Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 188. Del 4. Producerat år 2020.
06:40 
House Hunters
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 188. Del 5. Producerat år 2020.
07:05 
Flip or Flop [Repris]
Hoarding Potential. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 17.
07:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
The Love Nest. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 8.
07:55 
Caribbean Life
A Rendezvous With a View. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 18. Del 1. Producerat år 2019.
08:20 
Caribbean Life [Repris]
Testing New Waters. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. ,. Säsong 18. Del 2. Producerat år 2019.
08:45 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home Big Family. Kate, Abraham og deres tre børn vil skære ned på pladsen, så de kan udleve deres drøm om at rejse landet rundt sammen. Tyson og Michelle designer et moderne hjem med plads til både indendørs og udendørs hygge. 03/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2015.
09:20 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home for Military Couple. Adam og hans kone ShaeLyn spørger Tyson og Michelle om hjælp til at bygge deres lille drømmehjem, der gerne skal kunne bevæge sig, hvis de får lyst til at flytte igen. 03/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2015.
09:50 
Boise Boys [Repris]
Stucco In Time. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2019.
10:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Free House, Expensive Reno. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 01/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 5.
11:55 
90 Day Fiancé [Repris]
This Is What You Came For. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. ,. Säsong 4. Del 8. Producerat år 2016.
12:55 
Tiny Luxury Homes
Aloha Tiny Home. Et par fra Portland drømmer om et Hawaii-inspireret lille hjem. Holdet hjælper med at få mest muligt ud af pladsen og indretter huset i en tropisk stil. Säsong 2. Del 13. Producerat år 2017.
13:25 
Tiny Luxury Homes
Tiny Home on the Road. En pensioneret sergent fra luftvåbenet drømmer om et hjem, der kan føre hende gennem landet. Tyson og Michelle hjælper hende med et multifunktionelt hus med skjult opbevaring og en rustik, Marokko-inspireret stil. Säsong 2. Del 14. Producerat år 2017.
13:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
South Shore Score. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 12.
14:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
A Mansion for Mom. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 27/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 13.
15:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Tadâ??s Tiny Home. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 12/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 10.
16:00 
Flip or Flop [Repris]
Flea Bag Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 2.
16:30 
Flip or Flop [Repris]
Bankrupt Flip. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 27/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 3.
17:00 
De unge mødre [Repris]
For fire måneder siden fødte Katharina sit andet barn, en lille søn, men det er nu en måned siden, hun sidst har set ham. Fire måneder efter, hun mistede sin datter ved fødslen, er Rebezca gravid igen. Og så har 18-årige Stine besluttet at invitere en speciel gæst med til sin datters barnedåb. ,. Säsong 8. Del 1. Producerat år 2009.
17:40 
De unge mødre [Repris]
Katharina har opgivet sin fire måneder gamle søn, og skal nu have en hverdag til at fungere igen. Stine skal holde barnedåb, men får sig en ubehagelig overraskelse, da hun ankommer til festlokalet. Og så skal vi møde Melissa, som er gravid i fjerde måned og lige er blevet forladt af sin kæreste. ,. Säsong 8. Del 2. Producerat år 2009.
18:10 
Property Brothers [Repris]
Ashley & Aben. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 5. Producerat år 2017.
19:00 
Property Brothers
Janna & Jason. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 6. Producerat år 2017.
20:00 
The Seven Year Hitch
Jennifer og Kevin har været uadskillelige siden de blev venner I en alder af seks. Jennifer befinder sig midt i en sprudlende karriere, mens Kevin staidg ikke har fundet sit kald. Derfor beslutter hun sig for at lade ham bo hos hende indtil han kommer på fødderne igen. Men da Jennifers kollega Bryce frier til hende, træder Kevin til, da han er overbevist om, at der ikke er tale om ægte kærlighed. Og med en lille smule hjælp fra sin bror, der læser jura, forsøger han nu at bevise overfor Jennifer, hvor meget han holder af hende. Producerat år 2012. Skådespelare: Frances Fisher, George Wendt, Natalie Hall, Darin Brooks.
22:00 
Greys hvide verden [Repris]
The Center Won't Hold. Bailey befinder sig midt i en diskussion med familierne til de børn, der blev såret i branden. Winston overrasker Maggie, og Amelia og Link prøver at have det sjovt som nybagte forældre. Teddy lærer, at hendes kolleger ved mere, end hun måske kan lide, om sit forhold med Owen, og Richard og Koracick går i kødet på hinanden. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 2. Producerat år 2020.
23:00 
Dødssynder [Repris]
Rotten to the Core. Da en perfekt familie støder på en fremmed, er en tragedie uundgåelig. En tandlæge ønsker skilsmisse pga. konens utroskab. ,. Säsong 3. Del 8.
00:05 
Dit værste mareridt
Life on the Line. Kusinerne Ana Frankling og Jennifer Holliday er på vej hjem en sen aften, da uheldet er ude; Hollday bliver taget som gidsel. Men inden da når hun at ringe til alarmcentralen. Säsong 4. Del 6. Producerat år 2017.
01:10 
En blodig affære [Repris]
Recipe for Disaster. Shaun Clelands militære karriere betyder, at han lever adskilt fra sin unge brud. De finder derfor snart sig selv i armene på andre - med altødelæggende konsekvenser. 08/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2013.
02:15 
Min nabo er morder [Repris]
Stealing beauty. En andenårs high-school-studerende forsvinder. ,. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2012.
03:20 
Dead Silent [Repris]
I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 5. Producerat år 2018.
04:25 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home Big Family. Kate, Abraham og deres tre børn vil skære ned på pladsen, så de kan udleve deres drøm om at rejse landet rundt sammen. Tyson og Michelle designer et moderne hjem med plads til både indendørs og udendørs hygge. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2015.
05:00 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home for Military Couple. Adam og hans kone ShaeLyn spørger Tyson og Michelle om hjælp til at bygge deres lille drømmehjem, der gerne skal kunne bevæge sig, hvis de får lyst til at flytte igen. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2015.
05:20 (05:45)
Caribbean Life [Repris]
A Rendezvous With a View. Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. 08/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 18. Del 1. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå