Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 188. Del 6. Producerat år 2020.
06:40 
House Hunters
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 188. Del 7. Producerat år 2020.
07:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Love Nest. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 8.
07:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Buy Now, Inherit Later. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 9.
07:50 
Caribbean Life
New Adventures and Coco Locos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2019.
08:15 
Caribbean Life [Repris]
Finding a New Rhythm. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 18. Del 4. Producerat år 2019.
08:45 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home with Vintage Glam. Parret Ben og Callie drømmer om at eje et lille hjem, der giver dem friheden til at tage hvorhen det skulle være. Designet indebærer både gulvvarme, massevis af planter, stjernehimmel og et ambitiøst, multifunktionelt projekt. 08/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2015.
09:15 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Midcentury Modern Tiny Home. Det nygifte par, Jacob og Arielle, er begge klar til at prøve noget nyt og mindre, så de endelig kan have lidt mere frihed i deres musikkarrierer. Tyson får til at opgave at bygge et lydtæt studio, imens Michelle gør parrets drømme til virkelighed med et moderne design. 08/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2015.
09:45 
Boise Boys [Repris]
Willow Tree Farmhouse. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 01/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2019.
10:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
MJ's Dream Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 6.
11:50 
90 Day Fiancé [Repris]
You're Gonna Miss Me When I'm Gone. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. ,. Säsong 4. Del 9. Producerat år 2016.
12:50 
Extreme Makeover: Home Edition [Repris]
Starting From Scratch. En brandmand bor med sin mor og sine tre børn i en lille lejlighed, og har hårdt brug for en ny start efter han på tragisk vis mistede sin kone. Frivillige, Jesse og resten af holdet står klar til at hjælpe. 08/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2019.
13:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Mansion for Mom. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 13.
14:25 
My Lottery Dream Home
500,000 Reasons to Party. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. Säsong 11. Del 1. Producerat år 2020.
14:55 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
The Gloriously Glam Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 13/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 11.
15:55 
Flip or Flop [Repris]
Bankrupt Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 3.
16:30 
Flip or Flop [Repris]
Unpermitted Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 27/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 4.
17:00 
De unge mødre [Repris]
Rebezca, der netop havde opdaget, at hun var gravid igen, har aborteret. Og så er hun kommet i konflikt med sin mor. 18-årige Stine holder barnedåb for sin datter Isabella. Og så får Melissa besøg af sin ekskæreste, der er far til hendes kommende barn. ,. Säsong 8. Del 3. Producerat år 2009.
17:35 
De unge mødre [Repris]
Sabrina fra Lolland er 14 år og går i 9. klasse. Hun venter barn med sin 16-årige kæreste og skal føde om fire måneder. Camilla, der er mor til Oliver på to år, er flyttet hjem til sin mor med sønnen, kæresten og hunden. Kristina fra Randers er på besøg i København, men bliver skuffet over Markus' nyfundne far. ,. Säsong 8. Del 4. Producerat år 2009.
18:10 
Property Brothers [Repris]
Janna & Jason. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2017.
19:00 
Property Brothers
Patrick & Julie. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 7. Producerat år 2017.
20:00 
Bendtner & Philine
Nicklas er glad for at have fået solgt sin luksuslejlighed i København. Prisen måtte gerne have været lidt højere, men nu kan han og Philine koncentrere sig om flytningen til det nye hus udenfor byen. Det første Nicklas vil have installeret i det nye hjem er en kaffemaskine, hvilket koster blod, sved og tårer - og kræver en opringning til forhandleren. Philines forældre kommer på besøg, og udover at kritisere gulvet, belærer hendes mor også Nicklas om, at der er pant på dåser i Danmark. Han indrømmer, at han smider dem ud, fordi han er blevet for doven. Säsong 1. Del 25. Producerat år 2020.
20:25 
Bendtner & Philine
Det er store flyttedag for Nicklas og Philine, og de er tidligt oppe, da det meste af lejligheden skal pakkes ned og køres til det nye hus nord for København. Philine er meget nervøs for, at hendes mange designertasker ikke klarer turen, mens Nicklas ikke kan overskue at flytte sine 500 par sneakers. Desuden har Nicklas svært ved at holde fokus og går død i flyttearbejdet, så Philine må tage alene op i det nye hus og samle garderobeskabe. Efter en lang dag er der dog heldigvis også tid til at fejre den første nat i huset med champagne og et steambad. Säsong 1. Del 26. Producerat år 2020.
21:00 
Laws of Attraction
Audrey og Daniel er begge skilsmisseadvokater, men derudover er lighederne få. Hvor Audrey kører sine sager efter bogen, satser Daniel på en blanding af charme og held. De to advokater repræsenterer hver sin part i en stor skilsmissesag i Irland, der ikke bliver mindre kompliceret, da Audrey og Daniel efter en våd nat vågner op som mand og kone. Producerat år 2004. Regissör: Peter Howitt, Skådespelare: Parker Posey, Michael Sheen, Julianne Moore, Pierce Brosnan.
23:00 
Dødssynder [Repris]
Killers on the Run. Et tilsyneladende perfekt par skjuler et syndigt liv af forbrydelser og seksuelle fornedrelser under overfladen. En trekant ender ud i et bizart mord. ,. Säsong 3. Del 9.
00:05 
Dit værste mareridt
He's Coming for Me. 22-årige Adriane Fields har svært ved at slippe tanken om, at hun vil ende sine dage som offer for den seriemoder, der er løs i Arlington, Texas. Fanget i frygten, beslutter hun sig for at flytte til den anden ende af byen, for blot at stå ansigt til ansigt med sit værste mareridt. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2017.
01:10 
En blodig affære [Repris]
Special Delivery. Kevin og Gina Spann ved, at livet ved militæret er alt andet end let. Men da Kevin er væk, fjoller Gina rundt . og kuglerne rammer for tæt på hjemmete. 09/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2013.
02:15 
Min nabo er morder [Repris]
Murder at sunrise. Kathryn bliver myrdet i sit hjem, og naboerne er lammet af rædsel. Kan skoaftryk føre politiet til gerningsmanden?. ,. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2012.
03:20 
Dead Silent [Repris]
I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 6. Producerat år 2018.
04:25 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home with Vintage Glam. Parret Ben og Callie drømmer om at eje et lille hjem, der giver dem friheden til at tage hvorhen det skulle være. Designet indebærer både gulvvarme, massevis af planter, stjernehimmel og et ambitiøst, multifunktionelt projekt. 09/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2015.
04:55 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Midcentury Modern Tiny Home. Det nygifte par, Jacob og Arielle, er begge klar til at prøve noget nyt og mindre, så de endelig kan have lidt mere frihed i deres musikkarrierer. Tyson får til at opgave at bygge et lydtæt studio, imens Michelle gør parrets drømme til virkelighed med et moderne design. 09/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 8. Producerat år 2015.
05:20 (05:40)
Caribbean Life [Repris]
New Adventures and Coco Locos. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 09/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå