kort. Det skulle han nok aldrig have gjort – det opfindsomme rumvæsen finder på en frygtelig hævn!. Säsong 4-5. Del 60. Producerat år 2008.
14:20 
American dad
Amerikansk satirisk animationsserie. One Little Word. Da Stans chef, Bullocks, forfremmer ham, bliver Stan lykkelig – og endnu bedre bliver det, da CIA-chefen inviterer familien Smith på skovtur. Men der stikker noget under: meningen er nemlig, at Stan på turen skal være med til at finde en kæreste til Bullocks, der siden konens kidnapning i Mellemøsten har været meget ensom. Mens de to mænd går på kæreste-jagt, bliver Francine sat til at passe Bullocks’ adoptiv-søn. Og det finder hun sig ikke i!. Säsong 4-5. Del 61. Producerat år 2008.
14:40 
American dad
Amerikansk satirisk animationsserie. Choosy Wives Choose Smith. Francine og Stan oplever deres værste krise nogensinde, da Francine ved et tilfælde opdager, at en gammel flamme ikke er død, sådan som hun troede. Stan tvinger hende til at vælge mellem ham selv og piloten, Travis. Alle Stans anstrengelser involverer både opsætning af overvågningsudstyr samt foregivelsen af at være udsat for et flystyrt. Men Francine er ikke sådan at narre!. Säsong 4-5. Del 62. Producerat år 2008.
15:10 
Sjit happens
Alle vennerne skal til bachelorfest hos Wilma. Ane har selvfølgelig Jung med, og Olau har taget en date med, hvilket bliver akavet for både Ane og Olau. Katrine og Emil flirter og prøver forgæves at finde et sted at være alene. Øland vil gerne give Wilma den bedste aften, men da Mads drikker sig alt for fuld og begynder at lægge an på Wilma, ender det i et slagsmål og en tur på hospitalet. Vennerne må finde ud af at lægge uvenskab og jalousi bag sig og stå sammen for at være der for Mads. Producerat år 2015. Skådespelare: Claes Quaade, Jonathan Harboe, Alt for fuld, Stephania Potalivo, Ruben Søltoft, Nikolaj Stokholm.
15:40 
Sjit happens
Dansk comedyserie. For at hjælpe sin veninde beslutter Mads sig for at gifte sig, så hun kan blive i landet. Vennerne mener, det er en idiotisk beslutning, og vil have Mads til at annullere ægteskabet. Emil og Katrine har indledt et forhold, men prøver at holde det hemmeligt for vennerne. Ane og Jung skal flytte sammen, og det betyder, at Olau kan flytte tilbage i kollektivet. Øland skal tabe sig og begynder til fitness med Mads, men i stedet for at tabe sig får han en ny ven. Producerat år 2017. Skådespelare: Jonathan Harboe, Roberta Hilarius Reichhardt, Mads bliver gift, Claes Quaade, Ruben Søltoft, Stephania Potalivo, Nikolaj Stokholm.
16:15 
Sjit happens
Ane og Jung er flyttet sammen og får set nye og mindre lækre sider af hinanden, som de begge lige skal vænne sig til. Emil og Katrine er begyndt på en juicekur, som særligt Emil finder svær at overholde. Mads har fået problemer med sin boligstøtte på grund af sit ægteskab og vil derfor skilles igen. Det går dog ikke helt efter planen, og i stedet for en skilsmisse får Mads følelser for Helena. Øland er max presset, fordi Wilma insisterer på at se hans lejlighed. Producerat år 2017. Skådespelare: Claes Quaade, Jonathan Harboe, Roberta Hilarius Reichhardt, Ruben Søltoft, Stephania Potalivo, Nikolaj Stokholm.
16:50 
Sjit happens
Mads er sikker på, at Jung er utro over for Ane, og Ane må derfor konfrontere Jung, hvilket bliver en meget pinlig situation for alle parter. Emil har fået sit livs bedste ide, og Mads skal hjælpe ham med at finde en investor. Katrine og Olau har de vildeste tømmermænd og går på en fuldstændig umulig pizzajagt, som ender med at blive helt utrolig dyr. Producerat år 2017. Skådespelare: Claes Quaade, Jonathan Harboe, Roberta Hilarius Reichhardt, Ruben Søltoft, Stephania Potalivo, Nikolaj Stokholm.
17:25 
Ricky Gervais Live - Science
Ricky Gervais er kongen af den engelske stand-up scene. Her kan du opleve ham i HMV Hammersmith Apollo, hvor han giver utallige prøver på sine skarpe oneliners og brillante evne til at få stor komik ud af de mindste ting. Producerat år 2009.
18:50 
Mick Øgendahl - fest
Fire år er gået, siden Mick turnerede Danmark rundt. Men alt godt kommer til den, der venter, og det lader til, at ventetiden har været værst for værten selv. Han står i hvert fald som en spændt flitsbue på scenen i dette show, som blander komedie og tragedie. Mick træder ud af sin 'comfort zone' og berører sin egen indlæggelse på psykiatrisk afdeling. Ytringsfriheden og især danskernes holdning til den bliver også vendt. Det bliver en 'FEST', så se med, når Mick Øgendahl tager den glade badehætte på og pjasker rundt i eget gadekær på distancen 100 meter fri. Producerat år 2016.
19:50 
Mick Øgendahl - fest
Fire år er gået, siden Mick turnerede Danmark rundt. Men alt godt kommer til den, der venter, og det lader til, at ventetiden har været værst for værten selv. Han står i hvert fald som en spændt flitsbue på scenen i dette show, som blander komedie og tragedie. Mick træder ud af sin 'comfort zone' og berører sin egen indlæggelse på psykiatrisk afdeling. Ytringsfriheden og især danskernes holdning til den bliver også vendt. Det bliver en 'FEST', så se med, når Mick Øgendahl tager den glade badehætte på og pjasker rundt i eget gadekær på distancen 100 meter fri. Producerat år 2016.
20:55 
Hobbitten: Femhæreslaget
Amerikansk /New Zealandsk eventyrfilm fra 2014. Hobbitten Bilbo Sækker og hans følge af dværge har erobret den store skat i Det Ensomme Bjerg. Men det har gjort dragen Smaug så vred, at den angriber de forsvarsløse mænd, kvinder og børn i Søby. Bilbo forsøger forgæves at stoppe ham, men må til sidst ty til dramatiske midler for at bringe ham til fornuft. Mens Smaug angriber Søby, indser troldmanden Gandalf, at også Saurons hær af orker er på vej mod bjerget. Nu må dværgene, menneskene og elverne kæmpe sammen i Femhæreslaget, for hver for sig har de ikke en chance. Kan de redde Midgård?. Producerat år 2014. Skådespelare: Evangeline Lilly, Orlando Bloom, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett, Ian McKellen, Martin Freeman, Luke Evans, Richard Armitage.
23:10 
Delivery man
Amerikansk komedie-drama fra 2013. Den tidligere sæddonor David Wozniak får sig noget af en overraskelse, da han opdager, at han ved en fejl er blevet far til 533 børn. 142 af dem er gået i retten, for at få hans identitet at vide. De er nu i starten af tyverne og vil i kontakt med ham. Han er fanget i et kedeligt liv med en kæreste, der er træt af ham, et dødsygt job og en familie, der knapt kan huske ham. Hvis han står frem og afslører sin identitet, og får en ny meget stor familie, vil det helt sikkert betyde forandring i hans liv. Det ønsker han – men 533 børn er lidt af en mundfuld. Producerat år 2013. Regissör: Ken Scott, Skådespelare: Cobie Smulders, Simon Delaney, Bobby Moynihan, Vince Vaughn, Chris Pratt.
00:55 
Kørelærerne
Loay starter endnu et guldhold op og overvejer at købe en bil til en million kroner. Loays elever skal desuden på manøvrebane, og det samme gælder for Jeanetts elever i Herning. I Brøndby hjælper Daniel eleven Oliver, der har mistet sit kørekort. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu. Producerat år 2018.
01:35 
Danish Dynamite
I Zulu-comedy-reportage-serien af komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang møder vi et bredt persongalleri af danskerne anno 2012. Glæd dig til at opleve Jimmy Jørgensen som scoreeksperten Erik Hansen, der underviser i ”Fissolofi”, og komikerduoen ”Grinebiderne”, der skal optræde i shoppingcentret Fisketorvet. Mød også grænsekontrolløren Anders Kolling spillet af Mick Øgendahl, der fortsætter sin jagt efter terrorister – nu med stikprøvekontrol. Producerat år 2012. Skådespelare: Mick Øgendahl, Tina Bilsbo Hjortshøj, Jimmy Jørgensen, Magnus Millang, Martin Høgsted.
02:05 
Danish Dynamite
Glæd dig til at møde Martin Botoft som sexologen Morten Humbolt, der brændende ønsker at forbedre danskernes sexliv. Du kan også stifte bekendtskab med halinspektør Ole Jensen, spillet af Uffe Rørbæk, der venter fint besøg i Skege Sportshal. Og så skal vi igen møde Kongerne af Næstved, Peter og Michael, der lancerer deres nye isbjørnecocktail ”Fitness Ice”. Producerat år 2011. Skådespelare: Martin Botoft, Tina Bilsbo Hjortshøj, Uffe Rørbæk, Magnus Millang, Martin Høgsted.
02:35 
Danish Dynamite
Komikerne Martin Høgsted og Magnus Millang byder på et bredt persongalleri af danskerne anno 2012: Hvordan mon det går postbuddet Torben Svensen (Magnus Millang), der for nylig er sprunget ud som homoseksuel, på hans ”mande-date” på Hotel Hilton? Mød også fitness-pigerne Vicki og Rikke aka Julie Zangenberg og Laura Christensen med deres træningsprogram ”Sex and the Zumba”, og følg med, når den hjemmeboende Jannik Strøm (Martin Høgsted) træner til at blive Danmarks næste action-helt. Producerat år 2012. Skådespelare: Laura Christensen, Jonas Schmidt, Tina Bilsbo Hjortshøj, Magnus Millang, Martin Høgsted, Julie Zangenberg.
03:10 
ZULU pausefisk
De nuttede søheste svinger sig i tangen, som aber svinger sig i lianer. Og vi elsker aber… og heste. Der er cuteness overload i denne episode, hvor du kan sænke blodtrykket ved at læne dig tilbage og se det rolige hverdagsliv, der udspiller sig under vandet. Og så må du selv bestemme, hvilke søhest du bedst kan lide. Producerat år 2019.
03:45 
Mit liv som plastichund
Kom med i den hemmelige verden af hundemennesker: kvinder og mænd, der udlever deres indre hund ved at iføre sig stramme silikone-, gummi- og læderhundedragter og opføre som de firbenede. Den noget usædvanlige hobby dyrkes af tusindvis af mennesker over hele verden, men de lever ofte et dobbeltliv præget af angst for at blive latterliggjort og mobbet. I denne dokumentar møder vi nogle af de britiske hundemennesker, som ærligt fortæller om deres kampe og sejre som hunde. Producerat år 2016.
04:45 
Det afgørende bevis
Lady in the Barrel. Da kriminalbetjenten Brian Parpan i 1999 blev kaldt ud til et hus i Nassau County I 1999, havde han ingen anelse om, hvad der ventede ham. I en tønde fandt han liget af en myrdet kvinde – og en adressebog, som havde været gennemvædet i mere end 30 år. Bogen var det eneste spor, men blækket i bogen var næsten forsvundet og dermed ulæseligt. Men via en kombination af godt gammeldags politiarbejde og den nyeste teknologi lykkedes det at genskabe skriften i bogen og dermed identificere den døde kvinde og finde gerningsmanden. Producerat år 2017.
05:35 (06:25)
Castle
Amerikansk krimiserie fra 2016 – sæsonafslutning. Castle og Beckett er klar til at konfrontere LokSat, men en uventet drejning sætter deres sag – og deres liv – i stor fare. Säsong 8. Del 22. Producerat år 2016. Skådespelare: Molly C, Seamus Dever, Toks Olagundoye, Quinn, Stana Katic, Nathan Fillion, Jon Huertas, Susan Sullivan.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se