Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International
Self-made in Yeppoon. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 153. Del 3. Producerat år 2021.
06:20 
House Hunters International
Aiming High in Singapore. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 153. Del 4. Producerat år 2021.
06:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
Finding the Perfect Lake House. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 17/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 3.
07:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
Bangor or Bust. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 12/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 4.
07:35 
Homeshopping [Repris]
08:35 
Property Brothers [Repris]
James and David. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 3. Del 9. Producerat år 2013.
09:40 
Property Brothers [Repris]
Parker and Francesca. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 3. Del 10. Producerat år 2013.
10:45 
Say Yes to the Dress [Repris]
Morticia Addams in a Good Way. Hayley Paige hjælper en brud, der gerne vil ligne en uhyggelig fe. Og en brud med ry for at være kræsen indrømmer, at hun har prøvet mere end 150 kjoler. 23/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 16. Producerat år 2018.
11:50 
90 Day Fiancé [Repris]
Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. ,. Säsong 5. Del 1.
12:50 
Flipping Across America
Architectural Opportunities. Alison Victoria rejser USA rundt for at vise, hvordan dygtige renoveringseksperter holder deres ombygninger på et stramt budget. Hun følger to personer med ens budgetter, og den, der får mest for sin renovering, bliver udnævnt til vinder!. Säsong 2. Del 7.
13:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Old Doors, New Wall. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu et område, og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 17/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 11.
14:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Love Nest. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 17/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 8.
15:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Buy Now, Inherit Later. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 09/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 9.
15:55 
Christina on the Coast [Repris]
Pando Express. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 17/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2020.
16:30 
Christina on the Coast [Repris]
Counting Down to a Kitchen and a Baby. Ejendomseksperten Christina Anstead hjælper sine klienter med at forvandle umoderne huse til luksushjem i det sydlige Californien. 17/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2020.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Malou Stella er blevet sur på Tinos far, og nu skal Tino på weekend hos ham. Christinas tvillinger er startet i dagpleje, så nu har hun endelig fået lidt tid til sig selv. Og så skal vi møde Natasja Nikita for første gang. Hun er højgravid og skal snart have barn med en tjener, som hun mødte på en ferie i Tyrkiet. ,. Säsong 11. Del 7. Producerat år 2010.
17:35 
De unge mødre [Repris]
Natasja forbereder sin to-årige søn på, at han snart skal være storebror. 18-årige Inge har fået en kæreste, og i dag skal han på Hjallerup marked med Inge og hendes lille datter. Og Natasja Nikita er i tvivl om, hvornår hendes barn kommer, for hendes beregninger passer ikke med jordemoderens. ,. Säsong 11. Del 8. Producerat år 2010.
18:10 
Greys hvide verden [Repris]
Anybody Have a Map?. En af sygeplejerskerne er gravid i 28. uge og kollapser på hospitalet. 17/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 7. Producerat år 2018.
19:05 
Greys hvide verden [Repris]
Blowin' in the Wind. Seattle er ramt af en kraftig storm og Grey Sloan bliver overrendt af patienter, mens Meredith konfronterer Richard med at få hans liv tilbage på sporet. 23/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 15. Del 8. Producerat år 2018.
20:00 
Remee & Mathilde
Remee uddyber sin livsfilosofi og fortæller, hvordan han lever spirituelt og bruger sin forbindelse til at skrive sange, blandt andet via kontakten til sin afdøde mor. Han løfter også sløret for, hvordan han fremover skal skabe flere sange. Og endnu et af hans mange projekter er i fremdrift – nemlig hans idé om skabelsen af en ny gågade. Mathilde og Kenya tager derimod en slapper og har en dag med mor/datter-tid, hvor de bygger både huler og tager på stranden. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2020.
20:30 
Remee & Mathilde
Mathilde er blevet udvalgt til at tage med på modemagasinet Vogues influencer-tur, og de skal ikke kun arbejde, men også op på de store farlige skibakker. Mathilde elsker fart, men har ikke stået på ski i mange år. Hjemme i København er udviklingen af Remees nye cocktailbar i gang, men mødet starter med en dramatisk historie fra Remee og Mathildes seneste bytur. Oven i alle sine projekter får Remee også klemt en træningstime ind - træneren Sara kommer forbi kontoret. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2020.
21:00 
Wonder
’Wonder’ er den utroligt inspirerende og hjertevarme historie om August Pullman, der er baseret på New York Times-bestelleren samme navn. Han er født med et handicap, der indtil nu har forhindret ham i at gå i en almindelig skole, men da Auggie begynder i 5. klasse på den lokale skole, bliver han pludselig en helt. Mens hans familie, skolekammerater og resten af det lille samfund kæmper med deres næstekærlighed og accept, får Auggies utrolige rejse dem alle til at forenes og beviser, at man ikke kan falde i ét med mængden, hvis man er født til at skille sig ud. Producerat år 2017. Regissör: Stephen Chbosky, Skådespelare: Owen Wilson, Izabela Vidovic, Julia Roberts, Jacob Tremblay.
23:30 
Betrayed [Repris]
Hells Bells. Rhonda Smith er ny i byen, og har både fået sig et nyt job og en ny fjende. Rhonda bliver efter et voldsomt skænderi fundet livsfarligt kvæstete. 07/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2018.
00:45 
The Murder Tapes
Puzzle Piece. Sande kriminalhistorier med politiets kropskameraoptagelser fra politistationer i hele USA. Hvilken dramatisk udvikling vil føre til, at man afslører morderen?. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
01:50 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Bring on the Heat. Da en præst tilbyder den studerende Steve et værelse og løn, er han dybt taknemmelig og siger ja. Men så dør en af hans veninder. Er præsten så venlig, som han giver udtryk for?. 09/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 7 av 20.
02:55 
Blodets bånd [Repris]
Clash of the Tartans. Det sydlige Oregon er eftertragtet af campister. Men for en familie bliver en weekend i skoven et mareridt, der ender med et mord. ,. Säsong 5. Del 10.
04:00 
The Murder Tapes
Albuquerque Ambush. Sande kriminalhistorier med politiets kropskameraoptagelser fra politistationer i hele USA. Hvilken dramatisk udvikling vil føre til, at man afslører morderen?. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
05:05 
Bahamas Life [Repris]
From Iowa to Eleuthera. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
05:30 (05:55)
Bahamas Life [Repris]
Out of the Montreal Cold. Bahamas er en drømmedestination for enhver feriegæst, og disse huskøbere drømmer om at droppe bylivet for en fuldtidsferie. Fra valg af den helt rigtige ø til at finde den rigtige ejendom, vil hver episode af ’Bahamas Life’ give et insider-kig på, hvad der virkelig kræves for potentielle boligkøbere at gøre deres Bahamas-drøm til virkelighed. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå