Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
Mexico Life [Repris]
Romance in Puerto Vallarta. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. ,. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2015.
06:40 
Christina on the Coast [Repris]
Firehouse Functional Kitchen. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 17/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2020.
07:05 
Homeshopping [Repris]
08:35 
Christina on the Coast [Repris]
Pando Express. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 18/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
09:10 
Christina on the Coast [Repris]
Counting Down to a Kitchen and a Baby. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 19/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2020.
09:40 
Christina on the Coast [Repris]
Blowing Out the Walls. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 20/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2020.
10:10 
Christina on the Coast [Repris]
Out with an Original Bathroom. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 20/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2020.
10:45 
De unge mødre på slottet [Repris]
Bubber har inviteret fire af de unge mødre på slotsophold på Lolland, hvor de alle skal gennemgå et intensivt selvudviklingsforløb. Og de når da også kun lige at lande på slottet, inden de står over for en række udfordringer i bl.a. gymnastiksalen, hvor Gustav Salinas står klar med en omgang hård opvarmning. Gustav er personlig træner og sætter knald på mødrenes forbrænding i jagten på den stramme røv! Det er dog ikke helt nemt at holde trit for de ammende mødrene, der både har glemt sports-bh’en og at vedligeholde deres bækkenbundstræning. Og netop som de føler, de har fået nok motion for én dag, skal der overskrides nye grænser, når den professionelle danser Michael Olesen lærer dem at vride hofterne!. 09/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 27. Del 1. Producerat år 2019.
11:50 
Say Yes to the Dress [Repris]
Whose Side Are You On?. Michaella skal giftes på et irsk slot og vil gerne have en prinsessekjole til sin store dag. Og den modebevidste Shavonne har et ry for god stil, der skal opretholdes. 14/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 8. Producerat år 2020.
12:55 
Greys hvide verden [Repris]
I'm Still Standing. Levi bliver accepteret i vaccineforsøget. I mellemtiden behandler Amelia og Owen en patient fra en bilulykke, og Hayes og Jo mødes med Lunas værge. 14/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 16. Producerat år 2020.
13:55 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee, Mathilde og Kenya skal på familietur til London og bare nyde livet uden de store planer. De har glædet sig til at Kenya blev gammel nok til at se ’Løvernes Konge’ på teatret i London – og nu vil det vise sig, om hun bliver lige så stor fan af musicalen, som sin far. Der bliver heldigvis også tid til en masse andet, imens de bliver kørt rundt i den europæiske storby af deres privatchauffør. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 11. Producerat år 2020.
14:30 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee får besøg af Emma på kontoret, og hun har gode nyheder til sin far. Imens er Mathilde til modeuge i Paris og skal prøve noget, som er meget få danskere forundt. Familietid er også altid højt prioriteret, og der er dømt gemmeleg, hjemmehygge og snak med mormor. Kenya elsker sin mormor og er meget tæt med hende. Det betyder meget for Mathilde, der var lige så tæt med sine bedsteforældre. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 12. Producerat år 2020.
15:00 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee har forsømt træningen og har nu meldt sig ind i et fitnesscenter og håber, at det vil gøre en høj puls til en mere hyppig gæst i hans liv. Både Mathilde og Remee er på deres kontor, men ét emne stjæler dagens fokus, og det ender med, at familien Jackman/Gøhler skal i karantæne ligesom resten af Danmark. Det bringer helt nye sider frem i Remee, og familien får mere tid end nogensinde før til nærvær med hinanden. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 13. Producerat år 2020.
15:35 
Philip May & Simone [Repris]
Philip har i 11 år haft en granatsplint siddende i baghovedet efter en forfærdelig ulykke i Oksbøl, men nu er det endelig blevet tid til at lukke kapitlet. Philip har længe grublet over, at han ikke kan blive MR-scannet, da splinten er magnetisk, og han tør ikke risikere noget, hvis han pludseligt skulle have behov for det. Derfor skal han have opereret splinten ud af baghovedet, og det vækker en masse gamle minder fra en svær tid med dødsfald og tragiske oplevelser. 17/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 10.
16:15 
The Accidental Husband
Radioværten Emma er en såkaldt kærlighedsekspert, der lever af at rådgive sine lyttere gennem kærlighedens mange snoede veje. Men rådene giver bagslag, da en lytter følger hendes vejledning til punkt og prikke og forlader sin forlovede kort før brylluppet. Den knuste gom, Patrick, beslutter sig for at tage hævn og hacker det offentlige navneregister. Pludselig står det sort på hvidt, at Emma er Patricks kone og det er noget værre rod, for hun er allerede forlovet. Hvor søger en rådgiver råd?. Producerat år 2008. Regissör: Griffin Dunne, Skådespelare: Lindsay Sloane, Jeffrey Dean Morgan, Uma Thurman, Colin Firth.
18:05 
Baby Mama
Kate Holbrook er en succesfuld 37-årig forretningskvinde, der altid har sat sin karriere før sit privatliv. Men på det seneste er hendes biologiske ur begyndt at tikke højere og højere, og hun beslutter derfor, at det er på tide at få et barn. Det er dog lettere sagt end gjort, da Kate finder ud af, at hendes chancer for at blive gravid er så godt som umulige. Men så kan man jo heldigvis bare få sig en rugemor fra de lidt lavere trin på rangstien. Regissör: Michael McCullers, Skådespelare: Sigourney Weaver, Greg Kinnear, Amy Poehler, Tina Fey.
20:00 
Then She Found Me
Der er ikke lang vej fra at være en ung, smuk og succesfuld kvinde, til at blive en fraskilt, forladt og snart 40-årig dame. For når hendes biologiske ur stormer af sted, hendes forsvundne, biologiske mor pludselig dukker op med alvorlige problemer - men værst af alt, hun pludselig opdager, at eksmandens barn vokser i hendes mave - hvad gør hun så lige?. Producerat år 2007. Regissör: Helen Hunt, Skådespelare: Colin Firth, Matthew Broderick, Ben Shenkman, Helen Hunt, Bette Midler.
22:20 
Lady Bird
Året er 2002, og den 17-årige Christine McPherson – en udadvendt, kreativ og katolsk high school-studerende, der går under navnet ”Lady Bird” – drømmer om endelig at forlade sin provinsielle hjemby, Sacramento i Californien, for at komme på universitetet i den kulturelle metropol New York. Men hendes karakterer er middelmådige og familien kæmper hårdt med finanserne, så i deres øjne vil det være meget bedre for Christine at gå på et billigt college i hjembyen – især efter terrorangrebet på 9/11 året forinden. Men når skolen driller, universitetsansøgningerne ikke skriver sig selv, den forvirrende teenageseksualitet spirer og ens mor gør livet besværligt, må Lady Bird selv få de store drømme til at gå i opfyldelse. Producerat år 2017. Regissör: Greta Gerwig, Skådespelare: Lucas Hedges, Timothée Chalamet, Beanie Feldstein, Tracy Letts, Saoirse Ronan, Laurie Metcalf.
00:20 
Hvor ondskab bor
Home sweet nightmare. Sheila Janutolo frygtede for at være alene sammen med sin ægtemand, Jim Cruz, og gennem årene havde hun lært at vogte sig for hans voldsomme temperament. Da hun får besked om, at Jim er blevet arresteret for en grufuld forbrydelse, er hun imidlertid overbevist om, at politiet har fået fat i den forkerte mand. Säsong 1. Del 4.
01:35 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Teacher's Pet. Serien dykker dybt ned i skæbnesvangre historier om forræderi, bedrag og intriger. Fælles for alle fortællingerne er, at det er kærlighed og lidenskab, der på den ene eller anden måde får personerne ud på et skråplan med tragiske konsekvenser. 10/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10.
02:40 
Sumpens mysterier [Repris]
Missouri river murder. Da en teenager fra Lakota-stammen forsvinder efter en aften i byen i Mobridge, bryder race-spændingerne ud. Og så bliver et lig pludselig fundet. ,. Säsong 3. Del 6.
03:50 
Murder in the Heartland [Repris]
Nothing Random. Historier om almindelige amerikanske byer - og de frygtelige forbrydelser, der hærgede dem. 13/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2019.
05:00 
Beach Hunters [Repris]
New Baby, New Beach. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 15/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 10. Producerat år 2016.
05:20 (05:45)
Beach Hunters [Repris]
Oregon Coast Beach House. I denne serie følger vi i hælene på købere, når de får hjælp til at finde deres drømmehus nær de mest udsøgte strandområder. Men det kan være et svært valg at tage, når huset både skal opfylde de store krav og de skal få budgettet til at passe. 15/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11. Producerat år 2016.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå