Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Zulu
TV2 Zulu
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Dawson's Creek
Catch-22. Eddie inviterer Joey med på backpacker-tur gennem Europa, inden de går hver deres veje på college. På trods af en umiddelbar skepsis ender Joey med at takke ja - bare for at finde en farvelseddel fra Eddie. I mellemtiden står Pacey i problemer til halsen, da Sadia først forlader ham, og han efterfølgende slår sin chef Rinaldi i ansigtet og bliver fyret. Säsong 6. Del 124. Producerat år 2002.
06:55 
Dawson's Creek
Goodbye, Yellow Brick Road. Pacey, der nu står uden job og penge på bankbogen, vender tilbage til Capeside. Dawson tilbyder ham at være producer på sin nye film, og Pacey takker ja. Han kan dog ikke få sig selv til at sige, at han har mistet alle Dawsons penge på håbløse aktieinvesteringer. Joey vender også tilbage til Capeside, hvor hun ender i et skænderi med Dawson, da snakken falder på deres turbulente fortid sammen. Säsong 6. Del 125. Producerat år 2002.
07:45 
Beverly Hills 90210
Mother's Day. Kelly er bange for, at hun er gravid. Også Clare og Steve har deres problemer. Clare er deprimeret på grund af mors dag, og Steve gør, hvad han kan for at hjælpe. Men lige meget hvad han siger og gør, er det ikke det rigtige. Samtidig undersøger Valerie mulighederne for at investere sine penge - gennem Kellys fars firma. Säsong 7. Del 203. Producerat år 1997.
08:35 
Beverly Hills 90210
Senior Week. Brandon henter Kelly for at tage hende til lægen, så de kan få undersøgt, om hun er gravid eller ej. Samtidig nærmer de sidste eksaminer sig. Det medfører både en del nervøsitet over, hvordan det kommer til at gå - og over, hvad fremtiden vil bringe. Den eneste, der er fuld af fortrøstning, er Steve. Men har han mon grund til det?. Säsong 7. Del 204. Producerat år 1997.
09:25 
Beverly Hills 90210
Graduation Day - Part One. Brandon er mistænksom over, hvorfor Valerie har villet investere alle sine penge gennem Bill Taylors firma. Kelly kan ikke forstå, hvorfor Brandon finder sig i Valeries opførsel - Kelly selv kan ikke få hende hurtigt nok ud af huset. Skoleafslutningen nærmer sig, og dermed rykker Donna og Davids planer om at flytte sammen tættere på, og Donna tager en seriøs beslutning. Fortsættes i morgen. Säsong 7. Del 205. Producerat år 1997.
10:10 
Beverly Hills 90210
Graduation Day - Part Two. Brandon har sat sig for at hjælpe Valerie, om det så skal koste ham årsafslutningen. Denne prioritering er Kelly ikke helt enig i, og hendes humør bliver ikke ligefrem bedre af, at hendes far er i byen. Samtidig finder David Donnas opførsel mere og mere besynderlig - men han ved jo heller ikke, hvilke planer hun har for dem. Også Clare lægger sine egne planer - som rummer en stor overraskelse for Steve. Säsong 7. Del 206. Producerat år 1997.
11:05 
New Girl
Ready. Da Jess annoncerer, at hun er klar til at date igen, opfordrer Schmidt hende til at give hendes træningsmakker en chance. Säsong 6. Del 122. Producerat år 2016.
11:30 
New Girl
Last Thanksgiving. Jess og vennerne er fast besluttet på at lave den bedste Thanksgiving nogensinde, men alt falder til jorden, da Robby dukker uanmeldt op, og Schmidts far ankommer med et knust hjerte. Säsong 6. Del 123. Producerat år 2016.
11:50 
Desperate Housewives
Remember - Part 2. Gabrielles mistanke om, at Carlos har en affære med Xiao Mei, bliver bestyrket, da hun finder et par af den kinesiske piges iturevne trusser i vasketøjskurven. Mike har købt en ring til Susan, og han påtænker at fri, men da Karl køber et nyt hus til Susan, og hun siger ja tak, begynder Mike forståeligt nok at få kolde fødder. Lynette prøver at komme sig over nyheden om, at Tom har en 11-årig datter, som er resultatet af en engangsaffære - og så dukker pigens mor dukker op og kræver et stort beløb i børnepenge. Endelig lykkes det Bree at stikke af fra sindssygehospitalet, så hun kan advare Danielle om, at Matthew er morder!. Säsong 2. Del 47. Producerat år 2005.
12:40 
Desperate Housewives
Listen To The Rain Of The Roof. Seks måneder er gået, siden Mike blev kørt over, og han ligger stadig i koma. Susan besøger ham hver dag på hospitalet i håb om, at han snart vågner op. Imens hun venter, møder hun den yderst tiltalende Ian, som inviterer hende på en date. Brees forhold til den karismatiske og kontrollerede tandlæge Orson (Kyle MacLachlan) udvikler sig med lynets hast, og hun siger ja, da han overraskende frier til hende. Det er ved at gå op for Lynette, at Nora, moderen til Toms 11-årige datter Kayla er kommet for at blive, og at hun bliver nødt til at kæmpe med alle midler for at holde sammen på sin familie. Også hos Gabrielle og Carlos er der lagt op til konfrontation. Säsong 3. Del 48. Producerat år 2006.
13:30 
Ugly Betty
Queens for a Day. Den eftertragtede og berømte fotograf Vincent Bianchi har svoret aldrig at arbejde for magasiner igen. For Betty er intet umuligt, så hun bruger sin specielle charme til at overtale Bianchi, der er opvokset i samme kvarter. Bianchi insisterer på at møde Betty på én af byens fineste restauranter, og Betty beslutter sig for at få foretaget en alt anden end problemfri skønhedsforvandling. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2006.
14:15 
Ugly Betty
Swag. Christinas udbytterige lotteri med Modes tøjkollektion og accessories skaber kaos mellem kontorets stilhungrende medarbejdere. Midt i virvaret ordner Betty regnskabet for Daniels udgiftskonto, men en kvittering på 20. 000 dollars bliver afvist, så regnskabsafdelingen lukker for Daniels kreditkort, hvilket gør det umuligt for ham at invitere den vigtige japanske designer Oshi ud til middag. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2006.
15:05 
Baywatch
Rookie of the Year. Summer og Matt står over for udmattende udfordringer både på det personlige og fysiske plan i livredder-træningslejren. Og CJ og Stephanie bliver nødt til at dele en lejlighed. . Säsong 3. Del 4 av 22. Producerat år 1993.
15:55 
Baywatch
Pier Pressure. Hobie og Summer kommer i vanskeligheder, da de er splittede mellem at gøre det rigtige og give efter for socialt pres. Et pres, der viser sig at være lidt for farligt. . Säsong 3. Del 5 av 22. Producerat år 1993.
16:45 
Dybvaaaaad!
Denne gang står Vejle for skud på 'Dybvaaaaad's Danmarkstur. Tobias Dybvad viser klip fra tv og giver kendisser og realitystjerner tørt på, når han vender vrangen ud på tv- og kendisverdenen. Producerat år 2014.
17:15 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-tourbussen er nået til Odense, hvor der endnu en gang kigges dybt i flasken af tvivlsomme tv-koncepter og fjogede bemærkninger, som vi har set det på tv-skærmen. Producerat år 2014.
17:50 
Modern Family
Heart Broken. Phil og Claires romantiske valentinsdags-rollespil ender så galt, at Claire må en tur på skadestuen. Gloria og Jay prøver også på at være romantiske, men de bliver hele tiden afbrudt af børnene - og det driver Gloria til vanvid. Og Cam og Mitchell holder så voldsom en fest, at de vågner dagen efter med store tømmermænd og prøver at finde ud af, hvorfor Dylan nu er flyttet ind hos dem. Säsong 4. Del 87. Producerat år 2012.
18:15 
Modern Family
Bad Hair Day. Claire tager alene til en college reunion, hvor hun møder en professor, hun har dated. Det tilfældige møde er ikke så slemt, men det bliver hurtigt akavet, da Phil dukker uventet op. Mitchell og Cameron babysitter for Gloria, men Cameron kommer til at give babyen en grim klipning, og ingen af dem tør at fortælle Gloria det. Säsong 4. Del 88. Producerat år 2012.
18:45 
Venner
The One with the Sonogram at the End. Ross bliver noget overrasket, da han eks-kone, Carol, fortæller, at hun er gravid - med hans barn. Carol vil gerne have Ross med til en scanning, men da hendes kæreste, Susan, også dukker op, føler Ross sig på usikker grund. Hvordan skal de for eksempel blive enige om barnets efternavn? Og kan Ross klare to mødre på én gang? Monica står på pinde, fordi hendes kritiske forældre kommer på besøg. Og Rachel opsøger sin forlovede, som hun tror er sønderknust, for at levere sin ring tilbage. Säsong 1. Del 2. Producerat år 1994.
19:15 
Venner
The One with the Thumb. Monica bliver lykkelig, da vennerne tager godt imod hendes nye kæreste. Men de er faktisk så vilde med kæresten, at de også er sammen med ham, når Monica ikke er der. Chandler, der kvittede smøgerne for tre år siden, falder i igen. Vennerne, der dengang måtte finde sig i hans nikotinhunger, bliver vrede over, han har genoptaget dén vane. Måske kan følsomme Phoebe, der bliver tilsmilet af et usædvanligt held, blive hans redning?. Säsong 1. Del 3. Producerat år 1994.
19:45 
Modern Family
Red Alert. Lily når en kvindelig milepæl, som Cam og Mitch overhovedet ikke er forberedt på, og de må derfor tilkalde forstærkning. Säsong 10. Del 16. Producerat år 2018.
20:10 
Modern Family
Wild, The. Phil, Mitch og Cam tager med Jay på hans årlige vandretur for at lede efter en skaldet ørn, og undervejs må flere af dem, se deres værste frygt i øjnene. Imens forbereder Gloria, Claire, Alex og Haley børneværelset til Haleys tvillinger. Säsong 10. Del 17. Producerat år 2018.
20:40 
Bossen og bumsen
Amerikansk komedie fra 1983. For at få afgjort hvorvidt det er arv eller miljø, der skaber en god forretningsmand, indgår de to ældre rigmænd Randolph og Mortimer (Ralph Bellamy og Don Ameche) et væddemål. De fyrer deres aristokratiske direktør Louis Winthorpe III (Dan Aykroyd) - og ansætter i hans sted den hjemløse bums Billy Ray Valentine (Eddie Murphy)! Billy er en hurtigsnakkende plattenslager, der selvfølgelig er lykkelig for sin bratte opstigning fra rendestenen til samfundets top, men da han opdager baggrunden for sit nye liv, føler han sig manipuleret med. Nu opsøger han Louis og sammen planlægger de hævn. Producerat år 1983.
22:40 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen har set masser af tv for din skyld og kan nu præsentere sjette sæson af det populære stand-up-show. Intet eller ingen er helligt, så alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kan risikere at komme under kærlig behandling af Tobias Dybvad. Producerat år 2015.
23:10 
Dybvaaaaad!
'Dybvaaaaad'-redaktionen er tilbage med syvende sæson, og denne gang tager de på tour i hele kongeriet. De begynder i landsbyen, der ikke ville dø, Ørsted. Glæd dig til endnu en sæson, hvor intet er helligt, og hvor alle tv-personligheder, realitystjerner og tv-koncepter kommer under kærlig behandling, når de bliver til de sjoveste jokes på tv. Säsong 7. Producerat år 2016.
23:40 
Lost
Amerikansk dramaserie fra 2004. Homecoming. Claire er tilbage i lejren, men husker intet ud over flystyrtet. Jack og Locke lægger en plan mod Ethan, da han truer med at dræbe de andre overlevende en for en. Säsong 1. Del 15. Producerat år 2004.
00:30 
Natholdet
Der er masser at le af, når Anders Breinholt i selskab med komikeren Melvin Kakooza vender blikket mod absurditeter og morsomheder, der er gravet frem af redaktionen eller fundet via tip fra seerne. Der er også garanti for gode grin, når Anders og Melvin lukker dagen af med faste indslag som 'Ananas i egen juice' eller 'Som man siger'. Hele herligheden sker i studiet foran et veloplagt publikum. Producerat år 2019.
01:05 
Vild med comedy 2 - Laura Bach
Så er det Laura Bach, skuespiller og bl.a. kendt fra "Den som dræber", der kaster sig ud på dybt vand og forsøger sig som stand-up-komiker - godt hjulpet på vej af komikeren Uffe Holm. Med kun fem dages forberedelse debuterer Laura foran et live-publikum på Danmarks største comedy klub, Comedy Zoo, i København. Se med, når Laura forsøger sig som hardcore fodboldfan, og få også svaret på, hvordan man sjovest omtaler kvindens nedre regioner på scenen. I denne uge er "Vild med comedy" med Frederik Fetterlein, Laura Bach, Kira Eggers og Tomas Villum. Producerat år 2012.
01:35 
Elementary
High Heat. Holmes og Watson efterforsker mordet på en mand, som Holmes anser for at være en af New York's værste privatdetektiver. Holmes skumler over også at være blevet slået i gulvet af Shinwell, så han beslutter sig for at lukke sin vrede ud ved at optrevle en lokal organisation af privatdetektiver. Säsong 5. Del 19. Producerat år 2016.
02:25 
Elementary
The Art of Sleights and Deception. Holmes og Watson bliver involveret i mord og magi, da de efterforsker, hvordan en tryllekunstner kunne dø midt i udførelsen af et klassisk stunt. Watson mistænker, at Bell er målet for sin kærestes eksmand, efter at en falsk beskyldning efterlader ham midt i en sag om interne affærer. Säsong 5. Del 20. Producerat år 2016.
03:15 
Bossen og bumsen
Amerikansk komedie fra 1983. For at få afgjort hvorvidt det er arv eller miljø, der skaber en god forretningsmand, indgår de to ældre rigmænd Randolph og Mortimer (Ralph Bellamy og Don Ameche) et væddemål. De fyrer deres aristokratiske direktør Louis Winthorpe III (Dan Aykroyd) - og ansætter i hans sted den hjemløse bums Billy Ray Valentine (Eddie Murphy)! Billy er en hurtigsnakkende plattenslager, der selvfølgelig er lykkelig for sin bratte opstigning fra rendestenen til samfundets top, men da han opdager baggrunden for sit nye liv, føler han sig manipuleret med. Nu opsøger han Louis og sammen planlægger de hævn. Producerat år 1983.
05:35 (06:05)
Animal Airport
Sharon skal finde og tilbageholde en hund, som muligvis har rabies, men finder i stedet hundens rasende ejere. To velavlede væddere, som er fløjet ind fra New Zealand, giver dyrepasserne en løbetur. Og efter to år er tiden inde for lemurerne til at finde sig et nyt hjem - men centrets nuttede beboere har ikke tænkt sig at flytte frivilligt. Säsong 1. Producerat år 2012.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se