Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Flip or Flop [Repris]
Pigeonhole Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 20/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 9. Producerat år 2016.
06:30 
Flip or Flop [Repris]
Midcentury Markup. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 19/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 8. Producerat år 2016.
06:55 
Homeshopping [Repris]
08:25 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 28/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2014.
09:25 
Say Yes To The Dress: Lancashire [Repris]
The Confidence to Say Yes. Modeeksperten Gok Wan er en mester i at klæde kvinder på, så hvis man leder efter den vigtigste kjole i sit liv, kan man ikke være i bedre hænder!. I denne udgave af ’Say Yes to the Dress’ kommer vi med indenfor hos Ava Rose Hamilton, en prisvindende brudebutik i hjertet af Lancashire i England. Gok Wan træder til for at hjælpe, når nervøse brude skal finde den helt rigtige kjole, så de kan føle sig smukke og selvsikre på den store dag. Og hvis den perfekte kjole ikke eksisterer, skaber Gok og holdet den fra bunden!. 05/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
10:40 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
Big Little Lies. Mollys ægteskab er på bristepunktet, og Nicole konfronterer Azan. Samtidig føler Anfisa sig fanget og såret, efter at Jorge svigtede hende. Annie er klar til at opgive David. ,. Säsong 3. Del 6.
12:40 
100 Day Dream Home
Shared Space to Dream Place. Brian og Mika Kleinschmidt fra Tampa i Florida får drømme til at gå i opfyldelse. Hun er ejendomsmægleren og han er udvikleren – sammen hjælper de deres håbefulde klienter med at designe og bygge det perfekte hus på 100 dage eller mindre. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2020.
13:45 
Renovating Mississippi [Repris]
The Sky's the Limit. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 23/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2020.
14:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Old Florida Charm. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 22/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2019.
15:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
Payday in V-A. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 07/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2019.
15:55 
Fixer to Fabulous
An Old Rancher Gets a Chef-Inspired Facelift. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Christina er nervøs for, om kæresten vil gøre forskel på hendes to børn, når han kun er far til det ene. Line og sønnen Lucas støtter op om Nickis store drøm om en musikkarriere. Og Hannah prøver at nyde den måske sidste aften med Cecilya, for kommunen holder møde om tvangsfjernelse i morgen. ,. Säsong 12. Del 29. Producerat år 2011.
17:35 
De unge mødre [Repris]
Amanda Sisse bor på et enkelt værelse og håber, at hun når at flytte inden hun føder. Camilla Sofia har fået er godt forhold til sin mor, men sådan har det ikke altid været. Og i dag skal det afgøres, om Hannah får lov til at beholde sin halvandet år gamle datter Cecilya. ,. Säsong 12. Del 30. Producerat år 2011.
18:10 
Greys hvide verden [Repris]
My Shot. Meredith skal stå skoleret over for det medicinske udvalg, der skal afgøre hendes fremtid som læge, og det tvinger hende til at bearbejde nogle vanskelige minder fra fortiden. Imens bliver praktikanterne sat på overarbejde, og alle kæmper om at være den bedste i lægernes fravær!. 22/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 8. Producerat år 2019.
19:00 
Greys hvide verden [Repris]
Let's All Go to the Bar. Jo bliver frivillig på et værested, hvor hun får et opkald om et spædbarn, der er blevet efterladt på Station 19. Kan hun undgå at blive alt for involveret? Meredith er tilbage på Grey Sloan efter sin afhøring og prøver at finde sig til rette. I mellemtiden tager Jackson et stort skridt i sit spirende forhold med Vic, og Bailey og Amelia deler graviditetshistorier med hinanden. 20/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 9. Producerat år 2019.
20:00 
The Good Doctor [Repris]
Oliver. Dr. Neil Melendez og Dr. Jared Unger opdager, at deres patient ikke er helt ærlig over for dem, og konsekvensen kan være at han ikke får en livsvigtig operation. ,. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
21:00 
The Five-Year Engagement
Violet og Tom er forlovede og drømmer om at blive gift. Men karrieremæssige udfordringer, forskellige familiebegivenheder og et utal af uforudsete hændelser bliver ved med at spænde ben for deres store planer. Da Violet får et job i Michigan, siger Tom sit job op og flytter med hende. Men jo bedre det går for Violet og hendes karriere, jo dårligere går det for Tom. Og pludselig synes planerne om det perfekte bryllup fjernere end nogensinde før. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Emily Blunt, Chris Pratt, Jason Segel.
23:45 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Amanda efterlades i chok, da en helt særlig person vender tilbage til ’Ex on the Beach’’, men er det et smil, der anes på Louises læber?. Nicklaes prøver at være cool, men pludseligt er der ekstra travlt ved træningsområdet. Aftenen byder på vampyrfest, hvor to af villaens beboere får en snak. Men man skal ikke føle sig sikker omkring de levende døde, og det lærer Amanda på den hårde måde. ,. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2019.
00:50 
Hvor ondskab bor [Repris]
My Brother, The Devil. Wallace Jeffs bliver opdraget til at tro, at sin halvbror, Warren, skal lede familien til frelse. Men da Wallace opdager Warrens sande natur, står Wallace i et svært valg mellem loyaliteten overfor familien og kirkens nye profet. 20/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2.
02:00 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Mischief of Staff. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. 06/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 14.
03:05 
Sumpens mysterier [Repris]
The devil down in georgia. Sumpene i Sydstaterne bærer på mange hemmeligheder. ,. Säsong 3. Del 10.
04:15 
Hvor ondskab bor [Repris]
My brother's secret. Hvis din nærmeste var den skinbarlige djævel, ville du så få øje på tegnene?. Denne nye serie beretter de autentiske, nervepirrende historier om mennesker, som har delt bolig med en morder. Nogen vælger at vende det blinde øje til de blodige beviser, andre ser den grufulde sandhed i øjnene. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
05:15 (05:40)
Mexico Life [Repris]
Carrying On in Mazatlan. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. ,. Säsong 2. Del 15. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå