Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters International [Repris]
Wine Time in Napier, New Zealand. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 08/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 148. Del 8. Producerat år 2018.
06:35 
House Hunters International [Repris]
Puerto Rican Family Affair. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 08/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 148. Del 9. Producerat år 2018.
07:00 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Sound of Freedom. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 15/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 11.
07:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Mass Cash Stash. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 16/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 12.
08:55 
Vacation House for Free [Repris]
Marathon Getaway. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 21/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2015.
09:55 
Property Brothers [Repris]
Tyler & Lindsay. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2016.
11:00 
Property Brothers [Repris]
Dorothy & John. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2016.
12:00 
Beauty Bosserne [Repris]
Gang i hønsegården. Irina the Diva tager kæresten Morten med til Sophienberg slot for at overbevise ham om, at det er dér, de skal holde deres bryllup. Spaprinsen Raz har fået rollen som ”rød løber vært” til det årlige Miss Universe, og til de andres store overraskelse møder Nadia og Mai op sammen til det store event. Mai og Raz mødes senere i Antwerpen, hvor de begge skal lave business. Og så er det endelig blevet tid til, at Masha skal holde sin 40-års fødselsdag, hvor hele holdet af Beauty Bosser samles for at fejre hende. ,. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2019.
13:10 
Tom, Dick and Harriet
Den kreative direktør, Tom Burns, er i sit livs bedste alder, men han bliver alligevel anset som noget af en dinosaur, fordi han er over 40 år i den unge og trendy reklamebranche. I desperation, hyrer Tom derfor den unge Dick, til at være sin stand-in på reklamebureauet, mens Tom trækker i trådene og gør det hårde arbejde bag kulissen. Planen lader til at virke, indtil Tom bliver forelsket i Dicks kollega, Harriet Foster, der tvinger Tom og Dick til at vælge mellem lønsedlen eller kærligheden. Producerat år 2013. Regissör: Kristoffer Tabori, Skådespelare: Andrew Francis, Michelle Harrison, Steven Weber.
15:05 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas tager ind til København for at mødes med en fyr, som har udvalgt to fødselsdagsgaver til Philine. Og det sker faktisk ofte, at Nicklas får andre til at stå for den praktiske del af sine gaveindkøb.Efter et voldsomt accelererende skænderi, beder Nicklas Philine om at flytte ud af huset. For at komme lidt væk fra det hele, tager Philine til Göteborg for at hygge sig med en veninde. Og hun indrømmer, at det måske vil være en god ide, hvis hun og Nicklas snakker med en psykolog – fordi deres måde at kommunikere på er meget destruktiv. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 33. Producerat år 2020.
15:35 
Bendtner & Philine [Repris]
Det er Philines 28-års fødselsdag, og hvis det stod til hende, skulle hun og Nicklas have sex elleve gange i den anledning. Men Nicklas må konstatere, at han nu om dage ikke kan tre gange på en dag. I det hele taget er Philine ikke helt tilfreds med parrets sexliv, efter at Nicklas er begyndt at game meget om aftenen. Det går ud over hyggen i soveværelset. Dagen efter overraskes Philine godt og grundigt af sine veninder, som har arrangeret kage, drukspil og en våd aften i byen. Undervejs fortæller Philine om sin første gang. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 34. Producerat år 2020.
16:05 
The Olsens [Repris]
Tårerne får frit løb hos Irina og Victoria, når Irina viser sin lillesøster det krisecenter, hun boede på da hun var 18. Det var en så svær periode for Irina, at hun overvejede at opgive sit liv. Hunden Hector presser også Irina til det yderste, og hun må tilkalde en hundetræner for at få styr på opdragelsen af sin over 40 kilo tunge vildbasse! Imens forsøger Morten sig som handy man, men projektet går ikke helt som forventet. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2020.
16:40 
The Olsens [Repris]
Irina afslører overfor familien, at hun skal til gynækolog for at få fjernet sin prævention, så hun og Morten kan gå i gang med at lave en lille ny Olsen. Morten er i studiet med sangeren Alexander Oscar for at lave et nyt, hårdtpumpet remix, og Victoria får pludselig konkurrence om jobbet som Irinas assistent. Og så prøver Irina stadig at få styr på sine svære følelser for sin far, der har skrevet endnu et brev til hende. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2020.
17:15 
Greys hvide verden [Repris]
It's All Too Much. Efterhånden som traumer og presset stiger, prøver Grey Sloan-lægerne at finde en vej frem. Richard sætter spørgsmålstegn ved sin tro. I mellemtiden giver Maggie Winston hospitalprivilegier, da de arbejder sammen for at behandle en urolig patient. Jo, Link og Jackson spiller et utraditionelt drikkespil. 15/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 8. Producerat år 2020.
18:20 
Ms. Matched
Bryllupsplanlæggeren Libby Boland gør drømme til virkelighed, når hun designer romantiske eventyr-bryllupper for sine kunder. Problemet er bare, at der ikke er nogen romantik i hendes eget liv. Alt det ændres, da hun falder for Ben Reynolds, der er forfatter til den nye bog "Wedding Day Do's and Don'ts.". Desværre er deres blomstrende romantik truet, da hun opdager, at Bens bog er fortaler for, at man bliver gift billigt – og det er uforeneligt med alt, hvad hun står for. Gnisterne flyver mellem dem på en bryllups-udstilling, hvor Libby og Ben kæmper om klienterne. Producerat år 2016. Regissör: Mark Jean, Skådespelare: Leah Gibson, Elise Gatien, Shawn Roberts, Alexa PenaVega.
20:00 
Crazy, Stupid, Love
Midaldrende Cal Weaver lever drømmen med godt job, dejligt hus og fantastiske børn - alt sammen som resultatet af hans lykkelige ægteskab med Emily. En dag ytrer Emily pludselig ønske om skilsmisse, og hun har endda været utro med en kollega. Cals perfekte liv falder hurtigt fra hinanden, og han bruger de fleste af sine aftener alene i hjørnet på den lokale bar. Først da han møder den selvbevidste player, Jacob Palmer, som fatter sympati med ham, begynder Cal at genfinde sin manddom. Producerat år 2011. Regissör: Glenn Ficarra, Skådespelare: Julianne Moore, Emma Stone, Ryan Gosling, Steve Carell.
22:45 
Hall Pass
Vennerne Rick og Fred er begge gift og deres bedre halvdele er efterhånden ved at være godt og grundigt trætte af at Rick og Fred konstant kigger efter andre kvinder. Kvinderne beslutter sig derfor for et tage et dramatisk skridt og giver Rick og Fred én uge uden regler, hvor de kan gøre præcis som de har lyst til. Alt er tilladt. Umiddelbart øjner de to mænd muligheden for at snuse til alt det forbudte, men de finder hurtigt ud af, at deres fantasier om singlelivet er væsentligt ude af sync med virkeligheden. Producerat år 2011. Regissör: Bobby Farrelly, Skådespelare: Jenna Fischer, Christina Applegate, Nicky Whelan, Owen Wilson, Jason Sudeikis.
00:55 
Morderne iblandt os [Repris]
Falling Down. Alene og George Jenkins er det perfekte par, der lever det perfekte liv. Da de adopterer en søn og en datter, lader det til, at familien endelig er komplet. Men i stedet begynder et mørke at spire og det fører til en forfærdelig forbrydelse. 22/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2019.
02:00 
Dit værste mareridt [Repris]
Twisted Plan. Da den troværdige juridiske assistent Gail Spencer ikke møder på arbejde, bliver hendes kollegaer bekymrede. Men da de beskidte detaljer om hendes bortførelse kommer frem i lyset, tyder det på, at der er en på kontoret, der kender mere til sagen. 18/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2017.
03:05 
Blodets bånd [Repris]
Don't kill the messenger. Mød en række amerikanske familier, der tilsyneladende er harmoniske, velfungerende og lever et idyllisk familieliv. Men under overfladen bærer de på en dyster hemmelighed eller har godt med skeletter i skabet!. ,. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2014.
04:10 
People Magazine Investigates: Cults [Repris]
The Sinful Messiah. Sam Fife inspirerede et globalt netværk af kristne fra forskellige kirker. Overlevende og ofre beretter om voldelige eksorcismer, fysisk afstraffelse og hjernevask. ,. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2019.
05:15 (05:55)
Vacation House for Free [Repris]
Marathon Getaway. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 18/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå