Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:05 
Flip or Flop [Repris]
Rock Bottom Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 21/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11. Producerat år 2016.
06:30 
Flip or Flop [Repris]
What's Old is New Again. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 20/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 10. Producerat år 2016.
06:50 
Homeshopping [Repris]
08:25 
Property Brothers [Repris]
I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 29/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2014.
09:25 
Say Yes To The Dress: Lancashire [Repris]
Another Kind of Princess. Modeeksperten Gok Wan er en mester i at klæde kvinder på, så hvis man leder efter den vigtigste kjole i sit liv, kan man ikke være i bedre hænder!. I denne udgave af ’Say Yes to the Dress’ kommer vi med indenfor hos Ava Rose Hamilton, en prisvindende brudebutik i hjertet af Lancashire i England. Gok Wan træder til for at hjælpe, når nervøse brude skal finde den helt rigtige kjole, så de kan føle sig smukke og selvsikre på den store dag. Og hvis den perfekte kjole ikke eksisterer, skaber Gok og holdet den fra bunden!. 12/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2019.
10:35 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
Not Off the Hook. Annie møder Davids søster for første gang, og hun knuser alle hendes drømme om at få børn. Azan indrømmer, hvorfor han blev nægtet et visum, og Jorges fortid hjemsøger Anfisa. ,. Säsong 3. Del 7.
12:40 
Rock the Block
Rock the Main Bedrooms. En gruppe topdesignere har kun få uger og et begrænset budget til at renovere fire tomme skiferhuse på samme blok med deres signaturstile. Holdet, der får den højeste vurdering på huset, får en gade navngivet efter sig. Säsong 2. Del 3.
13:45 
Renovating Mississippi [Repris]
There's Just Something About a Porch. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 24/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2020.
14:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
Payday in V-A. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 23/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2019.
15:20 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Hero's Reward. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 08/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 3. Producerat år 2019.
15:50 
Fixer to Fabulous
A Life-Changing, Marrs Family Renovation. Dave og Jenny Marrs omfavner deres nabolag i Arkansas, hvor de renoverer de klassiske og historiske huse. Parret forvandler bygningerne og opdaterer dem, så de atter kan fungere som de charmerende drømmehjem, de var engang. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Camilla og Christian har taget en stor beslutning. Nu skal der være bryllup!. Hannah og hendes et-årige datter er blevet smidt ud af deres lejlighed på grund af naboklager. Og højgravide Amanda Sisse på 19 år flytter til en større lejlighed med familiens hjælp. ,. Säsong 13. Del 1. Producerat år 2011.
17:35 
De unge mødre [Repris]
Amanda Sisses fødsel er blevet sat i gang en uge før tid. Hannah prøver at få styr på sin hverdag, for kommunen kommer på uanmeldt besøg en gang om ugen. Og Camilla skal tage en meget stor beslutning, for i dag skal der vælges brudekjole. ,. Säsong 13. Del 2. Producerat år 2011.
18:10 
Greys hvide verden [Repris]
Let's All Go to the Bar. Jo bliver frivillig på et værested, hvor hun får et opkald om et spædbarn, der er blevet efterladt på Station 19. Kan hun undgå at blive alt for involveret? Meredith er tilbage på Grey Sloan efter sin afhøring og prøver at finde sig til rette. I mellemtiden tager Jackson et stort skridt i sit spirende forhold med Vic, og Bailey og Amelia deler graviditetshistorier med hinanden. 23/06 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 9. Producerat år 2019.
19:00 
Greys hvide verden [Repris]
Help Me Through the Night. Efter bilulykken ved Joe’s Bar kæmper brandmændene fra Station 19 hårdt for at redde situationen, og imens må lægerne på Grey Sloan kæmpe sig gennem natten for at redde deres kollegers liv. Amelia er bekymret for at fortælle Link om sin graviditet, og Bailey prøver at håndtere sin sorg over sit nylige tab. 20/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 10. Producerat år 2019.
20:00 
Prince Charming - DK
Prince Charming har sagt farvel til de to første bejlere, og Mads har fået en advarsel for at have kysset med Christian. Noget tyder dog på, at prinsens ord ikke rigtig trænger ind. Samtidig finder hele huset ud af, at Mads også har kysset med Amir. Det forhindrer dog ikke prinsen i at vælge Amir til en singledate i poolen. Mikkel får også solodate med prinsen efter en fælles fægtedate med flere af de andre drenge - og der er bestemt kemi. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2021.
21:00 
Helt sikkert... måske
Det hele begynder den dag, hvor Will stilles over for to ubehagelige situationer. Han skal nemlig både håndtere sin skilsmisse og sin 10-årige datter Maya, der er ivrig efter at vide, hvordan hendes forældre egentlig mødte hinanden. I et forsøg på at gøre historien så børnevenlig som mulig, fortæller Will om tre forskellige kvinder, der alle har haft en stor plads i hans liv. Han ændrer dog navnene, så Maya selv må gætte sig til, hvem af kvinderne, han endte med at gifte sig med. Er det Wills gamle collegekæreste, hans bedste veninde eller den ambitiøse journalist? Undervejs i fortællingen insdser Maya, at kærlighed ikke er nogen let størrelse, men hun får også sin far til at erkende, at det aldrig er for sent med en lykkelig slutning. Producerat år 2008. Regissör: Adam Brooks, Skådespelare: Elisabeth Banks, Isla Fisher, Rachel Weisz, Ryan Reynolds, Abigail Breslin.
23:30 
Ex on the Beach - Danmark [Repris]
Nicklaes vil ikke have noget at gøre med Amanda. Mikkel tager fat i ham, men gør han tingene værre eller bedre?. Ræven har nemlig en plan om at charmere sig ind på samtlige af villaens piger, men ikke alle er lige modtagelige. Og midt i det hele glemmer han, at pigerne også taler sammen. Så han skal have talegaverne i orden, hvis han skal redde sig ud af den kattepine. ,. Säsong 4. Del 12. Producerat år 2019.
00:40 
Hvor ondskab bor
My Brother's Secrets. Sean Lewis bliver ikke overrasket, da han hører at sin bror, Patrick, igen er blevet arresteret. Men det kommer bag på Sean, da han opdager, at hver gang han har hjulet sin bror ud af problemer, har han i virkeligheden hjulpet et monster med at fortsætter et dobbeltliv. Säsong 2. Del 3.
01:50 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Prisoner of Lust. Gymnasiekæresterne Seth og Lisa levede lykkeligt i Iowa. Men de havde begge to intense affærer, der førte alt andet end godt med sig. 07/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 15.
02:55 
Sumpens mysterier [Repris]
River Monster. Da torsoet af en ung singlemor skyller op ved Manchester, forsøger politiet at genskabe hendes sidste timer. Men hver sten de vender, åbner op for nye mysterier og det viser sig, at folkene omkring ikke er så uskyldige, som de først udgav sig for at være. ,. Säsong 4. Del 1.
04:05 
Hvor ondskab bor [Repris]
Something is different about robbie. Ronald og Candace vidste allerede tidligt, at deres søn Robbie var et anderledes barn. Alligevel er de uforberedte på den voldshandling, som Robbie ender med at begå. ,. Säsong 1. Del 2.
05:10 
Mexico Life [Repris]
Making Memories in Mazatlan. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. ,. Säsong 2. Del 16. Producerat år 2015.
05:30 (05:55)
Mexico Life [Repris]
Keeping it Spicy in Cabo. Nysgerrige huskøbere realiserer deres tropiske drømme om sol, sand og vand på Mexicos kyst. Med hjælp fra lokale ejendomsmæglere finder de frem til deres private paradis og lige nøjagtigt det, de drømmer om - et livligt natteliv, kulinariske oplevelser eller blot et afsides sted, hvor man kan slappe af. ,. Säsong 2. Del 17. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå