Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
House Hunters International [Repris]
The Long and Short of Enjoying Barcelona. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 148. Del 12. Producerat år 2018.
06:20 
House Hunters International [Repris]
Old Habits in Wellington, New Zealand. Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 10/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 148. Del 13. Producerat år 2018.
06:45 
My Lottery Dream Home [Repris]
Beach House Perfection. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 19/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 11. Producerat år 2019.
07:10 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Las Vegas. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 14/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 12. Producerat år 2019.
07:40 
Homeshopping [Repris]
08:40 
Vacation House for Free [Repris]
Port St. Joe Escape. Entreprenør og ejendomsekspert, Matt Blashaw, hjælper par med at realisere deres drøm om at købe et feriehjem og viser dem, hvordan de kan bruge lejeindtægter til at dække omkostningerne ved at eje boligen. Ved at maksimere indkomsten, kan Mats kunder faktisk leve i deres drømme-feriebolig gratis. 25/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2015.
09:40 
Property Brothers [Repris]
Barbra & Greg. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 6. Del 5. Producerat år 2016.
10:45 
Property Brothers [Repris]
Debra & Dan. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. ,. Säsong 6. Del 6. Producerat år 2016.
11:45 
90 Day Fiance: Happily Ever After? [Repris]
Efter de første 90 dage fortsætter parrenes liv på sædvanlig vis, men når de ser tilbage på deres tid med et K1-visum, opdager de, at deres ikke er blevet lettere. ,. Säsong 2. Del 13.
12:50 
Flipping Across America [Repris]
Old Houses, New Profits. Alison Victoria rejser USA rundt for at vise, hvordan dygtige renoveringseksperter holder deres ombygninger på et stramt budget. Hun følger to personer med ens budgetter, og den, der får mest for sin renovering, bliver udnævnt til vinder!. 29/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2019.
13:50 
My Lottery Dream Home [Repris]
Lucky in Lafayette. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 19/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2019.
14:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Some Like It Hotter. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 04/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2019.
14:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Starting From Scratch in the Southside Neighborhood. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 20/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2018.
15:55 
Flipping 101 with Tarek El Moussa [Repris]
Bad Energy BoHo. Tarek El Moussa, kendt fra ‘Flip or Flop’, trækker på sin store succes med at have istandsat over 300 huse gennem sin karriere, når han hjælper nybegyndere med at renovere deres første hjem. Han giver de ivrige nybegyndere et solidt grundlag, så de selv kan tjene gode penge på at renovere hjem og undgå at lave dyre fejltagelser. 19/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5.
16:30 
Flipping 101 with Tarek El Moussa [Repris]
That New Flipper Smell. Tarek El Moussa, kendt fra ‘Flip or Flop’, trækker på sin store succes med at have istandsat over 300 huse gennem sin karriere, når han hjælper nybegyndere med at renovere deres første hjem. Han giver de ivrige nybegyndere et solidt grundlag, så de selv kan tjene gode penge på at renovere hjem og undgå at lave dyre fejltagelser. 05/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Stine, Benno og lille Isabella får et nyt medlem i familien i form af en hundehvalp. Christina er kommet hjem fra hospitalet med sine nyfødte tvillinger og har hænderne fulde. Og så skal vi møde Bianca og Peter, der kæmper for at få en sammenbragt familie til at fungere med hver sit barn fra et tidligere forhold. ,. Säsong 9. Del 27. Producerat år 2009.
17:35 
De unge mødre [Repris]
19-årige Stine venter sit andet barn. Hun er utilfreds med arbejdsfordelingen i hjemmet og vil lave en aftale med Benno. Christina skal være alene med tvillingerne i en måned, og hun har kun 400 kroner at klare sig for. Og Bianca og Peter er ikke enige om, hvordan man opdrager sine børn. ,. Säsong 9. Del 28. Producerat år 2009.
18:10 
Greys hvide verden [Repris]
(Don't Fear) the Reaper. Miranda Bailey mærker en forandring i hendes krop og lader sig derfor indlægges på det hospital, hvor hun selv arbejder. 19/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 11. Producerat år 2017.
19:05 
Greys hvide verden [Repris]
Harder, Better, Faster, Stronger. April står for den nye kirugiske innovationskonkurrence og lægerne er ivrige efter at starte deres projekter. Catherines gamle ven har en chokerende ide til Catherine og Jackson. 28/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 14. Del 12. Producerat år 2017.
20:00 
Bendtner & Philine
Nicklas har en travl dag, inden aftenen byder på den første oldboys-kamp på et hold med gamle venner. Først skal han på hospitalet og have scannet sin ankel, så skal han hente en ven, og derefter skal der købes øl til hele holdet, fordi han er debutant. Nicklas er ærgerlig over, at pressen har fundet ud af, at han skal spille, men han glæder sig meget til at hygge og grine sammen med vennerne igen. Philine er ved at designe sin egen tøjkollektion, og hun har fået de første vareprøver og modeller hjem fra Kina. Men hun er desværre meget skuffet over kvaliteten. Säsong 1. Del 35. Producerat år 2020.
20:30 
Bendtner & Philine
Philines tante er på besøg i huset i Nordsjælland for blandt andet at møde Nicklas for første gang. Men da Nicklas sætter sig til at game midt i det hele, bliver Philines skuffet over hans dårlige manerer. Nicklas har længe glædet sig til at få noget mere blæk på kroppen, så nu skal han have lavet tre tatoveringer på én gang.Kort tid efter flyver Philine til Mallorca for at lave et modeljob, hvor hun skal bo og arbejde i en fantastisk villa. Og hun glæder sig egentlig til at få nogle dage væk fra Nicklas - for de har igen haft et stort skænderi. Säsong 1. Del 36. Producerat år 2020.
21:00 
Les Misérables [Repris]
Musicalen Les Misérables foregår i det 19. århundredes Frankrig, hvor den noble Jean Valjean har skabt sig en succesfuld tilværelse med masser af indflydelse. Hvad ingen ved er, at Valjean kommer fra ludfattige kår og faktisk er en bortsluppen straffefange. Da den ihærdige politiinspektør Javert pludselig dukker op i Valjeans by, genkender han den tidligere indsatte, og snart sætter en årelang menneskejagt ind. Valjean undslipper i første omgang, men da han og adoptivdatteren Cosette mange år senere slår sig ned i Paris, forelsker hun sig i den unge revolutionær Marius, hvilket atter placerer Valjean i Javerts søgelys. 17/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Producerat år 2012. Regissör: Tom Hooper, Skådespelare: Sacha Baron Cohen, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Helena Bonham Carter, Hugh Jackman, Anne Hathaway, Russell Crowe.
00:25 
Betrayed [Repris]
No Escape. Susan Smith giver FBI oplysninger for at beskytte sine børn mod en jaloux ægtemands kriminelle venner. Men hendes ønske om at gøre det rigtige har dødbringende følger. 21/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2016.
01:30 
Morderne iblandt os
In Sickness and in Health. Da den ekstroverte Beth Spaulding møder den generte Jason Risenburg, er det kærlighed ved første blik og de bliver hurtigt gift. Men snart fyldes forholdet af løgne og bedrag. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2019.
02:35 
Dit værste mareridt [Repris]
One Last Goodbye. Den enlige mor Tanya Petro møder Ron Gibson og forelsker sig hovedkulds i ham. Men kun et par måneder senere forsvinder Tanya. 20/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 1. Producerat år 2018.
03:45 
Blodets bånd [Repris]
He said, she's dead!. Mød en række amerikanske familier, der tilsyneladende er harmoniske, velfungerende og lever et idyllisk familieliv. Men under overfladen bærer de på en dyster hemmelighed eller har godt med skeletter i skabet!. ,. Säsong 3. Del 8. Producerat år 2014.
04:50 (05:35)
People Magazine Investigates: Cults [Repris]
Children of God. Afdøde River Phoenix' familie var blot få af de tusindvis af medlemmer, David Bergs kult tiltrak. Men budskabet om fri kærlighed endte dystert. 14/04 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå