Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Caribbean Life [Repris]
Finding Peace on St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 4. Producerat år 2018.
06:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Hamptons Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2015.
06:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Downtown Dream Home. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 30/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2015.
07:15 
Tiny House Hunters [Repris]
Tiny Home in Mom's Backyard. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2015.
07:35 
Tiny House Hunters
Fresh Start, Tiny Space. Boligkøbere over hele landet jager efter bittesmå huse, der passer til deres livsstil. De ser flere boliger under 55 kvm, før de beslutter sig for, om de er klar til at tage del i bevægelsen omkring at bo småt. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2015.
08:00 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2014.
08:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
New Clients in the Countryside. Mina og Karen rejser ud af byen for at renovere et hus. Det er et stort hus, men det føles trangt, og køberne vil gerne have, at det skal blive mere åbent. Klarer de opgaven? Og er køberne tilfredse?. 01/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2016.
09:50 
Caribbean Life [Repris]
Taking Care of Business in Grand Cayman. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 13/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2018.
10:20 
Caribbean Life [Repris]
New York City to Grand Cayman. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 13/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 6. Producerat år 2018.
10:55 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 22/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 2. Producerat år 2014.
12:05 
Beethoven
Familien Newton tæller hele fem personer, men de synes alligevel, at der mangler noget. Så da de møder den søde lille Sankt Bernhards hvalp Beethoven, vælger de at adoptere ham. Beethoven begynder dog snart at skyde i vejret og familiefaren George indser lige så stille, at han står tilbage med 90 kg ren kærlighed, savl og unoder. Men familien Newton er ikke de eneste, der er ude efter Beethoven, for den onde dyrlæge Varnick har udset sig den helt specielle hund til en række grusomme eksperimenter. Producerat år 1992. Regissör: Brian Levant, Skådespelare: Dean Jones, Nicholle Tom, Christopher Castile, Charles Grodin, Bonnie Hunt.
13:55 
Say Yes to the Dress [Repris]
Hollywood Meets Bollywood. Bruden Stephanie prøver at gøre sine forældre, som altid skændes, tilfredse. En tidligere skønhedsdronning vil have en kjole, der udstråler Hollywood-møder-Bollywood. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 6. Producerat år 2020.
15:00 
Bare Elvira [Repris]
Elvira har fået en mail, som hun er ultraspændt på at fortælle Katarina om. Elvira er nemlig blevet nomineret til ’Årets kvindelige realitydeltager’ og hun vil have sin mor med til showet, men Katarina er slet ikke begejstret for ideen. Elvira er endnu engang endt i en shitstorm, men hun tager i den grad til genmæle og ender med at få en journalist til at græde og undskylde. Og så er tiden kommet, hvor Elvira tager til Dubai for at kigge på lejligheder. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 9.
15:35 
Bare Elvira [Repris]
Elviras lejlighedskøb i Dubai falder igennem, men selvom hun er irritereret, giver hun ikke op, for beslutningen er taget: Elvira vil flytte til Dubai!. Hun har nemlig også fået en kæreste dernede, og mens hun er på den lyserøde sky, har hun slet ikke lyst til at tage hjem til Danmark. Men der er ingen vej udenom, og hjemme kaster hun sig ud et nyt tiltag i virksomheden. Nu skal hun nemlig også sælge makeup. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10.
16:10 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee og Mathilde skal bruge deres stemmer på en helt ny måde, og det skal de på det store lærred. Her kommer det tydeligt frem, hvilken forskel der er på parret, når de skal performe. Derudover er Remee ved at få flere afgørende detaljer på plads til nogen af sine mange projekter. Og så har Remee og Kenya en overraskelse i ærmet til deres elskede mor og kæreste. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2020.
16:50 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee, Mathilde og Kenya har besluttet sig for at tage en familiedag i Tivoli. Dagen byder på mange oplevelser og forlystelser i den gamle have, der har første åbningsdag efter en lang karantæne. Og selv efter flere år uden ’X Factor’, skal Remee forholde sig til, at folk han møder, savner ham i programmet. Tiden er også kommet til at gå i musikstudiet, og Remee går i gang med at skrive en sang til en af sine nærmeste. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 15. Producerat år 2020.
17:20 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee tager en tur i kirke og får renset ud til sang og musik, og imens tager Mathilde og Kenya en dag ved poolen, hvor de også får snakket om livets store spørgsmål. Og hverdagen melder sig, hvor Mathilde har travlt med at gøre klar til en ny, stor begivenhed i karrieren, mens Kenya er med Remee på kontoret og kigge til det nye musikstudie. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 16. Producerat år 2020.
17:55 
Remee & Mathilde [Repris]
Det er tid til at offentliggøre Mathildes første tøjkollektion, men først skal hun have taget de vigtige kollektionsbilleder, og i kaos af tøjskift, mister hun en vigtig ejendel. Imens Mathilde leder videre, får Remee en ny ting til kontoret, så han rigtig kan slappe af. På dagen for den store launch krakelerer lykken, da Mathilde bliver slået ud af kritik på de sociale medier. Men Remee og Mathilde kommer sammen ud af krisen og dagen ender med en glædelig overraskelse. 18/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 17. Producerat år 2020.
18:20 
Beethoven 2
Alles yndlingshund er tilbage, når Beethoven byder velkommen til nye eventyr. Da han møder den kvindelige Sank Bernhard Missy, er der dømt kærlighed ved første blik og snart kan Beethoven kalde sig far til et kuld af fantastiske hvalpe. Desværre bliver familien hurtigt adskilt af Missys ondskabsfulde ejer, Regina, der bruger hende som en brik i sin grimme skilsmisse. Vil Missy, Beethoven og deres hvalpe blive genforenet?. Producerat år 1993. Regissör: Rod Daniel, Skådespelare: Bonnie Hunt, Chris Penn, Charles Grodin.
20:00 
Safe Haven
Den unge kvinde Katie søger en nat tilflugt i havnebyen Southport i North Carolina. I begyndelsen er hun ikke meget for at omgås de lokale, men efterhånden tør hun op. Hun får et nært venskab med sin nabo og indleder et forhold til den søde enkemand, Alex, som har ligeså søde børn. Men en mørk sky truer deres lykke, da Katies dunkle fortid kommer op til overfladen. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: David Lyons, Julianne Hough, Cobie Smulders, Josh Duhamel.
22:35 
Ex on the Beach - Danmark
Casper og Nicolai vender tilbage til villaen med to nye piger og skal samtidig have dårlige nyheder at vide. Men nye piger betyder nye muligheder, og det er især Casper glad for. Men så skal der også træffes nogle valg. Drengene har forberedt en overraskelse til pigerne, og så er Mads i sit mest romantiske hjørne. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2021.
23:40 
Hvor ondskab bor [Repris]
He Pretends to Be Human. Da Kelly Pletcher hørte, hvad hendes tidligere mand Wayne Adam Ford bar i lommen, mens hun overgav sig til politiet, blev hun forfærdet og væmmet - men ikke overrasket. Den virkelige overraskelse var, at hun formåede at flygte, før hun blev et af hans ofre. 19/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 5.
00:55 
Hvor ondskab bor
What If He Was Innocent?. Nogle mener, at Cameron Todd Willingham blev fejlagtigt dømt, og retten dræbte en uskyldig mand. Men Stacy Kuykendall kendte Todd bedre end nogen anden, og hun er overbevist om, at han var et monster, der var skyldig og fortjente at dø. Säsong 6. Del 6.
02:05 
Min nabo er morder [Repris]
Fallen star. Da Starr Harris bliver fundet myrdet i skoven bag hendes eget hjem, skjuler træerne mere end blot morderens identitet. Men politiet opdager dog alligevel hurtigt et afgørende spor. 15/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2012.
03:10 
En blodig affære [Repris]
Skeletons in the Closet. Faviell og Charles Martinez er dødsdømt fra det øjeblik, de ser hinanden første gang. Vandrende øjne leder de elskende på en forræderisk sti. Shaun og Trisha Stemple lever et harmonisk liv, indtil Shaun møder en ung tjener, som vender op og ned på familieidyllen. 13/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2013.
04:20 
Dødssynder [Repris]
Good Boys Gone Very Bad. To brøde har et svagt punkt for knive. En dag tager de et mobberi til næste niveau, da de går imod deres nabo Jennifer Parks. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 7.
05:20 (05:45)
Caribbean Life [Repris]
Taking Care of Business in Grand Cayman. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien. Her forsøger de at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/09 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 10. Del 5. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå