Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
Cake Boss [Repris]
Creeps, Carvings and Coffins. Buddy Valastro er tilbage for at bage og kreere fantastiske kager. De beviser, at uanset hvor melet kagen er, så gælder devisen om, at en familie, der bager sammen, holder sammen. 24/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 11. Producerat år 2015.
06:40 
Cake Boss
Lumber Jacks And Giving Back. Buddy Valastro er tilbage for at bage og kreere fantastiske kager. De beviser, at uanset hvor melet kagen er, så gælder devisen om, at en familie, der bager sammen, holder sammen. Säsong 8. Del 12. Producerat år 2015.
07:05 
Mexico Life [Repris]
Learning New Moves with Ocean Views in Sayulita. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. 24/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2016.
07:25 
Mexico Life
Beachfront or Bust in Sayulita. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2016.
07:50 
Renovating Mississippi [Repris]
Colorful Custom Cottage. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 24/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2018.
08:45 
Renovating Mississippi [Repris]
A Little Rough, A Little Refined. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2018.
09:50 
Caribbean Life
Leaving West Virginia for St. Croix. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2015.
10:20 
Caribbean Life
Calming Down on St. Croix. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2015.
10:55 
Property Brothers [Repris]
Monica & Kevin. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2011.
12:00 
De unge mødre [Repris]
Nanna har fået det bedre og har besluttet sig til at lægge sin livsstil om, så hun begynder i et fitnesscenter. Endelig tager Louises fødsel fart og hendes tredie barn kommer til verden. Julies skal vænne sig til sit nye liv, nu hvor hun har sin datter 11 ud af 14 dage. Nadia-Shila er spændt på dagens scanning. Faren til barnet, kæresten Jeremy, er nemlig HIV-smittet. 02/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 24. Del 8.
13:00 
Say Yes to the Dress [Repris]
Clicking with Brides. Dianne forsøger at mægle mellem den kommende brud, Leah, og hendes veninde, som har meget stærke holdninger til Leahs kjole. 21/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2008.
13:30 
Say Yes to the Dress [Repris]
Two For One. Kleinfeld er kommet til at booke to brude på samme tid, så Dianne må prøve på bedste vis at holde begge glade. 21/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 14. Producerat år 2008.
14:10 
Midnight Sun
Katie er 17 år og har hele sin barndom være tvunget til at leve et voldsomt beskyttet liv indendørs, da hun lider af en sjælden sygdom, som gør, at selv den mindste eksponering for sollys kan være dødelig for hende. Men så møder hun Charlie, og sammen indleder de en skæbnesvanger sommerromance. Producerat år 2018. Regissör: Scott Speer, Skådespelare: Rob Riggle, Quinn Shephard, Patrick Schwarzenegger, Bella Thorne.
16:10 
I kærlighed og modgang
Anna Brady har været kærester med Jeremy i fire år, og der er stadig ikke landet en forlovelsesring på hendes finger. Hun beslutter sig derfor for at tage sagen i egen hånd. Inspireret af en irsk tradition, hvor kvinder frier på skuddag, rejser hun til Dublin for at stille det store spørgsmål. Det går dog ikke helt som planlagt, og Anna lander i den forkerte ende af Irland, hvor hun må søge hjælp fra den irske Declan, så hun kan nå det perfekte frieri i tide. Regissör: Anand Tucker, Skådespelare: Matthew Goode, Adam Scott, Amy Adams.
18:15 
Date With Love
David Rogers går på High School, og er ikke ligefrem en af de populære drenge. Da han mangler en date til afslutningsfesten, får han den snedige ide at invitere den kendte Hollywood skuespillerinde, Alex Allen, til at være hans date!. Og det gør han ved at lave en video, som ender med at gå viral på internettet. Meget overraskende siger Alex faktisk også ja tak til invitationen, da hun trænger til noget positiv omtale efter en nylig og uheldig hændelse på den røde løber. Producerat år 2016. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Bailee Madison, Quinn Lord, Andrew W. Walker, Shenae Grimes-Beech.
20:00 
In The Heart Of The Sea
I vinteren 1820 sætter hvalbåden Essex kurs mod det sydlige Atlanterhav. Det endelige mål ligger omtrent 3. 000 km ud for Sydamerikas kyst, hvor der går rygter om en stor bestanddel af hvaler, der jages for deres dyrebare spermacet. Her støder Owen Chase og resten af besætningen på en gigantisk, hvid kaskelothval, som de først forsøger at dræbe, men som viser sig at være langt sværere at harpunere end som så. Og så besidder hvalen en nærmest menneskelig form for hævntørst. Besætningen kastes ud i et sandt mareridt til søs, hvor de ikke blot skal forsøge at få dræbt hvalen, men også kæmpe sig igennem gigantiske stormvejr, omfattende sult og rendyrket panik!. Producerat år 2015. Regissör: Ron Howard, Skådespelare: Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Ben Whishaw, Chris Hemsworth, Benjamin Walker.
22:45 
Groomzilla
Tucker udvikler sig til en ‘’Groomzilla’’, da han skal giftes med sit livs kærlighed, Alyssa. Han plejer ellers at have en meget afslappet personlighed, men han bliver fuldstændig besat af de mindste detaljer i forbindelse med brylluppet. Producerat år 2017. Regissör: Bradford May, Skådespelare: Kimberly Jeppson, DeVaughn Nixon, Darin Brooks.
00:35 
Prince Charming - DK [Repris]
Store følelser kommer i spil, når Prince Charming inviterer til maskebal. Her deler bejlerne, hvem de er bag masken, og lader Jonas komme helt tæt på. Og det er ikke småting, de fortæller. Dagen derpå inviterer Jonas Christian på date i poolen - en date, som ender meget intimt. Christian føler sig sikker før aftenens slipseceremoni, men alting bliver vendt på hovedet til tapashygge hos prinsen. Her kommer nogle sandheder på bordet, og et chok-exit bliver en realitet. 23/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2021.
01:45 
Hvor ondskab bor [Repris]
Is This the Night I Die?. Cindy Best risikerede sit liv for at få sin mand, Karl, til at tilstå mord. Efter år hvor han løj overfor familien, fik hun endelig sandheden ud af ham. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2018.
02:55 
Twisted Sisters [Repris]
The Bloodiest Bond. I denne serie ser vi nærmere på de mest vanvittige og provokerende forbrydelser, der er blevet begået af søstre. Det bliver nervepirrende og følelsesladet, når vi undersøger, hvordan et søskendeforhold kan ende drabeligt. 11/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2019.
04:00 
Morderne iblandt os [Repris]
A Mother's Work. Lanny Horwitz bliver fundet myrdet i sit eget hjem, og det er starten på en chokerende historie om jalousi og utroskab, der kaster mistanke på alle i familien. 14/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
05:05 
Caribbean Life [Repris]
Leaving West Virginia for St. Croix. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 25/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2015.
05:30 (05:55)
Caribbean Life [Repris]
Calming Down on St. Croix. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 25/07 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå