Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV Danmark
TV Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:15 
House Hunters
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 188. Del 2. Producerat år 2020.
06:40 
House Hunters
Vi følger en række personer, par og familier, som gerne vil finde et nyt hjem i udlandet, så de kan opleve andre kulturer, starte nyt arbejde eller nyde deres otium. De får alle hjælp af en ejendomsmægler, som er ekspert i de pågældende lande, og som hjælper dem igennem hele processen med først at finde det perfekte hjem og derefter at få gjort en fornuftigt handel. Säsong 188. Del 3. Producerat år 2020.
07:05 
My Lottery Dream Home [Repris]
Old Florida Charm. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 21/10 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 1. Producerat år 2019.
07:30 
My Lottery Dream Home [Repris]
Payday in V-A. De fleste drømmer om at vinde den helt store lottogevinst - og for dem, der vinder, bliver drømmehjemmet med fem soveværelser pludselig en mulighed. I ’’My Lottery Dream Home’’ følger vi folk, der for nylig har vundet en formue i lotto, og som vil spendere pengene på et nyt, fantastisk hjem. 02/11 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 6. Del 2. Producerat år 2019.
07:55 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 20. Del 13. Producerat år 2020.
08:20 
Caribbean Life
Vi følger en række eventyrlystne familier, som flytter fra fastlandet til en ø i Caribien, hvor de forsøger at finde deres eget lille hjørne af paradis og skabe et nyt hjem med udsigt til hvide sandstrande og azurblåt hav. Säsong 20. Del 14. Producerat år 2020.
08:50 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home for Engaged Couple. Tyson og Michelle skal bygge et lille bitte hjem til nyligt forlovede Chris og Sarah. Huset skal laves i et victoriansk design, inspireret af Sarahs barndomshjem, med gulvplads og løvefødder. 02/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2015.
09:20 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Modern Tiny Home for Colorado Couple. Erik og hans kone Amie elsker at rejse, så derfor vil de gerne spare penge ved at flytte ind i et mindre hus. Tyson og Michelle skal denne gang designe et moderne mesterværk, der emmer af fred og idyl. 02/02 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015.
09:50 
Boise Boys [Repris]
Boise River Blowout. Clint og Luke er bedste venner og enorme modsætninger. Den ene er fremragende designer, den anden er mesterlig til at bygge. Sammen skaber de enestående renoveringsprojekter i deres hjemby Boise i Idaho. 24/09 år 2020 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 7. Producerat år 2017.
10:55 
Selling the Big Easy [Repris]
Lakeview Luxury vs. Bayou Beauty. Vi følger den New Orleans-indfødte og bosiddende ejendomsekspert Brittany Picolo-Ramos og hendes bureau, som hjælper familier med at finde deres drømmehus ved at vise dem eksklusive hjem med den rigtige mængde historie og charme. Hun hjælper også klienter med at iscenesætte og sælge deres hjem med den største gevinst i byens pulserende ejendomsmarked. Med en tilgængelig og sprudlende stil guider Bretagne ubesværet kunder gennem køb og salg!. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 13. Producerat år 2019.
11:25 
Selling the Big Easy [Repris]
Neoclassical Revival vs. Bywater Beauty. Vi følger den New Orleans-indfødte og bosiddende ejendomsekspert Brittany Picolo-Ramos og hendes bureau, som hjælper familier med at finde deres drømmehus ved at vise dem eksklusive hjem med den rigtige mængde historie og charme. Hun hjælper også klienter med at iscenesætte og sælge deres hjem med den største gevinst i byens pulserende ejendomsmarked. Med en tilgængelig og sprudlende stil guider Bretagne ubesværet kunder gennem køb og salg!. 05/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 14. Producerat år 2019.
12:00 
Beauty Bosserne [Repris]
Alle beauty bosserne mødes til afternoon tea, men den hyggelige eftermiddag forvandles hurtigt til en konfrontation, for Mai har fået fortalt, at Irina har spredt rygter om, at Mai har falske følgere på Instagram. Og så står Camilla Frederikke for skud, når snakken falder på, om man er et godt forbillede for yngre følgere, når man har fået lavet kunstige læber. Nadia og Irina tager til Milano, hvor Nadia skal lave business - og imens gløder Irinas kreditkort, når hun tager på den helt store shoppetur. I Danmark skal Camilla Frederikke til gengæld lære Mascha, hvordan man youtuber. ,. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2019.
13:00 
Home By Spring
Da en ambitiøs event-planlægger får en mulighed, hun ikke kan sige nej til, går hun undercover som sin chef, og tager tilbage til sin hjemby. Med hjælp fra familien og den mand, hun efterlod bag sig, laver hun det perfekte forårsevent. Men vil hun opdage, at hjem er hvor hendes hjerte er?. Producerat år 2018. Regissör: Dwight H. Little, Skådespelare: Steven R. McQueen, Kix Brooks, Poppy Drayton.
15:00 
Bendtner & Philine [Repris]
Nicklas og Philine skal skrive under på kontrakten på deres nye hus, der ligger nord for København. I første omgang lejer de huset, men med en aftale om at kunne købe det, hvis de kan lide at bo der. De er dog lidt uenige om, hvorvidt huset er stort nok – og om der er plads til alt deres tøj. Philine bliver chokeret, da hun opdager hvilke løgne, brugerne på appen Jodel skriver om hende. Og Nicklas skal tage et speedbåds-certifikat sammen med to venner. Han er ret nervøs for den teoretiske del af prøven, da han mildt sagt ikke er et eksamensmenneske. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 23. Producerat år 2020.
15:30 
Bendtner & Philine [Repris]
Mens Nicklas får cyklet og løbetrænet sammen med sine venner, deltager Philine i en podcast, der handler om at være kæreste med en kendt person – og Philine er virkelig ked af, hvordan Nicklas nogle gange bliver rakket ned i medierne. Da Philine havde taleproblemer og læspede voldsomt som yngre, er hun nervøs for, hvordan det vil gå. Hun blev mobbet pga. af sit overbid og blev kaldt for ”Ronaldinho” og ”Fiskefjæs”. Og så fortæller parret om dengang, Philine smadrede en sjælden og eksklusiv magnumflaske, hvilket Nicklas aldrig har tilgivet hende for. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 24. Producerat år 2020.
16:05 
Bare Elvira [Repris]
Mange af Elviras husprojekter sejler, men nu får hun sit spa, og det er et velkomment lyspunkt i husprojektsmørket. Det hele virker noget overvældende, selvom der også er et andet lyspunkt i Elviras liv: hendes nye kæreste Kasper. Og Elvira spilder ikke tiden, så hun og Kasper tager til Dubai, men det bliver ikke en ren kærestetur, for turen byder både på vennebesøg, skydebane og en middag i skyerne, som voldsomt udfordrer den nye fyrs højdeskræk. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 19. Producerat år 2020.
16:35 
Bare Elvira [Repris]
Elvira og Kasper er i Dubai, hvor de nyder livet med luksus, lækker mad og godt vejr, men Elviras husprojekter hjemme i Danmark forstyrrer idyllen, da hun får et opkald om, at hun har uønskede husdyr. Da de kommer hjem, overtager Kasper husprojektet, men samtidig får Elvira en voldsom ekstraregning fra håndværkerne, og oven i det er Elvira nervøs for, om hun er smittet med coronavirus. For lige om lidt skal Elvira og Kasper nemlig til Thailand. 06/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 20. Producerat år 2020.
17:10 
Greys hvide verden [Repris]
The Center Won't Hold. Bailey befinder sig midt i en diskussion med familierne til de børn, der blev såret i branden. Winston overrasker Maggie, og Amelia og Link prøver at have det sjovt som nybagte forældre. Teddy lærer, at hendes kolleger ved mere, end hun måske kan lide, om sit forhold med Owen, og Richard og Koracick går i kødet på hinanden. 04/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 17. Del 2. Producerat år 2020.
18:15 
Truly, Madly, Sweetly
Natalie, der sælger cupcakes, og Eric, der er økonomichef, bliver bragt sammen, da Erics tante dør. Hun var nemlig en af Natalies trofaste kunder, og tanten efterlader dem begge en bygning, der engang var et berømt bageri. Natalie og Eric tvinges til at samarbejde, og de opdager, at det er svært at sælge ejendommen, da den er fredet. Romantik blomstrer, mens de renovere det gamle bageri og tilbringer mere og mere tid sammen. Producerat år 2018. Regissör: Ron Oliver, Skådespelare: Matt Hamilton, Dylan Neal, Nikki Deloach.
20:00 
Book Club
Diane er lige blevet enke efter 40 års ægteskab, Vivian nyder uforpligtende forhold til sine mange mænd, Sharon arbejder sig igennem en årtier lang skilsmisse og Carols ægteskab er i krise. Men alt dette ændrer sig, da de fire veninder læser den berygtede roman '50 Shades of Grey' i deres bogklub. Nu skal det næste kapitel i deres liv være det bedste, og sammen tager de på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed. Producerat år 2018. Regissör: Bill Holderman, Skådespelare: Don Johnson, Andy Garcia, Richard Dreyfuss, Alicia Silverstone, Wallace Shawn, Diane Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen, Candice Bergen.
22:10 
Kvinden i toget
Rachel Watson har svært ved at komme videre i livet efter sin skilsmisse. Hver dag tager hun toget forbi sit gamle hus, hvor hendes eksmand, Tom, nu bor med sin nye familie. Hun forsøger at glemme sine pinsler ved at drukne sorgerne og dagdrømme om et par, Megan og Scott, der bor i nærheden af eksmandens hus. Men alkoholmisbruget tager hurtigt overhånd og en morgen vågner Rachel op til blodige spor og hukommelsestab – og nyheden om, at Megan er forsvundet. Nu er det op til Rachel at finde ud af, hvad der er sket og hvad hun selv lavede den aften Megan forsvandt. Producerat år 2016. Skådespelare: Haley Bennet, Édgar Ramírez, Lisa Kudrow, Allison Janney, Rebecca Ferguson, Emily Blunt, Luke Evans, Justin Theroux.
00:35 
Dit værste mareridt
The One that Got Away. 20-årige single-mor Tracy Whiteheads liv ændres, da hun falder for den omsorgsfulde Joby Joby Palczynzki. Men hans jalousi begynder snart at tage overhånd, og Tracy indser, at hun måske kan flygte, men hun kan ikke gemme sig. Säsong 4. Del 5. Producerat år 2017.
01:40 
En blodig affære [Repris]
Achilles Heel. Archie og Mary Ann McFarland lever et meget utraditionelt liv - Archie lader sin kone fjolle rundt med andre mænd. Men får deres åbne ægteskab konsekvenser?. ,. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2013.
02:45 
Min nabo er morder [Repris]
Jack be deadly. Dagligdagen i den stille by East Point ændres med ét, da seks mennesker bliver en mystisk bevæbnet mands ofre. Bliver han fanget i tide?. ,. Säsong 4. Del 4. Producerat år 2012.
03:50 
Dead Silent [Repris]
I den mørke skov kolliderer myter, vandrehistorier og gyserfilmsuhygge med virkelige, dystre mordere, der er for skræmmende til at være fant. 01/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 3. Del 4. Producerat år 2018.
04:55 
Tiny Luxury Homes [Repris]
Tiny Home for Engaged Couple. Tyson og Michelle skal bygge et lille bitte hjem til nyligt forlovede Chris og Sarah. Huset skal laves i et victoriansk design, inspireret af Sarahs barndomshjem, med gulvplads og løvefødder. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2015.
05:20 (05:45)
Tiny Luxury Homes [Repris]
Modern Tiny Home for Colorado Couple. Erik og hans kone Amie elsker at rejse, så derfor vil de gerne spare penge ved at flytte ind i et mindre hus. Tyson og Michelle skal denne gang designe et moderne mesterværk, der emmer af fred og idyl. 07/03 år 2021 i Dansk Kanal4. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2015.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå