Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 180. Del 7. Producerat år 2020.
06:40 
House Hunters [Repris]
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. 11/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 180. Del 8. Producerat år 2020.
07:05 
Flip or Flop [Repris]
Fish Out of Water. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 30/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 11.
07:30 
Flip or Flop [Repris]
It's a Dump. Ejendomsmæglere Tarek og Christina køber gamle boliger med behov for renovering. Det er en risikabel forretning og når parret sælger husene igen, kan de enten få overskud eller tabe penge. 31/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 12.
07:55 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 20. Del 5. Producerat år 2020.
08:20 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 20. Del 6. Producerat år 2020.
08:50 
Tiny Paradise
Tiny Costa Rican Casa. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
09:20 
Tiny Paradise
Tiny House, Mountain Vistas. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.
09:50 
Boise Boys [Repris]
Boise Midcentury Makeover. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 17/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2017.
10:50 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
Fountain Square Flashback. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 24/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 2.
11:55 
90 Day Fiancé [Repris]
Testing the Waters. Ved hjælp af et specielt visum rejser modige kvinder ud på en 90-dages lang rejse til USA, hvor de for første gang skal møde deres mulige ægtemand. Herefter har de 90 dage til at beslutte, om de skal gifte sig eller forlade landet igen. Foruden at leve sammen, må parrene overvinde sprogbarrierer, kolliderende kulturer og skeptiske blikke fra både familie og venner. ,. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2016.
12:55 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Beachy Bohemian Tiny Home. Et par fra Cleveland i Ohio drømmer om at rejse landet rundt med deres to drenge i deres helt eget lille hjem. Holdet bygger et hus, der er inspireret af stranden med et dedikeret område til skolearbejde. ,. Säsong 2. Del 11. Producerat år 2017.
13:25 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home for a Texas Ranch. En kvinde fra Texas udvider sin ejendom med et lille gæstehus til familie og venner. Der skal både være sengepladser til et tvillingepar og tagterrasse med en anlagt have. ,. Säsong 2. Del 12. Producerat år 2017.
13:55 
My Lottery Dream Home [Repris]
Buy Now, Inherit Later. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 9.
14:25 
My Lottery Dream Home [Repris]
Sparkle in the Sunshine State. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 26/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 8. Del 10.
15:00 
Mother & Daughter Renovate [Repris]
The Boho Bungalow. Mor-datter-duoen Karen og Mina har købt og renoveret op mod 20 huse rundt omkring i Fountain Squares nærområde. De har håndplukket deres naboer og fået ejendomsværdien til at stige, hvilket har resulteret i et stærkt fællesskab blandt beboerne. Nu er de klar til at tage hånd om endnu område og der er nok at gå i gang med, når de både skal overholde tider og budgetter. 07/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 5. Del 7.
16:00 
Renovating Mississippi [Repris]
The Cafe House. Erin og Ben Napier elsker deres lille hjemby i Mississippi, især de gamle historiske bygninger. De gør brug af materialer, de finder, og genbruger tekstiler for at bevare de klassiske hjem, men på samme tid renoverer de husene og tilføjer moderne elementer. 22/12 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 4. Del 15. Producerat år 2020.
17:00 
De unge mødre [Repris]
18-årige Stine flytter hjemmefra sin far og stedmor med sin nyfødte datter. Puk Rebecza og Jacob har det svært, efter de har mistet deres lille datter, og sorgen tærer på parforholdet. Og højgravide Camilla fra Mørkøv frygter, at hun skal i fængsel for socialt bedrageri. ,. Säsong 7. Del 25.
17:35 
De unge mødre [Repris]
17-årige Malou Stella flytter hjemmefra med sin 2-årige søn og bruger sin mor som flyttemand. Puk Rebecza får besøg af en hjemmekonsulent, der kommer med gode råd til, hvordan hun skal opdrage sin søn Malic. Og den nybagte mor Stine må opgive håbet om at danne familie med sin kæreste Tobias. ,. Säsong 7. Del 26.
18:10 
Property Brothers [Repris]
Sandy & Pat. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. 02/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 7. Del 2. Producerat år 2017.
19:00 
Property Brothers
Carolyn & Brad. I Property Brothers hjælper Drew og Jonathan par med at finde, købe og realisere deres drømmehuse. For at vise deres visioner gør de brug af avanceret animation, men er det nok til at overtale de tryghedssøgende huskøbere om at tage en chance?. Og kan de gennemføre arbejdet med både tidspres og fastlagte budgetter?. Säsong 7. Del 3. Producerat år 2017.
20:00 
Bare Elvira
Mange af Elviras husprojekter sejler, men nu får hun sit spa, og det er et velkomment lyspunkt i husprojektsmørket. Det hele virker noget overvældende, selvom der også er et andet lyspunkt i Elviras liv: hendes nye kæreste Kasper. Og Elvira spilder ikke tiden, så hun og Kasper tager til Dubai, men det bliver ikke en ren kærestetur, for turen byder både på vennebesøg, skydebane og en middag i skyerne, som voldsomt udfordrer den nye fyrs højdeskræk. Säsong 1. Del 19. Producerat år 2020.
20:25 
Bare Elvira
Elvira og Kasper er i Dubai, hvor de nyder livet med luksus, lækker mad og godt vejr, men Elviras husprojekter hjemme i Danmark forstyrrer idyllen, da hun får et opkald om, at hun har uønskede husdyr. Da de kommer hjem, overtager Kasper husprojektet, men samtidig får Elvira en voldsom ekstraregning fra håndværkerne, og oven i det er Elvira nervøs for, om hun er smittet med coronavirus. For lige om lidt skal Elvira og Kasper nemlig til Thailand. Säsong 1. Del 20. Producerat år 2020.
21:00 
The Best of Me
Et ægte kærlighedsdrama udspilles, da de to barndomsvenner og ungdomskærester, Amanda og Dawson, mødes igen efter 20 år. Genforeningen er dog ikke ren idyl, da de mødes til en fælles vens begravelse. Alligevel bliver der revet op i de gamle følelser, men Amanda er både gift og utilfreds med den måde, Dawson opførte sig på i deres tidligere forhold. Er den komplicerede situation og de smertefulde minder nok til at afholde dem fra hinanden?. Producerat år 2014. Medverkande: Ryan Kavanaugh, Regissör: Michael Hoffmann, Skådespelare: Michelle Monaghan, James Marsden.
23:35 
Dødssynder [Repris]
The Millionairess & The Mortician. En tidligere sportsstjerne beslutter at fjerne sin kone og deres ufødte barn fra sit liv. ,. Säsong 3. Del 6.
00:45 
Dit værste mareridt
Your Worst Nightmare. Jodi Sanderholm går på college, hvor hun som danser, har tilbragt uger med at øve op til sit holds store optræden. Så da hun pludselig forsvinder lige før begivenheden, giver det ingen mening. Indtil en ven står frem med en mærkelig detalje fra dagene op til Jodis forsvinden. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2017.
01:55 
En blodig affære [Repris]
Generous Betrayal. Racerentusiasterne Mark og Janet Howard virker glade - indtil den unge kører Derek Ofenham kommer ind i billedet. Det, der starter som en lille affære, bliver en fatal tiltrækning. ,. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2013.
03:00 
Min nabo er morder [Repris]
Virginia dare trail. Denne serie dokumenterer historier fra det virkelige liv om mennesker, som på mystisk vis forsvinder fra deres lokalsamfund, for senere at blive fundet myrdet af nogen, de kendte. ,. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2011.
04:05 
Dead Silent [Repris]
Secrets of the Santa Cruz Mountains. I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. 25/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 2. Del 6. Producerat år 2017.
05:10 
Tiny Paradise [Repris]
Tiny Costa Rican Casa. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2017.
05:35 (05:55)
Tiny Paradise [Repris]
Tiny House, Mountain Vistas. Vi følger i hælene på par, der bygger minimalistiske hjem i naturskønne omgivelser. Fra et glashus på stranden til et hjem på bjerget, giver disse eventyrlystne mennesker os et indblik i, hvordan deres drømme om at bygge deres eget lille paradis bliver til virkelighed. 03/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 6. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå