Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 28/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 151. Del 10. Producerat år 2018.
06:35 
My Lottery Dream Home [Repris]
On the Throne. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 01/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 7.
06:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Love Nest. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 09/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 8.
07:20 
Homeshopping [Repris]
08:20 
Property Brothers [Repris]
Jana & Larry. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 22/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 15. Producerat år 2017.
09:25 
Property Brothers [Repris]
Katie & Mark. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 23/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 16. Producerat år 2017.
10:25 
Say Yes to the Dress [Repris]
Launching a New Marriage. Kokken Cat Cora brænder igennem, da hun er på udkig efter den perfekte kjole og hendes forlovede pludselig tropper op. Og bruden Rain har brug for en kjole, der kan klare en af Coney Islands mest uhyggelige forlystelser. 18/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 16. Del 6. Producerat år 2018.
11:30 
Plastikkongerne [Repris]
Sigmund fra 'X Factor' har besluttet sig for, at det er på tide at få bleget tænder, og Marc skal gøre det selv. Jesper tjekker Nygarts nyeste reklamefilm, der er fyldt til randen med bare bryster. Kim underviser personalet fra Klinik A i de nyeste sprøjteteknikker, før han indleder en lille plastikkrig med Marc omkring kvaliteten af deres nåle. Og så tager Søren en smuttur til London, hvor han skal have foretaget det vildeste trådløft af ansigtet. Men sådan et barskt indgreb er selvfølgelig ikke helt problemfrit. ,. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2019.
12:30 
Greys hvide verden [Repris]
Breathe. Manglen på hospitalsventilatorer gør lægerne alvorligt bekymrede, da både en mor og datter er i kritisk tilstand med COVID-19 og kæmper om den sidste ventilator. I mellemtiden ender Hayes' svigerinde, som er i højrisiko grundet sin sklerose, på hospitalet med en nyresten. Amelia skal lege babysitter for en dag. 03/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 10. Producerat år 2020.
13:30 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine har længe haft svært ved at finde harmonien i deres parforhold, og de har nu taget konsekvensen og er gået fra hinanden. Eller som Nicklas siger, så holder de ”ferie fra hinanden”, mens Philine ser bruddet som et reelt break-up. Nicklas er flyttet ud af deres fælles hus i Nordsjælland og bor midlertidigt hos sin mor, mens Philine får to veninder til at flytte ind i det store hus, så hun ikke skal være alene. Men der er forskellige måder at tackle et brud på – så Nicklas tager til Italien med nogle kammerater, hvor han traditionen tro køber en flot gave – denne gang en grøn Chanel taske – til Philine. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 39. Producerat år 2020.
14:00 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine bor stadig ikke sammen. Det er længe siden, at Nicklas har været i deres hus i Nordsjælland, men husprojekterne fortsætter ufortrødent, så i dag skal han forbi og tjekke op på sin multibane i haven, samtidig med at Philine også er hjemme – og de skal for første gang i lang tid være sammen i huset. Eks-parret bevæger sig en tur ned ad memory lane, da Philine har fundet en masse gamle billeder af de to sammen frem, som egentlig skulle have været en gave til Nicklas. Nicklas og Philines rejse denne sæson slutter i det uvisse, når Nicklas forlader huset med Philine siddende alene tilbage, og konklusionen fra ham er, at det vigtigste er at være lykkelig – og om det sker sammen eller hver for sig, må tiden vise. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 40. Producerat år 2020.
14:35 
The Olsens [Repris]
Der er så idyllisk i naturen, og Morten forfører Irina med hjemmelavet mad. Ved lejrbålet fortæller Morten om sine oplevelser med spøgelser i det virkelige liv, og stakkels Victoria er skræmt over at skulle sove alene i telt midt inde i den mørke skov. Hjemme i Nivå prøver Irina at lave aftensmad til hele familien men bliver forstyrret konstant af en hylende datter, en ustyrlig hund og et træ, der pludselig skal fældes. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 10. Producerat år 2020.
15:05 
The Olsens [Repris]
Morten kan endelig komme ud at spille igen, og ovenikøbet på toppen af Operaen i København, hvor han arrangerer musikfestivalen CovidHagen 2020. Men Morten får en ubehagelig overraskelse lige inden festivalen starter. Irina mødes med veninden Szhirley for at diskutere et spændende samarbejde, og hjemme i haven kigger hun på gamle fotografier til sin nye bog sammen med Victoria. En bog, der vækker stærke følelser og minder hos Irina. 06/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2020.
15:45 
Junior
En genial forsker beslutter sig for at bruge sig selv som forsøgskanin, da hans lovende projekt ser ud til at blive standset. Hans ven, der er gynækolog, hjælper ham med at gennemføre eksperimentet, som skal afbrydes igen efter kort tid. Men eksperimentets indvirkning på forskeren er ikke kun fysisk. Følelsesmæssigt ændrer han sig også og er nu fast besluttet på at han vil være mor, eller rettere - far. Regissör: Ivan Reitman, Skådespelare: Emma Thompson, Frank Langella, Danny DeVito, Arnold Schwarzenegger.
18:10 
The Prince & Me 2: Det Royale Bryllup
Paige er stadig kæreste med den danske kronprins, og nu er tiden kommet til at de to skal giftes. Et royalt ægteskab viser sig dog sværere at gennemføre end forventet, idet en ældgammel lov forbyder den danske kronprins at gifte sig borgerligt. Den kyniske Grev Albert planlægger at udnytte situationen og få sin egen datter gift med kronprinsen i stedet for. Så Paige må atter bevise, at hun sagtens kan betræde de bonede gulve med stil, lære at tale dansk og generelt opføre sig som en vaskeægte dansk prinsesse. Producerat år 2007. Regissör: Catherine Cyran, Skådespelare: Jonathan Firth, Clemency Burton-Hill, Kam Heskin, Luke Mably.
20:00 
The Zookeeper's Wife
I 1939 står Antonina Zabinski og hendes mand Dr. Jan Zabinsk i spidsen for Warszawas zoologiske have. Antonias liv er fyldt med kærlighed, hendes søn sover middagslur med løveungerne og hun sætter en stor ære i at passe så godt på dyrene, som hun kan. Lige indtil den dag, hvor nazisterne invaderer og besætter Polen. Men så beslutter Antonina og Jan sig for at gøre en forskel og begynder et samarbejde med modstandsbevægelsen, hvor de bruger deres zoologiske have til at redde jøder ud fra Det Tredje Riges rædsler. Det er en risikabel plan, der sætter mange liv i fare. Producerat år 2017. Regissör: Niki Caro, Skådespelare: Daniel Brühl, Iddo Goldberg, Johan Heldenbergh, Jessica Chastain.
22:50 
The Impossible
En helt almindelig familie, Maria, Henry og deres tre børn, rejser til Thailand for at fejre jul. Deres villa ligger helt ud til kysten, og efter at have fundet sig til rette og uddelt gaver, beslutter de sig for at slappe af ved poolen. Det er det perfekte ferieparadis – lige indtil en fjern lyd udvikler sig til et brøl og katastrofen rammer. Dette er den dramatiske fortælling om en familie, der splittes ad under tsunamien i 2004. Producerat år 2012. Regissör: Juan Antonio Bayona, Skådespelare: Tom Hollander, Samuel Joslin, Oaklee Pendergast, Naomi Watts, Ewan McGregor.
01:10 
Morderne iblandt os
Stay with Me. Et par kommer ud i en højspændt skilsmisse og bitter strid om forældremyndigheden over deres søn. Spændingerne udmunder i et mørkt og blodigt overfald. Säsong 5. Del 8.
02:15 
Dit værste mareridt
No Escape. Da Peggy vender tilbage til skolebænken for at forfølge sin drøm om at blive læge, bemærkes hun af en medstuderende. Men hun har ingen idé om hans mørke og besatte personlighed. Säsong 6. Del 9. Producerat år 2019.
03:20 
Blodets bånd [Repris]
No rest for the wicked. Børnene er flyttet fra reden, men et af børnene kan ikke helt klare sig på egen hånd. ,. Säsong 4. Del 13. Producerat år 2014.
04:25 
Morderne iblandt os [Repris]
Once a Princess. En læge og millionær lever et luksusliv med sin hustru. Men bag lukkede døre handlede det mere om bedrag og vold - og det endte drabeligt. 02/05 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1.
05:30 (05:55)
Flip or Flop [Repris]
A Flip With A View. Tarek og Christina håber på at kunne tjene kassen på at istandsætte et hus, som ligger på toppen af et bjerg og har en fantastisk udsigt. 08/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå