Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Cake Boss
Gems, Geodes And Cake Boss Junior. Buddy Valastro er en af de mest succesrige og kendte kagemagere. Han skaber unikke kager til kunderne og drømmer om at gøre Carlo's Bake Shop til et kendt navn. Säsong 8. Del 19. Producerat år 2015.
06:40 
Mexico Life [Repris]
Back to Calm in La Ribera. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 31/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 27. Producerat år 2016.
07:05 
Mexico Life
Getting Out of a Comfort Zone in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 3. Del 28. Producerat år 2016.
07:30 
Renovating Mississippi [Repris]
Everybody Wants a Porch. Et par flytter fra Arizona til Mississippi i en søgen efter en mere langsommelig livsstil og et historisk Sydstats-hjem. 31/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2018.
08:20 
Renovating Mississippi [Repris]
Small Town Life Awaits. Et canadisk par leder efter en feriebolig, som de håber, de en dag kan brug som pensionistbolig. 01/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
09:25 
Caribbean Life [Repris]
Finding a Forever Home in St. John. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 16/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2015.
09:55 
Caribbean Life [Repris]
Returning to My Roots on St. Maarten. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 19/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2015.
10:30 
Property Brothers [Repris]
Katherine & Jordan. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2012.
11:40 
De unge mødre [Repris]
Nanna tager på forkælelsestur sammen med sin veninde. Dagen består af spa og botox, mens Louise nyder livet som mor til tre og Martinna tager ud for at kigge på møbler sammen med sin søster Melanie. Det ser ud til, at huset endelig er ved at være færdigt. Sonny holder fødselsdag for Melia, fordi hun var hos sin mor på hendes rigtige fødselsdag. 05/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 24. Del 9.
12:45 
De unge mødre [Repris]
Camilla skal endelig opereres. Det løse maveskind skal væk, så hun rigtig kan nyde, at hun har smidt 76 kg. Amandhas liv har taget en drejning, efter hun er blevet mere spirituel. Martinna er lykkelig over, at hun endelig flyttet ind i sit nye bofællesskab, mens Belinda sætter alt ind på at blive insemineret i håbet om at få en lillebror eller -søster til Catalina. 06/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 24. Del 10.
13:50 
I kærlighed og modgang
Anna Brady har været kærester med Jeremy i fire år, og der er stadig ikke landet en forlovelsesring på hendes finger. Hun beslutter sig derfor for at tage sagen i egen hånd. Inspireret af en irsk tradition, hvor kvinder frier på skuddag, rejser hun til Dublin for at stille det store spørgsmål. Det går dog ikke helt som planlagt, og Anna lander i den forkerte ende af Irland, hvor hun må søge hjælp fra den irske Declan, så hun kan nå det perfekte frieri i tide. Regissör: Anand Tucker, Skådespelare: Matthew Goode, Adam Scott, Amy Adams.
16:05 
Wedding Of Dreams
Det er nu et år siden, at den erfarne sangerinde, Debbie, lavede sit sidste kæmpe musikhit. Nu har hun trukket sig tilbage til en lille by, hvor hun har fundet den ægte kærlighed – og lagt musikkarrieren på hylden, til fordel for at undervise børn i musik. Men da hendes manager begynder at trække hende tilbage i rampelyset, for at fejre 20 års jubilæum for hendes første single, skal Debbie beslutte sig for, hvad der kommer først – musik eller kærlighed?. Producerat år 2018. Regissör: Pat Williams, Skådespelare: Robert Gant, Pascale Hutton, Debbie Gibson.
18:00 
Et sikkert hit
Popstjernen Alex Fletcher forsøger at leve højt på sine efterhånden godt gennemtærskede 80'er-hits ved at give optrædener til forlystelsesparker og lignende. Derfor springer han på, da han får muligheden for at lave et nummer med teenage-idolet Cora Corman. Hårdt presset får Alex hjælp af planteeksperten Sophie Fischer, der viser sig at være noget af en ordsnedker. De to får snart et godt øje til hinanden, men spørgsmålet er om Alex kan charme sig til et sikkert hit?. Producerat år 2007. Regissör: Marc Lawrence, Skådespelare: Drew Barrymore, Brad Garrett, Hugh Grant.
20:00 
Lyset i havet
Fyrpasseren Tom Sherbourne og den livsglade Isabel bor på en afsides og barsk ø ud for Australiens kyst. De lever i et lykkeligt ægteskab, men da Isabel finder ud af, at hun ikke kan få børn, bliver der vendt op og ned på deres lyse dage. En dag skyller en drivende redningsbåd op på stranden, og i båden er der er en lille grædende baby. Isabel ser det som et mirakel, og Tom indvilliger modvilligt i, at de kan beholde barnet som deres eget. Som årene går bliver sandheden om barnet tungere at bære, særligt for Tom, der kender til barnets rigtige mor inde på fastlandet. Producerat år 2016. Regissör: Derek Cianfrance, Skådespelare: Bryan Brown, Rachel Weisz, Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weixz.
23:00 
Harvest Moon
Da hendes familie går konkurs, rejser den privilegerede bypige Jen Stone til landet. Hendes far ejer nemlig en græskar farm, som han købte som en investering. Det går ikke godt for farmen, og Jen besøger den, i et håb om at fikse den, og få familiens økonomi tilbage på skinner. Her møder hun gårdens lækre bestyrer, Brett, som ikke er vild med Jen’s planer. Producerat år 2015. Regissör: Peter deLuise, Skådespelare: Jesse Hutch, Rowen Kahn, Jessy Schram.
00:55 
Prince Charming - DK [Repris]
Prince Charming inviterer til middagsselskab, hvor tre af bejlerne er på menuen. Rasmus er forret, Amir hovedret og Mikkel dessert. Der bliver smagt på mere end bare maden til middagen, og det skaber spændinger i huset. Især Martin Oliver er skuffet over ikke at være blevet inviteret af prinsen. Kan han gribe chancen og få Jonas på tomandshånd, når der er bålhygge om aftenen? Slipseceremonien bliver følelsesladet og byder på en kæmpe overraskelse – også for prinsen. 30/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2021.
02:00 
Hvor ondskab bor [Repris]
Poisoned By Love. Mystiske spor fører til chokerende afsløringer i disse sande historier, hvor folk opdager, at de har boet under samme tag som en morder. Bliver de selv viklet ind i ondskaben?. 27/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2018.
03:10 
Min nabo er morder [Repris]
Sea of hate. Da Norma Rodriguez bliver dræbt, sættes politiet på prøve. Det kommer til at tage 10 år at løse mysteriet, og da sagen endelig er afsluttet, er ingen mere overrasket end morderen. ,. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2010.
04:15 
Morderne iblandt os [Repris]
Just Out of Frame. Et elsket par har et tæt forhold til deres voksne døtre. Så da moderen findes dræbt i sit eget hjem, er der ingen der tror, at familien har noget med det at gøre. Men ulig skyldige mennesker, lyver videooptagelser ikke. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2018.
05:15 (05:40)
Cake Boss [Repris]
Mary Models, Toys And Turkish Marbling. Buddy Valastro er tilbage for at bage og kreere fantastiske kager. De beviser, at uanset hvor melet kagen er, så gælder devisen om, at en familie, der bager sammen, holder sammen. 31/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 18. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå