Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:10 
House Hunters [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 16/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 180. Del 13. Producerat år 2020.
06:35 
House Hunters
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 188. Del 1. Producerat år 2020.
07:00 
Flip or Flop [Repris]
Hoarding Potential. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 02/01 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 17.
07:25 
Flip or Flop [Repris]
Small House, Big Problems. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 22/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 18.
07:50 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 20. Del 11. Producerat år 2020.
08:15 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 20. Del 12. Producerat år 2020.
08:45 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home With a Big Kitchen. Det forlovede par Lauren og Kalani forlader deres families enorme hus til fordel for et lille bitte hjem i Seattle. Tyson og Michelle står for at bygge drømmehuset med et stort gourmetkøkken og et værelse til musikken, og så får Tyson en idé til hvordan man kan skjule det store fjernsyn. 01/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.
09:15 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home in Lake Tahoe. Sean og Tara har store planer om at arbejde mindre og leve mere, så derfor vælger de at flytte ind i et lille hjem, der bærer præg af at have været brugt. Men der skal stadig være plads til store vinduer, bogreoler og et gæsteværelse. 01/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2015.
09:45 
Boise Boys [Repris]
Idaho Meets the Southwest. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
10:50 
Selling the Big Easy [Repris]
Gallery Home vs. Luxe Greek Revival. Vi følger den New Orleans-indfødte og bosiddende ejendomsekspert Brittany Picolo-Ramos og hendes bureau, som hjælper familier med at finde deres drømmehus ved at vise dem eksklusive hjem med den rigtige mængde historie og charme. Hun hjælper også klienter med at iscenesætte og sælge deres hjem med den største gevinst i byens pulserende ejendomsmarked. Med en tilgængelig og sprudlende stil guider Bretagne ubesværet kunder gennem køb og salg!. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 11. Producerat år 2019.
11:20 
Selling the Big Easy [Repris]
Radiant River Home vs. Creekside Cottage. Vi følger den New Orleans-indfødte og bosiddende ejendomsekspert Brittany Picolo-Ramos og hendes bureau, som hjælper familier med at finde deres drømmehus ved at vise dem eksklusive hjem med den rigtige mængde historie og charme. Hun hjælper også klienter med at iscenesætte og sælge deres hjem med den største gevinst i byens pulserende ejendomsmarked. Med en tilgængelig og sprudlende stil guider Bretagne ubesværet kunder gennem køb og salg!. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 12. Producerat år 2019.
11:55 
Beauty Bosserne [Repris]
Bølgerne går højt, når Beauty Bosserne er ude og drikke cocktails, og Irina beskylder Mai for at have købt falske følgere på Instagram. Mascha er flyttet til Kolding for at følge kærligheden. Raz skal være far lige om lidt, og det mener Mascha ikke, at han har helt styr på, så hun tager ham med på babyshopping. Camilla Frederikke forfølger drømmen om at blive sangerinde. Og så åbner Irina op om sit turbulente forhold til dj-kæresten Morten Faustix. ,. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2019.
12:55 
Greys hvide verden [Repris]
All Tomorrow's Parties. I de tidlige dage af COVID-19-pandemien er Grey Sloan Memorial og dets kirurgers liv vendt på hovedet. Sæson 17-premieren starter en måned inde i pandemien, og det er alle mand på dæk, når Meredith, Bailey og resten af Grey Sloan-lægerne befinder sig i frontlinjen i en helt særlig tid. I mellemtiden har en utilsigtet brand resulteret i, at Station 19-folkene må bringe patienter ind på hospitalet til behandling. 01/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 1. Producerat år 2020.
14:00 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine skal skrive under på kontrakten på deres nye hus, der ligger nord for København. I første omgang lejer de huset, men med en aftale om at kunne købe det, hvis de kan lide at bo der. De er dog lidt uenige om, hvorvidt huset er stort nok – og om der er plads til alt deres tøj. Philine bliver chokeret, da hun opdager hvilke løgne, brugerne på appen Jodel skriver om hende. Og Nicklas skal tage et speedbåds-certifikat sammen med to venner. Han er ret nervøs for den teoretiske del af prøven, da han mildt sagt ikke er et eksamensmenneske. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 23. Producerat år 2020.
14:30 
Bendtner & Philine [Repris]
Mens Nicklas får cyklet og løbetrænet sammen med sine venner, deltager Philine i en podcast, der handler om at være kæreste med en kendt person – og Philine er virkelig ked af, hvordan Nicklas nogle gange bliver rakket ned i medierne. Da Philine havde taleproblemer og læspede voldsomt som yngre, er hun nervøs for, hvordan det vil gå. Hun blev mobbet pga. af sit overbid og blev kaldt for ”Ronaldinho” og ”Fiskefjæs”. Og så fortæller parret om dengang, Philine smadrede en sjælden og eksklusiv magnumflaske, hvilket Nicklas aldrig har tilgivet hende for. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 24. Producerat år 2020.
15:00 
Bare Elvira [Repris]
Mange af Elviras husprojekter sejler, men nu får hun sit spa, og det er et velkomment lyspunkt i husprojektsmørket. Det hele virker noget overvældende, selvom der også er et andet lyspunkt i Elviras liv: hendes nye kæreste Kasper. Og Elvira spilder ikke tiden, så hun og Kasper tager til Dubai, men det bliver ikke en ren kærestetur, for turen byder både på vennebesøg, skydebane og en middag i skyerne, som voldsomt udfordrer den nye fyrs højdeskræk. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 19. Producerat år 2020.
15:35 
Bare Elvira [Repris]
Elvira og Kasper er i Dubai, hvor de nyder livet med luksus, lækker mad og godt vejr, men Elviras husprojekter hjemme i Danmark forstyrrer idyllen, da hun får et opkald om, at hun har uønskede husdyr. Da de kommer hjem, overtager Kasper husprojektet, men samtidig får Elvira en voldsom ekstraregning fra håndværkerne, og oven i det er Elvira nervøs for, om hun er smittet med coronavirus. For lige om lidt skal Elvira og Kasper nemlig til Thailand. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 20. Producerat år 2020.
16:15 
Truly, Madly, Sweetly
Natalie, der sælger cupcakes, og Eric, der er økonomichef, bliver bragt sammen, da Erics tante dør. Hun var nemlig en af Natalies trofaste kunder, og tanten efterlader dem begge en bygning, der engang var et berømt bageri. Natalie og Eric tvinges til at samarbejde, og de opdager, at det er svært at sælge ejendommen, da den er fredet. Romantik blomstrer, mens de renovere det gamle bageri og tilbringer mere og mere tid sammen. Producerat år 2018. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Matt Hamilton, Dylan Neal, Nikki Deloach.
18:10 
Charlie St. Cloud
Charlie er en lokal stjerne, der nyder livet med sejlads, sin mor og sin lillebror, Sam, før han går en lys fremtid i møde med et stipendium til Stanford. Men de store drømme knuses, da hans bror dør i en tragisk ulykke, og Charlie tynges af den enorme sorg og det ansvar, han føler. Da en gammel flamme dukker op og puster livet tilbage ham, står han over for et valg – skal han forfølge kærligheden eller holde det løfte, han gav sin bror?. Regissör: Burr Steers, Skådespelare: Amanda Crew, Kim Basinger, Charlie Tahan, Zac Efron.
20:00 
Glasslottet
Den unge pige Jeanette Walls vokser op i en dysfunktionel familie fuld af utilpassede nomader, der konstant er på flugt fra FBI. Livet er præget af fattigdom og en excentrisk kunstner af en mor, der ikke har intentioner om at opdrage sine børn på traditionel vis. Men Jeanettes alkoholiske far gør alt, hvad han kan, for at distrahere Jeannette og hendes søskende fra deres triste skæbne med sine magiske historier. Sammen kæmper de for hinanden, når de modnes på den uortodokse rejse, som deres familieliv er. Producerat år 2017. Regissör: Destin Daniel Cretton, Skådespelare: Naomi Watts, Anderson Ella, Max Greenfield, Brie Larson, Woody Harrelson.
22:50 
Get Him to the Greek
Aaron Green har måske overdrevet en smule for at få drømmejobbet som praktikant på et pladeselskab, og inden længe står han foran sin korte karrieres største udfordring. Aarons første opgave er meget enkel – tror han. Flyv til London og eskorter den britiske rockgud Aldous Snow til L.A.’s Greek Theatre, hvor han skal spille første koncert på sin milliondyre comeback-turné. Den kvindeglade Aldous er dog træt af sit liv som superstjerne, og han forsøger i stedet at finde meningen med livet. Regissör: Nicholas Stoller, Skådespelare: Jonah Hill, Elisabeth Moss, Sean Combs, Russell Brand, Rose Byrne.
01:15 
Dit værste mareridt
He Seems Perfect. New York modedesigner, Jenae Aragosa, bliver meget forelsket i bartender Trevor Frederick. Men da hans mørke side kommer frem i lyset, indser Jenae at hun skal være heldig, hvis hun kommer ud af forholdet i live. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2017.
02:20 
En blodig affære [Repris]
You Reap What You Sow. Bobby Lozano er lykkeligt gift med sin kæreste fra gymnasiet, Viki. Parret synes at have alt, indtil Bobby får øje for andre, og det resulterer i en tragedie. 06/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2013.
03:25 
Min nabo er morder [Repris]
Deadly deception. Danielle Davis bliver fundet død på sit kollegium - hun blev kvalt med ledningen til hendes bærbare. Politiet ved, de skal skynde sig for at finde morderen. ,. Säsong 4. Del 3. Producerat år 2012.
04:30 
Dead Silent [Repris]
I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. 28/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 3. Producerat år 2018.
05:25 (05:50)
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home With a Big Kitchen. Det forlovede par Lauren og Kalani forlader deres families enorme hus til fordel for et lille bitte hjem i Seattle. Tyson og Michelle står for at bygge drømmehuset med et stort gourmetkøkken og et værelse til musikken, og så får Tyson en idé til hvordan man kan skjule det store fjernsyn. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå