Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Mansion for Mom. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 13.
06:40 
Property Brothers [Repris]
Sarah and Mari. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2013.
07:30 
Homeshopping [Repris]
08:35 
Property Brothers [Repris]
Samira and Shawn. Jonathan og Drew Scott kaster sig ud i at hjælpe boligsøgende med at finde, købe og forvandle nedslidte boliger til deres drømmehjem. Det kan ofte være svært at se potentialet, så for at vise deres visioner, gør de brug af avancerede animationer. Men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de fuldføre deres ambitiøse planer med både tidspres og budget?. ,. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2013.
09:35 
Say Yes to the Dress [Repris]
Don't Show the Goodies. Stephanie har et stort budget og ønsker sig et drøn af en kjole til sit andet ægteskab. Courtney Burson er tilbage, men har hun endelig bestemt sig for en kjole?. 16/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 14. Producerat år 2018.
10:40 
Plastikkongerne [Repris]
I sæsonens sidste afsnit er det de store beslutningers dag: Søren skal endeligt afgøre, om han vil flytte til udlandet eller ej, mens Marc til gengæld beslutter, at han har brug for en partner, hvis han skal nå i mål med sit privathospital. Marie Louise foretager sin hidtil største operation, en maveplastik, hvor hun fjerner flere kilo løst maveskind, og Jesper løfter sløret for, hvad han har tænkt sig at lave i fremtiden, nu hvor han har solgt klinikken. Botoxkongen, Kim Novaa, fejrer ”Nål nummer 1 million” og patienten er Dario von Slutty. Kim fejrer også sin 1-års bryllupsdag med en tur i luftballon, men det er ikke noget, der imponerer hans kone. ,. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2019.
11:50 
Jorden Rundt i 80 dage
I denne version af Jules Vernes berømte roman følger vi den kinesiske tyv Lau Xing. På flugt fra et røveri i London, gemmer han sig i den engelske gentleman, Phileas Foggs, rejseselskab under pseudonymet Passepartout. Fogg har indgået et væddemål om, at han kan nå jorden rundt på 80 dage. Undervejs støder selskabet både på eventyr og farer, og snart har de også en detektiv i hælene, der leder ihærdigt efter den hovedmistænkte fra røveriet. Producerat år 2004. Regissör: Frank Coraci, Skådespelare: Jackie Chan, Jim Broadbent, Arnold Schwarzenegger, Steve Coogan.
14:10 
Remee & Mathilde [Repris]
Den nye sæson starter med, at Remee og Mathilde gerne vil i form. Sammen. Derfor har de hyret en personlig træner, som kommer hjem til dem –men kan de følge med den energiske træner?. Derudover er alt oppe i luften for Remee og hans fremtidige projekter, og ARCH hænger i en tynd tråd –han har nemlig helt nye planer og præsenterer et spritnyt projekt. Og så vælger familien at opfylde Kenyas største ønske: At udvide familien med en kattekilling. 15/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2020.
14:40 
Remee & Mathilde [Repris]
Remee, Mathilde og Kenya skal hjem fra Jylland, hvor de har hentet deres nye familiemedlem. Kenya prøver at berolige sin nye kattekilling, der ikke er meget for at skulle afsted. Tilbage i København skal Remee til at ansætte den første i MY FOUNDATION – hans store hjertebarn – så de kan hjælpe flere gadebørn i Afrika. Mathilde viser, hvordan en typisk hjemmearbejdsdag ser ud for hende. Og så er de blevet ret lykkelige for deres nye kat, som de endelig er blevetenige om, hvad skal hedde. 15/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 2. Producerat år 2020.
15:20 
The Olsens [Repris]
Så er der fest hos The Olsens. Irina har vilde planer om en Ibiza-fest, og selv om Morten brokker sig, lykkes det naturligvis for Irina at få Morten og Victoria til at gøre alt det hårde arbejde. Som afslutning på festen vælger Irina at overraske Morten med en graviditetstest. Irina ser forsiden på sin nye bog, men er meget usikker på, om forlaget har valgt det rigtige look. Hjemme i haven kommer familiens hundetræner på besøg for at undersøge, om hunden Hector stadig er alt for vild og uopdragen. 15/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2020.
15:55 
Philip May & Simone [Repris]
Kom med helt under huden på Philip May og Simone Hvenegaards forhold, når de lader os komme med dem på rejsen fra at være to til tre. I første afsnit skal parret i gang med at nedpakke deres gamle lejlighed, et smut forbi fødselsforberedelse, der har et uforudset og eksotisk twist, og endeligt skal parret forbi Philips værste mareridt: Black Friday, hvor der skal shoppes både ting til baby og det nye hus. 15/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1.
16:30 
Greys hvide verden [Repris]
Sign O' the Times. Maggie er optaget af Winston, mens hun prøver at behandle en patient, der er blevet såret i Seattle-protesterne. I mellemtiden bliver Levi testet i en nødsituation, og lægerne kæmper for at behandle en patient, der ikke tror på COVID-19. 13/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 12. Producerat år 2020.
17:35 
Lyset i havet
Fyrpasseren Tom Sherbourne og den livsglade Isabel bor på en afsides og barsk ø ud for Australiens kyst. De lever i et lykkeligt ægteskab, men da Isabel finder ud af, at hun ikke kan få børn, bliver der vendt op og ned på deres lyse dage. En dag skyller en drivende redningsbåd op på stranden, og i båden er der er en lille grædende baby. Isabel ser det som et mirakel, og Tom indvilliger modvilligt i, at de kan beholde barnet som deres eget. Som årene går bliver sandheden om barnet tungere at bære, særligt for Tom, der kender til barnets rigtige mor inde på fastlandet. Producerat år 2016. Regissör: Derek Cianfrance, Skådespelare: Bryan Brown, Rachel Weisz, Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weixz.
20:00 
Gods of Egypt
Mørkets gud, Set, har overtaget Egyptens trone og forvandlet det ellers så fredfulde og blomstrende rige til et imperium, hvor kaos regerer. Få tør at gøre oprør, men den unge helt Bek sætter sig for at besejre Set i samarbejde med den magtfulde gud Horus. Det umage par må gå igennem nådesløse udfordringer på vejen til det endelige opgør. Producerat år 2016. Regissör: Alex Proyas, Skådespelare: Chadwick Boseman, Rufus Sewell, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler.
22:45 
Nerve
Den flittige teenagepige Vee er kørt træt i sin trivielle tilværelse og lokkes til at deltage i det populære onlinespil ’Nerve’, hvor spillerne stilles udfordringer og vinder penge, hvis de gennemfører dem. Vee beslutter sig for at tage imod en enkelt harmløs udfordring om at kysse den fremmede fyr Ian. Men i takt med, at hun bliver grebet af spændingen i spillet, begynder det at tage en foruroligende og farefuld drejning, og snart går det op for både Vee og Ian, at spillet er med livet som indsats. Producerat år 2016.
00:45 
The Murder Tapes
I Did It. Sande kriminalhistorier med politiets kropskameraoptagelser fra politistationer i hele USA. Hvilken dramatisk udvikling vil føre til, at man afslører morderen?. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2019.
01:55 
Blod, svigt og tårer [Repris]
Killer Beauty. Da en ung mor bliver brutalt myrdet, identificerer politiet hurtigt flere hovedmistænkte. Er hendes utro mand, hendes tidligere elsker eller nye kæreste den skyldige?. 07/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5 av 20.
03:00 
Blodets bånd [Repris]
Children of the Scorn. En familie i en landsby i USA ser ud til at leve det perfekte liv - indtil en hemmelig video og et våbenlager afslører en djævelsk morder. ,. Säsong 5. Del 8.
04:05 
Morderne iblandt os [Repris]
Have You Seen This Woman?. Et par opfostrer deres børn i en idyllisk lille by. Men deres stille liv vendes på hovedet, da to af familiemedlemmerne findes brutalt myrdet. 10/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 9.
05:10 
Flip or Flop [Repris]
Hilltop Hangup. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 16/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2014.
05:35 (06:00)
Flip or Flop [Repris]
Custom Craftsman. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Når parret sælger husene igen, får de overskud eller taber penge. 17/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 1. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå