Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:25 
New Girl
Helmet. Selvom Jess er glad for at være sammen med Sam, indrømmer hun overfor Cece, at hun har sexdrømme om Nick. Samtidig forsøger Schmidt at hjælpe Winston med at få en audition til katten Furguson, da de opdager, at Alys kæreste er berømt kæledyrstalentspejder. Säsong 5. Del 110. Producerat år 2016.
06:45 
New Girl
Road Trip. Da der bliver sat spørgsmålstegn ved Schmidts manddom foran Cece, kræver Schmidt, at drengene tager til Vegas for at holde en mandig polterabendweekend. Men turen tager en uventet drejning, og de ender på en øde bikerbar, hvor Schmidts nyfundne selvtillid for alvor bliver sat på prøve. Säsong 5. Del 111. Producerat år 2016.
07:15 
Beverly Hills 90210
Fertile Ground. Da Janet finder ud af, at barnepigen ikke er den uskyldighed, hun har udgivet sig for, bliver Steve tvunget til at afsløre sine egen fortid med den ombejlede Darby. Mats bror Patrick og hans kone Juliane er i byen. Det viser sig, at Patrick ikke kan få børn, og de spørger Matt, om han vil være surrogat-far til deres fremtidige barn, en idé Kelly absolut ikke bryder sig om. Gina får løfte om et job i tv-branchen, først skal hun imidlertid hjælpe tv-direktørens søn med at tabe sig. Hun har tre dage til projektet og tager frisk kampen op. Noah er stadig involveret med det kriminelle søskendepar Josie og Shane, og de prøver at overtale ham til at få Dylan til at betale Josies gæld på 90.000. Säsong 10. Del 279. Producerat år 1999.
08:05 
Beverly Hills 90210
The Final Proof. Noah er blevet kidnappet af Shane, og ifølge Shanes søster Josie, har han også truet med at kidnappe Steve og Janets baby. Shane kræver en million dollars i løsepenge af Dylan. Han har pengene, men vil han betale? Dr. Martin inviterer Gina på middag, men hun har ikke hørt fra ham siden jul, så hun tvivler på hans oprigtighed som far. Kelly og Matt skal være med i et quizshow på valentinsdag. Konkurrencen går ud på, hvor godt man egentlig kender sin kæreste. Men Kelly bliver syg i sidste øjeblik, så Donna træder til i hendes sted. Säsong 10. Del 280. Producerat år 1999.
08:55 
Beverly Hills 90210
Doc Martin. Dr. Martin falder om af et hjerteanfald og dør kort efter, at Gina har prøvet at forbedre hans fysiske form ved hård træning. Felice og Donna anklager hende for at være skyld i Dr. Martins død, og Gina søger derfor støtte hos Dylan. Sammen beslutter de, at de har fået nok af Beverly Hills, og planlægger at forlade byen for altid. Kelly får nyt job i et PR-firma, hvor hun meget imod sin vilje skal forberede en kampagne imod homoseksuelle studerendes rettigheder. Men hun har desperat brug for jobbet, for hendes og Matts økonomi skranter. Säsong 10. Del 281. Producerat år 1999.
09:40 
Beverly Hills 90210
Eddie Waitkus. Under et tv-indslag om en nødlanding i Los Angeles lufthavn, spotter Dylan og Steve, at en af passagerne ligner Dylans afdøde far, Jack, til forveksling. Dylan opsøger FBI-agenten Christine, som var kæreste med Jack, og forlanger at hun undersøger sagen. Janet lokker Donna til at gå på en date med en sød fyr, som hun mener passer perfekt til Donna. Men det bliver et kort møde - fordi Donna må tage affære, da en fuld Noah ødelægger deres aften. Säsong 10. Del 282. Producerat år 1999.
10:30 
Desperate Housewives
City on Fire. Intetanende om at voldsom brand vil bryde ud i lys lue senere samme aften, ser Tom og resten af bandet spændt frem til at skulle give koncert i klubben. Samtidig er sandhedens time oprundet for flere af de desperate kvinder - Katherine har en tilståelse at gøre over for Susan, Gabrielle får indsigt i Mrs. Hildebrands chokerende fortid, og Lynette erfarer, at Porter planlægger at stikke af sammen med Anne Schilling. Alle afsløringer blegner dog fuldstændig, da branden bryder ud. Säsong 5. Del 95. Producerat år 2008.
11:20 
Desperate Housewives
Me and My Town. Stadig i chok efter branden slikker Fairviews indbyggere deres sår. Hver har de deres bekymringer - Lynette og Tom frygter, at det er Porter, som står bag branden, og beslutter sig for at stå bag ham uanset hvad. Bree får spoleret sin nattero, da Orson er begyndt at snorke så frygteligt efter at have brækket næsen, og Gabrielles forfængelighed ser nye højder, da Carlos ovenpå hjernerystelsen får at vide, at han muligvis får synet igen. Noget, som får Gabrielle til at bekymre sig om, hvorvidt han vil bryde sig om det syn, der nu møder ham - en supermodel forvandlet til en hærget mor til to. Säsong 5. Del 96. Producerat år 2008.
12:10 
Desperate Housewives
A Vision's Just a Vision. Lynette tager Porter under sine beskyttende modervinger og går til ekstremerne i forsøget på at beskytte ham, efter at han er blevet arresteret for ildspåsættelse. I takt med at Carlos genvinder mere og mere af sit syn, går det op for ham, hvad Gabrielle har ofret for at få familien til at hænge sammen de sidste par år. I mellemtiden længes Bree efter at være mor med stort M over for Andrew, og er klar til at vise ham, at hun har accepteret ham for den, han er. Säsong 5. Del 97. Producerat år 2008.
13:00 
Desperate Housewives
Home is the Place. Bree møder Andrews kommende svigermor for første gang, men da deres forskelligheder ikke er til at tage fejl af, går der ikke længe, før de ryger i totterne på hinanden. Også Gabrielle og Carlos har deres diskussioner at se til, da Gabrielle kræver, han nu, hvor han kan se igen, tager et højere betalt job for at bidrage lidt mere til familiens opretholdelse. Mens Jackson er væk føler Susan sig noget så ensom og søger trøst hos Lee, som tvinger hende til at mærke efter, om hun nu også dybt inde elsker Jackson. Säsong 5. Del 98. Producerat år 2008.
13:50 
Glee
acafellas. Will afslører overfor sine forældre, at Terri er gravid, selvom de var blevet enige om at holde det hemmeligt, og Will får et faderligt råd om at samle mod til sig og forfølge sine drømme. Will danner efterfølgende et mandligt a capella band med studerende og et par lærere, som desværre gør, at han har mindre tid til sangkoret. Imens mener Rachel, at sangkoret har brug for professionel hjælp til koreografien, hvis de skal have en chance for at vinde over de regerende mestre. Og sangkoret bliver booket til et forældremøde, hvor sangeren Josh Groban også dukker op, men det er kun, hvis Will tager Sandy med i koret. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2009.
14:35 
Glee
preggers. Kurt, Tina og Brittany øver sig på et Beyonce-nummer i Kurts kælder, da de bliver afbrudt af Kurts far. I stedet for at sige sandheden forklarer pigerne at det er træningstøj, som Kurt har på, og at han spiller for skolens footballhold. Kurts far beder stolt om billetter til den næste kamp, så han kan se sin søn spille! Terri indrømmer overfor sin søster Kendra, at hun løj om at være gravid, og at hun vil fortælle Will sandheden, men Kendra mener, at den bedste løsning er hurtigst muligt at skaffe Terri en baby. I mellemtiden slår Sue og Sandy sig sammen om at stjæle Rachel fra sangkoret og få ødelagt Wills drøm en gang for alle. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2009.
15:25 
Ugly Betty
Granny Pants. Bettys ærkerival fra skoletiden, Kimmie Keegan (Lindsay Lohan), beder hende om hjælp til at skaffe sig et job på Mode, og Betty indvilliger modvilligt i at tage hende ind som sin assistent på Daniels foranledning. Noget, som Betty hurtigt fortryder - for Kimmies succes, ligesom i skoletiden, synes snart at overgå Bettys. Samtidig kaster Daniel sig ud på datingmarkedet via en matchmakingservice, men overraskes mildest talt af det såkaldte "perfekte partner". Säsong 3. Del 46. Producerat år 2008.
16:15 
Ugly Betty
Ugly Berry. Konkurrencen mellem Betty og hendes skolerival Kimmie (Lindsay Lohan) tilspidses, da Kimmie snart viser sit sande jeg, og bliver en lidt for stor plage for Betty og hendes arbejde. Samtidig ser Ignacio frem til at skulle stemme for første gang, og Wilhelmina planlægger at ansætte en ny økonom (Grant Bowler) i firmaet, som Daniel ikke just bryder sig om. Säsong 3. Del 47. Producerat år 2008.
17:05 
Baywatch
Living on the Fault Line - Part Two. Efter det voldsomme jordskælv redder Mitch Hobie og hjælper efterfølgende Matt med at dirigere en nyhedshelikopter frem til Jackie, hvis liv bogstaveligtalt hænger i en tynd tråd. Hobie og C.J. hjælper en hjemløs mand, der er fanget under den sammenfaldne mole, mens Stephanie og nogle af de andre reddere forsøger at redde Riley fra at drukne. Säsong 5. Del 90. Producerat år 1995.
17:50 
Baywatch
Aftershock. Hobie og Gayle vender tilbage til Los Angeles efter en sommer i Ohio, og Gayle har en overraskelse med til Mitch. Hun vil giftes igen og give deres ægteskab en chance til - for Hobies skyld. Alle er glade på deres vegne - undtagen Stephanie, der stadig har følelser for Mitch. I mellemtiden slås Logan og Matt om Carolines opmærksomhed. Säsong 5. Del 91. Producerat år 1995.
18:40 
Venner
The One with the Princess Leia Fantasy. Monica er ikke helt på toppen efter bruddet med Richard. Ross og Rachel taler om deres fantasier, og Ross røber, at han gør sig sine tanker om prinsesse Leia - og det kommer Rachel til at røbe for Phoebe og Monica. Janice og Chandler genoptager et gammelt bekendtskab, og det er Joey ikke helt tilfreds med. Säsong 3. Del 49. Producerat år 1997.
19:10 
Venner
The One where No One's Ready. Ross skal holde en vigtig tale på museet, og vennerne skal med for at høre ham snakke. Desværre er ingen på nær Ross selv klar til at tage af sted - og det gør ham mere og mere panikslagen. Monica hører en besked fra Richard. Hun tror, den er ny og svarer straks. Senere prøver hun at slette beskeden, men i kampens hede får hun gjort det hele meget værre. Säsong 3. Del 50. Producerat år 1997.
19:40 
Nørgaards netfix
Se nettet i et nyt lys med Martin Nørgaard i programmer, som præsenterer de dummeste klip, de sjoveste parodier og skarpeste pointer på alt, hvad internettet har haft at byde på fra dårlig porno til sløje Facebook-kommentarer. Producerat år 2015.
20:10 
Nørgaards netfix
Martin Nørgaard opdaterer dig på alt det du måske er gået glip af på nettet den seneste uge . Youtube kommentarer, nationen, spoofs og svar på tiltale. Producerat år 2015.
20:40 
Hot Pursuit
Amerikansk action-komedie fra 2015. Den tilknappede og meget dedikerede betjent Cooper får til opgave at beskytte den sexede gangsterkone Daniella Riva, som skal vidne mod en narkobaron. Cooper er umiddelbart glad for den simple opgave, da det giver hende mulighed for at komme lidt ud af kontoret, men da hun møder det rapkæftede colombianske vidne, fortryder hun. Snart er de to meget forskellige kvinder på vej gennem Texas med både korrupte politifolk og morderiske gangstere i hælene. Nu går det op for de to kvinder, at de er nødt til at arbejde sammen, hvis de skal overleve turen. Producerat år 2015.
22:15 
Imod alle odds - Danmarks største e-stjerne
23:40 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med Rosa Kildahl fea 'Vild med dans' vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Rosa lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
00:15 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med skuespiller og musiker Martin Brygmann vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Martin lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2018.
00:45 
Sjov med sex
Se med, når Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. Intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Det kan hovedpersonerne i dages afsnit godt stå inde for. Nicholas Kawamura fortæller nemlig sin gode ven om sit forhold til kropslugte og sex, mens Pelle Peter Jensen kan bidrage med en historier om en situation, som mange mænd vil misunde ham: Trekanter. Producerat år 2014.
01:20 
Sjov med sex
Se med, når Jonathan Harboe og Cecilie Lassen fortæller deres pinligste sexhistorier til hinanden - uden filter eller forbehold, men med en ordentlig portion humor. For intet sex er så dårligt, at det ikke er en god historie. Skuespilleren Jonathan Harboe kommer på en ret svær opgave, når han skal fortælle den smukke balletdanserinde, Cecilie Lassen, om dengang han over flere omgange prøvede at komme i bukserne på en pige, som ikke var helt med på idéen. Cecilie kvitterer med at fortælle om hvorfor man ikke skal drikke en flaske Jack Daniels og få lyst til at lave en trekant på samme tid. Producerat år 2014.
01:55 
SOS på havet
I den irske by Castletownbere er besætningen på vej ud til en sejlsportsmand, der har mistet sin mast, og som driver magtesløst rundt i ti meter bølger 45 mil fra kysten. I den engelske by Minehead er en kvinde forsvundet fra en klippevandring, og efter 17 timer tilkaldes RNLI-besætningen til at søge langs kysten. Säsong 2. Producerat år 2017.
03:00 
SOS på havet
I Bangor i Nordirland tager holdet ud for at finde to teenagesurfere, som er blæst væk fra kysten i retning af en faretruende sejlrende. I Tenby i Wales er en hund faldet i vandet fra en klippe og i North Norfolk på Englands østkyst vækkes dårlige minder, da tre unge søstre falder i vandet. Säsong 2. Producerat år 2017.
04:10 
The Good Wife
End. Juryens dom over Peter nærmer sig med hastige skridt, men hele holdet forsøger alligevel at finde nye beviser, der kan udsætte sagen. Samtidig står Alicia overfor det svære valg mellem at blive hos Peter eller få en ny start sammen med Jason, og i sin søgen efter svar dukker en gammel ven pludselig op. Säsong 7. Del 90. Producerat år 2015.
05:30 (06:05)
Dybvaaaaad
Tobias Dybvad har endnu engang finkæmmet tv-programmerne for dig og fundet de største tåbeligheder og sjoveste klip. De præsenteres som altid med en god portion humor, parodier og sarkasme. Denne gang fra København. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se